GNK Dinamo Zagreb
- maximusdecimus
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
da sam Mamić ovog Sammira bi protjerao u 3pm
ne trči, ne bori se i još glumi Šukera

Stvarno lik k'o da je na sedmom nebu, da sam Čačić ne bi mi ni na klupi bio...maximusdecimus je napisao/la:da sam Mamić ovog Sammira bi protjerao u 3pmne trči, ne bori se i još glumi Šukera

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- maximusdecimus
- Kontakt:
što je najžalosnije lik zna igrati, ali nema srca. izgleda da se jednostavno zadovoljio time da mu Dinamo bude vrhunac karijere*p!p!t@* je napisao/la:Stvarno lik k'o da je na sedmom nebu, da sam Čačić ne bi mi ni na klupi bio...maximusdecimus je napisao/la:da sam Mamić ovog Sammira bi protjerao u 3pmne trči, ne bori se i još glumi Šukera
Ne znam brate, samo kad' ga vidim uzme loptu na centru nikoga oko njega ne zna ni on sam gdje bi krenuo i onda nazad sa njommaximusdecimus je napisao/la:što je najžalosnije lik zna igrati, ali nema srca. izgleda da se jednostavno zadovoljio time da mu Dinamo bude vrhunac karijere*p!p!t@* je napisao/la:Stvarno lik k'o da je na sedmom nebu, da sam Čačić ne bi mi ni na klupi bio...maximusdecimus je napisao/la:da sam Mamić ovog Sammira bi protjerao u 3pmne trči, ne bori se i još glumi Šukera

Žalosno...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Cist gol ponisten Dinamu, Beqiraj je bio iza lopte .. A ovaj kreten komentator na FTV govori cist offside, i jos napada Beqiraj kao trebo je bolje reagovat
ali eto nije nista promjenilo ..

<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Rutinski, ocekivano, dominacija
@iskratel - unaprijed hvala na cestitkama

@iskratel - unaprijed hvala na cestitkama

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Kemo navijao za Maribordelpy je napisao/la:Cist gol ponisten Dinamu, Beqiraj je bio iza lopte .. A ovaj kreten komentator na FTV govori cist offside, i jos napada Beqiraj kao trebo je bolje reagovatali eto nije nista promjenilo ..

Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Fino. Drugu godinu zaredom.
Sva sreća, ovaj put nema Lyona.
Možemo mi pričati što hoćemo, ali nije za baciti ovaj Čačić. Sreća il znanje, najmanje je bitno.
Bit će lijepa jesen na Maksimiru
Možemo mi pričati što hoćemo, ali nije za baciti ovaj Čačić. Sreća il znanje, najmanje je bitno.

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Žuri nam se... u Ligu Prvaka.iskratel je napisao/la:Neznam zašto se vama tako žuri ispast? Prvo Željezničar, sada Dinamo. Kada vidim, da žele Maribor, odmah pomislim, da im je želja ove godine igrat u LE.

Vama sretno u Europskoj Ligi.

Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
U ligu prvaka da oborimo rekorde
Ajde nadam se ove godine da ce biti bolje. Nisam ni sekunde sumnja u prolaz danas, jednostavno se vidilo da smo bolji i kvalitetniji to cak ni sudac nije moga pokvarit.
[youtube][/youtube]

Ajde nadam se ove godine da ce biti bolje. Nisam ni sekunde sumnja u prolaz danas, jednostavno se vidilo da smo bolji i kvalitetniji to cak ni sudac nije moga pokvarit.
[youtube][/youtube]
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- anelbavarac
- Kontakt:
Cestitke Dinamu na zasluzenom plasmanu u LP.
Navijao sam za vas svim srcem,cestitke jos jednom i puno srece na zrijebu u cetvrtak.
Navijao sam za vas svim srcem,cestitke jos jednom i puno srece na zrijebu u cetvrtak.
cestitek dinamu na zasluzenoj pobjedi i ulasku u lp
iskartel prijatelju dinamo je ispred vas dvije kalse,trenutno jbga
koliko su najavljivali atmosferu viole,na kraju đeni zeve,
sretnu dinamu
iskartel prijatelju dinamo je ispred vas dvije kalse,trenutno jbga
koliko su najavljivali atmosferu viole,na kraju đeni zeve,
sretnu dinamu

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Evolution87
- Kontakt:
Sasvim zasluzeno. Cestitke na prolazu u grupnu fazu LP
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Čestitke, pogotovo zbog ovog boldanog. Dinamo je najjača ekipa u regionu ali ne malo jača nego par svjetlosnih godina jača. Mamića BBB-i već godinama tjeraju a vjerujem da svi navijači ostalih klubova iz ex YU sanjaju da imaju jednog Mamića. Čestitke još jednom i valjda ne dobijete neku grupu smrti, iako u LP su sve grupe smrti, nema lakog protivnika.dubrava je napisao/la:Fino. Drugu godinu zaredom.
Cestitke Dinamu....XXXebi Viole, xxxebi violeee...

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- maximusdecimus
- Kontakt:
i zamisli sad izvučete Real kojeg predvodi Luka "ptica" Modrić 

sad čujem da svaki klub u hr dobija oko 65 hiljada eura ulaskom dinama u grupe lp na rtrs tulić govori
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Za sada se sa sigurnošću zna samo tko je u prvom potu:
Chelsea, Barcelona, Manchester United, Bayern, Real Madrid, Arsenal, Porto i Milan.
Da se razumijemo, nemamo 1% šansi niti protiv koje od ovih ekipa.
Barcelonu bih sigurno svi željeli izbjeći jer bi nas mogli osramotiti kao nikad nitko do sada.
Real također jer smo igrali s njima, tražimo nešto novo.
Od ovih bi nekako najviše volio Porto, a može i Milan i Arsenal. Mislim da bi nam oni najmanje utrpali.
Chelsea, Barcelona, Manchester United, Bayern, Real Madrid, Arsenal, Porto i Milan.
Da se razumijemo, nemamo 1% šansi niti protiv koje od ovih ekipa.
Barcelonu bih sigurno svi željeli izbjeći jer bi nas mogli osramotiti kao nikad nitko do sada.
Real također jer smo igrali s njima, tražimo nešto novo.
Od ovih bi nekako najviše volio Porto, a može i Milan i Arsenal. Mislim da bi nam oni najmanje utrpali.
Nek Dinamo izvuce Chelsea,pa onda lagano na Maksimir bodriti Torresa i drustvo 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.