sexualnemessilla je napisao/la:Koje li usluge pruza Tello Titi pa ovako stalno igra ?
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Kakva timska igra pa ja bi više volio da igraju neku lakrdiju od igru a da pobjedjuju svaku tekmu nek ovo preseravanje pa ne naprave šanse protiv Reala.LarryDavid je napisao/la:kad razmislis da je fudbal TIMSKA igra i da individualni kvalitet nije kljucni nego hemija ekipe, a da vi to ne kuzite ikako gledate fudbal svaki dan...Vandelanoitte je napisao/la:Kad razmisliš da je jedan Ibrahimović otišao a igraju Pedro i Sanchez dođe ti da se ubiješ odma.limenka je napisao/la:Kad razmisliš da je jedan Yaya Toure otišao zbog ovoga Busquetsa muka ti dođe.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
O Bela cao, Bela cao cao cao cao cao, Bela cao, Bela cao Bela CAO... 
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- LarryDavid
- Kontakt:
ne skreci s teme ako nemas kontraargumentVandelanoitte je napisao/la: Kakva timska igra pa ja bi više volio da igraju neku lakrdiju od igru a da pobjedjuju svaku tekmu nek ovo preseravanje pa ne naprave šanse protiv Reala.
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Na kraju je ipak presudio onaj Valdesov poklon iz prve utakmice..Sve u svemu sjajna utakmica..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Nek zahvale Valdesu i drugom golu Reala iz prve utakmice...
- luis enrique
- Kontakt:
Nesto se puno raduju za neibatn trofej, al hajd... 30 min gluposti i ocajne igre kostalo nas je trofeja. valja sad zaspat nakon ovoga
nisu dobre ove kasne tekme za zdravlje nikako 
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!
Dokon um je djavolje igraliste!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- PatrickBateman
- Kontakt:
Je.beno kad nadigras ljude s 10 igraca.
Zalosno,al' Real je dao 3 od 4 gola nakon velikih gresaka Barcinih igraca.Kolektivna igra = 1 gol.
A Messi daje iz slobodnog samo levatskim klubovima,kako rekose
Zalosno,al' Real je dao 3 od 4 gola nakon velikih gresaka Barcinih igraca.Kolektivna igra = 1 gol.
A Messi daje iz slobodnog samo levatskim klubovima,kako rekose
Očekivan pad igre u drugom poluvremenu (mislim na obje ekipe). Real smanjio gas i čekao eventualnu šansu, dok je Barca po običaju igrala strpljivo i pokušavala da pronađe rupu u odbrani Reala, ali bez puno uspijeha. Real je imao 3-4 konkretne šanse. Prvu, kada je Khedira napravio slalom i šutirao, a Valdes dobro odbranio, a drugu kada je Higuain imao petu dobru šansu na ovom meču i pogodio stativu. Previše zicera je on večeras promašio. Možda da ubrojim ovdje i šut Ronalda u 90. minuti. Zatim ona dva vezana pokušaja u sudijskoj nadoknadi Modrića i Khedire. S druge strane, najbolju šansu je Barca imala preko Pedra kada ga je dugim pasom izbacio neko
, ali je opucao pravo u Casillasa. Pred sam kraj meča, zaprijetio je i Messi udarcem sa vrha 16-terca.
Sve u svemu, i više nego zaslužena pobjeda Reala. Dominirali su u prvom poluvremenu i trebali zabiti još bar 2-3 gola. Barca je bila neprepoznatljiva tokom većeg dijela meča, a sigurno da je tome uveliko kumovao i crveni Adriana. Real je odigrao nevjerovatnu partiju (pogotovo u prvom dijelu) i zaista naklon do poda. Pokazali su da se itekako može igrati i protiv Barce.
Barci sada ostaje da se brzo oporave od ovog poraza i nastave u dobrom ritmu u ligi. Njima je to kao i Realu naravno mnogo važnije. Barca je već stekla finu prednost i ne bi trebali sebi stvarati nepotrebne probleme i prokockati je olahko.
