Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la calcio » 28 avg 2012, 15:44

gringobih je napisao/la: Ma ne kandidat je ova ekipa :roll:

-----------------------------------------Hasagic(slomljenog prsljena)-------------------------------------------

Zahirovic(2liga RUSIJE)------Jahic(sve sam ne stoper)-----------Spahic---- ---Salihovic(DM/CM)

-----------------------Rahimic(dedo,Rekreativac)-Medunjanin(CM,Amater,Rekreativcac)-----------------

Pjanic(OM) ---------------------------------Miske------------------------------------------------------Lulic

----------------------------------------------Dzeko--------------------------------------------------------------------------

Cuvaj te Brazilci dolazimo po zlato..... :( :( :roll:

Tako mozda izgledamo samo kada se krpimo zbog povreda, a krpe se ponekad sve ekipa tako da to nije nista cudno. Mujdza je desni bek, Pandza je stoper (mada i Jahic igra stopera u klubu). Pjanic je igrao i u Lyonu na toj poziciji, Salihovic moze kvalitetno odigrati kao bek mada nije idealno rjesenje. Rahimic i Medunjanin su dokazana kvaliteta, mozes ih ismijavati koliko hoces ali u proslim kvalifikacijama su bili mozda nasi najbolji igraci. Nije cudo sto Susic ne zeli da ih se tako lako odrekne. Inace, fudbal nije egzaktna nauka. Koliko puta se desi da stoper zabije go, i dok ti cupas kosu i pitas se otkud stoper u napadu mi ostali cemo slaviti pogodak. :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 avg 2012, 16:23

calcio je napisao/la:@gringo, pa koliko pljujes po Susicu covjek bi pomislio da bi tvoja idealna ekipa bila dosta razlicita od njegove, a vidi skoro su pa identicne...
Auh,plexus pa aperkat.
Za sastav naravno nista naje citiranje,ali kako jos rece da ne pljuje po Susicu :shock: , pa taman stranica koliko ima i ''Rat i mir'' bi mogla biti popunjena njegovim socnim hrakotinama po selektoru.
Bog zna i @nihcudin se poceo baviti knjezevnoscu :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 avg 2012, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 28 avg 2012, 16:24

Gringo je pravi čovjek ! Vas je Safet u zabludu odveo isto ono tele Židove kad je Musa a.s na putovanje otiš'o !

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 28 avg 2012, 16:26

Djesi polanice a.s. ?

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 28 avg 2012, 16:31

calcio je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Ma ne kandidat je ova ekipa :roll:

-----------------------------------------Hasagic(slomljenog prsljena)-------------------------------------------

Zahirovic(2liga RUSIJE)------Jahic(sve sam ne stoper)-----------Spahic---- ---Salihovic(DM/CM)

-----------------------Rahimic(dedo,Rekreativac)-Medunjanin(CM,Amater,Rekreativcac)-----------------

Pjanic(OM) ---------------------------------Miske------------------------------------------------------Lulic

----------------------------------------------Dzeko--------------------------------------------------------------------------

Cuvaj te Brazilci dolazimo po zlato..... :( :( :roll:

Tako mozda izgledamo samo kada se krpimo zbog povreda, a krpe se ponekad sve ekipa tako da to nije nista cudno. Mujdza je desni bek, Pandza je stoper (mada i Jahic igra stopera u klubu). Pjanic je igrao i u Lyonu na toj poziciji, Salihovic moze kvalitetno odigrati kao bek mada nije idealno rjesenje. Rahimic i Medunjanin su dokazana kvaliteta, mozes ih ismijavati koliko hoces ali u proslim kvalifikacijama su bili mozda nasi najbolji igraci. Nije cudo sto Susic ne zeli da ih se tako lako odrekne. Inace, fudbal nije egzaktna nauka. Koliko puta se desi da stoper zabije go, i dok ti cupas kosu i pitas se otkud stoper u napadu mi ostali cemo slaviti pogodak. :D
Ne znam dali se mozes sjetiti kad je ovakav sastav pobjedio koga...Sa naglaskom na taj fantasticni DM red???
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 28 avg 2012, 17:03

Kad već pljuješ po svemu i svačemu, hajde molim te reci kojeg selektora bi ti volio, razjasni mi taj dio jer ne mogu da spava. Tebe očekujem na temi košarkaša za par dana kad izgubimo od Gruzije da blatiš Mahmutovića, Acu i ostale. Niko nije rekao da je Sušić neki trener, al kad već imate nešto protiv da čujemo konkretne stvari, ko je to najbolji trener za nas?
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 avg 2012, 17:12

