Cist gol Pepeu ponisten
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Real Madrid koliko prilika samo i onda povukli rucnu, ovi zabili iz prvog suta..
Cist gol Pepeu ponisten
Cist gol Pepeu ponisten
❤ si baš. CMOKić
Po meni je prvo poluvrijeme pokazalo zasto se Vilanova nece dugo zadrzati na klupi Barce. Pa hebote onaj Adriano nije ui stanju kvalitetno odigrati na poziciji lijevog beka, a on ga gura na poziciju desnog. Bolje staviti Montoyu koji je klasicni bek pa sta god ispalo na kraju. Jednostavno formacija mu je previse ziheraska i nema nekog rizika.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
Juvelandia
- Kontakt:
Sve je do vas, odnosno do vasih gresaka. Brzi gol sjbao psihu i samopouzdanje.Real ovo ne bi dobio bez amaterskih gresaka odbrane, Valdes moze sad do sutra da vadi prilike, kad je u prvom mecu usrao stvar.A i danas onaj gol Ronalda brani idiotski, baca se na loptu rukama a ista mu pored noge prolazi, pa udari je bolan nogom, pozicija Ronalda za gol je bila teska al kad imas ovog lika naspram sebe ulazi svasta.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako se brzo zaboravlja zadnja sezona sa Rajkardom.RajKoothrappali je napisao/la:Najgora Barca u zadnjih 5-6 g,
Gol je opravdano poništen jer prethodno je napravio prekršaj nad Mascheranom.Se7en je napisao/la:Real Madrid koliko prilika samo i onda povukli rucnu, ovi zabili iz prvog suta..
Cist gol Pepeu ponisten
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma Mascherano je nenormalno loše intervenisao kod prvog gola, i odtad sve krece niz brdo.
Mora se reci i da je Real mnogo mnogo dobar i opasan veceras, rastrcani su im svi igraci, na sve strane prijete....naša odbrana nedopustivo preloša u 3-4 navrata
Mora se reci i da je Real mnogo mnogo dobar i opasan veceras, rastrcani su im svi igraci, na sve strane prijete....naša odbrana nedopustivo preloša u 3-4 navrata
Sta pricas ti yebote? Pa Real je vec sada trebao voditi 5-0, Higuain i Di Maria su se nafulali kao nikada prije. I kasnije ispade Real onako, slucajno vodi 2-1 protiv Barce. Zakopaj se.Juvelandia je napisao/la:Sve je do vas, odnosno do vasih gresaka. Brzi gol sjbao psihu i samopouzdanje.Real ovo ne bi dobio bez amaterskih gresaka odbrane, Valdes moze sad do sutra da vadi prilike, kad je u prvom mecu usrao stvar.A i danas onaj gol Ronalda brani idiotski, baca se na loptu rukama a ista mu pored noge prolazi, pa udari je bolan nogom, pozicija Ronalda za gol je bila teska al kad imas ovog lika naspram sebe ulazi svasta.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
prvi pokusaj obaranja nije uspio, drugi jeste.. ah da, vi bez tri kontakta ne priznajete faulSe7en je napisao/la:Real Madrid koliko prilika samo i onda povukli rucnu, ovi zabili iz prvog suta..
Cist gol Pepeu ponisten
a to za prvi sut bas treba imat obraza pa napisati
ser del barça es el millor que hi ha !
Haj odsetaj na svoju temu...Edin TM87 je napisao/la:iz nepostojeceg faula, smijesno sudjenje...
