HAHHHHAH,koje to biljo izivljavanje na ovcama,kolko samm tu zivaca ostavio.Devil je napisao/la:
Stara dobra vremena
Moderator/ica: insider
Re: Prosjek godina forumasa ?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- vendeta1921
- Kontakt:
to je to,pa jbt znao sam uvece po 10 sveski odrezat da imam za sutra da se rokamo,a jezik te zaboli od lizanja onog papiraAlfa_Muzijak je napisao/la:Kakve crne kuglice. Cjevka i fisek su bili prava stvar. Ulica protiv ulice
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Devil je napisao/la:[youtube][/youtube]
Turbo Limach i cuveni Sinisa Cmrk.Koliko je taj incidenata napravio vise ni sam ne zna.Kazu da je i pedofil.
A Siniša sad mislim radi u skladištu nekog poduzeća ili nešto slično, uglavnom propao totalno.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
[youtube][/youtube]
Jedan od boljih.
Jedan od boljih.
braco je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jedan od boljih.
-
Rukomet do smrti
- Kontakt:
Sjeća li se ko ovog spota i pjesme, duet Tošeta i Esme prije desetak godina.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
Ovo sve govori....

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
u mom selu kad je ova serija bila sve prazno ostavljalii
[youtube][/youtube] ZIVIO YAGO 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sjecal se ko soka Alpine? Joj kako sam to volio ko klinac. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
He - Man...
Evoksi...
Čokolada San... uff i sad mi voda cijedi na usta kad se sjetim iste... euroblok također dobar bio...
Plavih pola marke i zelena marka... nenadjebivo
Vatrogasac Simo.. uvijek pri ruci.. kaže ''Znam Maro da si ti pozn'o sma te po nogama''
Čuj @Begu geler kroz kosu... meni je geler u koljeno...
Evoksi...
Čokolada San... uff i sad mi voda cijedi na usta kad se sjetim iste... euroblok također dobar bio...
Plavih pola marke i zelena marka... nenadjebivo
Vatrogasac Simo.. uvijek pri ruci.. kaže ''Znam Maro da si ti pozn'o sma te po nogama''
Čuj @Begu geler kroz kosu... meni je geler u koljeno...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovo je istorija:Consigliere je napisao/la:Ovdje se pola raje prisjeca stvari iz 2006-e![]()
Ovo je historija:
[youtube][/youtube]
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Odličan crtani, jedan od mojih omiljenih.
Čuj Nodi!vm22 je napisao/la:Legendarni NodiConsigliere je napisao/la:Ovdje se pola raje prisjeca stvari iz 2006-e![]()
Vidim, spominjao se i Turbo Limach. Uvijek sam sa zadovoljstvom to gledala, i razmišljala ko bi iz "moje klape" radio koji zadatak.
Siniša je bio simpatičan.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

- Citizen-X
- Kontakt:
Eh

Eh

Eh
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Citizen-X
- Kontakt:
radi ovog se ostajalo budno do kasno u noc Program Plus + Noc i Dan
ne znam je li bilo epizode koju nisam pogled'o, rece mi kolega u USA s kojim radim da se ovih dana ponovo reprizira na nekim kanalima u USA
[youtube][/youtube]
ne znam je li bilo epizode koju nisam pogled'o, rece mi kolega u USA s kojim radim da se ovih dana ponovo reprizira na nekim kanalima u USA
[youtube][/youtube]
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Yebem ti google. Ni on ne pomaže u pojedinim situacijama.
Glineni topovi i "krpljenje" istih. Ono, iskopamo glinu i nakupimo da nam bude za cijeli dan. Dođemo u ulicu, pravimo topove i čiji najviše pukne (zvuk + "komadanje"), ostali to krpe i daju mu još gline.
Kada to dosadi, odemo po kojekakve štapove i stavimo glinu na vrhove, pa gađamo zgrade, robnu kuću, zgradu općine...
Da ne govorim o onim plastičnim čašama i biciklima.
Koji su to zvukovi, majko mila.
Ma daaaa.
Američka ganja (nije gandža
), kadija, čepići, planovi.
A, odmah poslije rata je bilo "ratovanje" onim aparatima za gašenje požara. Svojevrsni paintball.
Dobro, to se radilo u šumi.
Karabit + flaša.
Glineni topovi i "krpljenje" istih. Ono, iskopamo glinu i nakupimo da nam bude za cijeli dan. Dođemo u ulicu, pravimo topove i čiji najviše pukne (zvuk + "komadanje"), ostali to krpe i daju mu još gline.
Da ne govorim o onim plastičnim čašama i biciklima.
Američka ganja (nije gandža
A, odmah poslije rata je bilo "ratovanje" onim aparatima za gašenje požara. Svojevrsni paintball.
Karabit + flaša.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
jedan od boljih
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.