<3 LiMes <3 je napisao/la:Kad već pljuješ po svemu i svačemu, hajde molim te reci kojeg selektora bi ti volio, razjasni mi taj dio jer ne mogu da spava. Tebe očekujem na temi košarkaša za par dana kad izgubimo od Gruzije da blatiš Mahmutovića, Acu i ostale. Niko nije rekao da je Sušić neki trener, al kad već imate nešto protiv da čujemo konkretne stvari, ko je to najbolji trener za nas?
Naravno ne samo zelja,vec da i ovaj objerucke hoce da se prihvati pozicije.
Pa vecu trener Goska ima platu od selektora :mrgreen: ,niko nije lud da se barkce te pozicije.A ako ko se odluci,slijedi hrakanje na sve strane.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 28 avg 2012, 17:14

Ovo je strasno, po komentarima odredenih delegata mogu naslutiti da ce oni svim svojim bicem navijati da izgubimo, jer toliko ponizavaju i pljuju po ovoj nasoj jadnoj reprezentaciji kojoj samo fali malo srece i nista vise. Sa druge strane kako da imamo srece kad imamo navijace koje Boga mole da izgubimo, samo da bi oni zadovoljili svoje frustracije. Opametite se molim Vas ! Susic kaka je takav je, on vodi reprezentaciju i siguran sam da zna svoj posao bolje od svih nas zajedno.
Moramo pobjediti nasu staru boljku, u ovoj zemlji su svi selektori, doktori i arhitekti. Nemoj mo bit cjelog zivota tupadzije
Ljudi koji su produzili ugovor sa Susicem puno su kompetetniji od svakog od nas. Neka oni odluce da li njemu treba dati otkaz ili podrsku.

Rios

Post Postao/la Rios » 28 avg 2012, 17:21

<3 LiMes <3 je napisao/la:Kad već pljuješ po svemu i svačemu, hajde molim te reci kojeg selektora bi ti volio, razjasni mi taj dio jer ne mogu da spava. Tebe očekujem na temi košarkaša za par dana kad izgubimo od Gruzije da blatiš Mahmutovića, Acu i ostale. Niko nije rekao da je Sušić neki trener, al kad već imate nešto protiv da čujemo konkretne stvari, ko je to najbolji trener za nas?
Najbolji nazalost vise nije takvog zdravlja da to moze biti-Ivica Osim ;) Eh sad,od ostalih,iskreno meni bi puno srce bilo kad bi Barba postao selektor i da mu pomocnici budu Baljic,Kodro,Bolic...Sinoc sam gledao onaj klip sa Marakane i najezio sam se koliko ljubavi prema ovoj drzavi ima u Sergeju Barbarezu..Al problem je sto Sergej nema iskustva nikakvog,tako da bi se mogao ponoviti scenarij kao sa Nenom Markovicem i kosarkaskom repkom..Nekako najrealnije opcije onda ostaju Dusan Bajevic ili Vaha Halilhodzic..Ali tu onda problem mogu biti plate,tako da..Eto,to su neka imena koja bi ja volio vidjeti na nasoj klupi 8-)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 28 avg 2012, 17:25

A da pustis vodu da ti ova sranja odu?
Acu kritikovati pa jesili ti dobar?
Porediti gospodina Acu sa korumpiranom kataklizmom...Produzi....
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 avg 2012, 17:28

Rios je napisao/la:
Najbolji nazalost vise nije takvog zdravlja da to moze biti-Ivica Osim ;) Eh sad,od ostalih,iskreno meni bi puno srce bilo kad bi Barba postao selektor i da mu pomocnici budu Baljic,Kodro,Bolic...Sinoc sam gledao onaj klip sa Marakane i najezio sam se koliko ljubavi prema ovoj drzavi ima u Sergeju Barbarezu..Al problem je sto Sergej nema iskustva nikakvog,tako da bi se mogao ponoviti scenarij kao sa Nenom Markovicem i kosarkaskom repkom..Nekako najrealnije opcije onda ostaju Dusan Bajevic ili Vaha Halilhodzic..Ali tu onda problem mogu biti plate,tako da..Eto,to su neka imena koja bi ja volio vidjeti na nasoj klupi 8-)
Znaci sve neki problemi iskrsnu,pa kako to majka mu stara.To je ono isto dobio sam sve tacne brojeve na lotou,koliko si dig'o.Nista jer nisam ni uplatio a iskreno i loto sam ispunio nakon izvlacenja. :mrgreen:
@gringo na boldirano covi odgovaras a na ono najkonkretnije nista,naje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 28 avg 2012, 17:31

Niko ovdje ne razmišlja o tom da je naš savez bio godinama u dugovanjima do grla, da smo tek ove godine malo isplivali iznad površine. Ovi bolji treneri tipa Halihodžić su tražili ogromne pare, a nisu ni izrazili neku želju za preuzimanjem repke. Njima je finansijski dio najbitniji u životu, tako da je maštanje o njima nerealno. Ako neko misli da je mjesto našeg selektora primamljivo, grdno se vara. Lahko je maštati, realnost je sasvim drugačija, neki to ovdje ne razumiju očigledno.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Rios

Post Postao/la Rios » 28 avg 2012, 17:32

harishp je napisao/la:
Rios je napisao/la:
Znaci sve neki problemi iskrsnu,pa kako to majka mu stara.To je ono isto dobio sam sve tacne brojeve na lotou,koliko si dig'o.Nista jer nisam ni uplatio a iskreno i loto sam ispunio nakon izvlacenja. :mrgreen:
Nisu to neki problemi koji se ne bi mogli prevazici..Samo treba cvrsta volja da se ti ljudi dovedu i to je to..Posebno za Bajevica i Vahu..Ne bi oni sigurno postavljali neke nerealne uslove,enormno visoke plate..Svakako da bi se mogao naci sponzor koji bi im davao plate a Savez njima reklamu..Nesto slicno je bilo i sa Cirom..Mada slusajuci Vahu par puta najveca prepreka po njemu sto kod nas jos uvijek dosta stvari stoji na nivou amatera.. ;)

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 28 avg 2012, 17:35

gringobih je napisao/la:
A da pustis vodu da ti ova sranja odu?
Acu kritikovati pa jesili ti dobar?
Porediti gospodina Acu sa korumpiranom kataklizmom...Produzi....
Tu sam te cekao!!!
U toku i nakon tekme Rumunija-BiH (kosarka) si pisao:
Aco mora dovesti tri starija igraca ako misli na EP.
Ako je ovo ta moderna kosarka popisam se na istu.
Pricajte vi qurcu,ova ekipa ne valja dvije pare.

Izvini,ali ti si negativna osoba na ovom forumu i nisi sam.
F.K.SARAJEVO

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 28 avg 2012, 17:38

harishp je napisao/la:
Rios je napisao/la:
Milion mladih i talentovanih, strucnih, iskusnih trenera ima i pitati ko da ga naslijedi???? Ma bjezi....
Milon trenera koji nemaju barcu u kriminalu do grla...
A da nebi nesto konkretno morao ponoviti recicu da goreg, nestrucnijeg, nepismenijeg, tvrdogalvijeg i korumpiranijeg trenera ne mozemo dovesti tamam kad bi ga trazili po zemljama 3 svijeta...
Znaci samom smjenom ovog mi smo uradili ogroman posao...
Imali jos sta ne jasno?
molotovljev je napisao/la:Tu sam te cekao!!!
U toku i nakon tekme Rumunija-BiH (kosarka) si pisao:
Aco mora dovesti tri starija igraca ako misli na EP.
Ako je ovo ta moderna kosarka popisam se na istu.
Pricajte vi qurcu,ova ekipa ne valja dvije pare.

Izvini,ali ti si negativna osoba na ovom forumu i nisi sam.
I sta tu ima sad ne jasno?
Mislis da ne znam da sam to pisao?
Zar nam ne treba malo iskusnijih igraca? Zar si zaboravio koliko je povreda i otkaza bilo??? :?: :roll:
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 28 avg 2012, 17:42, ukupno mijenjano 3 puta.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 28 avg 2012, 17:38

)[/quote]
@gringo na boldirano covi odgovaras a na ono najkonkretnije nista,naje.[/quote]
Nisu to neki problemi koji se ne bi mogli prevazici..Samo treba cvrsta volja da se ti ljudi dovedu i to je to..Posebno za Bajevica i Vahu..Ne bi oni sigurno postavljali neke nerealne uslove,enormno visoke plate..Svakako da bi se mogao naci sponzor koji bi im davao plate a Savez njima reklamu..Nesto slicno je bilo i sa Cirom..Mada slusajuci Vahu par puta najveca prepreka po njemu sto kod nas jos uvijek dosta stvari stoji na nivou amatera.. ;)[/quote]

Ma ko god da dode mi smo osuden na slicnu taktiku, nemamo mi izbor od 30-40 vrhunski igraca , vec 9 i svi znamo gdje i kako mogu odigrati. Selektorta glavna zadaca je da motivise igrace.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 avg 2012, 17:43

