Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la calcio » 29 avg 2012, 01:31

Vase veliko visemilionsko ovosezonsko pojacanja Luka "yebes golove i asistencije" Modric je sa svoje 22-23 godine jos uvijek igrao u Hnl. I to je imao prednost nad Hadzicem kao standardni reprezentativac. Hadzic tek treba da debituje za repku (on je 89 godiste, znaci 22-23 god)

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 29 avg 2012, 01:35

Hadzic je u Riedu jos ovu sezonu, nakon toga ce ga uzeti neki Schalke, ili Leverkusen, i tu ce nastaviti karijeru...to je moja prognoza.
Zasto nije u Red Bullu, i td..pa, nije mu valjda ambicija da ide u te ekipe?To je suludo pomisliti.
Mislim da momak zasluzuje poziv, i bolji je od velikog broja pozvanih, tu posebno stavljam naglasak na Ibricica, kojeg je pozvao samo da bi dokazao ono sto je nedavno rekao "kod mene kad se upadne na spisak, ne ispada se lako", nesto u tom smislu...sto je skroz bez veze, upravo bi trebalo biti suprotno, da pokaze ovim ljencinama iz repke, sto su pali u formi da nisu nezamjenjivi, i da samo oni koji igraju, koji se trude, i koji odrzavaju formu mogu biti pozvani...ali opet, ko ce zamjeriti ovakvom obliku "trenera", svakako vecina njegovih poteza nema nikakvog smisla.
Sto se tice ove dvije utakmice, tu je sve davno receno, 6 bodova, i to je to, bez ikakvih kalkulacija, ovo su najbitnije utakmice, pocetak kvalifikacija, i u startu pokazati ko je ko!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 29 avg 2012, 02:37

<3 LiMes <3 je napisao/la:@gringobih O tvojoj kulturi ne bi trebao niko da raspravlja, dokazao si koliko si zaista mali. Kad nemaš argumenata, onda počinješ da vrijeđaš, već poznat sklop pećinskog čovjeka.
Drago mi je da ti je poznat taj pecinski sklop, meni nije... ;)
Denizmare je napisao/la:Ne vrijedi na njega trositi vijeme i energiju,kud je nepismen,kud provocira. Ja od danas se ne obazirem na njegove postove,stavljen je na ignor,a bilo bi dobro da i drugi koje provocira (a ima ih masala) isto to ucine.Jednostavno se ne obazirati,to je jedini lijek za likove poput njega ...
Hvala na komplimentu...
U zemlji u kojoj je sistem vrijednosti okrenut naopako ovakve stvari su kompliment, jos jednom hvala na komplimenu... ;)
calcio je napisao/la:Rumunija, Bjelorusija...?
Prije koliko je to bilo godina i prije koliko utakmica???
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 29 avg 2012, 02:48

Zizu@ imas pice ako te ikad sretnem zato sto si postavi stvari na svoje mjesto...
Momak svaka cast jos jednom, ostadose merhametlije bez lece...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 avg 2012, 04:27

gringobih je napisao/la:Zizu@ imas pice ako te ikad sretnem zato sto si postavi stvari na svoje mjesto...
Momak svaka cast jos jednom, ostadose merhametlije bez lece...
Postavljene stvari na svoje mjesto.A ono Safetaga ne cita forum.
I ne yebe obicne smrtnike kako @zizu rece.
Osim razmislja da ga zbog toga nagradi sa jos jednim ciklusom :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 29 avg 2012, 07:09

nije bitno ko je upravu, bitno je cija je zadnja ;)... tako je vazda bilo i na forumu i savezu i u reprezentaciji... a ovi malo iskusniji ce potvrdit' da je tako i kod kuce ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 avg 2012, 08:39

amho je napisao/la:nije bitno ko je upravu, bitno je cija je zadnja ;)... tako je vazda bilo i na forumu i savezu i u reprezentaciji... a ovi malo iskusniji ce potvrdit' da je tako i kod kuce ;)
Cija je zadnja,taj je vecinom slucajeva u pravu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 avg 2012, 10:59

