Omiljena serijaBluesForever je napisao/la:[youtube][/youtube]
Stara dobra vremena
Moderator/ica: insider
Re: Prosjek godina forumasa ?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- TheVerminator
- Kontakt:
Ja sam gledao ponekad, Dream Team se zvala serija ja mislim..TRUST je napisao/la:Sjecal se ko serije na BHT-u bila hachester fudbalski klub,pa kad oni igraju final sa Manchesterom
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
ja mislim da jeste,gledo sam sve epizode,izborise ono evrpu pa ispadose od Majorek 3-0 u Španij zijanil, i te su se sezone za opstanak borili zadnje kolo jedva opstase
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uh, ja se sve pitam jesam li ja sam ovu seriju gledao, na HRT-u vikendom mes'cini, onako u prijepodnevnom terminuTritolone je napisao/la:Jel ovo itko gleda ?![]()
Lex uvijek idol bia
Odlična za ono jutarnje doba, baš sam sa nestrpljenjem čekao novu epizodu, jer tada nije bilo torrenata i ostalih zavrzlama
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Tenkići su bili jaki...
meni stari govorio ''Haj' šta to bezze igraš ti si već stara gripina!'' a jednom ga podgovorim nekako da odigramo ''jednu'' i njega ponijelo u po frke viče
''NE DAJ ORLA 'BO TE ON, UBIT' ĆE GA''!

meni stari govorio ''Haj' šta to bezze igraš ti si već stara gripina!'' a jednom ga podgovorim nekako da odigramo ''jednu'' i njega ponijelo u po frke viče
''NE DAJ ORLA 'BO TE ON, UBIT' ĆE GA''!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Imal' sad negdje na netu ovih tenkića da se igra? 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Igrao sam ja jedno vreme,ali ne znam sajt kako se zove.Ima i Contra i mario i tenkici i Bomberman...DooVe je napisao/la:Imal' sad negdje na netu ovih tenkića da se igra?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
i ja kreno da pitamDooVe je napisao/la:Imal' sad negdje na netu ovih tenkića da se igra?
Ja sam igrao onih video igrica, one zute diskete
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ja sam ove tenkice imo na onoj nintendovoj konzoli,i igro po cijeli dan sve igre,imam konzolu jos i one diskete al oso adapter

ZZTOP10 jel onaj fudbal 5 na 5 sa zvukom iritantnim,ja igro i zovnem oca da sa mnom razbaci i razbijo ga 20:2 i vise,on nije govorio sa mnom nakon toga,i onda hbg dobijem racunar za 2-3 godine net i zaboravim,sto zbog gore navedenog problema,sto jer mi nije interesantna bila vise
Btw: http://www.888igrice.com/Akcione/Battle ... -2063.html" onclick="window.open(this.href);return false;
to je ta
ZZTOP10 jel onaj fudbal 5 na 5 sa zvukom iritantnim,ja igro i zovnem oca da sa mnom razbaci i razbijo ga 20:2 i vise,on nije govorio sa mnom nakon toga,i onda hbg dobijem racunar za 2-3 godine net i zaboravim,sto zbog gore navedenog problema,sto jer mi nije interesantna bila vise
Btw: http://www.888igrice.com/Akcione/Battle ... -2063.html" onclick="window.open(this.href);return false;
to je ta
Zadnja izmjena: Senaid L.F.C, dana/u 28 avg 2012, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ne sjecam se dobro , samo znam da je grafika bila strasna 
Eh nekad su se i kalaši pravili od daske... iscrta se maketa na istoj olovkom i testera se uzme pa laganini... samo rukohvat gdje lafo treba doći obarač kasnije se ekserima skuje drška
Kalašnjikov samo što ne puca...
A tek tomahawk Zagorov... u mahali ih je tigar najbolje pravio... dosuše jednom se iza štale našla i komšijina kćerkica mojih godina da vidi kako je pravim sjekiru zagora te neja i ja je pitao kakve joj je čudne boje ta haljinica (pink nekakva bila
), pa i pipkao, dok me nije vidio njen stari i plesnuo mi šamarčinu.. 
