FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nesto slicno je i za nas izjavljivao, e tako mi je drago sto mu je Dinamo usta zacepio kad vec mi nismo... Zar moze biti covjek ovoliko samouvjeren?!Sportski direktor Maribora, momčadi koja je u 2. pretkolu bila bolja od Željezničara, Zlatko Zahovič, nakon sinoćnjeg susreta izjavio je da Dinamo nema nikakvih izgleda za prolaz dalje.
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
ko ce drugii.jbg nije im lahko izbaci ih familija Osim iz ligeanonimni je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ovo neki Tuzlak garant pis'o
![]()
ne da im se nešto, pa im je internet jedini način za promocijulev77 je napisao/la:ko ce drugii.jbg nije im lahko izbaci ih familija Osim iz ligeanonimni je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ali zeta je klasa za nas i maribor a da ne pricam za levskianonimni je napisao/la:ne da im se nešto, pa im je internet jedini način za promocijulev77 je napisao/la:ko ce drugii.jbg nije im lahko izbaci ih familija Osim iz ligeanonimni je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
al' dosta o njima, nije to tema
ja bih nešto volio da je Maribor proš'o da se vidi da su tu izbačene dvije evropske ekipe
al' nije, jbg...
ou... ma mi smo loši, katastrofa, AMARE ODLAZI !!!
al' opet kažem, dosta spama ovdje 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
vala upravu sianonimni je napisao/la:ou... ma mi smo loši, katastrofa, AMARE ODLAZI !!!al' opet kažem, dosta spama ovdje
nego sta je sa ovim nasim nesto litaju
baš
dobro je pa i ja nisam među njima, pojedoh sendvič večeras u Imaretu s majonezom
ma dobro je, taman da se Slavija ponada da će nam uzet' bod 
dobro je pa i ja nisam među njima, pojedoh sendvič večeras u Imaretu s majonezom
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
pa to neka Amarova taktikaanonimni je napisao/la:baš![]()
![]()
![]()
![]()
dobro je pa i ja nisam među njima, pojedoh sendvič večeras u Imaretu s majonezomma dobro je, taman da se Slavija ponada da će nam uzet' bod
vjerovali ili ne, ako sad pobjedimo slaviju, to ce biti momenat za istoriju...
prvi put cemo imati jednak broj pobjeda kao i slavija u medjusobnim duelima sa njima...
prvi put cemo imati jednak broj pobjeda kao i slavija u medjusobnim duelima sa njima...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
ma baca malo šuplje, ne može sve bit' stalno istolev77 je napisao/la:pa to neka Amarova taktikaanonimni je napisao/la:baš![]()
![]()
![]()
![]()
dobro je pa i ja nisam među njima, pojedoh sendvič večeras u Imaretu s majonezomma dobro je, taman da se Slavija ponada da će nam uzet' bod
da se zavara protivnik
![]()
![]()
@ tm84
ima li još klubova uspješnijih u međusobnim duelima sa nama ?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
od ovih trenutno sto su premijer ligi, samo siroki brijeg i slavija, dok sa gradinom imamo jednak broj pobjeda i poraza... 
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
hvala
ispraviće se to, samo polako
@ lev77
ne sumnjam nimalo, vjeruj
samo nije on mog'o namještati u onih 5 godina krize kad nas je bilo 2000 na stadionu, Demir u Puma trenerci, Landžo, Telibećirević, luđaci išli na gostujuće utakmice, a znali da ćemo izgubit'... 
@ lev77
ne sumnjam nimalo, vjeruj
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
jao kad se sjetim hoticaanonimni je napisao/la:hvalaispraviće se to, samo polako
![]()
@ lev77
ne sumnjam nimalo, vjerujsamo nije on mog'o namještati u onih 5 godina krize kad nas je bilo 2000 na stadionu, Demir u Puma trenerci, Landžo, Telibećirević, luđaci išli na gostujuće utakmice, a znali da ćemo izgubit'...
puno obećavao, a malo davao
e nisam znao za tu izjavu

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
pokusacu sad naci negdje citav razgovor.ali jbg tada smo bili prva ekipa koja je otisla u njemacku na pripreme i gore odigrala nekoliko utakmica.tada je bio pojam otici negdje van Bosneanonimni je napisao/la:puno obećavao, a malo davaoe nisam znao za tu izjavu
![]()
a poraz od Wormatie Worms i ono s autobusom i 10 eura ?
haj nađi ako možeš 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
http://****/arhiva/?start=123" onclick="window.open(this.href);return false;anonimni je napisao/la:a poraz od Wormatie Worms i ono s autobusom i 10 eura ?haj nađi ako možeš
evo ovdje ima nesto malo dole negdje oko sredine
Trenutno korisnika/ca: KrajinaTm87, nmkdak1ng, TojeMojTim1921 i 66 gostiju.