Koje je li mjesto @nihcudin,@gringo ili takvi,imali ih gdje?Bourne je napisao/la:PAPE u izboru FRANCE FOOTBALL izabran za najboljeg stranca u Francuskoj svih vremena ...2 Skoblar..3 Juninho..4 Keita..5 Abedi Pele..6 Bianchi...7 Vaha...8 Onnis...9 Rai...10 George Weah.............25 Ivica Osim ..28 Hazard
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Oni su igrali po Belgijskim ligama posto odatle vade te neke Zukanovice i pm.harishp je napisao/la:Koje je li mjesto @nihcudin,@gringo ili takvi,imali ih gdje?Bourne je napisao/la:PAPE u izboru FRANCE FOOTBALL izabran za najboljeg stranca u Francuskoj svih vremena ...2 Skoblar..3 Juninho..4 Keita..5 Abedi Pele..6 Bianchi...7 Vaha...8 Onnis...9 Rai...10 George Weah.............25 Ivica Osim ..28 Hazard
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Eh da je kao trener i u TOP50.
Da kontas nebi se ofirao.Kad nekog nazoves cime sve ne,bez IQ,pogledom iz zivotinjskog carstva onda nema nikakve logike da takva osoba uopste zna da je lopta okrugla a kamoli nesto drugo ili bude najbolji strani igrac u Francuskoj,t'a ce Francuzi.kralj_je_mrtav je napisao/la:A, kakve veze ima ovaj izbor sa trenerskim kvalitetama. Ne kontam, za vas je onda i "mali zeleni" veliki strucnjak.
Zato kralj idi oporavljaj se.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- skyisthelimit
kralj_je_mrtav je napisao/la:A, kakve veze ima ovaj izbor sa trenerskim kvalitetama. Ne kontam, za vas je onda i "mali zeleni" veliki strucnjak.
nema nikakve ali on je bar neko u svijetu fudbalu, za razliku od raznih "strucnjaka, analiticara, statisticara" po forumu. AKo nista onaj na Eurosportu kad najavljuje sastave timova za selektora BiH ce reci da je najbolji igrac francuske lige ikada. Nek nije nikakav trener ali je IME u svijetu fudbala kakvog BiH nije imala niti ce ikada imati !
15.10 - 15.06 ...
Cestitke Papetu na ovoj nagradi,nije mala stvar..Uostalom svi se slazemo da je Pape najveci igrac sa nasih prostora..Ali zaista,kakve to sad veze ima s njim kao strucnjakom? Biti dobar fudbaler,ili eto jos bolje receno,biti najveci svih vremena ne znaci da si dobar trener..Primjera ima mnogo,Mourinho koji je bio 0 od igraca sad je jedan od najboljih trenera na svijetu,Maradona je jedan od najboljih u historiji fudbala ali kao trener 0..Pape je,svidjelo se to nekom ili ne,jedan prosjecan trener i to je to.. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Ali biti ispred takvih imena, u takvoj ligi ispred svih, svaka cast Safete!
Ponosan na selektora!
Ponosan na selektora!
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Kralj pise o '' teskim uvredama''gdje ih nadje duse ti.
Na terenu da bi sa loptom pokazao fenomenalne poteze treba kramp ili trnokop,nikako IQ
Na terenu da bi sa loptom pokazao fenomenalne poteze treba kramp ili trnokop,nikako IQ
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vjeruj da kad je u pitanju trenerski posao nije to ni do trenerskog znanja koliko je do igraca. Pa eto Murinjo ima super zvjezde od igraca, pa kiksa, pravi greske. I njemu i svakom drugom treneru je u interesu da mu tim pobjeđuje, a sad nije on vidovit da zna da ce igrac kojem dadne sasnu promasit prazan gol ili napravit neku gresku, bilo da je pojedinacna ili kolektivna.Rios je napisao/la: Biti dobar fudbaler,ili eto jos bolje receno,biti najveci svih vremena ne znaci da si dobar trener..Primjera ima mnogo,Mourinho koji je bio 0 od igraca sad je jedan od najboljih trenera na svijetu,Maradona je jedan od najboljih u historiji fudbala ali kao trener 0..Pape je,svidjelo se to nekom ili ne,jedan prosjecan trener i to je to..
Isto tako nas selektor, ima beskonacno povjerenje u Spahica a svi znam kakve glupe prekrsaje Emir zna napraviti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Najbolji selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine svih vremena i najbolji igrač Ligue 1 u historiji. Sasvim dovoljno da kažem bravo legendo. 
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Pa dobro,nisi mi nista novo rekao..Naravno da u konacnici sve zavisi od igraca,ali isto tako najveci ceh placaju treneri..Mozda je neko i zbog Papeta dok je bio igrac dobio otkazElegant je napisao/la:Vjeruj da kad je u pitanju trenerski posao nije to ni do trenerskog znanja koliko je do igraca. Pa eto Murinjo ima super zvjezde od igraca, pa kiksa, pravi greske. I njemu i svakom drugom treneru je u interesu da mu tim pobjeđuje, a sad nije on vidovit da zna da ce igrac kojem dadne sasnu promasit prazan gol ili napravit neku gresku, bilo da je pojedinacna ili kolektivna.Rios je napisao/la: Biti dobar fudbaler,ili eto jos bolje receno,biti najveci svih vremena ne znaci da si dobar trener..Primjera ima mnogo,Mourinho koji je bio 0 od igraca sad je jedan od najboljih trenera na svijetu,Maradona je jedan od najboljih u historiji fudbala ali kao trener 0..Pape je,svidjelo se to nekom ili ne,jedan prosjecan trener i to je to..