Meni se ne sviđa ovdje politika tipa da nam ne trebaju igrači, pominju se svakojaki, i kažu mi imamo, to nama ne treba, i jedni na druge ospu paljbu.
A uredu je predložiti drugog, znači " ja sam upravu, i imam pravo predložiti, moje mišljenje se više vrednuje od tvog, a tebe ko hebe "
Ne mogu ovdje da budu dvostruki aršini, ako će da se piše i da se stoji iza jednog stava, stoji se čitavo vrijeme, a ne naginje se kako vjetar puše i praviti se pametan u ovisnosti od situacije.
I @ calcio, Modrić nije " moje " pojačanje, on je pojačanje kluba Real Madrida čiji sam ja simpatizer, ako ti smatraš drugačije, nastavi to da radiš.
Stalno forsiraš golove koje daje, a znamo kako ih daje i ko takve golove daje u reprezentaciji.
Da Bog da on najbolji na svijetu bio, al precijenjuješ ga, i forsiraš.
Penali ? - ko će uzeti loptu Misimoviću iz ruka kada se izvode, a kada njega nema Salihoviću, ili evo sada u zadnje vrijeme Ibiševiću ?
Slobodni udarci - Pjanić, Misimović, Salihović
Znači njegova igra u polju bi nam mogla da donese nešto, a te golove koje daje u Riedu možeš da prekrižiš, jer vođa u reprezentaciji, logično neće i nemože biti, pa kao takvom, će mu biti samo da radi i šuti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

major
Kontakt:

Post Postao/la major » 29 avg 2012, 13:27

D€LUX je napisao/la:Imaju neke stvari koje mi nisu jasne...

Avdija Vrsajevic je dosao u Hajduk kao bek tj desni bek... Safet Susic ga poziva na poziciju napadača , prvo sam mislio da je greska vec su svi portali prenijeli to a i sam susic ga svrstao u napadace... :? :? :?

Neki dan sam dobio zanimljiv info , inace je poznato da je Nihad Perco menadzer Avdije Vrsajevica ... a svi znamo da je Perco menadzer samo za regiju Zenica tj. Nema neka poznanstva po inostranstvu... Dobio sam informaciju da je Nihad Perco , poceo suradjivati sa Seadom Susicem koji je Vrsajevicu sredio transfer u Hajduk ,sto i djeluje malo logicno. Ja sam to sve provjerio na transfermarktu i dosao do saznanja da se sve poklapa.:: Germania Sport Agentur je u vlasnistvu Seada Susica i ima 2 igraca u Hajduku Maglicu , svog sina Tino Svena , i jos 2 u Juniorima. Znaci da uveliko suradjuje sa njima , i vjerovatno je njegovim posredstvom i dosao do Hajduka i A reprezentacije.

http://www.transfermarkt.de/de/germania ... _1886.html

Ja iskreno nemam nista protiv Vrsajevica , ima jako dobru brzinu i nije los igrac... Al do prije par mjeseci nije bio ni na spisku od 100 igraca koji treba u A reprezentaciju i sad odjednom je medju 23 igraca najboljih iz BIH :? :? :?

Ocigledno je da Safet Susic forsira igrace svog brata i njegovih partnera. ako cemo gledati realno svako bi gurao svog brata ... al ja kao navijac to necu i nemogu podrzati i ZATO SAM PROTIV SAFETA SUSICA!!!!

I dalje cu navijati za repku nasu i ici na tekme... al moje misljenje da pored rezultata ( koji nisu bas toliko za pohvalit al hajd) SUSICU NAPOLJE!!!!

LP
hahahhahahahahahha, jao ovog idola, sad fino isprintaj ovo i pravac kod Bakira emisija 60 minuta
"Ne vjeruj ženi koja laže!"

