FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
" " 20-ог "
1. Real Madrid CF Španjolska 563,50
2. Juventus FC Torino Italija 466,00
3. FC Barcelona Španjolska 458,00
4. Milan AC Italija 399,75
5. FC Bayern München Njemačka 399,00
6. FC Internazionale Milano Italija 362,00
7. AFC Ajax Amsterdam Nizozemska 332,75
8. Liverpool FC Engleska 300,25
9. Benfica Portugal 299,00
10. RSC Anderlecht Belgija 231,00
11. Manchester United FC Engleska 220,00
12. Club Atlético de Madrid Španjolska 196,00
13. Ferencváros Mađarska 190,00
14. Leeds United AFC Engleska 154,50
15. AC Sparta Prag Češka 149,50
16. FC Dinamo Kijev Ukrajina 144,50
17. AS Roma Italija 141,50
18. Hamburger SV Njemačka 140,50
19. VfL Borussia Mönchengladbach Njemačka 136,50
20. Tottenham Hotspur FC Engleska 136,00 ...
26. Crvena zvezda Beograd Srbija 116.5...
55. Dinamo Zagreb Hrvatska 60...
67. Hajduk Split Hrvatska 46.5...
83. OFK Beograd Srbija 36...
102. Partizan Beograd Srbija 24...
110. Željezničar Sarajevo BiH 21...
&. 12. sep. 19:00h
ЦРВЕНА $- ?(')
1. Real Madrid CF Španjolska 563,50
2. Juventus FC Torino Italija 466,00
3. FC Barcelona Španjolska 458,00
4. Milan AC Italija 399,75
5. FC Bayern München Njemačka 399,00
6. FC Internazionale Milano Italija 362,00
7. AFC Ajax Amsterdam Nizozemska 332,75
8. Liverpool FC Engleska 300,25
9. Benfica Portugal 299,00
10. RSC Anderlecht Belgija 231,00
11. Manchester United FC Engleska 220,00
12. Club Atlético de Madrid Španjolska 196,00
13. Ferencváros Mađarska 190,00
14. Leeds United AFC Engleska 154,50
15. AC Sparta Prag Češka 149,50
16. FC Dinamo Kijev Ukrajina 144,50
17. AS Roma Italija 141,50
18. Hamburger SV Njemačka 140,50
19. VfL Borussia Mönchengladbach Njemačka 136,50
20. Tottenham Hotspur FC Engleska 136,00 ...
26. Crvena zvezda Beograd Srbija 116.5...
55. Dinamo Zagreb Hrvatska 60...
67. Hajduk Split Hrvatska 46.5...
83. OFK Beograd Srbija 36...
102. Partizan Beograd Srbija 24...
110. Željezničar Sarajevo BiH 21...
&. 12. sep. 19:00h
ЦРВЕНА $- ?(')
- " $...
% $ се "...Зна се & је "...
Crvena Zvezda kaznjena sa 7000E zbog nereda na utakmicama Liga Europe.
p.s. Jedva cekam tekmu sa Metalcem odavno nisam pogledao jednu Zvezdinu ligasku tekmu.
p.s. Jedva cekam tekmu sa Metalcem odavno nisam pogledao jednu Zvezdinu ligasku tekmu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ЦРВЕНА $ - ? 3:0(0:0)
$
$: &.
$: 7500.
?: ? (57. " 90.) " ? (90.)
ЦРВЕНА $ : ", ", ", ?, " ($ 65. ?), ", ?, ? (&.), $ ($ 46. $), " ($ 46. ") " ?.
Резерве : ?, ", ", ?, $, ?, ".
? : ", ?, $, ", ", " ($ 85. "), &, " ($ 71. $), ", " " $ ($ 71. ?).
19.09 -- 16:30
$- ЦРВЕНА $
$
$: &.
$: 7500.
?: ? (57. " 90.) " ? (90.)
ЦРВЕНА $ : ", ", ", ?, " ($ 65. ?), ", ?, ? (&.), $ ($ 46. $), " ($ 46. ") " ?.
Резерве : ?, ", ", ?, $, ?, ".
? : ", ?, $, ", ", " ($ 85. "), &, " ($ 71. $), ", " " $ ($ 71. ?).
19.09 -- 16:30
$- ЦРВЕНА $
- " $...
