Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Još jedan napadač na B, ovaj put je riječ ni manje ni više o Lucasu Barriosu koji je nezadovoljan u Kini.
Joj majko rođena, ovo sve s konja na magaraca, bolje je nikog ne dovodit, nego se ovako ofirati s nekim prosječnim igračima.
Joj majko rođena, ovo sve s konja na magaraca, bolje je nikog ne dovodit, nego se ovako ofirati s nekim prosječnim igračima.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- SoloJuve26
- Kontakt:
Nesikiraj se jarane, na kraju ce nam doci taj top napadac samo sto nas sada Marotta malo zeza pa hoce da iznenadi uskoro 
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Bolje mu je da nas zeza, inače će ga za manje od 72 sata proklinjati svaki Juventino širom svijeta. 
http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... er-drogba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo kao da su nas čuli šta pišemo ovdje, kontaktirali smo lafo Drogbinog agenta, ali džaba izgleda, još jedan isfur.
http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... er-drogba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo kao da su nas čuli šta pišemo ovdje, kontaktirali smo lafo Drogbinog agenta, ali džaba izgleda, još jedan isfur.
Željezničar ale!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Pa vidis to ti kazem, sunja se Marotta tamo oko Drogbe izgleda da ce nam i taj biti napadac iduce god , po meni ok izbor barem do sledece sezone ...samo cudno mi tolika plata sto se pise .. 
Bolje onda da su sacuvali Legendu

- pinturicchio30
- Kontakt:
Nadam se da Marotta nece zasrat citav mercato sad na kraju, pa da pocne trazit "panicno" napadaca. Ono daj sta das. Da se broji da je doveden napadac. Kosto je prosle godine pred kraj Eliu doveo pa nam ni zasta nije sluzio.. Nek ne dovodi nikakve letve.. Ako im ne polazi za rukom dovesti kakvu klasu od igraca radi manjka sredstava, bolje nek ostave ovako stanje kakvo jeste.. Cuj Barios , Borielo definitivno da se najezis... Valjda ce se sta znacajno desit naredna 2-3 dana..
Ja još uvijek vjerujem u TOP napadača bez obzira na sve... 
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Bolje nikog ni ne dovodit nego neki prosjek koji nece biti ni napredak na ovo sto sad imamo.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Marotta se u svemu ovome preračunao, izgleda da i on nema jasan plan šta raditi u ova tri dana i koga dovesti, ionako su mu sve opcije, barem prema dosadašnjim izvještajima medija, propale.
Dovest će nekog levata, a zna da to neće zadovoljiti nas navijače i sve što je dobro uradio dovođenjem ovih 5 igrača će izbrisati jednim potezom.
Nažalost izgleda da će to biti u fazon daj šta daš.
Dovest će nekog levata, a zna da to neće zadovoljiti nas navijače i sve što je dobro uradio dovođenjem ovih 5 igrača će izbrisati jednim potezom.
Nažalost izgleda da će to biti u fazon daj šta daš.
Željezničar ale!
- francobaresi
- Kontakt:
Samo relax Juventini dragi
Ljudi znaju svoj posao , mislim da ćete ipak dobiti TOP napadača do kraja mercata !
Nerado ovo priznajem ali dosad vam je mercato bio fantastičan , da bar mogu to reći za Milan
Ali nada još uvijek živi do 31.08 . i 19 h ! 
Nerado ovo priznajem ali dosad vam je mercato bio fantastičan , da bar mogu to reći za Milan
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pogubio se on u svemu ovome, evo i Di Marzio potvrdio ono što smo danas pisali, Bendtner bi fakakt mogao biti last minute opcija.
Ali lafo još uvijek se nadamo dogovoru s Athletic Bilbaom oko Llorentea.
Željezničar ale!
