Odličan crtani. A sjeća li se ko crtanog sa djevojčicom, njenim djedom i mačkom Maslačkom?
legenda reala je napisao/la:Ma sve je prije bilo bolje, ej kad uzmem nekad čoklade Braco i Seka, Samo ti,Volim te pa to su bile čokolada jedna po jedna ...
A, ova čokolada?
Tu sam, @Monolog.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Monolog je napisao/la:
Riječ je o Oliveru Mlakaru. Sjećam se da je bilo nemoguće propustiti "Kolo Sreće". Dobro, tad sam već bio nešto stariji.
I meni najgori i najmrži crtani. I dan danas se ospem kad neko spomene pingvine.
[youtube][/youtube]
Ne može niko Olivera ne voljeti. Skoro sam ga spomenula profesoru, pa smo se zajedno prisjećali svih onih slova i gradova koje je Oli nabrajao, a tek kad sam mu spomenula Maju, malo ga nešto štrecnu:"Ko je sad Maja?" A, ja se mislim:"E, moj profesore, ne možeš mene prevariti." Nisam mu to rekla, ali mu je moj pogled sve objasnio. Inače imamo ležeran odnos, pa se tako možemo prepucavati.
A, ne! Pingu je kraljevski! Zvuk je odličan kojeg proizvodi, a tek zanimljivost da njegova mama po cijeli dan pegla nekakvu odjeću, koju niko nikad ne oblači.
I ja prestajem... zasad, ode ovo u nedogled, pogotovo se nadovezujem na postove @Monologa. Nemoj više.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Ja sam Zutokljunca gledo,ujutro i bilo dobrih crtanova,al najdrazi od tih "kratkih" ja onaj iz Harvey Tonnesa na foru Tom i Jerrya,ugl.mis i macka al ne znam kako se zvao.Sad cu u halu pa na youtube da trazim
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Senaid L.F.C je napisao/la:Ja sam Zutokljunca gledo,ujutro i bilo dobrih crtanova,al najdrazi od tih "kratkih" ja onaj iz Harvey Tonnesa na foru Tom i Jerrya,ugl.mis i macka al ne znam kako se zvao.Sad cu u halu pa na youtube da trazim
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Sad prozivam čika Gera i ostale Bavarce oni mi nekako izgledaju starije
Da li su Magica i Valencia gledali crtane, ipak su oni filozofi baš me interesuje
[youtube][/youtube]
Ovo sam gledo nekad na Super RTL-u ali sam poboravio nazive
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.