Bio sam na utakmici i uglavnom sam zadovoljan igrom tek u pojedinim momentima nismo igrali kako treba tu prije svega mislim na soliranja Savia u odbrani te sebicnost Jevtica oko 80 minute kada je solirao a imao je mladog Lazovica samoga na povratnoj.Ostalo je sve bilo kako treba.Ovo je mozda i najbolja ligaska utakmica u zadnjih nekoliko meseci.Rezultat i ne oslikava realno stanje na terenu jer koliko je bilo 100% prilika trebalo je biti 5 ili 6:0.
Stopostotne prilike bile kada je Savio pogodio stativu,Perovicu i Lekicu 2 puta golman vadi sa gol linije,Jevtic sutira zamalo pored gola,Lazetic iz slobodnjaka umalo pogadja...
Metalac nista narocito nije uradio,igrali su koliko im je dopustila Crvena Zvezda,imali su 2ili3 dobra suta koja je ukrotio Stamenkovic kojeg sam jedva docekao da donese sigurnost na golu naseg tima a ne da se svaki napad traumiram kada je Pavlovic na golu.
Dobru partiju odigrao je i Vasiljevic kome je ovo bila msm prva tekma u nasem dresu.Takodje raduje me i cinjenica da je Lazovic debitirao i u ovih 25 minuta pokazao da je veliki talenat naseg fudbala imao nekoliko dobrih prodora te da mu je Jevtic ddao loptu kada je trebao mozda bi se i uspio upisati u strelce.
Atmosferu na stadionu nije bila na nivou,Delija oko 2000-2500 ipak znaju oni to i bolje ovih ostalih navijaca malo prije svega zbog kise koja je padala a i ne nekog narocitog protivnika.
p.s.Vojvodina i Partizan igrali danas 1:1 tako da smo sada prvi na tabeli zbog najbolje gol razlike.
Stopostotne prilike bile kada je Savio pogodio stativu,Perovicu i Lekicu 2 puta golman vadi sa gol linije,Jevtic sutira zamalo pored gola,Lazetic iz slobodnjaka umalo pogadja...
Metalac nista narocito nije uradio,igrali su koliko im je dopustila Crvena Zvezda,imali su 2ili3 dobra suta koja je ukrotio Stamenkovic kojeg sam jedva docekao da donese sigurnost na golu naseg tima a ne da se svaki napad traumiram kada je Pavlovic na golu.
Dobru partiju odigrao je i Vasiljevic kome je ovo bila msm prva tekma u nasem dresu.Takodje raduje me i cinjenica da je Lazovic debitirao i u ovih 25 minuta pokazao da je veliki talenat naseg fudbala imao nekoliko dobrih prodora te da mu je Jevtic ddao loptu kada je trebao mozda bi se i uspio upisati u strelce.
Atmosferu na stadionu nije bila na nivou,Delija oko 2000-2500 ipak znaju oni to i bolje ovih ostalih navijaca malo prije svega zbog kise koja je padala a i ne nekog narocitog protivnika.
p.s.Vojvodina i Partizan igrali danas 1:1 tako da smo sada prvi na tabeli zbog najbolje gol razlike.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alan_kardec
- Kontakt:
Zvezda slavila u Novom Sadu 1:0 golom Slavka Perovića.Prvi smo!!! 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Moze li neko napisati koliko pojedinacno prima svaka tribina na Marakani?
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- alan_kardec
- Kontakt:
Od rođenja mog...
[youtube][/youtube]
@butmiran
Obelajio si me sa tim pitanjem.Juče i prekjuče sam tražio na milion mjesta,ali nigdje ne mogu da nađem koliko koja tribina prima pojedinačno.

