Stara dobra vremena
Moderator/ica: insider
-
karameldar
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Prosjek godina forumasa ?
I zato još uvijek živi u zabludiTritolone je napisao/la:Beg je samo Juventus gleda kad je bio mali![]()
Ja kad sam bio mali, ustani u 7 sati da gledam crtane, a sad bi umro da ustanem u 7 sati
Jedino što sam gledao su bili Seranosi!!!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Gledao sam i Liverpool s jednim umproforcem.
Stanovao on kod nas u mahali, nas dvojica ga stalno gulili, on gleda tekmu, jaran i ja ga gulimo za kolu i keks.

Nešto nas gotivio svaki dan nam davao po marku ili dvije.
Stanovao on kod nas u mahali, nas dvojica ga stalno gulili, on gleda tekmu, jaran i ja ga gulimo za kolu i keks.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- legenda reala
- Kontakt:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Gledao sam i Liverpool s jednim umproforcem.![]()
Stanovao on kod nas u mahali, nas dvojica ga stalno gulili, on gleda tekmu, jaran i ja ga gulimo za kolu i keks.![]()
Sjećam se tih umproforaca i tzv "mister bombon"
Istom oni stanu s onim transporterom i natrpaju ti pune šake ti ne možeš da nosiš, onih čokolada, boba
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
slažem se s tobom za ovo prvolegenda reala je napisao/la: Ja kad sam bio mali, ustani u 7 sati da gledam crtane, a sad bi umro da ustanem u 7 sati![]()
Jedino što sam gledao su bili Seranosi!!!
@ Gazipitare
a Željo ?
gled'o ni Bog ne zna kol'ko putakarameldar je napisao/la:A Memoari porodice Milić?
i ja sam je gled'o čestoNarin je napisao/la:I ja sam to pratio,svaki dan kad dodjem iz skole,ionako nisam imao sta raditi,sjednem i gledam.Nekad oko 3 je bila koliko se sjecam.asunsao je napisao/la:Da, da, oni iz 2003 na OBN , al su ih usrali ovi poslije s kopijama pa se slabo ko sjeca tih pravih buntovnikaM4kaveli je napisao/la:Najbolja sapunica je Rebelde Way, tj. ,,Buntovnici'' al oni stari.
Manuel, Mia, Pablo i Marizza
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Takodjer,fol dizo kosu na taj fazon hahaha,a tek da se ispali ka me ha me haRaul_64 je napisao/la:e to to![]()
Kad se sjetim koliko sam se bezazleno pokusao pretvorit u super-sajana![]()
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
x1000
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 28 avg 2012, 23:15, ukupno mijenjano 3 puta.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ja sad nebi usta prije 10 sati da me puskom tjeras, a prije ko navijen oko 7-8 i gledat Yu Gi oh na novoj

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- legenda reala
- Kontakt:
I na koju si se ložio Tete ili Evu ili pak na mamu imanonimni je napisao/la: slažem se s tobom za ovo prvoa i ja sam gled'o Serranose, nisu bili jedini, al'...
![]()
Triatlonac o tome ti pričam, subota ja u 7 na nogama i pred TV da gledam crtane
ma na Tetelegenda reala je napisao/la:I na koju si se ložio Tete ili Evu ili pak na mamu imanonimni je napisao/la: slažem se s tobom za ovo prvoa i ja sam gled'o Serranose, nisu bili jedini, al'...
![]()
![]()
ja ne bih ust'o prije 12Tritolone je napisao/la:Ja sad nebi usta prije 10 sati da me puskom tjeras, a prije ko navijen oko 7-8 i gledat Yu Gi oh na novoj![]()
najjače u školi svi nešto ka me ha me ha izvode na odmorimaemir18 je napisao/la: Hakodjer,fol dizo kosu na taj fazon hahaha,a tek da se ispali ka me ha me ha
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ovaj nije bio takav, ovaj je bio u civilu, radio valjda u administraciji, šta ja znam. Svakop ponedjeljka po ono pakovanje od 6 limenki.legenda reala je napisao/la:
Sjećam se tih umproforaca i tzv "mister bombon"![]()
![]()
Istom oni stanu s onim transporterom i natrpaju ti pune šake ti ne možeš da nosiš, onih čokolada, boba![]()
Jednom nam pričao kako je preko vikenda išao u Mađarsku da karinđa.
Ja ne znam za vas, ali ja sam fakat imao prekrasno djetinjstvo, doduše u ratu mi je geler prošišao kroz kosu, zato možda i jesam malo ovako fiknut.
Željezničar ale!
Tete je bila prva liga,ma Maceha joj je bila bolja,onu sto je stari ozenio kad im Majka umrlalegenda reala je napisao/la:I na koju si se ložio Tete ili Evu ili pak na mamu imanonimni je napisao/la: slažem se s tobom za ovo prvoa i ja sam gled'o Serranose, nisu bili jedini, al'...
![]()
![]()
Triatlonac o tome ti pričam, subota ja u 7 na nogama i pred TV da gledam crtane![]()
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 28 avg 2012, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ja sam u 5 ustajao i sjedio budan,da me ne promasi uvodna spica pokemona
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ma Buntovnici su prejaki bili, meni najbolja serija te vrste.
A Mia je bila bomba samo takva.
I sada je naravno
I sada je naravno
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Mia iz tih Buntovnika i Tete iz Serranosa, nema daljeM4kaveli je napisao/la:Ma Buntovnici su prejaki bili, meni najbolja serija te vrste.
I sada je naravno
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
bašasunsao je napisao/la:Mia iz tih Buntovnika i Tete iz Serranosa, nema daljeM4kaveli je napisao/la:Ma Buntovnici su prejaki bili, meni najbolja serija te vrste.
I sada je naravno
ona Lucia ?emir18 je napisao/la: Tete je bila prva liga,ma Maceha joj je bila bolja,onu sto je stari ozenio kad im Majka umrla
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kako vrijeme leti,kad je snimana serija,ona imala oko 16 godina,a sad 25,26..Onaj Miguel ima oko 30 sad..Svašta..M4kaveli je napisao/la:Ma Buntovnici su prejaki bili, meni najbolja serija te vrste.
I sada je naravno
Sjeca li se iko serije Crna Hronika na FTV?
Ovaanonimni je napisao/la:ona Lucia ?emir18 je napisao/la: Tete je bila prva liga,ma Maceha joj je bila bolja,onu sto je stari ozenio kad im Majka umrlaako jest', vala, bila je dobra, al' je ova mlađa ipak bolja, zločestija

- legenda reala
- Kontakt:

Ženske iz tinejdžerskih serija
Pored Seranosa, najjača serija Korak Naprijed
ja se sjećam samo da je Tifa pjev'o najavnu i odjavnu špicuvm22 je napisao/la:Sjeca li se iko serije Crna Hronika na FTV?
znači, Lucia je bila majkaemir18 je napisao/la:anonimni je napisao/la:emir18 je napisao/la:Ova
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.