Istina, jedino sta zelim je da se ne obrukaju, ali opet bi volia grupu sa 2 jaka kluba i jednim slabijim (treci pot), tada imamo vec nekakve sanse za 3 mjesto. Jbt. ovakve su price bile i prosle godine pa svi znamo kako je zavrsilolimenka je napisao/la: Dinamu je glavni cilj ne osramotiti se i eventalno pokupiti par bodova. Ako bi iz drugog pota dobili Bragu, a iz trećeg također nekog (relativno) lakšeg protivnika onda ni to treće mjesto nije toliko neralno kakvo bi bilo kad bi izvukli Barcu, City i Juve.
Mislim da bi protiv Brage mogli izboriti barem jedan bod iz te dvije utakmice. Nisu oni neki svemirci, iako svi znamo da su bolji od Dinama.
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Ulaznice sigurno nece bit kunu a ni 10. Prosle godine su bile skupe i prodavale su se po 3 u paketu, nije bilo mogucnosti kupnje samo za jedno kolo (sta je na kraju krajeva pametan potez).

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Slažem se sa ovom izjavom. iako si spomenuo da ih ne bi volio, zamisli može li bolje (prema boldanom) od Barcelone, Manchester Citya i Anderlechta. Barca bi dobila i Dinamo i Anderlecht obe utakmice, a valjda i City. I onda s Anderlechtom za 3. mjesto nije nemoguća misijaTritolone je napisao/la:Ulaznice sigurno nece bit kunu a ni 10. Prosle godine su bile skupe i prodavale su se po 3 u paketu, nije bilo mogucnosti kupnje samo za jedno kolo (sta je na kraju krajeva pametan potez).
Istina, jedino sta zelim je da se ne obrukaju, ali opet bi volia grupu sa 2 jaka kluba i jednim slabijim (treci pot), tada imamo vec nekakve sanse za 3 mjesto. Jbt. ovakve su price bile i prosle godine pa svi znamo kako je zavrsilolimenka je napisao/la: Dinamu je glavni cilj ne osramotiti se i eventalno pokupiti par bodova. Ako bi iz drugog pota dobili Bragu, a iz trećeg također nekog (relativno) lakšeg protivnika onda ni to treće mjesto nije toliko neralno kakvo bi bilo kad bi izvukli Barcu, City i Juve.
Mislim da bi protiv Brage mogli izboriti barem jedan bod iz te dvije utakmice. Nisu oni neki svemirci, iako svi znamo da su bolji od Dinama.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Neki dan sam zelio neku drugu skupinu, al promjenih misljenje, mislim da bi iz pota 1 najbolji bio Milan, jer talijani igraju dosta defanzivo, otisao im Ibrahimovic, Pato je vjecno ozlijedjen i ako bi i izgubili to nebi bilo neko kantanje, iako sam misljenja da ce bod s njima na Maksimiru siguran, pogotovo ako bude prvo kolo, jer ce se opustit, nismo mi Barca da se naloze.
Iz pota 2 bi zelio Schalke jer po nekom mom misljenju Dinamo moze sa nijemcima. Ne mislim da ih moze dobit, al oni igraju neki stil igre s kojim nebi ubili Dinama. Mozda bi dobili i obje utakmice, al sigurno nebi ni jednom zabili vise od 3 gola.
Iz pota 3 bi htio ono sto i svatko normalan - Anderlecht. Poznat protivnik s kojim se moze, protiv njih se ima sanse za trece mjesto, jos vise nema onog Lukakua, tako da su oslabljeni.
Dakle: Milan, Schalke, Anderlecht i Dinamo
Najteza bi bila: Real, M.City, PSG i Dinamo
Grupa s nepozeljnim imenima i kvalitetom vecom od Dinama: Porto, Zenit, Spartak i Dinamo. Misljenja sam da bi tu Dinamo izvukao 1-2 boda, mozda cak i pobjedu upisao, al sigurno da nebi bilo neke atrakcije i ocekivalo bi se puno vise od onog sto Dinamo tu moze.
Iz pota 2 bi zelio Schalke jer po nekom mom misljenju Dinamo moze sa nijemcima. Ne mislim da ih moze dobit, al oni igraju neki stil igre s kojim nebi ubili Dinama. Mozda bi dobili i obje utakmice, al sigurno nebi ni jednom zabili vise od 3 gola.
Iz pota 3 bi htio ono sto i svatko normalan - Anderlecht. Poznat protivnik s kojim se moze, protiv njih se ima sanse za trece mjesto, jos vise nema onog Lukakua, tako da su oslabljeni.
Dakle: Milan, Schalke, Anderlecht i Dinamo