[youtube][/youtube]
@butmiran
Obelajio si me sa tim pitanjem.Juče i prekjuče sam tražio na milion mjesta,ali nigdje ne mogu da nađem koliko koja tribina prima pojedinačno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Stole iz Bora
- Kontakt:
@Butmiran
Sjever i jug 10-12.000
Istok 12-15.000
Zapad oko 20.000
Par hiljada gore dole ..
Sjever i jug 10-12.000
Istok 12-15.000
Zapad oko 20.000
Par hiljada gore dole ..

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- rob do bagro
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Za mene njadraza pjesma od Zvezde

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
I srpska drzava zeli da ukine ovake navijace.....to je znaci mnogo smijesnorob do bagro je napisao/la:[youtube][/youtube]

- rob do bagro
- Kontakt:
znas da ce ukinut...nemoj se ponadat previsepik je napisao/la:I srpska drzava zeli da ukine ovake navijace.....to je znaci mnogo smijesnorob do bagro je napisao/la:[youtube][/youtube]
Za mene njadraza pjesma od Zvezde![]()

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
У $ ' ", ? су $, а " све /. " је ? " ' на ".
15000 $, е $ је на " $ & '. " не ' " на " " ? $ & $.
ЦРВЕНА $-& 2:1

$
[youtube][/youtube]
"
[youtube][/youtube]
15000 $, е $ је на " $ & '. " не ' " на " " ? $ & $.
ЦРВЕНА $-& 2:1

$
[youtube][/youtube]
"
[youtube][/youtube]
- " $...
- alan_kardec
- Kontakt:
Fina atmosfera,odlična koreografija.Igra nije bila baš najbolja,ali najvažnije je da pobjeđujemo i držimo prvo mjesto.Perović opet sjajan.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- rob do bagro
- Kontakt:
ne znam gdje da postavim,al evo ovdje cu
Zabrana "Alkatraza" i "Belgrade boysa"!
Cetvrtak, 15. oktobar 2009. 15:30
Glavne navijačke podgrupe Grobara i Delija - Alkatraz i Belgrade boys biće zabranjene, odnosno izbrisane iz registra nadležnog ministarstva!
To je u četvrtak najavio Republički javni tužilac Slobodan Radovanović, koji je novinarima saopštio da je da je Savet za sprečavanje nasilja u sportu prihvatio njegovu inicijativu da se zabrane ekstremne navijačke podgrupe.
Radovanović je naglasio da je od 2002. godine bilo sedam smrtnih slučajeva tokom narušavanja javnog reda i mira.
"To je frapantan podatak", rekao je Radovanović i dodao da bi njegova inicijativa za ukidanje ekstremnih navijačkih grupa trebalo da dovede do zabrane, kao i njihovog brisanja iz registra u nadležnom ministarstvu.
Podgrupe imaju svoje vođe i predstavnike, objasnio je Radovanović, dodajući da je reč o delu navijača ili podgrupa dva, odnosno tri kluba, Partizana, Crvene zvezde i Rada.
Podgrupe su ekstremističke i nosioci izgreda i protiv njih je podnet veći broj krivičnih i prekršajnih prijava, naveo je on i najavio da će u narednom periodu biti provereno postupanje po tim prijavama.
Na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, posle sednice Saveta, Radovanović je ocenio da postoji visok stepen odlučnosti i opredeljenosti svih državnih organa da se ovim pojavama suprotstave na najefikasniji način.
"Prvi korak biće ukidanje tih podgrupa i brisanje iz registra, kao i zabrana najekstemnijim izgrednicima da prisustvuju sportskim događajima", rekao je Radovanović i istakao da se radi o malom broju osoba, o nekoliko desetina njih iz navijačkih podgrupa "Alkatraz", Belgrade Boys", "Ludaci Padinska Skela"...
On je objasnio da je prilikom sačinjavanja inicijative za zabranu ekstemennih grupa svoj predlog bazirao na izveštaju MUP-a, u kojem je navedeno da je od 2006. do danas bilo više incidenata tokom narušavanja javnog reda i mira u kojima je povređeno više desetina građana, teže i lakše, kao i policajaca i istovremeno je učinjena i velika materijalna šteta.
Prema Radovanovićevoj ličnoj proceni, "radi se o veoma ozbiljnoj pojavi organizovanosti tih podgrupa koje mogu u budućnosti da narastu do takvih razmere da će biti mnogo teže suprotstaviti im se, nego što smo sada u mogućnosti".
U Beogradu je nedavno uhapšen jedan od vođa Delija - Dražen Dragaš.
(MONDO)