Rios je napisao/la: Nisu to neki problemi koji se ne bi mogli prevazici..Samo treba cvrsta volja da se ti ljudi dovedu i to je to..Posebno za Bajevica i Vahu..Ne bi oni sigurno postavljali neke nerealne uslove,enormno visoke plate..Svakako da bi se mogao naci sponzor koji bi im davao plate a Savez njima reklamu..Nesto slicno je bilo i sa Cirom..Mada slusajuci Vahu par puta najveca prepreka po njemu sto kod nas jos uvijek dosta stvari stoji na nivou amatera.. ;)
Itekako veliki problemi.Pa Bajevic vise inkasira kao neki predstavnik BIH repke u UEFI nego sto bi to na klupi selektora imao.Vaha je vec u par navrata glasno i jasno rekao da od te ljubavi nema nista,valjda zbog nedostatka nula u cifri koja pocinje makar sa kecom.Uostalom niko ne garantuje da bi nas i ovi prosetali kroz kvalifikacije a nakon poraza,dva slijedila bi indenticna prica kao i sa Safetom.Tipa vid' mu glave,pogleda,qurca palca.
Ciro je uspio da bude veca ganga od ovih u savezu,zato vise u savezu i okolo njega ne pada na pamet da takve masne dovedu.
Ima @gringo,ako se ne sjecas sta si pisao,pa kako cemo onda ozbiljno da komuniciramo,ne ide jarane.Svi mi grijesimo,ali i iza tih gresaka i stojimo.Ali to nikako nije ok,napises,uvrijedis,ujedes i pojeo vuk magarca.Cita narod bolan.cita...ali i to je dobro dok admin ne procita :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 avg 2012, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Rios

Post Postao/la Rios » 28 avg 2012, 17:48

harishp je napisao/la:
Rios je napisao/la: Nisu to neki problemi koji se ne bi mogli prevazici..Samo treba cvrsta volja da se ti ljudi dovedu i to je to..Posebno za Bajevica i Vahu..Ne bi oni sigurno postavljali neke nerealne uslove,enormno visoke plate..Svakako da bi se mogao naci sponzor koji bi im davao plate a Savez njima reklamu..Nesto slicno je bilo i sa Cirom..Mada slusajuci Vahu par puta najveca prepreka po njemu sto kod nas jos uvijek dosta stvari stoji na nivou amatera.. ;)
Itekako veliki problemi.Pa Bajevic vise inkasira kao neki predstavnik BIH repke u UEFI nego sto bi to na klupi selektora imao.Vaha je vec u par navrata glasno i jasno rekao da od te ljubavi nema nista,valjda zbog nedostatka nula u cifri koja pocinje makar sa kecom.Uostalom niko ne garantuje da bi nas i ovi prosetali kroz kvalifikacije a nakon poraza,dva slijedila bi indenticna prica kao i sa Safetom.Tipa vid' mu glave,pogleda,qurca palca.
Ciro je uspio da bude veca ganga od ovih u savezu,zato vise u savezu i okolo njega ne pada na pamet da takve masne dovedu.
Da niko ne garantuje-ne garantuje,slazem se..A Vahu sam licno slusao kako govori da ga nikad niko nije ni ponudio da dodje na to mjesto..Ne znam kako je sad,ali ranije se kod nas selektor birao preko konkursa :lol: :lol: Pa nije on kv bravar da ide po konkursima..A i govorio je da mu smeta to sto ima dosta amaterizma..Da bi trazio vecu platu nego sto ima Safet sad-trazi bi..Ali opet kazem,nadjes sponzora koji bi ga placao a za uzvrat mu das reklamu..To je itekako realna opcija uzimajuci u obzir da je fud repka kod nas jako pracena i medijski i navijacki i svi bi zeljeli reklamu u istoj.. ;) Ovo za platu vrijedi i za Bajevica..

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 avg 2012, 17:50

Vaha sa Alzirom fasova od Benina ako se ne varam u kvalifikacijama.Da je fasovao tako sa BIH repkom od nekih,na magarcu bi u Jablanicu bio vracen.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Rios

Post Postao/la Rios » 28 avg 2012, 18:01

harishp je napisao/la:Vaha sa Alzirom fasova od Benina ako se ne varam u kvalifikacijama.Da je fasovao tako sa BIH repkom od nekih,na magarcu bi u Jablanicu bio vracen.
Gubio je Ciro od Rijeke,Pape remizirao sa Katarom kuci pa nikom nista na kraju..

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.