GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

limenka
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la limenka » 29 avg 2012, 12:49

neroazzurni je napisao/la:jedno pitanje, pa ako neko zna da odgovori, kako je moguce da maribor zabrani dolazak BBB, sta je sa onom pricom o obaveznih 5% karata za gostujuce navijace, mislim hajd da su se klubovi dogovorili da ni jedna strana nece imati podrsku na gostovanju ali viole su bile na maksimiru, e sad jel to neko treniranje strogoce slovenije(EU) nad hrvatskom ili je to neka mamiceva kuhinja ili to se zaista moze :?
Dinamo tj. Mamić sredio da im se zabrani gostovanje.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 29 avg 2012, 12:56

limenka je napisao/la:
neroazzurni je napisao/la:jedno pitanje, pa ako neko zna da odgovori, kako je moguce da maribor zabrani dolazak BBB, sta je sa onom pricom o obaveznih 5% karata za gostujuce navijace, mislim hajd da su se klubovi dogovorili da ni jedna strana nece imati podrsku na gostovanju ali viole su bile na maksimiru, e sad jel to neko treniranje strogoce slovenije(EU) nad hrvatskom ili je to neka mamiceva kuhinja ili to se zaista moze :?
Dinamo tj. Mamić sredio da im se zabrani gostovanje.
ma predpostavljam da je mamic ali pitam kako je to moguce, na koji nacin, koji je izgovor, mislim ne mozes ti tek tako reci eto svima dajemo ali vama ne moze ovih 5%. Razumio bih da je mamic dobio te karte i fino ih pocup'o i bacio, pa ostao prazan taj sektor ali ovako drsko vracati s granice :roll:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 29 avg 2012, 13:11

dato je tih 5%, bilo je 250-300 "prijatelja" kluba sinoc na stadionu, oni su isli organizovano. zabranjeno je bilo samo bbb-ima.

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 29 avg 2012, 13:48

Kaže Mamić: Ako bi mi imali VIole, osvojili bi Europu.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

A i ovo za one, koji opet misle, zli Slovenci nisu dali karte Hrvatima.

slika

Onaj koji je pravi navijač, zna šta to znači.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 avg 2012, 14:03

Jaki navijaci u pm :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 avg 2012, 14:11

Kako je samo taj Mamić loš i odvratan.... :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 29 avg 2012, 14:24

DANTES je napisao/la:Kako je samo taj Mamić loš i odvratan.... :mrgreen:
Katastrofa eto samo u dvije godine zaradili najmanje 15 M eura i igraju dvaput zaredom LP,i godinama prije grupe EL,stvarno je lik pljuger.BBB-I nisu svjesni koga imaju na čelu kluba.
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 29 avg 2012, 14:27

iskratel je napisao/la:Kaže Mamić: Ako bi mi imali VIole, osvojili bi Europu.

A i ovo za one, koji opet misle, zli Slovenci nisu dali karte Hrvatima.

Onaj koji je pravi navijač, zna šta to znači.
Nemoj se puno uzbudjivat, prije 5 godina je tvrdio da je Zagreb gospodski grad s najboljim navijacima na svijetu, prije tri je izjavio da bi s Torcidom pokorio svijet, tako da ta izjava nije cudna :mrgreen:

A sto se tice tog transparenta, navijace Maribora se nije pitalo ocel dat ulaznice il ne, to je bio dogovor Dinama i Maribora kako bi sprijecili nerede i divljanje Boysa na stadionu kojim bi se vjerojatno i Viole prikljucile. Al u svakom slucaju svaka cast na tome i hvala na slici, sinoc me zanimalo sta pise, a kamera je na sekund prikazala samo pola jednog transparenta.

I evo ti jedan poucan video:

[youtube][/youtube]

Dobro slusaj publiku nakon primljenih golova, nisu umuknuli kao sinoc Viole na Ljudskom, vec nastavili pjevat i podrzavat svoju eikipu. I od neke najobicnije grupe navijaca mozes nac klipove na kojim stvaraju nenadjebivu atmosferu u jednoj od najvaznijih utakmica u povijesti kluba.

A evo ti i malo ludila prije utakmice

[youtube][/youtube]
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 avg 2012, 15:02

evo nek je i dinamo prvi u europi
slika
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 29 avg 2012, 16:37

I da razjasnimo jednu stvar koju su poceli slovenci po forumima

http://sportske.jutarnji.hr/talijani-3- ... n/1050673/
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 29 avg 2012, 16:43

Nek smo opet ušli u LP, predivan je osjećam. Što se tiče ždrijeba svejedno mi je ko god dođe, samo bi volio da stadion te 3 utakmice bude pun i da atmosfera bude prava
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Rios

Post Postao/la Rios » 29 avg 2012, 17:20

marconato je napisao/la:
Rios je napisao/la:Ovaj Dinamo je daleko ispred svih klubova u regiji..Mozda mu jedino Partizan moze parirati,ali i oni su u zadnje vrijeme malo pali..Kako su samo rutinski prosli Maribor,svaka im cast..
Prvo da cestitam Dinamu i njegovim navijacima na ulasku u LS! ;)

