Kada im je gostovao u jednoj epizodi oni hrvatski poznati klavirista Maksim Mrvica, i ono je golemo bilolegenda reala je napisao/la:
najjača serija Korak Naprijed
Stara dobra vremena
Moderator/ica: insider
Re: Prosjek godina forumasa ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ne sjećam se samo znam da su se svi ložili na Silvijuzizu1991 je napisao/la:Kada im je gostovao u jednoj epizodi oni hrvatski poznati klavirista Maksim Mrvica, i ono je golemo bilolegenda reala je napisao/la:
najjača serija Korak Naprijed
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma ja, nek' se ti Silvije sjećaš, ja se slabo tih ženskih sjećam, čovjek bi pomislio da sam nastranlegenda reala je napisao/la: Ne sjećam se samo znam da su se svi ložili na Silviju![]()
a ni ostalim curam nije bilo mahane
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

i ova serija je bila prejaka,ja msm da je RTRS bila,Pakov Svet se zvala ja msm.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
[youtube][/youtube]

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
U mene je drug u skoli dok smo bili kupio za marku tih zvaka i sve ih odjednom stavio u usta. Kad crko nijeMonolog je napisao/la:![]()
Odlicna tema, mogli ste ovo preimenovati u "nostalgija".
Ja sam imao milion onih kaseta za video. Nema koji crtani nisam imao. Sve sam pravio kule od kaseta. Najdrazi ubjedljivo mi je bio Konan.

Jos se sjecam likova. Samo nikada nisam pogledao zadnju epizodu pa ne znam jel odkameni roditelje.
Koljena i noge su mi jos izotucane od padova, igranja lopte, skakanja i svega ostalog.
Slicice od albuma? Skupljali ste sigurno.
Mi smo u osnovnoj skoli platili pare za nekakve knjige sta je trebalo, mozda desetak, dvadeset maraka. I nakon par dana ucitelj nam vrati pare jer knjige nisu nesto vrijedile, sta ja znam sta vec. I ja sam iz skole pravo u prodavnicu, za te pare kupio sve one slicice nogometasa
I nisam ga popunio do kraja. Falili mi Barthez, Desailly i jos neko. Uglavnom su trojica falila, jos uvijek se sjecam
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
-
Rukomet do smrti
- Kontakt:
Kultna scena iz yugioh, sjecam se da nisam gledao tu epizodu kad se prvi put prikazala a svi pricali o Exodiji kao najjacem cudovistu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
Najbolji crtani je bio Ovaj i onaj u borbi protiv korupcije 
NAPRIJED NARODE!
Hahah serija u kojoj je sve i jedan auto bio Hyundaivm22 je napisao/la:Sjeca li se iko serije Crna Hronika na FTV?
kavaz_ je napisao/la:Hahah serija u kojoj je sve i jedan auto bio Hyundaivm22 je napisao/la:Sjeca li se iko serije Crna Hronika na FTV?![]()
Nije losa serija, na pocetku bilo interesantno, kasnije su je zasrali.. Ali uglavnom slaba gledanost..
Pa to je bukvalno nedavno bilo. Uozbiljite se.
Inače, od nekog prstena sve počelo, a završilo ne znam ni ja na čemu. Očajna serija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne znam ni ja kako je zavrsilo. Ma slaba gledanost pa je vjerovatno nisu ni zavrsili. A i nije bas nedavno bilo. Mislim jesu je oni reprizirali ali prvi put 2003 prikazivana..High je napisao/la:Pa to je bukvalno nedavno bilo. Uozbiljite se.Inače, od nekog prstena sve počelo, a završilo ne znam ni ja na čemu. Očajna serija.
Vec ste poceli mnogo u blizu proslost ulaziti.To je bukvalno pre 3-4 godine sve bilo.
Daj kak'e istorije jos da se prisetimo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Evo za nostalgicare sto pate za onim zutim kutijicama
http://www.retronintendogames.com/b/bat ... -nintendo/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.retronintendogames.com/b/bat ... -nintendo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Je l' ko ovo gledao na TVSA?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma ispucali smo sve sinocDevil je napisao/la:Vec ste poceli mnogo u blizu proslost ulaziti.To je bukvalno pre 3-4 godine sve bilo.![]()
joj moj najdrazi crtic kakda sam bio maliHigh je napisao/la:Je l' ko ovo gledao na TVSA?
[youtube][/youtube]
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Znao sam da će se neko javiti.
Hrabri mali spasioci, sjeća l' se ko toga? 
Jedan od najdrazih crtanihHigh je napisao/la:Je l' ko ovo gledao na TVSA?
[youtube][/youtube]
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Popularne carobnice,meni najdraza Alisa Milano (levo),
znam da su bile kasno al nisam propustao ni jednu epizodu

znam da su bile kasno al nisam propustao ni jednu epizodu

Trenutno korisnika/ca: filip13, Shategabri i 10 gostiju.