U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

voltron30
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la voltron30 » 28 avg 2012, 11:23

Ovo je Vladin autogol. Bez obzira što je ovog mulca pozvao među 30 i nešto igrača i što vjerovatno (nadam se) taj neće ući u uži spisak, definitivno je trebao održati riječ i nikada više takve likove ne zvati u reprezentaciju. Znam da smo čudna država, gdje logika ne postoji, ali nije isto preći preko nekih facbook budalaština i pokušaja ubistva!

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 28 avg 2012, 11:27

knabs je napisao/la:
limenka je napisao/la:A nemate ništa protiv Markića koji je izjavio da drži ruku na jajima kad se intonira himna?
Nisam u toku kad je to izjavio, i ima li kakva dokumentacija?
https://www.google.ba/#hl=en&output=sea ... 40&bih=728" onclick="window.open(this.href);return false;
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 28 avg 2012, 12:47

hvala limenka,vidi se da si patriota :twisted:

i tog majmuna treba odaljiti od repke
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 28 avg 2012, 12:52

bordo_Sarajevo je napisao/la:hvala limenka,vidi se da si patriota :twisted:

i tog majmuna treba odaljiti od repke
Ljudi odavno hoce da se udalje a mi im ne damo i gdje je tu logika?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

PrvaKlasa
Kontakt:

Post Postao/la PrvaKlasa » 29 avg 2012, 02:07

Sta s ovim Peharom seru opet -.-
Samo bahato

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 29 avg 2012, 06:06

Jedan mile pehar dobija poziv a kolasinac ne.. Vlado dabogda unazad hodao

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 29 avg 2012, 12:05

gruezi je napisao/la:Jedan mile pehar dobija poziv a kolasinac ne.. Vlado dabogda unazad hodao
Mislim da je Vlado upravu. Kolasinac se nije jos dokazao.... Dok ne ubije covjeka, daleko mu kuca od reprezentacije

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 avg 2012, 12:07

delija je napisao/la: Dok ne ubije covjeka, daleko mu kuca od reprezentacije
:lol: :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 29 avg 2012, 16:24

@bistrikboy

to sto je decko nama valjao je bilo igrom slucaja, meni je u interesu da ova drzava izadje iz sivila u kakvom se nalazimo godinama a to jedino mozemo preko reprezentacije a dokle god se bude nastavila ovakva praksa izbora igraca necemo mi jos dugo izaci iz ove situacije, a ako je decko vec tako dobar sto ne brani kod vas zasto mu cupo neda priliku a ne opet klupa pa tako i sljedece sezone dok decko ne propadne do kraja.

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 29 avg 2012, 23:57

Pehar ne moze i ne smije biti clan mlade reprezentacije, ako se to dogodi , treba traziti ostavku Vlade...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 avg 2012, 00:01

scudetto je napisao/la:@bistrikboy

to sto je decko nama valjao je bilo igrom slucaja, meni je u interesu da ova drzava izadje iz sivila u kakvom se nalazimo godinama a to jedino mozemo preko reprezentacije a dokle god se bude nastavila ovakva praksa izbora igraca necemo mi jos dugo izaci iz ove situacije, a ako je decko vec tako dobar sto ne brani kod vas zasto mu cupo neda priliku a ne opet klupa pa tako i sljedece sezone dok decko ne propadne do kraja.
Vidio si protiv Bjelorusije da je valjao.Dva zicera skinuo i tako spasio tekmu,kasnije Bilbija poludio i kraj price.Da je klasa nije 100%.

Ako ces ti cekati da drzava preko sporta izadje iz sivila nacekat ces se...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 30 avg 2012, 09:17

Pehar nije zasluzio sveti dres reprezentacije BIH... I ovo me iskreno boli kad vidim da ovakva osoba igra za nasu mladu , on da nesto valja igrao bih za Hrvatsku repku vjerujte mi... Sjecam se kad je bilo da ga je Jagodic zauvijek izbacio iz repke bio sam odusevljen i smatrao da je Jagodic jako inteligentan i strucan za poziciju U21 selektora , pa cak i u buducnosti moza A selekcije.. Al sad vidim da je u kandzama menadzere i koje kakvih likova... Meni je pao u ocima i kao covjek i kao selektor... Al nije ga dzaba vratio vjerovatno se i cifre neke tu vrte da bi ga vratio...

Vlado , duso prodana...
>>No body likes us but we dont care<<

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 30 avg 2012, 10:02

nisam upucen, sta je Pehar napravio pa svi pljujete po njemu?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 avg 2012, 10:04

Livnjak je napisao/la:nisam upucen, sta je Pehar napravio pa svi pljujete po njemu?
Zar je tesko upisati Mile Pehar na google i sve sto je radio izadje.

Ali, da se ne mucis. ;) http://www.hrvatska-rijec.com/2011/09/m ... zentacije/" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 30 avg 2012, 10:19

Omerbavarac je napisao/la:
Livnjak je napisao/la:nisam upucen, sta je Pehar napravio pa svi pljujete po njemu?

Ali, da se ne mucis. ;) http://www.hrvatska-rijec.com/2011/09/m ... zentacije/" onclick="window.open(this.href);return false;
dobro, nevjerujem da bi ista pisali da je stvar bila suprotna, vidim po pojednim porukama da se radi o njegovoj nacionalnosti,....

Pogotovo ti BH Fanaticosi, to su rasisti veliki!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 avg 2012, 10:21

Livnjak je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:

dobro, nevjerujem da bi ista pisali da je stvar bila suprotna, vidim po pojednim porukama da se radi o njegovoj nacionalnosti,....

Pogotovo ti BH Fanaticosi, to su rasisti veliki!
Frajer uradio neviđenu glupost,ali ne,nije to problem,vec sto je hrvat.Lijecite se!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 30 avg 2012, 10:23

bistrikboy je napisao/la:Frajer uradio neviđenu glupost,ali ne,nije to problem,vec sto je hrvat.Lijecite se!
Bio je kaznjen, i proslo je,...

dosta da pogledam koji post prije:
D€LUX je napisao/la:I ovo me iskreno boli kad vidim da ovakva osoba igra za nasu mladu , on da nesto valja igrao bih za Hrvatsku repku vjerujte mi....

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 avg 2012, 10:27

Livnjak je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Frajer uradio neviđenu glupost,ali ne,nije to problem,vec sto je hrvat.Lijecite se!
Bio je kaznjen, i proslo je,...

dosta da pogledam koji post prije:
D€LUX je napisao/la:I ovo me iskreno boli kad vidim da ovakva osoba igra za nasu mladu , on da nesto valja igrao bih za Hrvatsku repku vjerujte mi....
Na osnovu jednog posta ti zakljucujes tako kako zakljucujes,nisam to od tebe ocekivao iskreno jer si dosta realan decko i vidi se da volis sport.Evo ja recimo da ikako mogu bi Suareza iz Liverpoola nabio nogom opet u Uruguay nakon onoga sa Evrom,ali ne zato sto je iz Urugvaja vec sto volim sport a onakvim debilima nije mjesto u sportu.Iskreno ovo sto je Mile uradio je u najmanju ruku na istoj razini sa Suarezovim potezom.Isto bih pisao da je ovo uradio neki igrac druge nacionalnosti,jer ipak ovo je bukvalno bio pokusaj nanosenja teskih povreda svom kolegi.

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 30 avg 2012, 10:33

bistrikboy je napisao/la:Na osnovu jednog posta ti zakljucujes tako kako zakljucujes,nisam to od tebe ocekivao iskreno jer si dosta realan decko i vidi se da volis sport.Evo ja recimo da ikako mogu bi Suareza iz Liverpoola nabio nogom opet u Uruguay nakon onoga sa Evrom,ali ne zato sto je iz Urugvaja vec sto volim sport a onakvim debilima nije mjesto u sportu.Iskreno ovo sto je Mile uradio je u najmanju ruku na istoj razini sa Suarezovim potezom.Isto bih pisao da je ovo uradio neki igrac druge nacionalnosti,jer ipak ovo je bukvalno bio pokusaj nanosenja teskih povreda svom kolegi.
nisam to zakljucio jednim postom, vec ponajvise izjavom BH Fanaticosa, i poznavanjem isti, jer sam davno bio dio toga, dok nisam skuzio koliko rasista medju njima ima:

"selektoru bi možda bilo najbolje da dotičnog udalji što je dalje moguće od svetog nam dresa za sva vremena jer neke stvari su neoprostive a Miletu Peharu poručujemo kada se već smatra mangupom, da za sve ima vrijeme i mjesto."

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 avg 2012, 10:37

Livnjak je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Na osnovu jednog posta ti zakljucujes tako kako zakljucujes,nisam to od tebe ocekivao iskreno jer si dosta realan decko i vidi se da volis sport.Evo ja recimo da ikako mogu bi Suareza iz Liverpoola nabio nogom opet u Uruguay nakon onoga sa Evrom,ali ne zato sto je iz Urugvaja vec sto volim sport a onakvim debilima nije mjesto u sportu.Iskreno ovo sto je Mile uradio je u najmanju ruku na istoj razini sa Suarezovim potezom.Isto bih pisao da je ovo uradio neki igrac druge nacionalnosti,jer ipak ovo je bukvalno bio pokusaj nanosenja teskih povreda svom kolegi.
nisam to zakljucio jednim postom, vec ponajvise izjavom BH Fanaticosa, i poznavanjem isti, jer sam davno bio dio toga, dok nisam skuzio koliko rasista medju njima ima:

"selektoru bi možda bilo najbolje da dotičnog udalji što je dalje moguće od svetog nam dresa za sva vremena jer neke stvari su neoprostive a Miletu Peharu poručujemo kada se već smatra mangupom, da za sve ima vrijeme i mjesto."
Ma dobro to je taj neki njihov internet mangupluk,glupost sve u svemu.Kao da su oni sada relevatni da predstave misljenje svih.Stvarno nisu.Nazalost se najmanje raspravlja o vaznim utakmicama U21 koje slijede.Sretno nasim momcima!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, DirkNowitzki, EdinjoBos, greenwood, izdzezveubrazil, Zglavkar i 46 gostiju.