Dalje, kako samo mozes da favorizujes ovakav Partizan u odnosu na Zvezdu?! Pa ljudi pucaju po svim savovima... ;)

Slazem se da je Dinamo u ovom trenutku ispred ostalih klubova, ali moje miljenje je da nisu tako daleko ispred Zvezde kao sto mislis! Bilo bi tu dobre 'vergle' kad bi se sastali u Evropi... ;)
Nisam upoznat sa trenutnom situacijom u Srbijanskom fudbalu,vise sam govorio u kontekstu uspijeha u EU takmicenjima nakon raspada Juge,gdje je Partizan ispred Zvezde i manje-vise jedini moze stati na crtu Dinamu..A koliko znam posljednih sezona su i u ligi bili ispred Zvezde...E kakva je situacija trenutno ne znam..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 29 avg 2012, 17:24

Dinamo je pokazao vise od Maribora i ide zasluzeno u grupe.

A niti Maribor nije tako losa ekipa, znaju oni odigrati i bolje od ovoga. I jedini i drugi bi morali imati srecu u zdrijebu da ulove neki bod. Dinamo ne moze izvuci slabu ekipu, a niti Maribor nema puno povoljnih opcija.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 avg 2012, 17:55

Sad se mozemo malo pozabavit i grupama u LP :mrgreen:

Prva 2 pota nemozemo nikome zapet pa zelim sta bolje klubove (samo ne Barca ili Real :mrgreen: ), nekako mislim da cemo dobit Milan ili Arsenal, u drugom potu totalno svejedno, samo da nije Man city, bilo bi lipo docekat Niku u Maksimiru :mrgreen: , treci pot vec ima zanimljive ekipe i MOZDA pobjedive. Vec smo jednom igrali sa Anderlechtom i utakmica je bila napeta, doma izgubili a u gostima iznenadili sa pobjedom. Dobri pickovi bi bili jos Basel i Kopenhagen a sve ostalo ce opet bit prejako za nas. Nebi volia samo grke koji nisu atraktivan protivnik a uvik nas nekako pobjede.

Sta vi prizeljkujete? :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 29 avg 2012, 18:01

Kako je isto dobiti bilo koga iz drugog pota?
Po tebi je isto City ili Braga?
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 avg 2012, 18:12

Rekoh bilo tko osim Citya (99% bi nas nabusili), ali ako bas hoces mi ne mozemo ni Bragi zapet, i financijski gledano je bolje da dođe City nego Braga.

Ako me pamcenje dobro sluzi onda kad smo igrali protiv Benfice (onaj glavati Gracan je bio trener ako se ne varam) bili su komentari kako Dinamo nema pobjedu nad Portugalskim klubom u neznam koliko godina, nebi je ni imali ni kad bi sad igrali.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 avg 2012, 18:12

Čestitke Mamićevoj prćiji, daleko su bili bolji od Maribora, kao i kolo prije protiv Sheriffa.

Mene boli kuratz tko će doći u LP, ne bih išao gledati ni da mi plate.

Samo da ne dođe Real.
Hayley <3

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 29 avg 2012, 18:14

Mamić bi mogao na posudbu za LP da dovede 3 velika igrača,a spominju se Misimović,Vukojević i Timoschuk,a slobodni igrači Klasnić i Salihamidžić.
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 29 avg 2012, 18:31

Tritolone je napisao/la:Rekoh bilo tko osim Citya (99% bi nas nabusili), ali ako bas hoces mi ne mozemo ni Bragi zapet, i financijski gledano je bolje da dođe City nego Braga.

Ako me pamcenje dobro sluzi onda kad smo igrali protiv Benfice (onaj glavati Gracan je bio trener ako se ne varam) bili su komentari kako Dinamo nema pobjedu nad Portugalskim klubom u neznam koliko godina, nebi je ni imali ni kad bi sad igrali.
Dinamu je glavni cilj ne osramotiti se i eventalno pokupiti par bodova. Ako bi iz drugog pota dobili Bragu, a iz trećeg također nekog (relativno) lakšeg protivnika onda ni to treće mjesto nije toliko neralno kakvo bi bilo kad bi izvukli Barcu, City i Juve.
Mislim da bi protiv Brage mogli izboriti barem jedan bod iz te dvije utakmice. Nisu oni neki svemirci, iako svi znamo da su bolji od Dinama.
Nedimko je napisao/la:Mamić bi mogao na posudbu za LP da dovede 3 velika igrača,a spominju se Misimović,Vukojević i Timoschuk,a slobodni igrači Klasnić i Salihamidžić.
Tvoj cilj na forumu je izgleda provaljivati se i zabavljati narod.
Od ovih jedini realni su Klasnić i Salihamidžić. Vukojević je standardan u Kijevu već dosta godina i realnije je da sutra potpiše za Real, nego za Dinamo.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 29 avg 2012, 18:33

SirAlexFerguson je napisao/la:Nek smo opet ušli u LP, predivan je osjećam. Što se tiče ždrijeba svejedno mi je ko god dođe, samo bi volio da stadion te 3 utakmice bude pun i da atmosfera bude prava
Biće pun bez problema.
Ulaznice od kune do 10 kuna...naravno da će biti pun.
Atmosfera otom-potom...toga nema na Maksimiru.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []