Ne da se usranom do potoka.
Aferim za pruzenu igru, borbu i neizvjesnot do samog kraja.
Na kraju se ipak ispostavilo da su tri primljena gola kod kuce ipak bila previse.
Ono sto je najvaznije je to da je Gladbach pokazao da se moze nositi sa pritiskom, stoga ocekujem najmanje knock out fazu u Europa ligi.
Nakon jucerasnjeg jerk festa nekolicine ovde prisutnih nakon tekme Udinese-Braga, a sve to na temi o Serie A, razmisljao sam su'cim da izidjem pred muzicki/glazbeni auditorij dragih mi kobasicara, kad im Gnojchengladbach ispusi, po travi kijevskog Olimpica. I evo do cega dodjoh:
Preposizione numero uno:
A htela je ona Ligu Sampiona - ne ide, ne ide...
U grupi da dzara, u LE da smara - ne ide, ne ide...
U bolje je dane verovala dugo - ne ide ne ide...
Jer zelje su jedno, a zivot je drugo - ne ide, ne ide...
I ne htede sreca, ruku da joj pruzi - ne ide, ne ide...
Sa elitom opet, posle pola veka da se druzi - ne ide, ne ide...
Kobasce malo, nije ti se dalo, u Kijevu da vidis musemu...
Sada si gnoj, to je status tvoj, javi se kumu Antonu....
ne znam stvarno da li sam prije svih ja zaslužio ovakav tvoj post i ovakvo tvoje podjebavanje... ova utakmica mi je jako teško pala i još sam istrzan i onda ovako nešto pročitam ... ccc... odoh pit, treba mi... pozdrav svim ljudima dobre volje
Magica, Magica, pa za ovakav scenario se skoro i znalo nakon prvog meca. Gladbach je vec bio otpisan a takvi kao ti su se mnogo nasladili.
Ne zaboravljas da je u igri jos uvijek 3 Njemacka predstavnika, pazi tri, brojevima (3), za razliku od potonulog broda zvanog Mafija A, koji visi na tankoj niti i koji bi vrlo lako mogao ostati i bez ono malo nade koju im pruza Juventus i rasprodati Milan.
ne znam stvarno da li sam prije svih ja zaslužio ovakav tvoj post i ovakvo tvoje podjebavanje... ova utakmica mi je jako teško pala i još sam istrzan i onda ovako nešto pročitam ... ccc... odoh pit, treba mi... pozdrav svim ljudima dobre volje
Tebi kapa dole kao forumasu, ali bratija tvoja je zasluzila svaku rec. Cak i vise.
Inace, da su svi korektni poput tebe, ne bi ni bilo ovakvih mojih postova.
Slab si ti u tome, vidjet ces kada ti Secko smisli odgovarajuce rime.
Gladbach se muski borio i kao sto Pale rece, ostaje zal za prvom tekmom. Iskustvo vise, nagomilat ce ga i dalje u EL, sto nije za baciti.
Mjesto trenera u Bayernu je po svemu sudeci otvoreno od naredne godine, pa ako gsp. Favre ne bude prva meta vjerujem da ce se dobri rezultati nastaviti.
U pm ebem ti fudbal povraca mi se ... Gladbachu fale jos 2 jaka igraca da bi se nesto napravilo u evropi ovako neznam... Da je recimo bundesliga pocela prije 3 sedmice gladbach bi sigurno prosao ovako ...ostaje zal ovaj dinamo je bio zreo za nabijanja I to zesceg
Omerbavarac je napisao/la:Magica, Magica, pa za ovakav scenario se skoro i znalo nakon prvog meca. Gladbach je vec bio otpisan a takvi kao ti su se mnogo nasladili.
Ne zaboravljas da je u igri jos uvijek 3 Njemacka predstavnika, pazi tri, brojevima (3), za razliku od potonulog broda zvanog Mafija A, koji visi na tankoj niti i koji bi vrlo lako mogao ostati i bez ono malo nade koju im pruza Juventus i rasprodati Milan.
Izvinjavam se za offtopic.
I od ta tri, jedan moze nesto da napravi - taj sa tvog avatara. Ostala dva ce biti samo prolaznici, iako bih voleo da BvB uradi nesto vise, jer su mi simpa.
A Mafia A je mnogo zilavo "bice", da bi tako lako nestalo. Videcete to ako se Bayern Monaco ili neki drugi BuLi klub susretne sa Juventusom, Interom ili Napolijem. Milan jeste u kanalu, no i takav je pojam za Svabe. Jedino sa Laziom i Udinama se dade izaci lako na kraj, jer su to klubovi koji EL igraju sa drugim postavama.
Morao sam i ja u off, da ti ne bi ostao post nerepliciran. Izvinjavam se @pale-u i ostalim gladbachovcima na tome.
gruezi je napisao/la:Da je recimo bundesliga pocela prije 3 sedmice gladbach bi sigurno prosao ovako ...ostaje zal ovaj dinamo je bio zreo za nabijanja I to zesceg
Takodjer jedna od bitnih stavki vecerasnjeg neuspjeha (ili ukupnog). Nezapamceno duga pauza je dobro dosla Bayernu, u to nema sumnje (razloge svi znamo). Ali kada jedan Gladbach ima (pre)duge pripreme, bezbroj prix-meceva a protivnik vec odigrao 7-8 kola i usao u takmicarsku formu, onda je to veliki hendikep.