-
Juvelandia
- Kontakt:
idi ba svega ti, da nije bilo greske i jeftinog gola Barselona ne bi psihicki pala i Real bi teze stvarao prilike.Popusti me.Zakopaj se ti.Djeca me uce fudbaluD10S je napisao/la:Sta pricas ti yebote? Pa Real je vec sada trebao voditi 5-0, Higuain i Di Maria su se nafulali kao nikada prije. I kasnije ispade Real onako, slucajno vodi 2-1 protiv Barce. Zakopaj se.Juvelandia je napisao/la:Sve je do vas, odnosno do vasih gresaka. Brzi gol sjbao psihu i samopouzdanje.Real ovo ne bi dobio bez amaterskih gresaka odbrane, Valdes moze sad do sutra da vadi prilike, kad je u prvom mecu usrao stvar.A i danas onaj gol Ronalda brani idiotski, baca se na loptu rukama a ista mu pored noge prolazi, pa udari je bolan nogom, pozicija Ronalda za gol je bila teska al kad imas ovog lika naspram sebe ulazi svasta.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
angel tortosa martin ,vrata 41 ,citvu utamicu spiker proziva lika ,je*o ga on ,nemozes gledat tekme
utamica bas slicna onoj iz prosle sezone kad je 2 2 bilo,real nafuran bas ,barca slaba skroz ,eto bravura messija jos nas drzi ,al me tito razocara kad izbaci alexisa ubaci montoyu a jos gubi 2 :0 a treba mu dva gola,stvarno je kukavica ,ko "da ja ne izgubim 4-5 :0 **** ostalo" ,lijepi pep,sad se vidi razlika izmedju pepa i tita, pep je ih znao nafurat oni su grizli teren
to od pocetka sezone govorim tito nema muda ,eee pa pep je gubio u prvenstvenoj 1:0 i lik u 20 minuti prekomponuje odbranu i stavlja odbranu sa 3 i tao igro gotov do kraja ,alvesa gura u vezu,i tako i dobija utakmicu na kraju, ovaj je makar mogo ostat sa 3 u odbrani ,tak i nak nema sta izgubit ,ubacuje lik odbrambenog a izbacuje napadaca a gubi 2 :0
i ova izbijanja me nerviraju,sad naredio da valdes izbija svaki put gotov,pa tu ko da dajemo realu novi napad,
igraci nezz gdje ko igra
utamica bas slicna onoj iz prosle sezone kad je 2 2 bilo,real nafuran bas ,barca slaba skroz ,eto bravura messija jos nas drzi ,al me tito razocara kad izbaci alexisa ubaci montoyu a jos gubi 2 :0 a treba mu dva gola,stvarno je kukavica ,ko "da ja ne izgubim 4-5 :0 **** ostalo" ,lijepi pep,sad se vidi razlika izmedju pepa i tita, pep je ih znao nafurat oni su grizli teren
to od pocetka sezone govorim tito nema muda ,eee pa pep je gubio u prvenstvenoj 1:0 i lik u 20 minuti prekomponuje odbranu i stavlja odbranu sa 3 i tao igro gotov do kraja ,alvesa gura u vezu,i tako i dobija utakmicu na kraju, ovaj je makar mogo ostat sa 3 u odbrani ,tak i nak nema sta izgubit ,ubacuje lik odbrambenog a izbacuje napadaca a gubi 2 :0
i ova izbijanja me nerviraju,sad naredio da valdes izbija svaki put gotov,pa tu ko da dajemo realu novi napad,
igraci nezz gdje ko igra
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
HvAlaCentre forward je napisao/la:http://www.sports-x.net/p/channel4.html" onclick="window.open(this.href);return false;DANTES je napisao/la:Aman ljudi link.... Ovaj na kome gledam nema tona.... Inače gol... Siroti paucak...
eto ga
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Koga uvesti, a koga izbaciti prije toga kad imamo svega 9 igraca u polju
Ne može Albu izbaciti da bi uveo Villu, jer bi lijeva strana bila potpuno otvorena
Ne može Albu izbaciti da bi uveo Villu, jer bi lijeva strana bila potpuno otvorena
Samo da priupitam,vazi li u finalu Super kupa pravilo o golu u gostima?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Važi.Rios je napisao/la:Samo da priupitam,vazi li u finalu Super kupa pravilo o golu u gostima?
Don't hate what you don't understand.
- Unknown Genius
- Kontakt:
http://gzerolee.free.fr/" onclick="window.open(this.href);return false;
Engleski komentator, slika odlična.
Engleski komentator, slika odlična.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- LarryDavid
- Kontakt:
jadan su ta izbijanja.... sad se vidi kolko su dodavanja bolja..... pa makar nekad izgubili loptu ili primili go..ovako gubis posjed i dopustas protivniku kontakt sa kloptom i da se razigrabarca_87 je napisao/la:
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cesc bi trebao uci. Pedro vani.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Cesc unutra Busquets napolje koliko sporo igramo ovaj Busquets je kita obična ej moj Tito u šta gledaj uhljupe.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 4 gosta.