Zamolit cu te da ne pricas gluposti. Instalriaj babilon toolbar pa stavi hompage google ili sta god pa ces vidjeti sta se desi. Mozila, chrome, nebitno!High je napisao/la:Pa samo stavite homepage koji vama odgovara, i onda je bukvalno isti šablon kao na svakom pretraživaču. Chrome zakon.
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
I šta ako ne može? Nisi valjda smotan i ne možeš isti obrisati? Kakve gluposti ovdje postavljati i još se nešto bunite kad vam nešto napiše, to je strašno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pametnjakovicu, izvoli instaliraj pa mi reci koliko ti vremena treba da 100% ukolonis ovaj toolbar. Kada ga uklonis TEMELJITO javi se i objasni nam najlaksi proces. Evo ti link http://babylon-toolbar.software.informer.com/" onclick="window.open(this.href);return false; .
Sto se tice njega, moze se ukloniti ali uz 2h uklanjanja svih **** da se ne bi vratio...izvoli i pokusaj pa se javi znas li ga izbrisat.
Sto se tice njega, moze se ukloniti ali uz 2h uklanjanja svih **** da se ne bi vratio...izvoli i pokusaj pa se javi znas li ga izbrisat.
Potrazi u Control panel -> add or remove programs -> Babylon search toolbar (ili slicno) i uninstaliraj.
Zatim idi u Firefox i uđi u Tools -> add-ons i vidi da li se i tu nalazi taj Babylon i odatle ga ukloni i nakon toga restartuj firefox.
Ponovo uđi u firefox i u adressbar kucaj about:config (klikni na dugme "I 'll be careful" (ako se pojavi)) i zatim u polje filter kucaj keyword.URL i šta ti bude pronašao tu idi na dvoklik i unesi http://www.google.com/search?q=" onclick="window.open(this.href);return false;
Restartuj firefox.
I mojne mi tog mangupisanja ovdje na forumu, ospem se na to.
Zatim idi u Firefox i uđi u Tools -> add-ons i vidi da li se i tu nalazi taj Babylon i odatle ga ukloni i nakon toga restartuj firefox.
Ponovo uđi u firefox i u adressbar kucaj about:config (klikni na dugme "I 'll be careful" (ako se pojavi)) i zatim u polje filter kucaj keyword.URL i šta ti bude pronašao tu idi na dvoklik i unesi http://www.google.com/search?q=" onclick="window.open(this.href);return false;
Restartuj firefox.
I mojne mi tog mangupisanja ovdje na forumu, ospem se na to.
Zadnja izmjena: High, dana/u 29 avg 2012, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jel' ti mene slusas ? De instaliraj ovo go++ od toolbara pa ga izbrisi na taj nacin. Ocigledno ne citas sta sam napisao, da je tako jednostavno ne bih ja pjenio. Toliko sam sistema uradio i toliko se izj3bao sa ovim toolbarom da mi je skratio godinu zivota.
Ti mi nadji proces da ga uklonim temeljito za 5 minuta ja ti platim svaki minut poa cenera. Eto
EDIT: kada kazem da sam dolazio u dodir sa njim, to je bilo na servisima racunara/laptopa koji su mi dolazili sa zahtjevom da se ovo sranje ukloni. Zato se ospem na pominjanje istog, a jos vise na pametnjakovice kao sto si ti koji ne zna sta je ovaj toolbar, kako ga useri dobiju i ostale stvari.
Ti mi nadji proces da ga uklonim temeljito za 5 minuta ja ti platim svaki minut poa cenera. Eto
EDIT: kada kazem da sam dolazio u dodir sa njim, to je bilo na servisima racunara/laptopa koji su mi dolazili sa zahtjevom da se ovo sranje ukloni. Zato se ospem na pominjanje istog, a jos vise na pametnjakovice kao sto si ti koji ne zna sta je ovaj toolbar, kako ga useri dobiju i ostale stvari.
Imao ga ja.Dugo se peglao dok nisam skinuo.Otisao na Tools pa na Options i dole na General stoji Home Page,tu skinuo Babylon sto je stajalo,a umesto njega stavio Google.rs i vise nema.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Chrome ? Samo si zamaskirao da ga nemas
Ovaj toolbar je na nivou malwarea kojeg antivirus ne detektira
Sasvim "legalan"....
Nemam pojma sta sam uradio,ali vise nisam imao problema.Ionako na svako 5 meseci komp ide na ciscenje kod ortaka i novo podizanje sistema tako da se ne brinem.
Imam i ja ovaj mrtvi Babylon, znači nema pomoći? 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Probaj ovo, meni je pomoglo:Toxicity je napisao/la:Imam i ja ovaj mrtvi Babylon, znači nema pomoći?
1.Kada pokrenete mozilu ukucate u search bar sledece:
about:config
2.Stisnete enter i kliknite na sledece :
Ako je firefox na Engleskom - I'll be carefull
Ako je na srpskom - Pazicu
3.Ukucate u search bar sledece :
babylon
4.Kada vam izbaci rezultate pretrage uradite sledece :
Desni klik na svaki od izbacenih rezultata i selektujte sledece :
Ako je firefox na engleskom selektujte - RESTORE
Ako je firefox na sprskom selektujte - VRATI
Evo sad sam išao Tools -> Options -> Manage add - ons i remove od babylona, greesmonkeya i svega ostalog i sad mi otvara kao new tab i daje mi priliku najčešće korištene portale da otvorim.. Inače Mozilla je u pitanju.
Real Madrid
Real Madrid
Sve ja to postujem, samo ti/vam kazem, instalirajte ga, pratite ovaj video/upustvo, ma sta god i onda mi javite da je toollbar 100% izbrisan. Sutradan kada upalite PC opet ce biti tu 
Je l' ima ko važeći serial za Tuneup 2012?
Znači džaba removeao, opet će se pojavit?neo je napisao/la:Sve ja to postujem, samo ti/vam kazem, instalirajte ga, pratite ovaj video/upustvo, ma sta god i onda mi javite da je toollbar 100% izbrisan. Sutradan kada upalite PC opet ce biti tu
Real Madrid
Real Madrid
- Emir ZENICA
- Kontakt:
E ovo cu morat pokusat,za sve one koji imaju problema sa virusima
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Pozdrav, da li neko zna zasto mi ne radi joystick kad hocu da igram fifu 12 na pc-u. joystick je gigatechov ,nov kupljen prije 2-3 dana. Na pocetku je radilo osim desnog analoga, tj. nije htjelo one trikove da radi pa sam ja nesto cack'o i izgleda razjebao xD. Pa da neko ne zna do cega bi moglo biti? Hvala.
- Zenichanin
- Kontakt:
@High skini ccleaner i uninstal babylon od a do ž i neces imati problema vise
zatim na mozilli nastimaj da ti otvara google.c'om i eto sve rijeseno
zatim na mozilli nastimaj da ti otvara google.c'om i eto sve rijeseno
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Ma ja sam sebi sklonio, nije meni frka to odraditi. I pomoću Tuneupa sam očistio to ****. Al' hvala u svakom slučaju.
Sta da ukljucim u opcijama Google Eartha pa da mi kada malo vise zumiram neki grad prikaze nazive ulica ?
Pre sam to imao ali sada nemam.
Pre sam to imao ali sada nemam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.