GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

marconato
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la marconato » 28 avg 2012, 23:14

Rios je napisao/la:Ovaj Dinamo je daleko ispred svih klubova u regiji..Mozda mu jedino Partizan moze parirati,ali i oni su u zadnje vrijeme malo pali..Kako su samo rutinski prosli Maribor,svaka im cast..
Prvo da cestitam Dinamu i njegovim navijacima na ulasku u LS! ;)

Dalje, kako samo mozes da favorizujes ovakav Partizan u odnosu na Zvezdu?! Pa ljudi pucaju po svim savovima... ;)

Slazem se da je Dinamo u ovom trenutku ispred ostalih klubova, ali moje miljenje je da nisu tako daleko ispred Zvezde kao sto mislis! Bilo bi tu dobre 'vergle' kad bi se sastali u Evropi... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 28 avg 2012, 23:17

Barca, City, Juve i Dinamo, apsolutni hit grupa bi bila, sve tri spektakli na Maksimiru...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 28 avg 2012, 23:24

Hvala svim momcima, opet smo u LP
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 avg 2012, 23:29

Citam malo komentare slovenaca na njihovom forumu i nemogu se prestat smijat, ljudi uvjereni da su bili bolji. Te Mamic kupio sudce, pa da ce Dinamo uz ovakve sudce igrat finale lige prvaka :lol: :lol: ljudi stvarno zive u nekom drugom svijetu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 28 avg 2012, 23:30

Tritolone je napisao/la:Citam malo komentare slovenaca na njihovom forumu i nemogu se prestat smijat, ljudi uvjereni da su bili bolji. Te Mamic kupio sudce, pa da ce Dinamo uz ovakve sudce igrat finale lige prvaka :lol: :lol: ljudi stvarno zive u nekom drugom svijetu.
A ne mogu se pomiriti sa činjenicom da nisu imali prilike za gol... :roll:

+ da im nije bilo sudije ne bi ni u pola odigrali kako su odigrali, tako da im je bolje da šute...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 28 avg 2012, 23:32

Neka budu sretni što je Badelj nespretno zabio autogol, inače ne bi do prekosutra zabili gol.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 avg 2012, 23:34

Čestitke Dinamovcima iz Bosne, i iz Hrvatske ukoliko ih ovdje ima, simpatisao sam njih, više nego Mariborčane 8-)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 avg 2012, 23:34

Al jbt. imali su jedan jedini opasni sut u 2 utakmice i oni su uvjereni da su bolji i da je Dinamo prosa uz pomoc sudaca. Da je bilo srece danas i da je Sammir barem malo bio ozbiljan mogli su primit bez problema 3 komada a da ne govorim sta im se moglo desit u Maksimiru.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 28 avg 2012, 23:54

Zdrijeb je u cetvrtak, ne u petak, rekao je to komentator veceras (onaj na BHT1 :mrgreen: ), a isto pamtim i od prosle sezone. Za EL je u petak.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 29 avg 2012, 00:08

Čestitke Dinamu na zasluženom prolazu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 avg 2012, 01:00

*p!p!t@* je napisao/la:
anonimni je napisao/la:i to što kažeš, taman sve izgubili, dobra lova će leći na račun, al' jbg, trebaju igrat' da ne bi bilo opet obaranja negativnih rekorda, a to ne bih volio, kao što ne bi niko ovdje, vjerujem...
+ 4 M od Badeljevog transfera...
+ od Modrićevog određeni iznos
dubrava je napisao/la:Možemo mi pričati što hoćemo, ali nije za baciti ovaj Čačić. Sreća il znanje, najmanje je bitno.
Vidjet ćemo sada u LP.Ja kažem sreća.

Ovog Maribora bi Slaven Belupo rutinski riješio. 8-) Bez zajebancije.

Evo i malo komentara s drugih foruma:
Znaš kaj je najgore, što se s ovim **** amaterima čačkeu i našmrkanom digao tako ego, da slobodno mogu odletit iz Maribora put Zagreba. Suta će novine kenjat o bravuroznom Dinamu i čačkeovoj genijalnosti a s prvim poluprofesionalnim timom bumo dobili 5 komada....
Trener Maribora upo u bure čarobnog napitka kad je bio mali.
Izašo Sammir. Treba se čuvati za drugo poluvrijeme večeras u LakeSitiju ili Ludnici
Perez dodaje gas i sljedece sezone cacke novi trener reala
GNK prezimljava, sad sam siguran u to. Čačke nakon Dinama odlazi na daleki Istok i zgrće goleme pare u DPMM FC, a nakon toga se smuca po opskurnim zemljama trenirajuć im reprezentacije i vodeći ih na svjetska prvenstva lo stile Bora Milutinović.Čovjek je progutao potkovu, a sere djetelinu.
:lol:

