AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 29 avg 2012, 16:55

jel gotovo to u vezi de jonga, jel sto posto nas :D kakve su ovo spekulacije oko nanija i walcot-a?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 29 avg 2012, 16:56

Sto bi volio da recimo Allegri dobije otkaz, a da Milan preuzme Guidolin iz Udinesea. Ako je mogo sa onakvim Udineseom izborit 3 mjesto, sa Milanom bi scudetto garant :mrgreen:

Salu na stranu, ako Allegri dobije otkaz u slucaju serije losih rezultata on bi bio moj prvi izbor :mrgreen:

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 29 avg 2012, 17:05

Gdje ste procitali za De Jonga ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 29 avg 2012, 17:07

Maestro^^ je napisao/la:Gdje ste procitali za De Jonga ?
Sky Italia are also reporting that Milan are in talks with Manchester CIty regarding Nigel de Jong
Milan are in negotiations with City regarding Nigel de Jong (loan deal), according to Gazzetta dello Sport

eto gdje smo procitali za sada nema nista vise
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 29 avg 2012, 17:13

sve je to oke, De Jong bi nam sjeo ko kec na desetku samo ne kontam kako izdurati sa Bonerom,Yepesom,Acerbijem,Zapatom cijelu sezonu na stoperskim pozicijama. Pa svaki jači klub će nas poderati.

Prema dosada viđenom Zapata-Bonera bi bio najbolji štoperski tandem.

Jučer bio 28-mi rođendan Muntariju 8-) ... kako tog lika volim, jedva čekam da se vrati. Lik šuti i radi svoj poso, krade lopte nenormalno, preporodio se.

slika
slika
slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 29 avg 2012, 17:35

To sam i ja procitao bio , a vi govorite kao da je potpisao jbt :D .

E cuj Muntariju bio rodjendan . Nek' mu je sretan sa zakasnjenjem :lol: i da igra jos bolje u Milanu :P .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 avg 2012, 17:49

tanti augury sulley! grande muntari! 8-)
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 29 avg 2012, 17:51

nek je sretan i bericetan, Suljo hvala na svemu.Legenda :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 29 avg 2012, 17:54

I od mene sretan 30. rođendan Muntariju. Znate da mi juventini pogrešno računamo. :mrgreen:

slika

Dobar je to igrač, hvala za sve! :lol:
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 29 avg 2012, 18:53

Ponudili su za Kaku 16 mil. eura za 4-gosinji ugovor sa place od 5 mil. eura - umjesto pozajmice! Mislim da ce ovo proci :)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 avg 2012, 18:56

@trolčino da, tako u juventusu broje iza 28 ide 30. nego hoće li taj veliki napadač u juve? možda dođe crouch on je baš velik :lol:

krkić je oficijelno igrač milana
A.C Milan comunica di aver acquisito dalla A.S. Roma, a titolo temporaneo,il calciatore Bojan Krcic.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 29 avg 2012, 19:02

Kakav god da dođe sigurno je da će biti visočiji od Krkića. :lol: :lol:

:arrow:
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 29 avg 2012, 19:17

Sulley, nek' je sretan! 8-)
NON MOLLARE MAI

“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge

“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 avg 2012, 19:20

GaziHusrevbeg je napisao/la:Kakav god da dođe sigurno je da će biti visočiji od Krkića. :lol: :lol:

Šta ako dovedete Micollija? :P
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 29 avg 2012, 21:09

Ponovo se vraca u igru Kaka ,haman 16 miliona ponuda Milan ,takodje za De Jonga trazi CIty 9 miliona kada bi njih dvoijicu doveli Milan bi u ovom prijelatnom roku potrosio oko 38 miliona eura , to znaci da ce Berlusconi sacuvati 25 miliona eura ,ali ako i sledece sezone odluce da otkupe i Zapatu za 6 i Bojana za 18 miliona i vrate preostalu ratu za Ibru to znaci odose sve pare Berlsconiju od transfera T.Silve i Ibre :mrgreen:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

storari
Kontakt:

Post Postao/la storari » 29 avg 2012, 23:28

Monolog je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Kakav god da dođe sigurno je da će biti visočiji od Krkića. :lol: :lol:

Šta ako dovedete Micollija? :P
ee ne može tog smo vec imali :D

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 30 avg 2012, 00:03

meho-medo je napisao/la:Ponovo se vraca u igru Kaka ,haman 16 miliona ponuda Milan ,takodje za De Jonga trazi CIty 9 miliona kada bi njih dvoijicu doveli Milan bi u ovom prijelatnom roku potrosio oko 38 miliona eura , to znaci da ce Berlusconi sacuvati 25 miliona eura ,ali ako i sledece sezone odluce da otkupe i Zapatu za 6 i Bojana za 18 miliona i vrate preostalu ratu za Ibru to znaci odose sve pare Berlsconiju od transfera T.Silve i Ibre :mrgreen:
Ako sam shvatio dobro real jos ima neku ratu ili nesto duzan od prvog transfera kake, tako da se to mozda nesto prelomi, mada ni ovo 4 miliona/ 4 godine nije lose, kako god samo da dodje ako ne moze niko bolji.
De jong ima ugovor do narednog ljeta, spustit ce to jos dole, vjerovatno na rate.
Nema šanse da ćelo da 18 miliona za krkica taman zabio 20 komada u sezoni. Također odakle ti cifra 18, zar nije 13?

Ono što nisam znao je ovaj pazzo deal, nije odjednom 7.5 milja, nego 2.5x3 godine.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 30 avg 2012, 00:39

According to Sky, Milan and City are close to reaching an agreement for De Jong: €5m. The player wants €3m per season.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 30 avg 2012, 09:48

TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:Ponovo se vraca u igru Kaka ,haman 16 miliona ponuda Milan ,takodje za De Jonga trazi CIty 9 miliona kada bi njih dvoijicu doveli Milan bi u ovom prijelatnom roku potrosio oko 38 miliona eura , to znaci da ce Berlusconi sacuvati 25 miliona eura ,ali ako i sledece sezone odluce da otkupe i Zapatu za 6 i Bojana za 18 miliona i vrate preostalu ratu za Ibru to znaci odose sve pare Berlsconiju od transfera T.Silve i Ibre :mrgreen:
Ako sam shvatio dobro real jos ima neku ratu ili nesto duzan od prvog transfera kake, tako da se to mozda nesto prelomi, mada ni ovo 4 miliona/ 4 godine nije lose, kako god samo da dodje ako ne moze niko bolji.
De jong ima ugovor do narednog ljeta, spustit ce to jos dole, vjerovatno na rate.
Nema šanse da ćelo da 18 miliona za krkica taman zabio 20 komada u sezoni. Također odakle ti cifra 18, zar nije 13?

Ono što nisam znao je ovaj pazzo deal, nije odjednom 7.5 milja, nego 2.5x3 godine.
ma to je neki dan objavila ja mislim gazeta da je otkupna klauzula izmedju 18-20 miliona za Bojana
(İbn Qajjim)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 30 avg 2012, 09:50

According to Sky, Milan and City are close to reaching an agreement for De Jong: €5m. The player wants €3m per season. @NDJ_Official

Sky Italia also reports that Milan and City are getting closer and closer to reaching an agreement about De Jong

Both Sky and GdS report that the De Jong-deal could be finalized today, provided that Berlusconi gives Galliani the permission.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.