munja je napisao/la:Essien, Sturidge, Cesc, ma zamaramo se tim idejama, nesto se AW usutio, nema nagovjestaja o mogucim pojacanjima, nesto se sprema ocigledno.
....................Giroud....................
.Oxlade................................Santi.
..........Wilshere..............Cesc........
.....................Capoue..................
.Gibs.................................Sagna.
..........Wermalen......Koscienly.........
..................S-cesnjak..................
ah koja .ebacka ekipa bi ovaj Arsenal
da nebude trollanja ovo je samo onako fantazivno
Ne igra Ox krilo. CM je sada primarna pozicija, cisto sumnjam da ce ga vracati opet na istu. Cesca zaboravite, to su price za malu djecu sada. Ne znam koja je situacija oko Capoue-a. Znam da su se jednom povezivali sa njim, od tada slabo. Mozda prije M'vila ili Cabaye dodju. Krilnu poziciju koju bi ostavio Walcott ce biti teze zakrpiti, jedino ako ne bude Podolskog igrao na krilu, ali rekao je da njega vidi kao CF-a.
Mislim da je ovo oko Walcotta samo novinarsko "potpaljivanje". Moguce je i da potpise novi unaprijedjeniji ugovor, sve u svemu i Arsenalu je ostalo malo vremena da krpe poziciju, a takodjer i Walcottu da ode.
Znas i sam koliko je Wenger igraca doveo zadnjih dana januarskog prijelaznog roka. Tu se nikad ne zna. Vremenski jeste malo, al' ako postoji neki kontakt nije nemoguce.bega_afc je napisao/la:ne bi da vam ubijam snove,al brate mili sta vam jejos 3 dana do kraja prelaznog roka a vi promijeniste citav tim