Najteza bi bila: Real, M.City, PSG i Dinamo
Grupa s nepozeljnim imenima i kvalitetom vecom od Dinama: Porto, Zenit, Spartak i Dinamo. Misljenja sam da bi tu Dinamo izvukao 1-2 boda, mozda cak i pobjedu upisao, al sigurno da nebi bilo neke atrakcije i ocekivalo bi se puno vise od onog sto Dinamo tu moze.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Porto i Zenit bi nas nakantali u obje, a i Spartak bi nas vjerovatno u obje pobjedio, samo s nekom normalnom razlikom.Jack777Pott je napisao/la:
Naša šansa je Anderlecht.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Nit će stadion bit pun,nit će atmosfera biti prava.Zagrepcane zaboli za ovo što je od nekad slavnog kluba ostalo.Objašnjavao sam nedavno...SirAlexFerguson je napisao/la:Nek smo opet ušli u LP, predivan je osjećam. Što se tiče ždrijeba svejedno mi je ko god dođe, samo bi volio da stadion te 3 utakmice bude pun i da atmosfera bude prava
imali iko hrabrosti da se kladi samnom da dinamo neće uzet više od 10 poena evo u 5KM isplata preko western uniona
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Evo i konačnih jakosnih grupa:
1. POT: Chelsea, Barcelona, Manchester United, Bayern, Real, Arsenal, Porto, Milan
2. POT: Valencia, Benfica, Shakhtar, Zenit, Schalke, Manchester City, Braga, Dynamo Kiev
3. POT: Olympiacos, Ajax, Anderlecht, Juventus, Spartak Moskva, PSG, Galatasaray, Lille
4. POT: Celtic, Dortmund, BATE, Dinamo Zagreb, Cluj, Malaga, Montpeiller, Nordsjaelland
Večeras navijamo za Kopenhagen kao sinoć za Bragu.
Moja želja:
1. Arsenal ili Milan (spektakl, a ne bi nas nakantali baš)
2. Braga (slabija za klasu od ostalih), može proći Schalke ili Dynamo Kiev (iako su nam šanse za bilo što male)
3. Kopenhagen (ako prođu Lille večeras), Anderlecht (leže nam Belgijanci, a i realno su slabiji od ostalih i to osjetno)
1. POT: Chelsea, Barcelona, Manchester United, Bayern, Real, Arsenal, Porto, Milan
2. POT: Valencia, Benfica, Shakhtar, Zenit, Schalke, Manchester City, Braga, Dynamo Kiev
3. POT: Olympiacos, Ajax, Anderlecht, Juventus, Spartak Moskva, PSG, Galatasaray, Lille
4. POT: Celtic, Dortmund, BATE, Dinamo Zagreb, Cluj, Malaga, Montpeiller, Nordsjaelland
Večeras navijamo za Kopenhagen kao sinoć za Bragu.
Moja želja:
1. Arsenal ili Milan (spektakl, a ne bi nas nakantali baš)
2. Braga (slabija za klasu od ostalih), može proći Schalke ili Dynamo Kiev (iako su nam šanse za bilo što male)
3. Kopenhagen (ako prođu Lille večeras), Anderlecht (leže nam Belgijanci, a i realno su slabiji od ostalih i to osjetno)
Zadnja izmjena: limenka, dana/u 29 avg 2012, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Može recimo Anderlecht iz 3.pota pa da vidimo jel sreća ili znanje Čačića u pitanju.
Za ovo drugo mi tak svejedno,prošle godine sam htio Inter da ih odem pogledat,ovi godine Intera nažalost nema.
Za ovo drugo mi tak svejedno,prošle godine sam htio Inter da ih odem pogledat,ovi godine Intera nažalost nema.
- badblueboylivno
- Kontakt:
badblueboylivno je napisao/la:Kakve je Čačke sreće, izvući će tri kluba iz četvrtog pota.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nakon utakmice Mamic u efektu izavljuje, da bi sa Violama osvojijo Evropu
. A zbog ove izjave neki hrvatski novinari koji su protiv njega izmislili kako su te iste Viole vikale "Noz, kovar, Vukovar"
. Opet upotrebljivanje neke nacionalne tragedije zbog senzacionalizma..
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa govorili su.
Yebem te Zagrebe!
Ubij Purgera!
Čulo se jasno i glasno.
I onda to ovaj kaže. I bog je, ćaća, faca, najbolji, kralj!

A da njihov predsjednik (tih koji hvale Mamića, recimo navijači Zvezde, Želje) kaže, evo predsjednik CZV "sa BBB ću osvojiti Evropu" ili Želje "s Grobarima bih pokorio Svijet", nabili bi ga na kolac.

