FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
gogineman, nije bitno, ne smetaj ljudima. Koga šta interesuje, zna gdje treba pitati.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
uh...SUPER...znaci pola godine jos nabrijavanja za nascaire je napisao/la:al kao sto rece gore igrali ste kuci...a ovo je primijer liga bihnek ste nabrijani,cak mi je i drago, pa cete da se spustite u revansu u bl

- TheGroomLake
- Kontakt:
Zamolio bih Sve Banjalučane ,navijače Borca da ne ulaze u raspravu sa ovima iz Prijedora likovi su nebitni totalno..tema je naš Borac..dajte da se držimo toga...pozz
- TheGroomLake
- Kontakt:
ajde da pričamo o ekipi igračima manimo se prijedora, rudara bilo, prošlo..Super je i poraz dobro dođe nekad da se ekipa malo spusti na zemlju...Jedino se bojim novog poraza već u Travniku,ne toliko zbog 2 vezana poraza koliko zbog toga da bi pozicija stojnića bila već uzdrmana pa bi se bojao da neizmesle neke nove Rakojeviće,Odoviće,Karasije a to bi bilo pogubno..Borac Banjalučanima
Kakav crni TravnikTheGroomLake je napisao/la:ajde da pričamo o ekipi igračima manimo se prijedora, rudara bilo, prošlo..Super je i poraz dobro dođe nekad da se ekipa malo spusti na zemlju...Jedino se bojim novog poraza već u Travniku,ne toliko zbog 2 vezana poraza koliko zbog toga da bi pozicija stojnića bila već uzdrmana pa bi se bojao da neizmesle neke nove Rakojeviće,Odoviće,Karasije a to bi bilo pogubno..Borac Banjalučanima

TheGroomLake je napisao/la:ajde da pričamo o ekipi igračima manimo se prijedora, rudara bilo, prošlo..Super je i poraz dobro dođe nekad da se ekipa malo spusti na zemlju...Jedino se bojim novog poraza već u Travniku,ne toliko zbog 2 vezana poraza koliko zbog toga da bi pozicija stojnića bila već uzdrmana pa bi se bojao da neizmesle neke nove Rakojeviće,Odoviće,Karasije a to bi bilo pogubno..Borac Banjalučanima
1-Prije Travnika ima vrlo vazna utakmica u Sirokom
2-Nema sanse da bude uzdrmana pozicija Stojnica u slucaju poraza od Travnika
3-Po meni su i Rakojevic i Jagodic i Odovic dobro vodili Borac,ne zaboravi da je Odovic dosao dan poslije Prnjavora i ulaska Lesinara u teren,napravio je igru,suvereno nas uveo u Premier ligu i tu smijenjen nakon 6 kola od koji h je bilo 4 gostovanja.Jedino je Karasi bio jedna velika nula.
4-Slazem se da ne treba ulaziti u rasprave sa ovima koji dolaze na nasu temu,uglavnom da provociraju,vec treba da pricamo o Borcu.Ali dzaba apelujes na nase,ja ih molim vec mjesec dana da neodgovaranjem na te provokacije pokazu takvim likovima koliko su nebitni u ovoj nasoj prici, da pisemo o ljepsim stvarima,barem ove jeseni ih imamo vise nego ikad,ali njima je sladje ulaziti u klinc sa takvima nego pisati o nasem klubu....
-
- Kontakt:
E evo da ja odgovorim iako baš se i ne razumijem puno u Borac.Ne kontam šta je sa vama,čovijek vas je lansirao na prvo mijesto,napravio čudo od ekipe i sad jedan poraz i već se pomišlja na otkaz STRAŠNO!!! Primitivizam! Mi našem Drakecu sve možemo oprostiti i da ispadnemo iz lige ko ga šiša uveo nas je vidjeli smo šta je to,i neće nam biti žao. Nestrović i Stojnić su vrhunski stručnjaci nemoj da čujem više o nekakvim smijenama. Pozdrav i podrška za Stojnića od AlkosaTheGroomLake je napisao/la:ajde da pričamo o ekipi igračima manimo se prijedora, rudara bilo, prošlo..Super je i poraz dobro dođe nekad da se ekipa malo spusti na zemlju...Jedino se bojim novog poraza već u Travniku,ne toliko zbog 2 vezana poraza koliko zbog toga da bi pozicija stojnića bila već uzdrmana pa bi se bojao da neizmesle neke nove Rakojeviće,Odoviće,Karasije a to bi bilo pogubno..Borac Banjalučanima

AlcoholBoysPD
Vidim da si za razliku od nekih napisao normalan post,pa da ti odgovorim....