- pinturicchio30
- Kontakt:
I ja se nadam da će Athletic popustiti, ipak mu istice ugovor naredno ljeto. Ako ne prihvate sad ponudu, a on ne produzi ugovor dobice kiticu sljedece godine.. Ali opet njima pare za dovodjenje igraca i ne trebaju ionako im igraju baskijci, s druge strane lova je svima draga...GaziHusrevbeg je napisao/la:Pogubio se on u svemu ovome, evo i Di Marzio potvrdio ono što smo danas pisali, Bendtner bi fakakt mogao biti last minute opcija.![]()
![]()
OJJJJJ tih spodoba na slovo B pa sta je to.. Bendtner, Borielo ,, Barios, Berbatov pa odakle iskacu vise...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Od ovih na B nam niko ne treba, imamo već jednog na B, Boačija.
A prave se levati, znaju da je to najbolje za njih, a i za nas, bezveze će čovjeku karijeru upropastiti, pitanje je hoćemo li mi uopšte biti zainteresovani za Llorentea ako ga sad ne dovedemo.
A prave se levati, znaju da je to najbolje za njih, a i za nas, bezveze će čovjeku karijeru upropastiti, pitanje je hoćemo li mi uopšte biti zainteresovani za Llorentea ako ga sad ne dovedemo.
Željezničar ale!
- pinturicchio30
- Kontakt:
Kako je na pocetku mecata bilo divno, krasno, ma ljepota pratit. Ni Lucio nas nije omeo
.. Jedva cekali da nam dodje neka klasa u napad.. Sad kako se blizi kraj moramo strepit da nekog levata ne dovedemo.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Sutra je novi dan i nova nafaka, valjda nas Marotta obraduje, ja mislim da on nema sna ovih noćiju koliko ga mi spominjemo. 
Željezničar ale!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Juventus je probao,Drogba rekao NE,znaci da zavrsimo pricu s Drogbom...Idemo dalje...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Tugo moja...SoloJuve26 je napisao/la:Pa vidis to ti kazem, sunja se Marotta tamo oko Drogbe izgleda da ce nam i taj biti napadac iduce god , po meni ok izbor barem do sledece sezone ...samo cudno mi tolika plata sto se pise ..
Vrati njega Smarotta... to bi bio vrhunski napadač...
Treba se iskoristiti šok Udinesea zbog poraza...
Armero
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bendtner nije klasa Llorentea ili Džeke, ali ću biti najzadovoljniji ako on bude ta rezervna opcija ako sve solucije propadnu.
Zašto, zato što je Bendtner profil igrača koji nama treba (ne klasa, ali profil da), odličan u skoku, visok i jak.
Na euru je pokazao da nije kloc kakvim ga smatraju, plus je vrlo mlad, 1988 godište, a ima mnogo iskustva već.
U svakom slučaju, uzeo bih njega prije ovih starih igrača sa kojima se povezujemo, može se tu ići na siguricu, pozajmica sa opcijom kupnje ako se pokaže, to bi Arsenal sigurno dopustio, a mi ništa ne gubimo.
Zašto, zato što je Bendtner profil igrača koji nama treba (ne klasa, ali profil da), odličan u skoku, visok i jak.
Na euru je pokazao da nije kloc kakvim ga smatraju, plus je vrlo mlad, 1988 godište, a ima mnogo iskustva već.
U svakom slučaju, uzeo bih njega prije ovih starih igrača sa kojima se povezujemo, može se tu ići na siguricu, pozajmica sa opcijom kupnje ako se pokaže, to bi Arsenal sigurno dopustio, a mi ništa ne gubimo.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
-
Juvelandia
- Kontakt:
Slazem se, ne bi imao nista protiv Bendtnera, jer nama je bitno da imamo pravog CF-a.A za sicu bi ga doveli.Naredne sezone kupit nesto da valja, ove sezone u LP nako rekreativno, opet se fokusirat na Scudetto.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Jos je goriOxygen je napisao/la:Bendtner nije klasa Llorentea ili Džeke, ali ću biti najzadovoljniji ako on bude ta rezervna opcija ako sve solucije propadnu.
Ma bolje onda Borriela na 1 godinu jer vec poznaje tim i ideje koje Conte ima te stil igre. Bendtner je bio u najboljem mogucem timuu da iskoristi svoj potencijal i to nije uspio, dovoljno govori o njemu kao igracu. Apsolutni prosjek
Alessandro Del Piero !