AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 27 avg 2012, 23:33

Pročitaj posljednju rečenicu mog prethodnog posta i sve će ti biti jasno. Također!
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 27 avg 2012, 23:43

GaziHusrevbeg je napisao/la:
pesmaster je napisao/la:
Ti fakat misliš da Berlusconi nema toliku lovu ? Može on (DA HOĆE) iskeširati bez problema 100 mil. za transfere , poenta je u tome što on to ne želi zbog svojih privatnih razloga (bunga bunga partiji , ludovanje , plačanje ogromne količine novca sudovima, striptizete itd itd)
Ma stipu to. :mrgreen:

Najlakše pričati ima, ali mu žao dati, da on ima iskeširao bi on barem polovicu od onih 60 miliona da pojača ionako oronuli igrački kadar.

Ja sam mišljenja da nema love, onih 500 ili koliko već miliona ga je opustošilo.

Ima on bogastva u nekretninama, TV kućama i slično u iznosu od par milijardi, sasvim sigurno, ali ne kupuju se igrači nekretninama nego novcem. :mrgreen:
Ovo ti ne stoji nikako, prije recesije bogatstvo se procjenjivalo na 13 milijardi eura, pa jbt prosle je godine platio pola milijarde kazne za te je pare mogao da kupi citavu Barcelonu i posalje ih na rafting ;)

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 27 avg 2012, 23:44

Niang ce biti zvijer.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 avg 2012, 23:44

GaziHusrevbeg je napisao/la:I ja sam čuo to danas, zbog različite fiskalizacije u Italiji i Španiji transfer vjerovatno neće biti realizovan.

Stvar je vrlo jednostavna, Juventus je najbogatiji italijanski klub, a porodica koja ga drži je jedna od najbogatijih na svijetu zato se uvijek i ima para.

S druge strane, ja imam osjećaj da će Berlusconi novac zarađen prodajom Ibre i Silve potrošiti na izbornu kampanju.
Bez uvrede ali baš naprotiv Milan je najbogatiji Italijanski klub po svim listama širom svijeta , procjenjuje se vrijednost kluba na oko 900 miliona $ odnosno godišnja zarada oko 250 miliona eura , tako da ta priča pada u vodu !
Što se tiče Berlusconia još uvijek je među 5 najbogatijih Italijana ali problem je u tome što nema više volje za ulaganje .
Evo podatka o tome koliko godišnje zaradi !!
Berlusconi' s annual income of 48.18 million euros the previous year increased by 8 million euros !!
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 avg 2012, 10:21

procitao sam ja sve.
po tebi samo keš vrijedi :D:D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

storari
Kontakt:

Post Postao/la storari » 28 avg 2012, 10:33

milanist je napisao/la:procitao sam ja sve.
Ne može kralju nikako po nJemu nije ponjava da je po njemu može samo po njegovom mišljenju
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 28 avg 2012, 11:26

storari je napisao/la:
milanist je napisao/la:procitao sam ja sve.
Ne može kralju nikako po nJemu nije ponjava da je po njemu može samo po njegovom mišljenju
slika
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 28 avg 2012, 11:30

Roma's sporting director, Walter Sabatini, is at Via Turati now to negotiate with Galliani about Bojan Krkic. @BoKrkic

M'Baye Niang: "I've made a big dream come true by joining Milan. Now it's up to me to prove that I'm good enough to be in this great club."
M'Baye Niang: "No comparisons: Henry is Henry, and Niang is Niang."

Sky Italia reports that Milan are considering to sign either Lassana Diarra or Nigel de Jong.

--

Krkić :roll:

slika

:mrgreen:

Robinho ne igra sljedeću utakmicu zbog povrede, Pazzini-El Shaarawy-Niang jedini napadači
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 28 avg 2012, 11:45

uh kako bi lego de jong ko budali šamar! samo kada se osvrnem i pogledam tek sada cijenim van bommela. koja je to igračina. vezni red sa njim je bio beton.
Galliani: "Bojan Krkic? Allegri likes him."
bio bi solidna zamjena za cassana. ali slab je u romi. ne leži mu italija nešto naročito.
MODRIC: "Who is my role model? Boban, he's one of the best Croatian football players in history"
slika

ja bih rekao komotno najbolji svih vremena. evo na šta je ovaj svijet spao. kucam u yt boban da se sjetim maksimira i crvene zvezde i dobijem prve rezultate boban rajovic :roll:

btw silva i dalje najskuplji igrač prelaznog roka.

Najveći dosadašnji transferi ljeta 2012.:

1. Thiago Silva iz Milana u PSG za 42 milijuna eura

2. Eden Hazard, Lille - Chelsea, 40
Lucas Moura, Sao Paolo - PSG, 40

3. Oscar, Internacional - Chelsea, 32

4. Luka Modrić, Tottenham - Real, 30

5. Ezequiel Lavezzi, Napoli - PSG, 26

6. Robin van Persie, Arsenal - United, 25

7. Zlatan Ibrahimović, Milan - PSG, 21

8. Santi Cazorla, Malaga - Arsenal, 19
Alexandre Song, Arsenal - Barcelona, 19
Joe Allen, Swansea - Liverpool, 19

9. Lacina Traore, Kuban - Anži, 18

10. Marco Reus, Borussia M. - Borussia D., 17
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 28 avg 2012, 11:57

Jbt Liverpool dao 19m za Joe Allena a čovjek obična rinaKa :lol: a mi nemamo za germe. Šta bi mi napravili da imamo 19 miliona na mercatu uuuuuuu :lol: :mrgreen:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 28 avg 2012, 12:15

Spoke with a member of Milan's medical staff today. First estimate is that Robinho will be out for 3 weeks. More medical tests today.