Ja sam uvjeren da ce Darko Nestorovic biti sledeci trener Borca...pratim ga vec duze vrijeme i mislim da bi to bio logican slijed dogadjaja a i odredjeni korak naprijed u njegovoj karijeri...
Naravno da to nece biti ni sada ni za mjesec-dva,ali posto znamo kako je uzarena trenerska klupa u Borcu,nekako sam siguran da ce on biti nas novi trener.
Do jutros mi je to cak bila i zelja,da jednog dana on bude Stojnicev nasljednik,ali su mi ljudi koji su bili u Prijedoru jutros na kafi pricali da su igraci Rudara poslije vodeceg gola toliko lezali na travi da je to vec bilo na granici neukusa,a ja ne cijenim nijednog trenera na svijetu koji svojim igracima to dozvoljava....Cak ni Ciro Blazevic to ne da,a da ne govorim o engleskim i li njemackim trenerima....
Znaci poenta je da i dalje mislim da ce on jednog dana biti trener Borca,ali ja se vise tome ne radujem jer ne volim da klub za koji navijam radi tako nesto.
Mi smo ispraceni aplauzom poslije gostujucih pobjeda u Zenici,Laktasima,Ist Sarajevu,upravo zato sto nismo na taj nacin iritirali domacu publiku valjanjem i simuliranjem...to niko ne voli!
Ja sam uvjeren da ce Darko Nestorovic biti sledeci trener Borca...pratim ga vec duze vrijeme i mislim da bi to bio logican slijed dogadjaja a i odredjeni korak naprijed u njegovoj karijeri...
Naravno da to nece biti ni sada ni za mjesec-dva,ali posto znamo kako je uzarena trenerska klupa u Borcu,nekako sam siguran da ce on biti nas novi trener.
Do jutros mi je to cak bila i zelja,da jednog dana on bude Stojnicev nasljednik,ali su mi ljudi koji su bili u Prijedoru jutros na kafi pricali da su igraci Rudara poslije vodeceg gola toliko lezali na travi da je to vec bilo na granici neukusa,a ja ne cijenim nijednog trenera na svijetu koji svojim igracima to dozvoljava....Cak ni Ciro Blazevic to ne da,a da ne govorim o engleskim i li njemackim trenerima....
Znaci poenta je da i dalje mislim da ce on jednog dana biti trener Borca,ali ja se vise tome ne radujem jer ne volim da klub za koji navijam radi tako nesto.
Mi smo ispraceni aplauzom poslije gostujucih pobjeda u Zenici,Laktasima,Ist Sarajevu,upravo zato sto nismo na taj nacin iritirali domacu publiku valjanjem i simuliranjem...to niko ne voli!
Potpuno tacno...skoro u svakom kontaktu ostajali su lezati i ulazili bi kao doktori...
Potpuno tacno...skoro u svakom kontaktu ostajali su lezati i ulazili bi kao doktori...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Република Српска
- Kontakt:
ajoj jes se izbijem kad neko napise mrznja između dva kluba, a pogotovo između dva grada.
kod mene na faxu ide 5 kolega siz PD, i kazu da to nema veze sa vezom i da se to grce ili malumna djeca ili ortodoksne seljacine. ja protiv PD nemam nista, cak mi je posle BL najdrazi grad i bio sam tamo dosta puta, i zaista mi se sviđa. sta se vi vise lozite? koliko ljudi iz PD zivi u BL, koliko ih dolazi zbog faxa ili posla ili sta ti ja znam.
kod mene na faxu ide 5 kolega siz PD, i kazu da to nema veze sa vezom i da se to grce ili malumna djeca ili ortodoksne seljacine. ja protiv PD nemam nista, cak mi je posle BL najdrazi grad i bio sam tamo dosta puta, i zaista mi se sviđa. sta se vi vise lozite? koliko ljudi iz PD zivi u BL, koliko ih dolazi zbog faxa ili posla ili sta ti ja znam.
