Ti misliš u ovom slučaju a ja znam točno kako je bilo i kako bi trebalo biti dalje što se ovoga tiče. Niti Zrinjski niti savez za ovu gestu nisu zaslužni, točnije može biti samo Zrinjski koji je dopustio da se ova akcija udruge prijatelja odradi. Tako bi trebalo biti sa svim gostujućim navijačima u Mostaru u budućnosti, i to bi trebali odrađivati klubovi sami od sebe a ne da im netko to nalaže ili sugerira. U svakom slučaju ovaj primjer trebaju sljediti svi klubovi bez obzira da li vole ili ne vole protivničke navijače.ŠB_Fidelis je napisao/la:Rekoh ''ja mislim'', jer to nije slucaj samo sa Bijelim Brijegom s obzirom da to isto rade i drugi i logicno je. Zasto bi se ikome dozvolilo u danasnje vrijeme odigravati utakmice premijer lige bez da navijaci imaju pristup vec navedenim osnovnim uvjetima poput vode i WC-a.
Rijetkost je da se ovo desi na Bh stadionima.
Navijači Zrinjskog su otrovani u Trebinju njih preko stotinu koji su koristili nekakvu valjda industrijsku vodu sa stadiona, dok u Travniku iako im nije bio dopušten izlaz do vode vodu nisu mogli konzumirati ni na tribini.
Mi ako negdje i dobijemo koju kap vode to nam dostave naši igrači a to obično bude boca dvije što je na 100-150 ljudi faktički ništa.