Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Se7en
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Se7en » 28 avg 2012, 15:30

TheVerminator je napisao/la:
Se7en je napisao/la:Ovaj kockar Wenger ce prokockat jos jednu sezonu Arsenala.
Na osnovu čega to zaključuješ? Dva remija? :lol:
Slab temelj iz kojeg se ne moze izvuci 8-)
❤ si baš. CMOKić

Prika85
Kontakt:

Post Postao/la Prika85 » 28 avg 2012, 16:01

Se7en je napisao/la:
TheVerminator je napisao/la:
Se7en je napisao/la:Ovaj kockar Wenger ce prokockat jos jednu sezonu Arsenala.
Na osnovu čega to zaključuješ? Dva remija? :lol:
Slab temelj iz kojeg se ne moze izvuci 8-)
Daj boze 4 boda da uzmemo narednih 4 kola

PrvaKlasa
Kontakt:

Post Postao/la PrvaKlasa » 28 avg 2012, 16:44

Hocemo li da vam vratimo stranice od prosle godine, na isti ovaj dan, kad smo izgubili 8-2 pa ste dolazili i trolovali sa komentarima tipa borba za opstanak i etc. Na kraju smo bili 3 a vi opet, ne znam iz kojih razloga, dolazite da trolujete. Admini molim vas, kao sto ste mene iskljucili na proslom accountu da iskljucite i ove ovdje smradove. Hvala unaprijed.
Samo bahato

PrvaKlasa
Kontakt:

Post Postao/la PrvaKlasa » 28 avg 2012, 16:50

protiv losserpoola cemo da zabijemo gol sigurno ba, nece se braniti kao prethodna dva protivnika svih 90+ minuta. Ovdje bi pobjeda legla ko budali samar, ali i sa remijem bi bio zadovoljan.

Protiv Southteamptona ce biti drugacije, i oni ce da se brane, ali vjerujem da cemo do tad proraditi pravo ono i tu ocekujem 3 boda.

City. Hmm mogla bi da bude tvrda tekma ali vidjeli smo da lahko primaju golove, bice tu necega. Moguce opet 3 boda za nas.

Protiv Chelsea ocekujem 3 boda bez obzira na to sto imaju ovakvu odlicnu formu, jednostavno ih moramo uzeti ukoliko zelimo za nesto da se borimo ove sezone, i vjerujem da ce ih Arsen motivisati za tu tekmu dodatno.
Samo bahato

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 28 avg 2012, 17:03

PrvaKlasa je napisao/la:protiv losserpoola cemo da zabijemo gol sigurno ba, nece se braniti kao prethodna dva protivnika svih 90+ minuta. Ovdje bi pobjeda legla ko budali samar, ali i sa remijem bi bio zadovoljan.

Protiv Southteamptona ce biti drugacije, i oni ce da se brane, ali vjerujem da cemo do tad proraditi pravo ono i tu ocekujem 3 boda.

City. Hmm mogla bi da bude tvrda tekma ali vidjeli smo da lahko primaju golove, bice tu necega. Moguce opet 3 boda za nas.

Protiv Chelsea ocekujem 3 boda bez obzira na to sto imaju ovakvu odlicnu formu, jednostavno ih moramo uzeti ukoliko zelimo za nesto da se borimo ove sezone, i vjerujem da ce ih Arsen motivisati za tu tekmu dodatno.
ako se nastavimo zadovoljavat sa nerijesenim doguracemo do 14-15-og mjesta,djes bit zadovoljan,3 boda iz 3 kola,ovo se mora dobit,pogotovo kuci,vec smo izgubili 2 boda u prvoj tekmi,sad to ne dolazi u obzir
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 28 avg 2012, 17:12

[youtube][/youtube]

E što se Rotten iskenja po novom stadionu i svemu :lol:

[youtube][/youtube]

a što posra reprezentaciju engleske, to je posebna prica :lol: :lol:

PrvaKlasa
Kontakt:

Post Postao/la PrvaKlasa » 28 avg 2012, 17:34

Pa tesko je gostovanje protiv loserpoola ne moze to tako, normalno da cu biti zadovoljan sa 10 bodova iz 4 tekme !
Samo bahato

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 28 avg 2012, 18:55

oplakao na klipove

orLL
Kontakt:

Post Postao/la orLL » 28 avg 2012, 19:02

PrvaKlasa je napisao/la:protiv losserpoola cemo da zabijemo gol sigurno ba, nece se braniti kao prethodna dva protivnika svih 90+ minuta. Ovdje bi pobjeda legla ko budali samar, ali i sa remijem bi bio zadovoljan.