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?
-
- Kontakt:
Kontam vas,izgubili ste krivo vam je.Fudbal je takva igra gdje je rezultat jedini bitan,tako da ne treba birati sredstva da se do njega dodje.Pa ljudi Božiji niste imali ni jednu jedinu priliku,šta se izvlačite na izležavanje, Rudar vas je uništio! P.S. Nedamo DarkecaSchlager je napisao/la:AlcoholBoysPD

-
- Kontakt:
Kolega potpuno si upravu,svidja mi se tvoje razmišljanje.I meni je poslije Prijedora,Banja Luka jedan od najdražih gradova.Samo kad je derbi tu se malo preserava,obostrano.Daleko je to od stvarnosti,kakva mržnja kakvi bakrači? & je napisao/la:ajoj jes se izbijem kad neko napise mrznja između dva kluba, a pogotovo između dva grada.

Daj dobro vise covjece,pobjedili ste sta hoces vise da vam se kaze?!Ja sam prvi rekao da ste posteno pobjedili,ali da nas je Rudar "unistio" nije.Utakmica je bila mrtva,nekvalitetna,tvrda...Dali ste gol iz jedne polusanse odnosno greske golmana,i kad se jos tome doda katastrofalna igra i zalaganje nasih igraca,to je bilo dovoljno za trijumf!I to je sve...AlcoholBoysPD je napisao/la: Kontam vas,izgubili ste krivo vam je.Fudbal je takva igra gdje je rezultat jedini bitan,tako da ne treba birati sredstva da se do njega dodje.Pa ljudi Božiji niste imali ni jednu jedinu priliku,šta se izvlačite na izležavanje, Rudar vas je uništio! P.S. Nedamo Darkeca
Treci put castimo
- Simpatizer
- Kontakt:
I zvanicno je potvrdjeno da 10. oktobra igramo prijateljsku sa Vosom.
- TheGroomLake
- Kontakt:
Ne kontaš neke stvari koje ja znam naravno zato tako pišeš mene zanima Borac koj pripada Banjalučanima, Borčeva djeca da budu okosnica kao nešto danas ,hoću nove Klibere, Jandriće,Grujiće,Maletiće,Trifunoviće,Teinoviće, e onda ćeš imati pun stadion ne treba meni Peco Rakojević nesumnjivo dobar trener koji je dobio novog pasata od Brane Jankovića tadašnjeg predcjednikai stanovao u hotelu Palas imao uslove ko niko doveo Borac do finala kupa izgubio ok nema veze ali ako ćeš dovoditi neke svoje igrače dovedi Spalevića,Rajevića,nemoj poluigrače koji će uzimati mjesto Borčevoj djeci a nemaju pojma o životu,meni ne trebaju debili od igrača koje je on navukao na svakom imao proviziju sjeti se onog štoperskog tandema Janjić čini mi se i kako se zvao onaj drugi debil,to je radio i Odović Sarajevski jalijaš koji gleda samo sebe a o Karasiju namazanom polutreneru iz Beograda da negovorim veliki igrač ali ko trener nula,Lično sam bio s Miloradom Bilbijom kad mi je rekao kad je Vlado jagodić ubacivao Nemanju da igra onako povremeno ovim riječima je rekao *da je odović pružio šansu malom sad bi Vlado imao gotovog igrača a ne ubacivao ga na 5 minuta ili 10*zato im ja j...m m.muu svima što uništavaju borčevu djecu...jel sad jasnije..Zato volim Baju stojnića..a taj Nestorovoć me ne zanima..veliki igrač je bio igrao u čeliku bio pravi igrač...ali ako ćeš čuvati Borčevu djecu ok ali ako ćeš navući pola Prijedora u Borac kao one debile kad su doveli Šodića i Dobrijevića seljačiće samo ću reći..MARŠ IZ BORCA MARŠ IZ BORCA...Schlager je napisao/la:TheGroomLake je napisao/la:ajde da pričamo o ekipi igračima manimo se prijedora, rudara bilo, prošlo..Super je i poraz dobro dođe nekad da se ekipa malo spusti na zemlju...Jedino se bojim novog poraza već u Travniku,ne toliko zbog 2 vezana poraza koliko zbog toga da bi pozicija stojnića bila već uzdrmana pa bi se bojao da neizmesle neke nove Rakojeviće,Odoviće,Karasije a to bi bilo pogubno..Borac Banjalučanima
1-Prije Travnika ima vrlo vazna utakmica u Sirokom
2-Nema sanse da bude uzdrmana pozicija Stojnica u slucaju poraza od Travnika
3-Po meni su i Rakojevic i Jagodic i Odovic dobro vodili Borac,ne zaboravi da je Odovic dosao dan poslije Prnjavora i ulaska Lesinara u teren,napravio je igru,suvereno nas uveo u Premier ligu i tu smijenjen nakon 6 kola od koji h je bilo 4 gostovanja.Jedino je Karasi bio jedna velika nula.
