FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Zajebani su baskijci uvijek bili 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Bayern@heart je napisao/la:http://www.athletic-club.net/web/main.a ... 2404&idi=2
Ovdje na zvanicnoj stranici Atletica pise koliko sam mogao procitati uz pomoc Google Translejta kako Javiju nije data dozvola za put u Minhen i da ce biti kaznjen od kluba. Opet izgleda ovi iz Atletica zele da seru
Ipak, evo preokreta, evo zapleta..., e ovako se smijem
Nema, nema, lik je ni na nebu, ni na zemlji.Bayern@heart je napisao/la:Na stranici Wikipedije u rosteru ekipe Atletica nema vise Javija
Ne daju mu da trenira, zašto
Al' izigraše im 40 mil.
Kog u planove stavljate Contenta
Što će ofanzivniji Bastian, nije to što treba da se radi, defanzivno naš i najbolji igrač, jak k'o stijena, planina ispred, prolaza nema, al' ne ozbiljno toliko široko stane, izgleda da je širok 5 m, ja ono u životu ni kod koga nisam vidio
Možda postajem i dosadan, ali Marouane toliko dobro igra(već duži vremenski period), stalan presing, trka, ma gdje god ga stavio, pokriva od stopera do napadača, nema gdje nije igrao.
@Bilall, te brojke qurcu ne valjaju.
EDIT
Divi ga što trlja!

Ahahaha, šta li vam tek sada priprema, hu hu hu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dodatne stolcie su postavljene u vrhu tribina, dakle iznad dosadasnjih zadnjih redova. Ocigledno je tu bilo prostora pa se sad na sve strane pokusava natrpati stolica, jer se prilikom gradnje pogrijesilo u procjeni.zlatandr je napisao/la:Pozdrav raja, izvinjavam se sto nisam upucen, ali procitah da je Alianz arena bogatija za 2000 sjedecih mjesta. Zna li neko kako su to prosirili i gdje su ugurali te nove stepenice. Poz
Je..ni Munchen 1860-
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Athletic Bilbao: We did not authorise Martinez to travel to Munich
A message on their official website reads: "Athletic Bilbao want to make everyone aware that they haven't authorised the trip of player, Javi Martinez, to Munich on August 28. The club requests that explanations are provided by the player who remains theirs."

A message on their official website reads: "Athletic Bilbao want to make everyone aware that they haven't authorised the trip of player, Javi Martinez, to Munich on August 28. The club requests that explanations are provided by the player who remains theirs."
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- anelbavarac
- Kontakt:
Po ovome se moze zakljuciti da je Martinez svojevoljno dosao u Munchen.
Ljudi jel moguce da s Bilbaom nista nije ni bilo dogovoreno?
Umjesto da objave da prihvataju 40mil oni planiraju kazniti igraca ovde nesto ne stima,ja mislim da se jos neko umijesao u cijelu ovu zbrku
Ljudi jel moguce da s Bilbaom nista nije ni bilo dogovoreno?
Umjesto da objave da prihvataju 40mil oni planiraju kazniti igraca ovde nesto ne stima,ja mislim da se jos neko umijesao u cijelu ovu zbrku
Ne bih da vam pristajem na muku, ali drago mi je sto postiji klub kao Bilbao
Igrac koji je pod ugovorom ne moze ici kada on pozeli, vec ce zavrsiti ugovor ili ce dobiti suglasnost kluba da napusti. Sve do toga klub je vlasnik igraca !
Dosta je bilo bahatih igraca
EDIT: Martinez ima klauzu jer je obavezujuca za sve igrace u Primeri.
EDIT: Martinez ima klauzu jer je obavezujuca za sve igrace u Primeri.
Zadnja izmjena: neo, dana/u 29 avg 2012, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
"It's one of premier league's oldest lessons .
Ma mogu brojke tebi i meni i valjati i ne valjati, one su tacne. Ne gubi Bayern ni principe a ni tradiciju jer smo ne tako davno znali potrositi i vise po sezoni nego li je to slucaj sada.
Zamisli Bayern dao 40 miliona da Martinez raskine ugovor
Sad je on slobodan igrac sjede u avion i ode u Manchester i potpise za City
Kakav bi to fail bio
Sad je on slobodan igrac sjede u avion i ode u Manchester i potpise za City
Kakav bi to fail bio
Thomas Müller - Fußballgott
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zasto su onda uopste stavili klauzulu na igracev ugovor?neo je napisao/la:Ne bih da vam pristajem na muku, ali drago mi je sto postiji klub kao BilbaoIgrac koji je pod ugovorom ne moze ici kada on pozeli, vec ce zavrsiti ugovor ili ce dobiti suglasnost kluba da napusti. Sve do toga klub je vlasnik igraca !
Da su bili malo pametniji pa istu povecali na 100 miliona, tek tad bi ga vjerovatno zadrzali do kraja karijere ili kako ti kazes dok ga ne budu zeljeli prodati.
