Joj, e nek' si nam doš'oacovic1 je napisao/la:
Sudjedi 300 milja za Modrića a vi za Pjanića???? HM ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma mi cemo se nadat da Vladavic predje negdje 
Sudjedi 300 milja za Modrića a vi za Pjanića???? HM ....
[/quote]
175.000 eura od Modrićeva transfera,prvo se pisalo 200 000,al evo vidim ovo neko od ultrasa napis 175.000,a 300 000? mozes se uhvatit za gu*u
175.000 eura od Modrićeva transfera,prvo se pisalo 200 000,al evo vidim ovo neko od ultrasa napis 175.000,a 300 000? mozes se uhvatit za gu*u
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
175.000 eura od Modrićeva transfera,prvo se pisalo 200 000,al evo vidim ovo neko od ultrasa napis 175.000,a 300 000? mozes se uhvatit za gu*u[/quote]19RA81 je napisao/la:Sudjedi 300 milja za Modrića a vi za Pjanića???? HM ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
170.000 eura, to je oko 340.000 KM.
Evo ovaj vaš veseljak stalno visi na našoj temi pa i ja malo navratio.Nego Zizu u vas dobre kvote zadnjih nekoliko tekmi pa mi reci šta ću protiv Olimpica staviti.Ali realno mojne mi navijački!zizu1991 je napisao/la:Joj, e nek' si nam doš'oacovic1 je napisao/la:
Sudjedi 300 milja za Modrića a vi za Pjanića???? HM ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bujrum, nemoj se izuvat'
I šta ima kod tebe ?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Tema je RŠD VELEŽ.
Kanite se Modrića i sličnih priča. Nama ni iz džepa ni u džep..........
Kanite se Modrića i sličnih priča. Nama ni iz džepa ni u džep..........
Baš me zanima zasto Mace ne nastupa i hoce li uopste biti u konkurenciji za sastav u subotu.Stvarno bi volio da vidim ovog decka kako igra.
Samo jedan klub Velež Mostar
Adnel je napisao/la:Baš me zanima zasto Mace ne nastupa i hoce li uopste biti u konkurenciji za sastav u subotu.Stvarno bi volio da vidim ovog decka kako igra.
imao laganu povredu. mislim da je sada spreman.
Bola mi od svih transfera poslije rata zajedno nismo dobili 300.000 maraka, sta vam je.
Support Velez, It's logical! ★
Adnel je napisao/la:Francesco Totti : ,,Pjanić ce biti bolji od Modrića ! Dovoljno je samo reci da je Pjanić sa 18 godina napravio transfer iz Metza u Lyon za 8.5 miliona Eura a sada ima 22 godine, a Modrić sa 18 godina igrao u nekom Zrenjskom ili Zrinjskom ne znam mu ni tačno ime a sada mu 27 godina.
Hahahahah jao Tottija
Dobro je i rekao Francesco
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Nemojte Boga vam o tome ovdje diskutovati, eno ima tamo tema Pjanić i Real pa silujte do mile volje, neću da nam komšije izvrše " invaziju ", ko će čitati sulude postove jedan za drugim.
Ajde, budite dobri
Ajde, budite dobri
škoro igra u subotu za olimpic
ta će škoro
Ma 'ta će Škoro, mi imamo kontru k'o Real Madrid, samo trebamo pametno igrati 
M sta ce Skoro, kad ga Kajtaz bude cuvao nece moc disat 
Ma kakav Škoro, nije ozbiljno potrčo zadnje 2-3 godine, i on da nekome bude pojačanje.
DRUG NEBI TI PUNCA
treba samo pametno u subotu i opet igrat na kontre, tako moramo igrat i na domacem terenu jer ova ekipa nema zrelosti da upravlja tokom tekme, za godinu dvi ako svi ostanu na okupu i skupe iskustvo onda mozemo pricat o tome da meljemo protivnika od prve minute ali ovako kakvo je sad stanje bolje nam je da i kuci prepustimo protivniku inicijativu i da idemo na brze kontre, u suprotnom bi se opet mogao ponovit rudar!
mikki21 je napisao/la:treba samo pametno u subotu i opet igrat na kontre, tako moramo igrat i na domacem terenu jer ova ekipa nema zrelosti da upravlja tokom tekme, za godinu dvi ako svi ostanu na okupu i skupe iskustvo onda mozemo pricat o tome da meljemo protivnika od prve minute ali ovako kakvo je sad stanje bolje nam je da i kuci prepustimo protivniku inicijativu i da idemo na brze kontre, u suprotnom bi se opet mogao ponovit rudar!
samo da ponovimo ovo još jednom
Mislim da ova ekipa moze i da dominira terenom i da tako dodje do pobjede, a ne samo da igramo na kontre, bar sto se tice domaceg terena, jer sta da radimo kad nam dodje travnik ili gradina u Mostar, pa se i oni zatvore i cekaju kontru, nece niko pola preci... Zato vjerujem da je Dzafa to uvjezbao sa ekipom, da i mi pravimo pritisak na protivnika, protiv rudara to nije islo kako treba, ali sam siguran da ce u nastavku sezone biti bolje.
i tito je volio velež :D
Sve ovisi od protivnika do protivnika @ kroos, u ovom trenutku, po imenima, Olimpic je kvalitetnija ekipa, nekada pamet, i pravilna postavka ekipe protiv jačeg protivnika, riješi utakmicu.
Nadam se da ćemo pobjediti Olimpica, i uzeti bodove kod kuće koji su nam prijeko potrebni.
Nadam se da ćemo pobjediti Olimpica, i uzeti bodove kod kuće koji su nam prijeko potrebni.
Ma treba ih pustit da igraju.. Mi se zatvorimo, oni se umore do 70. minute i onda ih stisnut