Cini se Robinho out 3 sedmice

Galliani: "The Bojan Krkic-deal should be finalized today

Evo Krkica

Znaci napadaci : Pazzini,Niang,El Shaarawy ,Bojan Krkic ,Robinho i Pato , opet ce biti cini se 6 napadaca u rosteru
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 28 avg 2012, 12:27

Napad nije los.

Ali fali tu Kaka i De Jong i to bi bilo ok.

Abbiati-Abate, Mexes, Acerbi/Zapata, Antonini :roll: -De Jong, Montolivo, Boateng, Kaka, Pazzini, Bojan

Ja bi bio zadovoljan.
Uvjeren sam da ce Galliani dovesti Kaku, kad god je ovako pricao da nema nista od deala, na kraju je uvijek taj igrac dolazio ili odlazio.
Pa nisu toliko ludi da ostave ovakvu ekipu, koja ne bi izborila ni Europa League.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 28 avg 2012, 12:42

M'Baye Niang completed the medical tests at the Busto Arsizio hospital this morning. He will undergo further tests at Milanello today.

Galliani: "The Bojan Krkic-deal should be finalized today." @BoKrkic

Imam dobar osjecaj u vezi sa Niangom, ima 17 godina i nekih 6-7 godina za napredak. Vjerujem da će biti među najboljim napadačima za 6-7 godina ;)

Pato i El Shaarawy 8-) :mrgreen:

slika

:roll: :roll: :oops:

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 28 avg 2012, 13:12

baresi#6 je napisao/la:znam za tu stranicu. radije bi original al skupo fkt nema šanse ispod 150KM čak i to je pitanje. dok platiš 80-90 dolara dres, poštarina 40 eura, carina pdv itd. preskupo! hvala ti opet možda i tu uzmem bar taj fejk :D
samo ambro od ovih trenutnih dolazi u opticaj što se mene tiče!
ja sam izracuno da bi me dres izaso 250 KM, i tad sam odusto od njega. Al mozes da pratis recimo kad bude nekoliko daana ono bez postarine, jbg opet je skupo oko 180 KM al makar znas da imas original :D . Ja sam odlucio da cu stedit pa kad uleti tih par dana uzet sebi :D . Najvjerovatnije cu napisat Shevchenko ili Inzaghi na dresu i uzet brojeve njihove :mrgreen:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 28 avg 2012, 13:37

Majku **** u deficitu veznjacima KREATIVICMA oni kupuju Krkica polovnjacu obicnu ccc ovo stvarno nema vise smisla ni komentirati :/

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 28 avg 2012, 13:44

Bojan Krkic is expected to be in Milano later today to sign the contract with Milan. @BoKrkic :roll:

OFFICIAL: M'Baye Niang has joined Milan on a 3-year deal

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 28 avg 2012, 14:29

Kad bi proletile nekollike godine pa da ova djeca stasaju. Valjda ce neko postati igracina
- de sciglio me nenormalno pozitivno iznenadio, samouvjerenost sa 19, ako se bude s njim radilo world class, za mene sigurna igračina
- moj nr.2 sa nevjerovatnim potencijalom, cristante, zadnji vezni, ostao sam paf, 17 godina
- ovaj niang sa 17 ima sjajne fizicke predispozicije, malo sam ga gledao po jubitu, balo/drogba produkt, vidjet cemo
- es92 sjajne predispozicije, mora malo vise glavom igrati i ne zalijetati se prebrzo kao sto sada radi
- karmona, veloti, potencijal je tu,

No ono što treba trenutno je igrači koji trenutno mogu praviti razliku tupa hernanesa.

I da sa ovim bojanom, mjenjati u 4-2-3-1 ili sl. Trenutno nemamo sredine za kreiranje i ubacivanje iz dr. plana, već odmah prebacivati loptu naprijed.
Kad bi barem ufatili ligu prvaka, :lol: , nismo imali sreće protiv one dorie, 2 stative, oni jednu priliku odmah gol.

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 28 avg 2012, 15:08

zahvaljujem ilprincipe na ovim vijestima.. samo nastavi, pratim te :mrgreen: 8-)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 28 avg 2012, 15:15

Ćelo muko moja :lol: dovedi tog jednog DMF igrača Diarra ili De Jong da učvrstimo vezni red , dosta je napadača imamo ih 5 ( Pato će ionako biti stalno van terena ) :D i da imamo donekle dobru ekipu , još da kloc Allegri skonta da Bonera i Yepes ne smiju zajedno biti ni na klupi a kamoli na terenu , daj Zapati i Acerbiu šansu !
Abbiati - Abate - Zapata- Acerbi - Antonini - Monto- De Jong - Nocerino - Prince - Robinho i Pazzini , pa ne djeluje toliko loše :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 28 avg 2012, 15:23

francobaresi je napisao/la:Ćelo muko moja :lol: dovedi tog jednog DMF igrača Diarra ili De Jong da učvrstimo vezni red , dosta je napadača imamo ih 5 ( Pato će ionako biti stalno van terena ) :D i da imamo donekle dobru ekipu , još da kloc Allegri skonta da Bonera i Yepes ne smiju zajedno biti ni na klupi a kamoli na terenu , daj Zapati i Acerbiu šansu !
Abbiati - Abate - Zapata- Acerbi - Antonini - Monto- De Jong - Nocerino - Prince - Robinho i Pazzini , pa ne djeluje toliko loše :D

pa ovde ne moze niko da namjesti gol ni da se igra 180 minuta...

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.