Omerbavarac je napisao/la:Magica, Magica, pa za ovakav scenario se skoro i znalo nakon prvog meca. Gladbach je vec bio otpisan a takvi kao ti su se mnogo nasladili.
Izvinjavam se za offtopic.
I od ta tri, jedan moze nesto da napravi - taj sa tvog avatara. Ostala dva ce biti samo prolaznici, iako bih voleo da BvB uradi nesto vise, jer su mi simpa.
A Mafia A je mnogo zilavo "bice", da bi tako lako nestalo. Videcete to ako se Bayern Monaco ili neki drugi BuLi klub susretne sa Juventusom, Interom ili Napolijem. Milan jeste u kanalu, no i takav je pojam za Svabe. Jedino sa Laziom i Udinama se dade izaci lako na kraj, jer su to klubovi koji EL igraju sa drugim postavama.
Morao sam i ja u off, da ti ne bi ostao post nerepliciran. Izvinjavam se @pale-u i ostalim gladbachovcima na tome.
a) Monaco nije iz BuLI
b) Igrao je Bayern prosle sezone protiv Napolija i uzeo 4 bod
C)Prije 3 godine Bayern naguzio Juve u Torinu
Magica vi kad dobijete po pi..I u el onda se vadite da igrate s drugim timom ... Pa igrao je I schalke I hannofa I guzen godinu ranije sa mnogo igraca koji u bundesligi sjede na klupi pa opetmi to nekoristimo kao vadionu za eventualan neuspjeh....
Borusija je ispala nakon prve tekme u Gladbahu,da se ne lažemo
Večeras ih je Dinamo podcenio i umalo da ih to košta.... Nisam neki ljubitelj bundeslige,ali smatram da će ove godine teško Borusija među prvih 6 sa ovim timom. Reus je mnogo,ali mnogo donosio,ove godine teško da ga ko može zameniti,doduše ostalo je još 2 dana prelaznog roka možda i dovedu neko značajnije ime.
Doveli su de Jonga kao zamjenu za Reusa,mislim da ga je nemoguce zamijenit,pogotovo jer de Jong nije isti tip igraca,a po meni je de Jong ionako precijenjen.....
BM se na italijanskom pise Bayern Monaco. Sam Minhen se kaze Monaco di Baviera, za razliku od Monaco di Monte Carlo.
Napoli jeste bio losiji od Bayerna, ali se pokazao dobro i jedini su pobedili Chelsea u KO fazi. Prava mera BMu su tri velikana sa Cizme, a ne Napoli.
A Juve nije isti Juve od pre 3 godine.
@gruezi
Italijanski klubovi vec deceniju igraju EL preko one stvari i u kombinovanim sastavima, te su zato izgubili 4. predstavnika u LS - zbog losih igara u LE, a ne u samoj LS.
Strašna utakmica, Gladbach odlično odigrao, no ona dva gorostasa Kačeridi i onaj na vrh mi jezika koncentraciju držali čitavih 70 min, sve živo kupili, Borussia je lako dolazila do njihovog gola, al' ova dvojica su bili fenomenalni.
Iako rezultatski i ne znači puno, vrijedna, vrijedna pobjeda za ove momke, sada su pomalo i svjesni da u Evropi mogu napraviti nešto, tako da s ovom taktikom i disciplinom ulaze kao jedni od glavnih favorita za osvajanje EL, a to nije za baciti, ima tamo miliona i više no što neki misle, a o iskustvu da i ne govorimo.
Uglavnom, u ove dvije utakmice su pokazali više nego li druga Borusija za tri sezone provedene u Evropi.
BM se na italijanskom pise Bayern Monaco. Sam Minhen se kaze Monaco di Baviera, za razliku od Monaco di Monte Carlo.
Napoli jeste bio losiji od Bayerna, ali se pokazao dobro i jedini su pobedili Chelsea u KO fazi. Prava mera BMu su tri velikana sa Cizme, a ne Napoli.
A Juve nije isti Juve od pre 3 godine.
@gruezi
Italijanski klubovi vec deceniju igraju EL preko one stvari i u kombinovanim sastavima, te su zato izgubili 4. predstavnika u LS - zbog losih igara u LE, a ne u samoj LS.
Aha OK,sorry...vidis moze se i ovdje nesto novo naucit....
Napoli jeste bio losiji od Bayerna, ali se pokazao dobro i jedini su pobedili Chelsea u KO fazi. Prava mera BMu su tri velikana sa Cizme, a ne Napoli. A Juve nije isti Juve od pre 3 godine.
E nek je Bayern isti(ili Dortmund svejedno )
A od ta 3 "velikana" , jedan se s Hajdukom "krvi" da uđe u EL, drugi prodali sve što im je valjalo i ako dobiju iole jaču grupu mogli bi lako ostat i bez takmičenja gdje im gradski rivali igraju.Jedino Juve i može nešto napraviti(ako ne bude uticalo ovo "odsustvo" iz LP nekoliko godina)
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
MaGiCa je napisao/la:
Milan jeste u kanalu, no i takav je pojam za Svabe.
Pa mi priželjkujemo takav Milan sutra na izvlačenju. Da je sreće da ih dobijemo, jer imamo dobra iskustva protiv njih , a sad je čini mi se trenutno najslabiji tim iz prve jakosne skupine.
[youtube][/youtube]
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Da dodam na ovo sto je gero rekao... Bundesligaska sezona mora poceti 2 sedmice prije 4tog pretkola ... Samo tako se moze pomoci klubu koji igra 4to predkolo a ovako su dobrano odmogli gladbachu...