" onclick="window.open(this.href);return false;anonimni je napisao/la:jesu tu bila kao 3 crtana u jednom ?Senaid L.F.C je napisao/la:Ja sam Zutokljunca gledo,ujutro i bilo dobrih crtanova,al najdrazi od tih "kratkih" ja onaj iz Harvey Tonnesa na foru Tom i Jerrya,ugl.mis i macka al ne znam kako se zvao.Sad cu u halu pa na youtube da trazim
Stara dobra vremena
Moderator/ica: insider
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Prosjek godina forumasa ?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
znači, jesuSenaid L.F.C je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;anonimni je napisao/la:jesu tu bila kao 3 crtana u jednom ?Senaid L.F.C je napisao/la:Ja sam Zutokljunca gledo,ujutro i bilo dobrih crtanova,al najdrazi od tih "kratkih" ja onaj iz Harvey Tonnesa na foru Tom i Jerrya,ugl.mis i macka al ne znam kako se zvao.Sad cu u halu pa na youtube da trazim
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Sjećate li se Power Rangersa?

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Kasnis beže !
Crveni mi je uvijek bio najbolji ..
Crveni mi je uvijek bio najbolji ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Je li neko spominjao kiketa i 4,8 njaaa? 
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
To ti je, ledžendo, najbolja čokolada svih vremena. Ko je nije probao, taj nije ni živiolegenda reala je napisao/la:Mali sam ja ne sjećam se te čokolade, neka FikretovaBaDa12 je napisao/la:A, ova čokolada?
![]()
![]()
NAPRIJED NARODE!
Joj 20 mi godina a uhvati me nostalgija kad se sjetim ovih stvari. Kako je tek starijim. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Melo 15 - Ta zadnja slika na prosloj stranici,da li je to ona serija "strasti" i onaj lutak se Timmy,Tommy zvao,tako nesto,a ona baba Tabita.. 
To je ta serija.
Ima beskonacno epizoda a ja sam ih sve pregledao ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Prikazivala se na OBNu jedno vrijeme,pa su prestali..Tada sam i ja prestao gledati..M4kaveli je napisao/la:To je ta serija.
Sjecam se da su je prekinuli kad su one demone tjerali..
Jeste...ja sam je gledao dok je bilo na OBN-u,a poslije se ne sjecam da sam gledao neku seriju koliko i ovu...Narin je napisao/la:Melo 15 - Ta zadnja slika na prosloj stranici,da li je to ona serija "strasti" i onaj lutak se Timmy,Tommy zvao,tako nesto,a ona baba Tabita..
Tu i cini,jedine serije sto sam "ispratio" sa TV ekrana
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Zar su se Strasti nekad nastavljale, ono na OBN-u što je bilo mislim da se nije skroz završilo.... 
Da, da, oni iz 2003 na OBN , al su ih usrali ovi poslije s kopijama pa se slabo ko sjeca tih pravih buntovnikaM4kaveli je napisao/la:Najbolja sapunica je Rebelde Way, tj. ,,Buntovnici'' al oni stari.
Manuel, Mia, Pablo i Marizza
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
I ja sam to pratio,svaki dan kad dodjem iz skole,ionako nisam imao sta raditi,sjednem i gledam.Nekad oko 3 je bila koliko se sjecam.asunsao je napisao/la:Da, da, oni iz 2003 na OBN , al su ih usrali ovi poslije s kopijama pa se slabo ko sjeca tih pravih buntovnikaM4kaveli je napisao/la:Najbolja sapunica je Rebelde Way, tj. ,,Buntovnici'' al oni stari.
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 28 avg 2012, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Jarane jesi li ti izlazio iz kuće kad si bio mali?M4kaveli je napisao/la:To je ta serija.
Nema serije niti crtanog kojeg ti nisi gledao.
Željezničar ale!
- legenda reala
- Kontakt:
Vidi i Husref bio mali

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Beg je samo Juventus gleda kad je bio mali

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
+1Narin je napisao/la:I ja sam to pratio,svaki dan kad dodjem iz skole,ionako nisam imao sta raditi,sjednem i gledam.Nekad oko 3 je bila koliko se sjecam.asunsao je napisao/la:Da, da, oni iz 2003 na OBN , al su ih usrali ovi poslije s kopijama pa se slabo ko sjeca tih pravih buntovnikaM4kaveli je napisao/la:Najbolja sapunica je Rebelde Way, tj. ,,Buntovnici'' al oni stari.
Jes' to zarazna serija bila, svi je pratili, a niko nije smio priznat' od ovih muških.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Prejaka Serija i ja sam je gledo sa sestromNarin je napisao/la:I ja sam to pratio,svaki dan kad dodjem iz skole,ionako nisam imao sta raditi,sjednem i gledam.Nekad oko 3 je bila koliko se sjecam.asunsao je napisao/la:Da, da, oni iz 2003 na OBN , al su ih usrali ovi poslije s kopijama pa se slabo ko sjeca tih pravih buntovnikaM4kaveli je napisao/la:Najbolja sapunica je Rebelde Way, tj. ,,Buntovnici'' al oni stari.
jos u 3h bila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.