P.S. I to nije u afektu, isto je rekao za Torcidu. Proglašen je bogom.
Yebem te Zagrebe!
Ubij Purgera!
Čulo se jasno i glasno.
I onda to ovaj kaže. I bog je, ćaća, faca, najbolji, kralj!

A da njihov predsjednik (tih koji hvale Mamića, recimo navijači Zvezde, Želje) kaže, evo predsjednik CZV "sa BBB ću osvojiti Evropu" ili Želje "s Grobarima bih pokorio Svijet", nabili bi ga na kolac.

P.S. I to nije u afektu, isto je rekao za Torcidu. Proglašen je bogom.
Hayley <3
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Leko i Pokrivač potjerani. Dok mi deke nije žao ipak mi je malo žao Žutog Kartona
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Umislio si Čačke da je neki autoritet u svlačionici 
- badblueboylivno
- Kontakt:
Leke mi kao igrača nije žao, nikad mi nije bio drag, ali ne možeš se tako odnositi prema svojoj djeci, prema kapetanu. Samo se nastavlja gdje se stalo, tko li je sljedeći?
O Pokrivaču nemam što reći, ne znam što je radio u Dinamu... toliko je glupih transfera bilo u tom klubu, ali se ovaj izdvaja.
O Pokrivaču nemam što reći, ne znam što je radio u Dinamu... toliko je glupih transfera bilo u tom klubu, ali se ovaj izdvaja.
Hayley <3
Meni je Pokrivac bio odlican igrac u onom prvom svom mandatu, u ocima mi je pao kad se prema Dinamu ponio onako nezahvalno prilikom transfera iz Monaca u Salzburg.
Leko mi je uvik bio vrhunski igrac, prije nego je otisao u Kyev bio je glavni u tadasnjem Dinamu, moze on i sad odigrat dobro ali oni njegovi glupi fauli i zuti kartoni su mu veliki minus.
Meni je glupo ovako obojice se rjesit, sad ostajemo sa Callelom i Ademiem kao def. veznim i to definitivno nije dobro.
Leko mi je uvik bio vrhunski igrac, prije nego je otisao u Kyev bio je glavni u tadasnjem Dinamu, moze on i sad odigrat dobro ali oni njegovi glupi fauli i zuti kartoni su mu veliki minus.
Meni je glupo ovako obojice se rjesit, sad ostajemo sa Callelom i Ademiem kao def. veznim i to definitivno nije dobro.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Leke se nije trebao riješavati jer on je ipak Dinamovac od glave do pete. Ali mi ipak ne znamo koji je glavni razlog sve ovoga, tako da ništa ne možeš tvrditi. Leko je dosta opao kao igrač, više ne može protivnika zaustaviti bez da mu polomi noge. Jednostavno on više nema mjesta u prvih XI protiv ozbiljnijih suparnika. Mislim, ne bi trebao imati, ali u Dinamu su kriteriji malo čudni.
Pokrivač je u prvoj epizodi u Dinamu kada je došao iz Varteksa bio vrlo dobar u tandemu sa Vukojevićem. No, on danas nije materijal za Dinamo. Postoje mnogo jeftiniji igrači koji će sjediti na klupi i eventualno nekada zaigrati u domaćoj ligi (a nisu ništa lošiji od njega). Još kada se na to sve nadodaju one njegove izjave dok je bio u Salzburgu...
Volio bih još kad bi se riješili Krstanovića. Ne znam šta taj čovjek radi u Dinamu. Ako je Partizan stvarno zainteresiran ja bih im ga uvalio, pa taman za 300k €.
Pokrivač je u prvoj epizodi u Dinamu kada je došao iz Varteksa bio vrlo dobar u tandemu sa Vukojevićem. No, on danas nije materijal za Dinamo. Postoje mnogo jeftiniji igrači koji će sjediti na klupi i eventualno nekada zaigrati u domaćoj ligi (a nisu ništa lošiji od njega). Još kada se na to sve nadodaju one njegove izjave dok je bio u Salzburgu...
Volio bih još kad bi se riješili Krstanovića. Ne znam šta taj čovjek radi u Dinamu. Ako je Partizan stvarno zainteresiran ja bih im ga uvalio, pa taman za 300k €.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Grupa A: Porto, Dynamo Kiev, PSG i Dinamo Zagreb
Solidna grupa u kojoj se moze uzet koji bod, jako tesko se moze proc dalje, ali ipak ima neke minimalne nade. Da dobijamo kantu od nekog cisto sumnjam, rekorde zaboravite
Solidna grupa u kojoj se moze uzet koji bod, jako tesko se moze proc dalje, ali ipak ima neke minimalne nade. Da dobijamo kantu od nekog cisto sumnjam, rekorde zaboravite
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Kakve je mogao dobiti ovo je dobro,nije lose nadam se da ce biti bolje nego prosli put 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.