Zabrana "Alkatraza" i "Belgrade boysa"!
Cetvrtak, 15. oktobar 2009. 15:30
Glavne navijačke podgrupe Grobara i Delija - Alkatraz i Belgrade boys biće zabranjene, odnosno izbrisane iz registra nadležnog ministarstva!
To je u četvrtak najavio Republički javni tužilac Slobodan Radovanović, koji je novinarima saopštio da je da je Savet za sprečavanje nasilja u sportu prihvatio njegovu inicijativu da se zabrane ekstremne navijačke podgrupe.
Radovanović je naglasio da je od 2002. godine bilo sedam smrtnih slučajeva tokom narušavanja javnog reda i mira.
"To je frapantan podatak", rekao je Radovanović i dodao da bi njegova inicijativa za ukidanje ekstremnih navijačkih grupa trebalo da dovede do zabrane, kao i njihovog brisanja iz registra u nadležnom ministarstvu.
Podgrupe imaju svoje vođe i predstavnike, objasnio je Radovanović, dodajući da je reč o delu navijača ili podgrupa dva, odnosno tri kluba, Partizana, Crvene zvezde i Rada.
Podgrupe su ekstremističke i nosioci izgreda i protiv njih je podnet veći broj krivičnih i prekršajnih prijava, naveo je on i najavio da će u narednom periodu biti provereno postupanje po tim prijavama.
Na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, posle sednice Saveta, Radovanović je ocenio da postoji visok stepen odlučnosti i opredeljenosti svih državnih organa da se ovim pojavama suprotstave na najefikasniji način.
"Prvi korak biće ukidanje tih podgrupa i brisanje iz registra, kao i zabrana najekstemnijim izgrednicima da prisustvuju sportskim događajima", rekao je Radovanović i istakao da se radi o malom broju osoba, o nekoliko desetina njih iz navijačkih podgrupa "Alkatraz", Belgrade Boys", "Ludaci Padinska Skela"...
On je objasnio da je prilikom sačinjavanja inicijative za zabranu ekstemennih grupa svoj predlog bazirao na izveštaju MUP-a, u kojem je navedeno da je od 2006. do danas bilo više incidenata tokom narušavanja javnog reda i mira u kojima je povređeno više desetina građana, teže i lakše, kao i policajaca i istovremeno je učinjena i velika materijalna šteta.
Prema Radovanovićevoj ličnoj proceni, "radi se o veoma ozbiljnoj pojavi organizovanosti tih podgrupa koje mogu u budućnosti da narastu do takvih razmere da će biti mnogo teže suprotstaviti im se, nego što smo sada u mogućnosti".
U Beogradu je nedavno uhapšen jedan od vođa Delija - Dražen Dragaš.
(MONDO)
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
MA to su huligani i to teški, iživljavaju se na stadionima, umišljaju razloge i onda kreću u rušilačke pohode! Iz tih pohoda nekad zna biti nemilih scena poput razbijanja, obijanja, pljacki, tuče i na kraju ubistava!
- alan_kardec
- Kontakt:
još jedna pojeda,ovog puta u požarevcu.
1:0, isah
gazimo
1:0, isah
gazimo

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- rob do bagro
- Kontakt:
Radnik-Crvena Zvezda 0:1 17.10.2009
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Gaspromnjeft generalni sponzor giganta iz Ljutice Bogdana ?
Očekuje se da na „Marakani" ovih dana bude potpisan petogodišnji ugovor, vredan oko 30 miliona evra.
Ovo će biti največi sponzorski ugovor u istoriji Srpskog sporta.
.
Sve se nekako podudara sa današnjom posjetom Medvedeva Beogradu.
E u kupu idemo na vrelo gostovanje u Novi Pazar
LAV KUP
(28.10) NOVI PAZAR - CRVENA ZVEZDA
Očekuje se da na „Marakani" ovih dana bude potpisan petogodišnji ugovor, vredan oko 30 miliona evra.
Ovo će biti največi sponzorski ugovor u istoriji Srpskog sporta.
.
Sve se nekako podudara sa današnjom posjetom Medvedeva Beogradu.
E u kupu idemo na vrelo gostovanje u Novi Pazar
LAV KUP
(28.10) NOVI PAZAR - CRVENA ZVEZDA
- " $...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.