Sve u svemu, i više nego zaslužena pobjeda Reala. Dominirali su u prvom poluvremenu i trebali zabiti još bar 2-3 gola. Barca je bila neprepoznatljiva tokom većeg dijela meča, a sigurno da je tome uveliko kumovao i crveni Adriana. Real je odigrao nevjerovatnu partiju (pogotovo u prvom dijelu) i zaista naklon do poda. Pokazali su da se itekako može igrati i protiv Barce.
Barci sada ostaje da se brzo oporave od ovog poraza i nastave u dobrom ritmu u ligi. Njima je to kao i Realu naravno mnogo važnije. Barca je već stekla finu prednost i ne bi trebali sebi stvarati nepotrebne probleme i prokockati je olahko.
FK Pjetlovi
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Kontraargument ? Barcelona bi s Ibrahimovićem i Y.Toureom bila 40% jača nego ova Barca od večeras.LarryDavid je napisao/la:ne skreci s teme ako nemas kontraargumentVandelanoitte je napisao/la: Kakva timska igra pa ja bi više volio da igraju neku lakrdiju od igru a da pobjedjuju svaku tekmu nek ovo preseravanje pa ne naprave šanse protiv Reala.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Joj Montoye sve je imao u svojim nogama, i on u Ikera direktno
da je tad zabio, gotovo bi bilo.
Ali dobro je, sa 10 igraca smo se držali i prijetili. Sa Realom je teško kad je 11 protiv 11.
Ali dobro je, sa 10 igraca smo se držali i prijetili. Sa Realom je teško kad je 11 protiv 11.
Pedro i Valdes glavni krivci zbog svega ovog...
MANCHESTER UNITED!
For the love - not the money
For the love - not the money
Valdes prema mom skromnom misljenju kriv za prvi pogotak (i naravno za 2 iz prve tekme).. tako da u njemu trazite krivca
ps- Ja vama placem na ovoj temi, ne mogu da zamislim kako se neko moze nervirati zbog kluba koji je samo na tv-u i netu vidio..
Vi skalapate formacije, tjerate igrace iz kluba, ocjenjujete igrace.... ma
ps- Ja vama placem na ovoj temi, ne mogu da zamislim kako se neko moze nervirati zbog kluba koji je samo na tv-u i netu vidio..
Vi skalapate formacije, tjerate igrace iz kluba, ocjenjujete igrace.... ma
Tello, Montoya,Adriano nemaju šta tražiti u Barceloni.
Tito pogubio konce Fabregas i Villa na klupi.
Tito pogubio konce Fabregas i Villa na klupi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Centre forward
- Kontakt:
Tesko je suditi bilo sta.Pocetak sezone,Real strasan! stvarno al' vidi se da to nije ona Pepeova Barca. Fali nesto.Vidjelo se vcr koliko je ta odbrana losa.Ne znam spominjali su se Ager i jos neki defenzovci.Javier M.to moze da odradi protiv prosjecnih ekipa al' kad je elita u napadu potanak je.Sto se mene tice,ta odbrana ce i ove sezone da bude u velikim problemima,u LP ponajvise.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Zasto!?Luxon je napisao/la:Pedro i Valdes glavni krivci zbog svega ovog...
Greske koje su napravili Pique i Mackerano a iz kojih smo primili prva 2 gola nebi napravili Boris Pandza i Adnan Mravac ...
Tito kreten zivi, Villa i Fabregas na klupi, gubi, a uvodi Songa ... WTF !?
Scof1eld je napisao/la:MRS IZ KLUBA !
MRS IZ KLUBA !!!
DEFINITIVNO - sa njegovim driblanjem prije 7 dana nocas smo izgubili trofej..... Nije mu prvi put

REAL JE ODIGRAO ODLICNO PRVIH POLA SATA I OCEKIVATI JE DA CE OSVOJITI TROFEJ. PPOSTENO....
ali sta ce mo mi sa hajvanom na golu i budalom koja napucaje loptu u letu koja pada sa 70 metara.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Možel meni neko objasnit zašto je Song doveden ? Prvo nisam protiv lika solidno je odigrao al džabe bacanje para nemamo štopera nemamo napadača bolje da su to gledali da dovedu a ne uzalud bacanje para.Nadam se da će Pedro napustit klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.