4-Slazem se da ne treba ulaziti u rasprave sa ovima koji dolaze na nasu temu,uglavnom da provociraju,vec treba da pricamo o Borcu.Ali dzaba apelujes na nase,ja ih molim vec mjesec dana da neodgovaranjem na te provokacije pokazu takvim likovima koliko su nebitni u ovoj nasoj prici, da pisemo o ljepsim stvarima,barem ove jeseni ih imamo vise nego ikad,ali njima je sladje ulaziti u klinc sa takvima nego pisati o nasem klubu....
-
- Kontakt:
Drugar, nije fer da nas prozivaš a onda se ljutiš kad ti neko dođe na temu. Nema potrebe za tim izrazima ( tipa "seljačići" i tako nešto). Ne spomini nas, nećemo smetati, bar govorim u svoje ime. Mislim da je ovo fer i korektno. Pozdrav.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
- TheGroomLake
- Kontakt:
ok aj sad bježte s foruma gdje je tema FK BORAC imate otvoren podforum Rudar Prijedor pa tamo pišite o svom klubu i dječacima koji vole alkohol....Grad je nas DS je napisao/la:Drugar, nije fer da nas prozivaš a onda se ljutiš kad ti neko dođe na temu. Nema potrebe za tim izrazima ( tipa "seljačići" i tako nešto). Ne spomini nas, nećemo smetati, bar govorim u svoje ime. Mislim da je ovo fer i korektno. Pozdrav.
-
- Kontakt:
u pravu je momak ajmo prijedorcani s ovog foruma sta cemo ovde oni su ispraseni idemo dalje.....TheGroomLake je napisao/la:ok aj sad bježte s foruma gdje je tema FK BORAC imate otvoren podforum Rudar Prijedor pa tamo pišite o svom klubu i dječacima koji vole alkohol....Grad je nas DS je napisao/la:Drugar, nije fer da nas prozivaš a onda se ljutiš kad ti neko dođe na temu. Nema potrebe za tim izrazima ( tipa "seljačići" i tako nešto). Ne spomini nas, nećemo smetati, bar govorim u svoje ime. Mislim da je ovo fer i korektno. Pozdrav.

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
- TheGroomLake
- Kontakt:
Bolji ste bili eto to je to...rudarprijedor je napisao/la:u pravu je momak ajmo prijedorcani s ovog foruma sta cemo ovde oni su ispraseni idemo dalje.....TheGroomLake je napisao/la:ok aj sad bježte s foruma gdje je tema FK BORAC imate otvoren podforum Rudar Prijedor pa tamo pišite o svom klubu i dječacima koji vole alkohol....Grad je nas DS je napisao/la:Drugar, nije fer da nas prozivaš a onda se ljutiš kad ti neko dođe na temu. Nema potrebe za tim izrazima ( tipa "seljačići" i tako nešto). Ne spomini nas, nećemo smetati, bar govorim u svoje ime. Mislim da je ovo fer i korektno. Pozdrav.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.