FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Ultras1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Upravu je Adil-beg. Nikakvog priznanja za njega odsaveza. Japanac ceka jos papire 

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Jeste, cekaju se papiri samo...HzSM je napisao/la:Je li potpisao onaj Japanc za Zelju??
nime_tm87 je napisao/la:Jeste, cekaju se papiri samo...HzSM je napisao/la:Je li potpisao onaj Japanc za Zelju??
Bolje da nije nemoj se beze furati igrac ****
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Najbitnije je da će Kerla biti spreman za utakmicu protiv Slavije, barem prema njegovim riječima. Dok je Kerla igrao u odbrani nismo gola primili, nema njega, mi primamo 3 gola.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
"HŠK Zrinjski u sljedećem kolu ide u goste Zvijezdi iz Gradačca. Uprava je postavila imperativ pobjede, kako bi se kod kuće na vrhu tablice dočekalo Željezničara, a nakon toga i definitivno preuzela vodeća pozicija lige",stoji u priopćenju iz HŠK Zrinjski ."
Mostarci optimistični
http://sportsport.ba/bh_fudbal/uprava-z ... anje/86825" onclick="window.open(this.href);return false;
Mostarci optimistični
http://sportsport.ba/bh_fudbal/uprava-z ... anje/86825" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Realno je za ocekivati da ce Plavi pobjediti Slaviju samo, trebaju tribine biti pune
____________________________________________________________________________________________________
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI

____________________________________________________________________________________________________
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
- savatihotece
- Kontakt:
Nisam mislio, al otići ću u Gradačac na ovu tekmu da podržim Zvijezdu da dođe do prvih bodova.ellaxaz je napisao/la:"HŠK Zrinjski u sljedećem kolu ide u goste Zvijezdi iz Gradačca. Uprava je postavila imperativ pobjede, kako bi se kod kuće na vrhu tablice dočekalo Željezničara, a nakon toga i definitivno preuzela vodeća pozicija lige",stoji u priopćenju iz HŠK Zrinjski ."
Mostarci optimistični
E a onda ću poslije tekme ja izdati priopćenje da vas izvijestim o Zrinjskom.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
[youtube][/youtube]
Da se hoce jednom ovako ponoviti...
Da se hoce jednom ovako ponoviti...
Kafa mi igramo protiv Slavije i kojem terminu ? Nadam se da ce biti Nedjelja od 20 h, a licno mislim da cemo se odlijepiti od konkurencije krajem prvog dijela sezone i pocetkom drugog dijela jer nam raspored u tom periodu ide na ruku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Subota,19 hamerosm je napisao/la:Kafa mi igramo protiv Slavije i kojem terminu ? Nadam se da ce biti Nedjelja od 20 h, a licno mislim da cemo se odlijepiti od konkurencije krajem prvog dijela sezone i pocetkom drugog dijela jer nam raspored u tom periodu ide na ruku.

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Jel istina da je Yaya Toure bio na probi 2005., ali nije zadovoljio, pa je otisao u monako i nakon toga u barsu???
Zadovoljio je, trebao i ugovor potpisati ali mu buraz Kolo pitar mrtvi, pa mu nije dao.nime_tm87 je napisao/la:Jel istina da je Yaya Toure bio na probi 2005., ali nije zadovoljio, pa je otisao u monako i nakon toga u barsu???

hahahahhahahahahaAlmir9 je napisao/la:Zadovoljio je, trebao i ugovor potpisati ali mu buraz Kolo pitar mrtvi, pa mu nije dao.nime_tm87 je napisao/la:Jel istina da je Yaya Toure bio na probi 2005., ali nije zadovoljio, pa je otisao u monako i nakon toga u barsu???

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Papci sta se sprdate,istina je,Yaya toure je bio na probi u Zelji.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
ScooTeR je napisao/la:Papci sta se sprdate,istina je,Yaya toure je bio na probi u Zelji.

------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
Sta je smijesno livado?Oprahnoge je napisao/la:ScooTeR je napisao/la:Papci sta se sprdate,istina je,Yaya toure je bio na probi u Zelji.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Ti si mi smješanScooTeR je napisao/la:Sta je smijesno livado?Oprahnoge je napisao/la:ScooTeR je napisao/la:Papci sta se sprdate,istina je,Yaya toure je bio na probi u Zelji.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Hyper hyper
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
Mnogi od vas ne znaju da je svojevremeno (2005 godine) na probu u Željezničar došao tada još nepoznati Yaya Toure (danas ponajbolji veznjak na svijetu). No, nakon mjesec dana treniranja nije zadovoljio apetite stručnog stožera plavih sa Grbavice te je otišao put Monaca. Iz Monaca je otišao u slavnu Barcelonu a iz Barcelone u Man City(najskulji transfer na Ostrvu).nime_tm87 je napisao/la:Jel istina da je Yaya Toure bio na probi 2005., ali nije zadovoljio, pa je otisao u monako i nakon toga u barsu???
Buraz evo odgovora na to pitanje. Pozz

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Jest jest....Iz Ukrajine gdje je bio najbolji igrač lige dolazi na probu jer nije bio toliko kvalitetan da odmah potpise ugovor....19RA81 je napisao/la:Mnogi od vas ne znaju da je svojevremeno (2005 godine) na probu u Željezničar došao tada još nepoznati Yaya Toure (danas ponajbolji veznjak na svijetu). No, nakon mjesec dana treniranja nije zadovoljio apetite stručnog stožera plavih sa Grbavice te je otišao put Monaca. Iz Monaca je otišao u slavnu Barcelonu a iz Barcelone u Man City(najskulji transfer na Ostrvu). Yaya Toure je igrač za slabije lige od naše (Primera, Premiership), ali u ovakvoj zahtjevnoj i najjačoj ligi BiH očito ne može doći do izražaja.nime_tm87 je napisao/la:Jel istina da je Yaya Toure bio na probi 2005., ali nije zadovoljio, pa je otisao u monako i nakon toga u barsu???
Buraz evo odgovora na to pitanje. Pozz
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, ristagrad i 38 gostiju.