Ala si mi optimistican, na kraju će ostat kao i ova dva kola hh.
Volim Zrinjski Volim Mostar !

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 28 avg 2012, 19:08

Protiv Southamptona samo pobjeda, Liverpool u gostima pobjeda, mada bi bio zadovoljan bodom, a City... uvijek dobro igramo protiv njih, a oni su uvijek se mucili sa nama, nebi bila sramota da izgubimo, al opet iznenadjenje je moguce.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 28 avg 2012, 19:19

AllGunsBlazing je napisao/la:Pusti to je jos jdean sto misli da je Wenger kriv.

Nego savjetujem vam da tri dana odmorite, uzmite godisnji od compa sad ce tek pravo sranje nastati. :lol: :lol: :lol: Kad pocne.
Ja samo cekam prelazni rok pa da "vam se navalim na kosti", naravno bez trolanja vec samo CINJENICE koje ce vas itekako zaboliti, a sada da ih napisem rekli bi uber trol.

Vidjet cemo kako ce zavrsiti prelazni rok pa mozemo nesto pricati.
Dalje, jos cu samo dvije stvari prokomentarisati sada, prva je da sljedece 4 utakmice mozete RALNO ocekivati samo 4 boda. Zasto ? Jer su vasi protivnici pokazali daleko vise nego vi, osim southemptona kojeg bi trebali dobiti, ali ako pogledamo prvo i drugo kolo to ce biti veoma tesko. Vi ste previse optimisticni, ma ne optimisticni vec zaludjeni kada mozete ocekivati pobjednu nad Liverpoolom koji se suprostavio City-u, Chelseau koji melje i samom City-u. Pa ni ja navijac Untieda ne bih se mogao nadati svim pobjedama protiv ova tri UZASTOPNA protivnika.

Drugo, samo cu da podebljam i nista vise necu reci, pametnom dosta ;)
PrvaKlasa je napisao/la: ne znam iz kojih razloga, dolazite da trolujete. Admini molim vas, kao sto ste mene iskljucili na proslom accountu da iskljucite i ove ovdje smradove. Hvala unaprijed.
PrvaKlasa je napisao/la:protiv losserpoola cemo da zabijemo gol sigurno ba
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 avg 2012, 19:37

Kome ces se ti balo jedan nakaciti na kosti? Pa kad bi mi poceli srati o Unitedu dokle bi to doslo? Eto Saf bolji od Wengera sredina ne da vam je sranje, nego jos malo pa ko Celikova on nikog ne dovodi. Tako ti ljudi rade. Nisi upucen ni u sta sta se desava u Arsenalu, zato nemoj da seres bez potrebe. Bosna puna ljudi koji misle da sve znaju, a ustvari nemaju blage.
Celik!3,2,2.

PrvaKlasa
Kontakt:

Post Postao/la PrvaKlasa » 28 avg 2012, 19:38

Znam da ti je bilo krivo kad sam te izdominirao na vasoj temi, zato si me i prijavio pa su me iskljucili na onom accountu.

Smradovi ste nego šta, trollasti smradovi

Neo, odsvjetlucaj :lol:
Samo bahato

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 28 avg 2012, 20:34

ove 4 utakmice nama odredjuju sezonu,nadam se da momci ulaze max spremni,optimista jesam,i jos me jedna stvar zanima,evo neo npr,sto tebi smeta ako ja kazem da ocekujem 12 bodova iz ove 4 utakmice,jel to realno il nije to nije tvoj problem,nit sam koga uvrijedio,nit sam se kome obratio,svako ima pravo da se nada,ne bi te to trebalo toliko pogadjat
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 28 avg 2012, 20:42

Vidim da je sve puklo nakon dolaska RvP-a u United. Simpatizeri oba kluba se napadaju redovno ( ne svi naravno ). Mislim da nema potrebe da se iko naziva smradovima i sličnim nazivima, to što uvijek ima neko ko će dignuti frku nećemo gledati, gledajte nas cjelokupno i zanemarite pojedince jer će njih uvijek biti.

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 28 avg 2012, 20:58

BREAKING: Theo Walcott has rejected Arsenal's offer of a new contract. (Times)
Ako je vjerovati ovima iz Timesa. Govore se spekulacije da bi ga City mogao uzeti jer Swansea nece da proda Sinclaira. Spekulise se da bi otisao kao zamjena, posto Arsenal prati situaciju Dzeke, znaci Walcott + lova za Dzeku.