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 29 avg 2012, 13:30

nisam citao ranije pa samo da pitam jel ko spominjao hrgotu iz borussie M decko je iz kaknja a valjda treba neko da kontaktira da nastupa za nas !!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 avg 2012, 13:35

kristian je napisao/la:nisam citao ranije pa samo da pitam jel ko spominjao hrgotu iz borussie M decko je iz kaknja a valjda treba neko da kontaktira da nastupa za nas !!!
Koje mu je puno ime i prezime, ja licno prvi put cujem za njega. Ali eto neka se i on uvrsti u ovaj nagomilani spisak "potencijalnih".

P.S.
Denizmare je napisao/la:
<3 LiMes <3 je napisao/la:@gringobih O tvojoj kulturi ne bi trebao niko da raspravlja, dokazao si koliko si zaista mali. Kad nemaš argumenata, onda počinješ da vrijeđaš, već poznat sklop pećinskog čovjeka.
Ne vrijedi na njega trositi vijeme i energiju,kud je nepismen,kud provocira. Ja od danas se ne obazirem na njegove postove,stavljen je na ignor,a bilo bi dobro da i drugi koje provocira (a ima ih masala) isto to ucine.Jednostavno se ne obazirati,to je jedini lijek za likove poput njega ...
On se predstavlja kao odrasla osoba a nije, ja sam uvjeren da on nema vise od 18 godina. Samo iz razloga kako pise, koristi pogrdne nazive za selektora i igrace. Prica o nekim argumentima a ne zna ni jedan iznjeti.

Vec je jednom banovan pod nadimkom @za_raju, a sad nastavlja.

Sto se mene tice on i @nichudin glavni kandidati za zlatnu kantu ove godine !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 29 avg 2012, 13:40, ukupno mijenjano 2 puta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 29 avg 2012, 13:39

hrgota se preziva usao je protiv dinama ja mislim da je broj 31 jer s njegovim ocem sjedio sinoc i tako kazee da i ima volju da zaigra al niko nista talenat decko ;) [youtube][/youtube]

Se7en
Kontakt:

Post Postao/la Se7en » 29 avg 2012, 13:42

Pa taj igra za Svedsku do 19godina :?
❤ si baš. CMOKić

RoyaLBlue
Kontakt:

Post Postao/la RoyaLBlue » 29 avg 2012, 15:10

Stvarno mi je ne jasno kako ova drzava pusta tolike telente da odu i igraju za druge zemlje :( :!: :!:
a opet kad malo razmislim ... OVO JE BOSNA !!

Se7en
Kontakt:

Post Postao/la Se7en » 29 avg 2012, 17:45

RoyaLBlue je napisao/la:Stvarno mi je ne jasno kako ova drzava pusta tolike telente da odu i igraju za druge zemlje :( :!: :!:
a opet kad malo razmislim ... OVO JE BOSNA !!
Nema se tu sta razmisljati 8-)
❤ si baš. CMOKić

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 avg 2012, 18:22

Protiv Lihtenstajna nema nikakvih kalkulacija:

[youtube][/youtube]
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rios

Post Postao/la Rios » 29 avg 2012, 18:48

Cartman je napisao/la:Protiv Lihtenstajna nema nikakvih kalkulacija:

[youtube][/youtube]
Ljudi pozvali 15 fudbalera :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 avg 2012, 19:00

Rios je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Protiv Lihtenstajna nema nikakvih kalkulacija:

[youtube][/youtube]
Ljudi pozvali 15 fudbalera :lol: :lol:
Yebiga, ostali nisu mogli od posla. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Se7en
Kontakt:

Post Postao/la Se7en » 29 avg 2012, 19:15

Pa ni Papetu ne treba vise 8-) unaprijed znamo ko ce igrati a ko ce uci.. ovi ostali su samo na papiru i sparing-partner na treningu.
Jedino moze doci laksi ozljeda tj. misicni.. ali igraci su valjda spremni :mrgreen: redovno igraju, nece biti misicni problema..
❤ si baš. CMOKić

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 29 avg 2012, 19:39

Koji će igrati a koji će ući?????

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.