Zato sto on pregovara sa igracem, ako je Fulham u mogucnosti da mu ponudi vise od 2,5-3 mil. koliko smo mu ponudili nema problema ne treba preplacivati igrace ali ako je otisao za istu ponudu onda na racun Marotte jer je njegov posao da ubijedi igraca da nam dode. Ista situacija sa Drogbom, treba da ga ubijedi da bi njegov prelazak kod nas bio pravi potez a ne da se pomalo raspituje i ovaj glat odbija.gojzerica je napisao/la:Zašto? Nije Marotta kriv što ovaj hoće u pišljivi Fulham. Ne mogu da vjerujem da će tamo otići umjesto kod nas..10DelPiero je napisao/la:Ovo ce ici na racun Marotte bar sa moje strane za vas ne znam
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajevo1946
- Kontakt:
E sad sam već razočaran, pa htio sam Berbatova jbo ga Fulham...
Svašta...

Svašta...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Nemoj pricat gluposti molim te, moras biti dobar govornik a ne samo da lupas cifre. Po koji put vec ponavljam nije njegovo samo da ponudi vec da privuce igraca.Vidal je napisao/la:Ma ja sam Marotti već prepisao i požare kojih ima kod nas.![]()
I to što nema kiše. Mislim haloo.
Alessandro Del Piero !
Čitam da hoće u Fulham zbog Jola.
Juventus gubi od Fenera u ovom NextGen takmičenju. Vodili smo ali je Fener preokrenuo. Mislim da je vrijeme da neko drugi bude trener Primavere.
Juventus gubi od Fenera u ovom NextGen takmičenju. Vodili smo ali je Fener preokrenuo. Mislim da je vrijeme da neko drugi bude trener Primavere.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
- frankqqqqq
- Kontakt:
Troll berbatov
Prvo Fiorentina, neće, Juve, neće i ode u Fulham, a vamo mogao titulu da osvoji i ligu šampiona da igra, nevjerovatno 

Na Fiorentininoj službenoj stranici u vezi Berbatova
http://it.violachannel.tv/dettaglio-soc ... ealta.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jbg. Sada će nas još više mrziti i qrac će nam dati Jovetića.
http://it.violachannel.tv/dettaglio-soc ... ealta.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jbg. Sada će nas još više mrziti i qrac će nam dati Jovetića.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma nek ide samo gdje hoce, samo da ovaj nas sad ne dovede Bendtnera to mi je jos gore 
Pa Marotta covjek bez ugovora sta cekas. Umjesto da sad radi svoj posao pa dovede nam Drogbu iako je ovaj navodno odbio nas on ce se okrenut ovom polovnjaku.

Pa Marotta covjek bez ugovora sta cekas. Umjesto da sad radi svoj posao pa dovede nam Drogbu iako je ovaj navodno odbio nas on ce se okrenut ovom polovnjaku.
Alessandro Del Piero !
Giuseppe Marotta: "We went for Berbatov after he said no to Fiorentina. He chose Fulham because he wants to stay in England."
- frankqqqqq
- Kontakt:
Šta fali Bendiju? Leg'o bi vam momački taj transfer, k'o i nama10DelPiero je napisao/la:Ma nek ide samo gdje hoce, samo da ovaj nas sad ne dovede Bendtnera to mi je jos gore![]()

Jedva čekam da Bendtner pređe, očekujem minimum 15 golova od njega.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- 10DelPiero
- Kontakt:
Igrao je kod Wengera i nije nista znacajno uradio, to mi dovoljno govori o njegovoj kvaliteti.frankqqqqq je napisao/la:Šta fali Bendiju? Leg'o bi vam momački taj transfer, k'o i nama10DelPiero je napisao/la:Ma nek ide samo gdje hoce, samo da ovaj nas sad ne dovede Bendtnera to mi je jos gore![]()
Alessandro Del Piero !
- Ponos Torina
- Kontakt:
Normalno razmisljanje,zasto seliti negdje kad ti je dobro tu gdje jesi....u svakom slucaju mi je drago da ne dolaziVidal je napisao/la:Giuseppe Marotta: "We went for Berbatov after he said no to Fiorentina. He chose Fulham because he wants to stay in England."

Ocekuje se Llorente jos uvijek

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- 10DelPiero
- Kontakt:
E upravo ti o tome govorim. Marotta treba da mu proda pricu da ovaj sam pozeli da dode kod nas medutim izgleda da je ovaj majstor samo za finansije i zbog toga nikada nece biti kao MoggiVidal je napisao/la:Giuseppe Marotta: "We went for Berbatov after he said no to Fiorentina. He chose Fulham because he wants to stay in England."

Alessandro Del Piero !
Aaaaaaaaaaaaaaaa Marotte izradio ga Berbatov e nek je ebo ga on 3 mjeseca nista nije uradio po pitanju napadaca i sad naso zadnja 2 dana traziti koja je ovo lakrdija ljudi stvarno neozbiljnost Marotte

-
- Kontakt:
Joj drug @mdss de lakše malo sa tim kritikama, nerviraš me. 

gojzerica@ druze ne bih bilo ovi kritika da Marotta nije napravio ovaj cirkus nego da je na vrijeme doveo napadaca nego ovako se samo blamiramo a sve zahvaljujuci GENIJALCU MAROTTI
Hahhahahaa
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- HeavensWonder
- Kontakt:
Mislim da Marotta pokusava spasiti sto se jos moze... Previse taktiziranja i natezanja oko igraca dovelo je do toga da idemo u LP bez top napadaca. Sve je sad u Carerinim i Conteovim rukama...
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jao Berbatova pa ovo ko da sam pratio neku sapunicu na ovom forumu toliko je zapleta i raspleta bilo.
Vidim opet smrdi tema, k'o kanalizacija se čuje, a da, to samo prescrittovani pokušava biti duhovit stavljajući znak jednakosti između svog mesara i najtalentovanijeg i budućeg najboljeg veznjaka svijeta.sanjingr je napisao/la:i gdje je taj naucnik koji kaze da se Guarin jos mora najesti pure pored Pogbe ?![]()
Samo ti prati svoje prescrittovane igrače, fenomene palacie i gargane, guarine i koje sve ne hibride koje posjedujete, a najveći italijanski klub pokušajte zaobilaziti što je moguće više.
Bit ćete preslušani svakako, doći ćete na red.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.