I dalje mi je cudno da je odbio novi ugovor jer se nedavno govorilo da ce potpisati i da je 'sretan' ovdje. Ispratit cemo ovu spekulaciju u narednih par dana, sve je moguce.
Victoria Concordia Crescit.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 avg 2012, 21:05

Gluposti se valjaju u dobrim količinama. Nema razloga za vrijeđanje uopće, isto tako nema razloga za ikakav strah. Još uvijek imamo najbolju odbranu, pa makar što se tiče ovih najjačih ekipa. A to je već nešto.

Druga stvar, Liverpool i United imaju poraz više od Arsenala. To su sve činjenice, koje @neo spominje, jer očito neki ne razlikuju činjenice od pretpostavki.

No nebitno, ne zanima me uopće gdje je i kako je Liverpool, Chelsea ili United. To nije moja stvar, sem da ponekad pogledam koju njihovu tekmu i zadivim se potezima recimo Rahema iz Liverpoola, Kagawe ili Hazarda iz Uniteda ili Chelsea. David Silva je ionako čovjek, koga smatram najboljim igračem PL, tako da CIty neću ni spominjati.

A što se nas i našeg Arsenala tiče, ja imam neki osjećaj da bi Yann mogao biti novo pojačanje Arsenala. Cabaye mi se sviđa kao igrač, to sam skoro spomen'o, al' gužva je kod nas na tim pozicijama. Jedino...Jedino da Wenger proda Diabya, u šta sumnjam, a i ne bih volio da nas Abu napusti.

Gledah po N-ti put tekmu vs Stoke City i moram samo da spomenem jednu činjenicu, koju do sada ovde niko nije spomen'o: Ako je vjerovati komentatoru, Arsenal je samo 1x dobio Stoke na Britaniji u zadnjih 30 godina. Valjda to svjedoči, koliko se Arsenal pati protiv ove ekipe, zato ovaj X uzimam sa rezervom.

Što se Sunderlanda tiče, samo onaj gor' zna kako nisu izgubili onu tekmu. U svim segmentima igre smo ih nadigrali, Santi sam spremio 7 prilika za naše ofanzivce i tako dalje...

A odbrana ovog Arsenala djeluje fantastično, to valja istaknut. Ako me sjećanje ne vara, 10+ kornera za Arsenal, naspram NULE za Stoke City, a niti Stoke niti S'land nisu napravili pretjeran broj prilika, pogotovo ne onih 100%-tnih.

Što se tiče sledećih tekmi, bar one 4, ja očekujem, ni manje, ni više, 12 bodova. Vjerujem, da tako misle i navijači Liverpoola ili Citya, Chelsea, jer preveliki su to klubovi, da bi u bilo kojoj tekmi išli na X.

Moj neki cilj, tj. ono što sam ja zad'o ovom Arsenalu je da ode na -6 poraza tokom sezone. Realno, ono ne treba se praviti budala, biće poraza kad-tad, a ja želim da ih bude najviše šest, jer vjerujem da se sa toliko malo poraza može štošta ugrabiti.

Uostalom, ova generacija je počela ganjati "Nepobjedive", vidjećemo dokle će to trajati...
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 28 avg 2012, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 28 avg 2012, 21:13

[youtube][/youtube]

Evo i navijace Stoke vas zayebavaju :D pjevaju Robin Van Persie he would scored that :lol: :lol:

YRC9
Kontakt:

Post Postao/la YRC9 » 28 avg 2012, 21:19

PrvaKlasa je napisao/la:Pa tesko je gostovanje protiv loserpoola ne moze to tako, normalno da cu biti zadovoljan sa 10 bodova iz 4 tekme !
ja da sam navijac arsenala ne bi bio optimistican protiv southemptona a ne liverpool,city,chelsea.pa taj sauth.. je cityu zabio 2 gola.ako osvojite 3 boda iz 4 tekme na konju ste

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 28 avg 2012, 21:20

ripper je napisao/la:[youtube][/youtube]

Evo i navijace Stoke vas zayebavaju :D pjevaju Robin Van Persie he would scored that :lol: :lol:
Odustajete li vi ikad ? Cime lijecite taj svoj lijepi ego ? Provociranjem na ovoj temi. Inace se nisam mijesao u ovo, al' fakat ste dojadili Bogu ocu vise. Pisi nesto pametno ili nemoj pisati nikako. Licite mi na skupinu balavaca koji ne znaju sta ce pa provociraju i pisu bez razloga. Dosta brate dragi, dosta.
Victoria Concordia Crescit.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.