A tek tomahawk Zagorov... u mahali ih je tigar najbolje pravio... dosuše jednom se iza štale našla i komšijina kćerkica mojih godina da vidi kako je pravim sjekiru zagora te neja i ja je pitao kakve joj je čudne boje ta haljinica (pink nekakva bila
Senaide hvala ti , necu se skidat s tenkova sada haha
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
aha,ja sebi u sveski pravio SP iscrtam sve pa ko fol igram na tomeZZtop10 je napisao/la:Ne sjecam se dobro , samo znam da je grafika bila strasna
dobra ova battle city pravo,vraca uspomene i ako je lakse bilo na joysticku igrati kad se naviknes
ramiral i ja sam pravio tako sto smo mi na vrh znali i pracku montirati,pa bi bila ko prava
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Sad neću iz kuće izlazit zbog tenkića 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Jeste, vikendom ujutro, taman ustanes i palis tv i ovo se gledario_Ferdy88 je napisao/la: Uh, ja se sve pitam jesam li ja sam ovu seriju gledao, na HRT-u vikendom mes'cini, onako u prijepodnevnom terminu![]()
Odlična za ono jutarnje doba, baš sam sa nestrpljenjem čekao novu epizodu, jer tada nije bilo torrenata i ostalih zavrzlama
ramiral je napisao/la:Tenkići su bili jaki...
''NE DAJ ORLA 'BO TE ON, UBIT' ĆE GA''!![]()
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Meci kalibra 7,62 ili 7,65... izvadi se zrno a ostane barut unutra u čahuri, vrh čahure se stuče kamenom ili čekićem da ostane barut unutra.Senaid L.F.C je napisao/la:aha,ja sebi u sveski pravio SP iscrtam sve pa ko fol igram na tomeZZtop10 je napisao/la:Ne sjecam se dobro , samo znam da je grafika bila strasna
dobra ova battle city pravo,vraca uspomene i ako je lakse bilo na joysticku igrati kad se naviknes
ramiral i ja sam pravio tako sto smo mi na vrh znali i pracku montirati,pa bi bila ko prava
U ratno doba voće se bralo naveče, šljive pogotovo za domaćeg pekmeza, okupi se žena, omladine, djece. Glavna zanimacija je bila prići vatri kad se raja okupi okolo da odmori ili popriča s nekim... prišuljaš se neofirno i tu čahuru ispustiš u vatru... za par minuta prasak... plamen se poveća za duplo, reski zvuk...
Traumiranje, vriska, plač...
- legenda reala
- Kontakt:
Jes,jes nekad su se i one trokolice pravile, kad se izašlo iz rata, tri točka tzv kuglageri i udri niz ulicuramiral je napisao/la:Eh nekad su se i kalaši pravili od daske... iscrta se maketa na istoj olovkom i testera se uzme pa laganini... samo rukohvat gdje lafo treba doći obarač kasnije se ekserima skuje drška
A tek tomahawk Zagorov... u mahali ih je tigar najbolje pravio... dosuše jednom se iza štale našla i komšijina kćerkica mojih godina da vidi kako je pravim sjekiru zagora te neja i ja je pitao kakve joj je čudne boje ta haljinica (pink nekakva bila), pa i pipkao, dok me nije vidio njen stari i plesnuo mi šamarčinu..
Sjećate li se one serije mali detektivi mislim se zvala, brat i sestra i oni oni neki detektivi, nisam je propuštao
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
e toliko star nisam,toga nije bilo u krajini,al dobre ti price,mi smo pracke pa navecer manji komad plastike pa komsiji od prozor
inace: http://flashgamesite.com/play1096game.html" onclick="window.open(this.href);return false;
inace: http://flashgamesite.com/play1096game.html" onclick="window.open(this.href);return false;
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Na tom istom nintendu di su bili ovi tenkovi je bila neka igra sa autom, i to auto siba naprijed a ti upravljas sa njim i ides livo desno i izbjegavas neke kamione, druge aute, prikolice, rupe sta ti ja znam sta sve ne. Jel zna itko kako se ta igra zove 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Jel ovaTritolone je napisao/la:Na tom istom nintendu di su bili ovi tenkovi je bila neka igra sa autom, i to auto siba naprijed a ti upravljas sa njim i ides livo desno i izbjegavas neke kamione, druge aute, prikolice, rupe sta ti ja znam sta sve ne. Jel zna itko kako se ta igra zove
Ja sam volio ovoga igrati
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.