Odoh pod hladan tuš
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Jel' meni ovo sunce udarilo u glavu pa mi se čini da je ovaj momak gore ono za Ronalda napisao ili...?
Odoh pod hladan tuš

Odoh pod hladan tuš
Mislim da ti se ucinilo, nemoguce je izvaliti onako nestomandraX je napisao/la:Jel' meni ovo sunce udarilo u glavu pa mi se čini da je ovaj momak gore ono za Ronalda napisao ili...?![]()
![]()
![]()
![]()
Odoh pod hladan tuš![]()
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Raul7 je napisao/la: Mislim da ti se ucinilo, nemoguce je izvaliti onako nesto
Evo vidiš da ti se nije učiniloNedimko je napisao/la:Ja vam kažem da Ronaldo nebi imao mjesta u Bayernu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
.........robben.....muller..........riberyzizu1991 je napisao/la:Raul7 je napisao/la: Mislim da ti se ucinilo, nemoguce je izvaliti onako nestoEvo vidiš da ti se nije učiniloNedimko je napisao/la:Ja vam kažem da Ronaldo nebi imao mjesta u Bayernu.
.....................mandžo(gomez)..........
koga izbaciti nemoguća misija a ni njemački nezna tako da mu klupa nebi ginula a tu su još i kros i šaćiri
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
hahahahhahahahaNedimko je napisao/la:.........robben.....muller..........riberyzizu1991 je napisao/la:Raul7 je napisao/la: Mislim da ti se ucinilo, nemoguce je izvaliti onako nestoEvo vidiš da ti se nije učiniloNedimko je napisao/la:Ja vam kažem da Ronaldo nebi imao mjesta u Bayernu.
koga izbaciti nemoguća misija a ni njemački nezna tako da mu klupa nebi ginula a tu su još i kros i šaćiri
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
Nedimko je napisao/la:.........robben.....muller..........riberyzizu1991 je napisao/la:Raul7 je napisao/la: Mislim da ti se ucinilo, nemoguce je izvaliti onako nestoEvo vidiš da ti se nije učiniloNedimko je napisao/la:Ja vam kažem da Ronaldo nebi imao mjesta u Bayernu.
hahahaha da sjedi na klupi dok taj kepec muller igra
Vidite da trolluje, samo ignore 
druže ja tako mislim i ne trolujem valjda je demokratija a realno gledajući šta je to ronaldo posebno napravio osim frizurezizu1991 je napisao/la:Vidite da trolluje, samo ignore
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Pa burazeru reci to je moje mišljenje, a nemoj postati postove tipa zaključkaNedimko je napisao/la:druže ja tako mislim i ne trolujem valjda je demokratija a realno gledajući šta je to ronaldo posebno napravio osim frizure
Ronaldo je osim frizure napravio i dijete onoj, što je rekao da je ne uznemiravaju, ima ja mislim 2 godine
To mu je hobi uz sakupljanje salaveticaSe7en je napisao/la:Sto Nedimko baca patke
Zeli nam otvoriti oci, C.Ronaldo nema mjesta u Bayernuzizu1991 je napisao/la:To mu je hobi uz sakupljanje salaveticaSe7en je napisao/la:Sto Nedimko baca patke
Sa druge strane legenda Bayerna, Beckenbauer "Za Bendtnera bi bilo mjesta u Bayernu"
❤ si baš. CMOKić
Ma 'ta će Beckenbauer 
- PatrickBateman
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sutra zakljucujete najgori start u posljednjih 10 godina
S jedne strane Messi i Iniesta,s druge Valdes i Modric
Sutra zakljucujete najgori start u posljednjih 10 godina
S jedne strane Messi i Iniesta,s druge Valdes i Modric
Re: Primera Division (Liga BBVA)
A u sredi sudije.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Onaj start Arbeloe na Alexisu bi se takodje mogao tumaciti kao penal.
Lik mu potpetlja noge i nista ..
Lik mu potpetlja noge i nista ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- KapioFootball
- Kontakt:
unbeatable je napisao/la:Vidim bilo je govora Pjanic vs Modric
Pa Pjanke je 7 ogrooomnih godina mlađi od Gojka...pardon Luke....![]()
Miralem dobije ponudu Barce sa 22 godine,igra sad u Romi,kad ode u veci klub malac ce bit klasa kao i Dzeko...A od Dzeki ne treba trosit rijeci,to sto mu Mancini daje slabu minutazu,to je do njega i njegovih droga....
Pa gdje nabere tih 7 godina
Zadnja izmjena: KapioFootball, dana/u 28 avg 2012, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
HALA MADRID!!!
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Nemoj dzaba ma4akveli, mr.wrong palatalizacija se vratio ne znas podkajlat ni 5% ko on,ovaj pokusaj gore ti je bijedan,pocekaj malo sad ce dzudzo pa's vidit kak se to radi.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
4.KapioFootball je napisao/la:Pa gdje nabere tih 7 godinavaljda 5
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
On nemoze ni dijete da napravi koliko ga zeludac boli.zizu1991 je napisao/la:Pa burazeru reci to je moje mišljenje, a nemoj postati postove tipa zaključkaNedimko je napisao/la:druže ja tako mislim i ne trolujem valjda je demokratija a realno gledajući šta je to ronaldo posebno napravio osim frizure![]()
Ronaldo je osim frizure napravio i dijete onoj, što je rekao da je ne uznemiravaju, ima ja mislim 2 godine
Jes' ti siguran da je njegovo ?
drzo mu svijecu ???
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.