Galliani : " Ibrahimović to Milan ? 99,99 % that he will not join us " i svi znamo kako se završilo ! Ne vjerujte Ćeli ništa ..Maestro^^ je napisao/la:Galliani: "This year we won't make any last-minute signings like we did with Nocerino last year."
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Krkić, Pazzini, Pato, Robinho, El Sahraway NIang ko zna mozda mozda ovo sve profunkcionira 
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Možda i najbitniji faktor u Serie A za dobre rezultate je iskustvo, a to je ono što najviše fali većini nabrojanih igrača, izuzev Pazzinija.
Realan domet ovog Milana je 5. mjesto, a uz dosta sreće se možda i ugrabi CL.
Realan domet ovog Milana je 5. mjesto, a uz dosta sreće se možda i ugrabi CL.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Krkic nije ono sto Milanu treba. Krkic je samo jedan prosjecan mladi igrac koji nikako ne moze donjeti Milanu ono sto se trazi. Ima Milan solidne pare, a valjda ce ih pametno iskoristiti do kraja transfer roka.
MANCHESTER UNITED!
For the love - not the money
For the love - not the money
- IlPrincipe
- Kontakt:
I, dakle u vrh napada doveli smo Bojana. Hmm, u ovom trenutku ne mogu reći da l' je on pametna investicija il' će biti flop. U Romi se nije snašao (istina, konkurencija je bila veoma jaka), al' momak posjeduje kvalitetu i nadam se kako će doprinijeti našoj igri. El Shaarawy, Niang, Pato, Pazzo, Robinho & Krkić ; na papiru ovo izgleda solidno, a vidjet' ćemo u nastavku sezone kako će ovo Allegri posložiti, te se nadam kako ćemo izboriti makar CL.
NON MOLLARE MAI
“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge
“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi
“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge
“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi
Krkic je imao talenta ,pa na FM 07 ,on je bio najveci talenat 16 godinaMauroTB je napisao/la:I, dakle u vrh napada doveli smo Bojana. Hmm, u ovom trenutku ne mogu reći da l' je on pametna investicija il' će biti flop. U Romi se nije snašao (istina, konkurencija je bila veoma jaka), al' momak posjeduje kvalitetu i nadam se kako će doprinijeti našoj igri. El Shaarawy, Niang, Pato, Pazzo, Robinho & Krkić ; na papiru ovo izgleda solidno, a vidjet' ćemo u nastavku sezone kako će ovo Allegri posložiti, te se nadam kako ćemo izboriti makar CL.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Neutralan88
- Kontakt:
meskalin je napisao/la:Krkić, Pazzini, Pato, Robinho, El Sahraway NIang ko zna mozda mozda ovo sve profunkcionira
Iskreno jedino mislim Pato da funkcionira da nema povreda
Krkic je prosjek jer nije se pokazao u Barci a i u Romi nema ga nigdje,
Pazzini nemam pojma ni ko je ni sta je, slabo sam pratio njega i inter..
Robinho toliko price a nista konkretno mada nikad da probije led u TOP igraca sad je dodse i kasno
El Sahraway isto nemam blage veze nista znacano al mlad je cini mi se ima vremena za njeg
NIang mlad al tesko je ocekivat od njeg isto vazi za ovog gore neki boom
Teško da to ide sve kako treba, po meni usrao je milan ove godine da valja
Makar imamo mlad napad, neko rece da je prosjek 22 godine sto je super i ako ostanu svi na okupu imamo svijetlu buducnost. Super je sto su makar se drzali toga da ce se gleedati na to. Evo ove godine su napad zavrsili, nek sljedece odbranu i necu imat nista protiv 3 mjesta.
Ako se bas dokaze onda za njeg vrijedi dati ove pareBojan Krkic's buy-out clause is in the vicinity of €18-20m, according to Corriere dello Sport
M'Baye Niang's annual salary is €450.000 + bonuses (contingent on the amount of matches and goals)
Corriere della Sera reports that Barbara Berlusconi is trying to convince Silvio to spend money on signing a midfielder.
FC Zenit are interested in signing Philippe Mexes (Spalletti coached him at Roma), according to Corriere dello Sport.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)

vidi se ko je elita u LP
nesto mi pogled baca na ovu tecu jakosnu skupinu. sve sila od ekipa
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Nesto slutim da cemo u grupi bit sa PSG, mogao bi tu jos Shalke i Celtik.. bice zanimljivo sutra
Barbara kaze: "Tata mi trebamo veznog igrača.Dovedi Jednog", mozda je i poslusa..
Barbara kaze: "Tata mi trebamo veznog igrača.Dovedi Jednog", mozda je i poslusa..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- crvenocrni
- Kontakt:
Ja nastavljam sa negativnim komentarima ali nemogu si pomoc, tako je kako je a i prvo kolo protiv proslo-sezonskog drugoligasa je samo to potvrdilo. Ja u ovim potovima vidim jedno 5 do 6 ekipa za koje bi mozda bio siguran nekih 90 posto da ce ih Milan proc u dvomecu a ostalo je ili 50-50 ili naopako. Zalosno je da je Milan dosao do tog stadija da se treba pribojavat nekog Spartaka, Brage i takvih nekih ekipa...
Bez neke srece u izvlacenju grupa mislim da nemamo nekih pretjeranih sansi za prolazak dalje...
Da je barem jedan kvalitetan igrac doveden ne bih ovoliko kritikovao ali brate sve neki polovnjaci bez obestecenja ili Cassano +7 miliona za nekakvog Pazzinija
ili tamo neki sto nemaju mjesta u losijim klubovima od Milana mislim stvarno katastrofalna politika. A ta prica o podmladjivanju je obicno s...e!
Bez neke srece u izvlacenju grupa mislim da nemamo nekih pretjeranih sansi za prolazak dalje...
Da je barem jedan kvalitetan igrac doveden ne bih ovoliko kritikovao ali brate sve neki polovnjaci bez obestecenja ili Cassano +7 miliona za nekakvog Pazzinija
Iz drugog samo izbjec City, Benficu, Schalke. Iz treceg Basel, Ajax, PSG. Iz cetvrtog Dortmund.
Volio bi Dinamo, cisto da odem da pogledam uzivo
i ja sam to procitao, valjda dovede nekog dobrog, bgm men ona nesto da kaze ja bi je odmah poslusaomuha milanez je napisao/la:Nesto slutim da cemo u grupi bit sa PSG, mogao bi tu jos Shalke i Celtik.. bice zanimljivo sutra![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Milan are in negotiations with City regarding Nigel de Jong (loan deal), according to Gazzetta dello Sport.
Captain Ambrosini will be ready for Saturday's match vs. Bologna. Abate is expected to be ready for the match vs. Atalanta.
Captain Ambrosini will be ready for Saturday's match vs. Bologna. Abate is expected to be ready for the match vs. Atalanta.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
ahmad_tz je napisao/la:Iz drugog samo izbjec City, Benficu, Schalke. Iz treceg Basel, Ajax, PSG. Iz cetvrtog Dortmund.
eto ja bi bas nesto volio da dobijemo PSG pa da im pokazemo da nije sve u parama, ma kako god bude, ja sam uvjeren u prolaz grupne faze, a dalje je sve moguce, ma volio bi recimo s nama dance,ukraince i bjeloruse u grupi hihihh
Na kraju ce nam grupa biti : City , Dortmund , PSG
.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
De jong je nas, to mi radi.
Sto se tice skupina, lijepo bi bilo izbjeci city, psg no kakve smo mi srece sumljam.
Cilj je svakako nokaut faza ps sta bude.
Sto se tice skupina, lijepo bi bilo izbjeci city, psg no kakve smo mi srece sumljam.
Cilj je svakako nokaut faza ps sta bude.
Sta sam docekao...da su jednom Milanu najzvucnija pojacanja igrači koju su sjedili na klupi u ekipama slabijim od Milana :S:S:
Kakva LP !!! Nemamo sansi proci grupo ko god nam dođe :S
Kakva LP !!! Nemamo sansi proci grupo ko god nam dođe :S
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 3 gosta.