Druga solucija je da uopste ne stavljaju klauzulu, tako da ga na taj nacin isto mogu zadrzati do kraja ugovora.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
don_burza je napisao/la:Zamisli Bayern dao 40 miliona da Martinez raskine ugovor
Sad je on slobodan igrac sjede u avion i ode u Manchester i potpise za City![]()
![]()
Kakav bi to fail bio
A je l' ovaj Martinez takva zvijer da Bayern jos nije odustao od njega...hajd da ga mogu uzeti za male pare pa bi se i isplatilo trpiti ove gluposti...a za ovih 40 miliona je bilo za ocekivati da ga predsjednik Bilbao-a licno dovede u Minhen.
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 29 avg 2012, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
u španiji je odštetna klauzula obavezna stavka ugovoraOmerbavarac je napisao/la:
Druga solucija je da uopste ne stavljaju klauzulu, tako da ga na taj nacin isto mogu zadrzati do kraja ugovora.
Agieren statt reagieren
- Omerbavarac
- Kontakt:
To nisam znao, ali i bez obzira na to, trebali su na vrijeme razmisljati o tome koliku ce klauzulu staviti na njegov ugovor.Pale_Companion je napisao/la: u španiji je odštetna klauzula obavezna stavka ugovora
- amel10071988
- Kontakt:
Moze sad Bilbao da slini koliko hoce,dobit ce svojih 40mil i nek ih nose,a celnistvo spanske primere je obecalo Martinezu raskid ugovora,jer bi po ugovoru isplatili klauzulu,pa šta vi mislite da je Bayernu do zajebancije pa da igrac dolazi u pola noci u Minhen na izlet,to je gotova stvar 
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Hahahahhahah, koja malverzacija! Reako sam dok ga ne vidim sa dresom Bayerna u rukama nista ne vjerujem,odnosno dok Uli ne kazhe jetzt ist es aber PERFEKT!!!! Koliko se sjecam toga nije bilo.
E ajde sad da cujemo od nekog ko se malo bolje razumije,mozda monolog ili Pale,igrac ima klauzulu na 40 miliona i ekipa je voljna platiti tu sumu! Zar ne bi trebalo biti da se tu klub vise nista ne pita,nego da se vode samo pregovori sa igracem oko njegove plate,novog ugovora i slicno???
Kako predsjednik Bilba-a moze kociti ovaj transfer???
Znate sta ja mislim? Da Uli cigan jednostavno ne zeli da kesira tih 40miliona nego pokusava kako da spusti cijenu!!!
E ajde sad da cujemo od nekog ko se malo bolje razumije,mozda monolog ili Pale,igrac ima klauzulu na 40 miliona i ekipa je voljna platiti tu sumu! Zar ne bi trebalo biti da se tu klub vise nista ne pita,nego da se vode samo pregovori sa igracem oko njegove plate,novog ugovora i slicno???
Kako predsjednik Bilba-a moze kociti ovaj transfer???
Znate sta ja mislim? Da Uli cigan jednostavno ne zeli da kesira tih 40miliona nego pokusava kako da spusti cijenu!!!
Stern des Südens
- amel10071988
- Kontakt:
16:21 Uhr: Der Deal ist nun angeblich fix. Die bekannte Sportzeitung Marca titelt auf ihrer Homepage: "Javi Martinez ist neuer Spieler des FC Bayern." Aber "angeblich fix" hatten wir in den vergangenen Tagen oft. Warten wir doch mal die Bestätigung durch den FC Bayern ab.
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
-
Pale_Companion
- Kontakt:
ako odštetna klauzula glasi na XY sumu, i pojavi se klub koji tu XY sumu i ponudi, onda nema više priče i ponuda se po automatizmu od strane kluba vlasnika igrača mora prihvatiti... onda slijede pregovri sa agentom igrača oko plaće, duljine ugovore i ostalim stavkama... isti je slučaj kada je u igri više klubova koji ponude sumu koja stoji u klauzuli, ponude se prihvaćaju i onda igrač pregovara sa klubovima i bira gdje će nastaviti karijeru...
inače ove odštetne klauzule glase na jako velike cifre, pogotovo u Primeri, vrlo često mnogo više nego što je realna cijena igrača, jer se tako klubovi osiguravaju za budućnost kada u svom kadru imaju talente kao što je Martinez...
još da nadodam ako neko slučajno ne zna da se također ponude niže nego što glase u klauzuli mogu prihvatiti od strane kluba ako je vodstvo kluba istom i zadovoljno...
...mislim da je to to
inače ove odštetne klauzule glase na jako velike cifre, pogotovo u Primeri, vrlo često mnogo više nego što je realna cijena igrača, jer se tako klubovi osiguravaju za budućnost kada u svom kadru imaju talente kao što je Martinez...
još da nadodam ako neko slučajno ne zna da se također ponude niže nego što glase u klauzuli mogu prihvatiti od strane kluba ako je vodstvo kluba istom i zadovoljno...
...mislim da je to to
Agieren statt reagieren
Pa po ovome sto si ti Pale napisao,imam osjecaj da sam ja jako blizu sa spekulacijom,a to je da Hoeness vjerovatno i nije ponudio tih 40miliona nego pokusava na Bog zna koje nacine da spusti tu cijenu!!!
Stern des Südens
- anelbavarac
- Kontakt:
Primera oslobodila Martineza ugovora sa Bilbaom.
**** i srp i cekic i nakovanj jebm ti fudbal i trasfere i sve koga ba vise J*** u zdrav mozak djubrad ciganska
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.