Isto tako nas selektor, ima beskonacno povjerenje u Spahica a svi znam kakve glupe prekrsaje Emir zna napraviti.
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
pa kakve bi veze trebao da ima ,znaci ovdje se treba pisati samo o Papetovim trenerskim kvalitetima ni o cemu drugom e imas bisera svaka ti cast.kralj_je_mrtav je napisao/la:A, kakve veze ima ovaj izbor sa trenerskim kvalitetama. Ne kontam, za vas je onda i "mali zeleni" veliki strucnjak.
Ne razumijem pojedine forumase,covjek proglasen za najboljeg stranog igraca francuske lige u dosadasnjoj istoriji i oni se pitaju kakve to ima veze sa trenerskim poslom.....pa niko nije ni rekao da ima veze sa trenerskim poslom,nego je covjek jednostavno napisao informaciju o Safetu Susicu na temi koja glasi SAFET SUSIC -PAPE
to sto vi mislite da je on los trener da je ovo ili ono to je vase misljenje,ali zar na informaciju da je covjek najbolji fudbaler u istoriji francuske lige (ne belgijske,kiparske,austrijske,....)vi pojedinci morate napisati to svoje misljenje po hiljaditi put?????zar nije jednostavno bilo dovoljno napisati PAPE cestitam na izboru
ne mogu da vjerujem da postoje ljudi sa tolikom kolicinom frustracije u sebi.....ili ako vec nemate snage da cestitate onda presutite!!!!!! Ja sam drzavljanin BiH i meni licno je drago sto je to postigao neko iz ove nase male zemlje...
P.S. PAPE CESTITAM
P.S. PAPE CESTITAM
sta znaci to prosjecan trener hajd mi reci sta se to Pape do sad provalio ,u grupi sa Francuskom usli u baraz realno ,jedino tekma sa njima u Sarajevu je bila ispod nivoa,los sreca u barazu naletili na Portugal realno ljudi prosli .Ni sam nisam zadovoljan Papetom kao selektorom ali za sad radi korektno i rezultati su tu negdje sa cime raspolazemoRios je napisao/la:Pa dobro,nisi mi nista novo rekao..Naravno da u konacnici sve zavisi od igraca,ali isto tako najveci ceh placaju treneri..Mozda je neko i zbog Papeta dok je bio igrac dobio otkazElegant je napisao/la:Vjeruj da kad je u pitanju trenerski posao nije to ni do trenerskog znanja koliko je do igraca. Pa eto Murinjo ima super zvjezde od igraca, pa kiksa, pravi greske. I njemu i svakom drugom treneru je u interesu da mu tim pobjeđuje, a sad nije on vidovit da zna da ce igrac kojem dadne sasnu promasit prazan gol ili napravit neku gresku, bilo da je pojedinacna ili kolektivna.Rios je napisao/la: Biti dobar fudbaler,ili eto jos bolje receno,biti najveci svih vremena ne znaci da si dobar trener..Primjera ima mnogo,Mourinho koji je bio 0 od igraca sad je jedan od najboljih trenera na svijetu,Maradona je jedan od najboljih u historiji fudbala ali kao trener 0..Pape je,svidjelo se to nekom ili ne,jedan prosjecan trener i to je to..
Isto tako nas selektor, ima beskonacno povjerenje u Spahica a svi znam kakve glupe prekrsaje Emir zna napraviti.Sto se tice Mourinha,izuzetno mi je antipatican da se razumijemo,ali ga cijenim samo zbog stvari koje je uradio sa Portom..Tu je pokazao da je ipak klasa od trenera,sto jest-jest..Opet kazem,Safet je najveci igrac kojeg smo imali,ali ljudi budimo realni-prosjecan je trener..To govore i rezultati dosadasnji u njegovoj trenerskoj karijeri..
FALA BOGU,JEL TO JEDNOSTAVNOneznalica je napisao/la:Ne razumijem pojedine forumase,covjek proglasen za najboljeg stranog igraca francuske lige u dosadasnjoj istoriji i oni se pitaju kakve to ima veze sa trenerskim poslom.....pa niko nije ni rekao da ima veze sa trenerskim poslom,nego je covjek jednostavno napisao informaciju o Safetu Susicu na temi koja glasi SAFET SUSIC -PAPE![]()
to sto vi mislite da je on los trener da je ovo ili ono to je vase misljenje,ali zar na informaciju da je covjek najbolji fudbaler u istoriji francuske lige (ne belgijske,kiparske,austrijske,....)vi pojedinci morate napisati to svoje misljenje po hiljaditi put?????zar nije jednostavno bilo dovoljno napisati PAPE cestitam na izboru
![]()
![]()
ne mogu da vjerujem da postoje ljudi sa tolikom kolicinom frustracije u sebi.....ili ako vec nemate snage da cestitate onda presutite!!!!!! Ja sam drzavljanin BiH i meni licno je drago sto je to postigao neko iz ove nase male zemlje...
P.S. PAPE CESTITAM
@Bourne
Prvo odmah u startu da razjasnim da ja ne spadam u grupu onih koji Safeta pljuju,vrijedjaju i sl..A nisam ni u onoj drugoj koji ga brane ko da im je otac rodjeni..Ja sam treca grupa
A prosjecan trener je onaj trener koji ima prosjecne rezultate u svojoj trenerskoj karijeri,koji je dosad trenirao prosjecne klubove u prosjecnim ligama..Zbir ova tri prosjeka daje prosjecnog trenera,zar ne? Na kraju krajeva i sam Safet je u jednoj emisiji na pitanje zasto je dosao na ovo mjesto odgovorio da je to zato da bi mogao kasnije voditi neki bolji klub,sto ce reci da to nije bio slucaj ranije
Sto se repke tice,Safet je imao dva dirketna kiksa-Albanija u gostima i Francuska na Kosevu..Mozda cak i jedan dio krivice moze se staviti njemu na ledja i protiv Rumuna u gostima,ali tu su ipak veci krivci igraci..Tu su svakako i ove prijateljske,odnosno propustene prilike da se probaju novi igraci,nove formacije,takticke zamisli..To mu ustvari i najvise zamjeram..Potrosli smo sijaset prijateljskih a dobili samo Stevanovica..Eto,nadam se da sam ti objasnio donekle sto Safeta smatram prosjecnim trenerom 
Prvo odmah u startu da razjasnim da ja ne spadam u grupu onih koji Safeta pljuju,vrijedjaju i sl..A nisam ni u onoj drugoj koji ga brane ko da im je otac rodjeni..Ja sam treca grupa
A prosjecan trener je onaj trener koji ima prosjecne rezultate u svojoj trenerskoj karijeri,koji je dosad trenirao prosjecne klubove u prosjecnim ligama..Zbir ova tri prosjeka daje prosjecnog trenera,zar ne? Na kraju krajeva i sam Safet je u jednoj emisiji na pitanje zasto je dosao na ovo mjesto odgovorio da je to zato da bi mogao kasnije voditi neki bolji klub,sto ce reci da to nije bio slucaj ranije
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Zao mi je sto nisam nikad gledao Susica, jer izgleda da je jos bolji nego sto sam dobio utisak po pricama starog. Za ovu nagradu zasluzuje svaki respekt jer svi znamo kakvi su stranci bili u Francuskoj. Nema toliko veze sa njim kao trenerom, ali barem igraci znaju da od njega mogu nesto naucit i da ga treba respektovat.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 29 avg 2012, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
[youtube][/youtube]
Jedan jedini,neponovljivi SAFET SUŠIĆ PAPE!
Jedan jedini,neponovljivi SAFET SUŠIĆ PAPE!
Potrosili smo sijaset prijateljskih a dobio StevanovicaRios je napisao/la:@Bourne
Prvo odmah u startu da razjasnim da ja ne spadam u grupu onih koji Safeta pljuju,vrijedjaju i sl..A nisam ni u onoj drugoj koji ga brane ko da im je otac rodjeni..Ja sam treca grupa![]()
A prosjecan trener je onaj trener koji ima prosjecne rezultate u svojoj trenerskoj karijeri,koji je dosad trenirao prosjecne klubove u prosjecnim ligama..Zbir ova tri prosjeka daje prosjecnog trenera,zar ne? Na kraju krajeva i sam Safet je u jednoj emisiji na pitanje zasto je dosao na ovo mjesto odgovorio da je to zato da bi mogao kasnije voditi neki bolji klub,sto ce reci da to nije bio slucaj ranijeSto se repke tice,Safet je imao dva dirketna kiksa-Albanija u gostima i Francuska na Kosevu..Mozda cak i jedan dio krivice moze se staviti njemu na ledja i protiv Rumuna u gostima,ali tu su ipak veci krivci igraci..Tu su svakako i ove prijateljske,odnosno propustene prilike da se probaju novi igraci,nove formacije,takticke zamisli..To mu ustvari i najvise zamjeram..Potrosli smo sijaset prijateljskih a dobili samo Stevanovica..Eto,nadam se da sam ti objasnio donekle sto Safeta smatram prosjecnim trenerom
Ne mozes dobiti od nekog nesto ako ovaj nema.
Sijaset prijateljski su bas naprotiv dobro dosle za ekipu koja ce i igrati.Ko i gdje koliko moze.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:

Evo listam na web stranici imaju da se pogleda i prvih nekoliko stranica samo o Susicu, porede nesto sa Ibrom itd. Svaka cast Pape, ovo je veliko priznanje od jednog velikog fudbalskog magazina (oni dodjeljuju zlatnu loptu, ako niste znali)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.