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 29 avg 2012, 01:05

Dinamu svaka čast, najjača ekipa u regiji definitivno!! Mamiću majstore, svaka ti čast, radiš vrhunski posao i bravo za trenera Čačića. Ovaj Čop i Pivarić su me žešće pozitivno iznenadili u zadnje vrijeme! Dinamo ima extra ekipu i evo doveli su ovog čileanca, samo je onaj Beqiraj najslabija karika, valjalo bi da Klasnića dovedu... :). A evo moćnog Bryana Carrasca :D Youtube zvijezda inače, ima svoj trademark potez hahaha :D

http://sportske.jutarnji.hr/u-maksimir- ... u/1050420/

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 avg 2012, 01:10

Oho, nadam se da je istina ovo za ovog Cileanca jer izgleda stvarno da je dobar igrac. Samo sta to definitivno znaci odlazak Tomecaka i to je najveca steta.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 29 avg 2012, 01:15

Tritolone je napisao/la:Oho, nadam se da je istina ovo za ovog Cileanca jer izgleda stvarno da je dobar igrac. Samo sta to definitivno znaci odlazak Tomecaka i to je najveca steta.
A evo, ako SN lažu i ako laže ovaj Lucas Dominguez na svom Twitter profilu, onda lažem i ja heh :D. Ma i meni je krivo zbog tog Tomečaka... vrhunski igrač, stvarno zaslužuje igrat u prvih 11. Sad je kao ozlijeđen, pa vidjet ćemo šta će bit s njim... Volio bih da ostane i da igra ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 avg 2012, 07:02

Bogami Lucky-Ante izbori plasman u LP. Cestitke navijacima Dinama na ovom uspjehu i to drugu godinu zaredom. Zanimljivo da su plasman u LP ostvarila dvojca najvise osporavanih trenera Dinama bar od kako postoji ovaj forum.

Moze li mi neko reci kako je Badelj odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu Dinama ? Hvala unaprijed na odgovoru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 29 avg 2012, 08:41

Dinamo je stvarno napravio veliku stvar, iako osobno nisam neki pokloonik Dinama ali je najvažnije da će naših 4-5 reprezentativaca koji su u Dinamu odigrati nekoliko vrlo jakih utakmica, a možda ako bude i sreće uzmu i to neko 3 mjesto, što bi bio mirakul.
Neko je ovdje rekao da Duje loš igrač, a Duje je jučer odigrao 120 posto, i nadam se da će se prestati pisati tako nešto.Joe Bog nogometa.Čestitke.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 29 avg 2012, 11:58

Badelj odlazi i to je veliki udarac za Dinamo. On je zasigurno najvažniji igrač u ovoj momčadi. Tko će ga sada zamjeniti? Kovačić je ozljeđen, a i kad ozdravi mislim da nije za tu poziciju. Vjerovatno će Čačić igrati sa dva destruktivca u sredini, što i nije loše u LP protiv jačih momčadi. Za te dvije pozicije će konkurirati Ademi, Calello i Leko. Tu su također i Alispahić i Pokrivač koji bi mogli to igrati u domaćoj ligi, ali prvi nije dovoljno agresivan i defenzivno dobar da to igra u LP gdje ćemo se uglavnom braniti, dok je drugi toliko pao da ne znam šta uopće radi u klubu. Da je to onaj Pokrivač od prije pet godina u tandemu sa Vukojevićem sada bi bio neizostavni član prvih 11.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Se7en
Kontakt:

Post Postao/la Se7en » 29 avg 2012, 12:01

Za Ligu prvaka i novo pojačanje: On je najveći simulator u 2011.! :mrgreen:

http://m.gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/stiz ... -2011.html" onclick="window.open(this.href);return false;
❤ si baš. CMOKić

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 29 avg 2012, 12:02

Mandrake je napisao/la:
A evo, ako SN lažu i ako laže ovaj Lucas Dominguez na svom Twitter profilu, onda lažem i ja heh :D. Ma i meni je krivo zbog tog Tomečaka... vrhunski igrač, stvarno zaslužuje igrat u prvih 11. Sad je kao ozlijeđen, pa vidjet ćemo šta će bit s njim... Volio bih da ostane i da igra ;)
Svima je žao Tomečaka jer svi znaju zbog čega ne igra. Da je on imao prilika kao Lovren i Badelj mislim da bi ostvario bolji transfer od obojice zajedno. Ali ako njega to ne muči, onda nije ni mene. Mogao je do sada barem zatražiti raskid ugovora...

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 29 avg 2012, 12:47

jedno pitanje, pa ako neko zna da odgovori, kako je moguce da maribor zabrani dolazak BBB, sta je sa onom pricom o obaveznih 5% karata za gostujuce navijace, mislim hajd da su se klubovi dogovorili da ni jedna strana nece imati podrsku na gostovanju ali viole su bile na maksimiru, e sad jel to neko treniranje strogoce slovenije(EU) nad hrvatskom ili je to neka mamiceva kuhinja ili to se zaista moze :?
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []