neće se ogledalom davat golovi već nogom
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ma šta si ti ,teatralan88,neki fashion guru tipa onog na novoj il obn-u
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
CESTITEKE REALU NA OSVOJENOM TROFEJU.....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- raul-zakon
- Kontakt:
RESPECT !bparena je napisao/la:CESTITEKE REALU NA OSVOJENOM TROFEJU.....
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
ono Sto ozil nije mogao 85 minuta,gol sanse i stvorio sansu za pogodak u 5-6 minutaSaurman je napisao/la:emir18 je napisao/la:Ozila kanta mogo ni se uskoro preselit na klupu,Modric objasnio u 6 minuta neke stvari.
Šta je to Modrić pokazao svega ti ?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
nanek
Nadmoc,deranje,igra,pehar!Dominacija u svim segmentima.Deri levate, idemo dalje!
- Zenichanin
- Kontakt:

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Kakav avatar?D10S je napisao/la:Molio bih mandraXa da se javi ovdje da mu dam avatar i potpis sto ce nosit narednih mjesec dana.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Kako je bogovski odigrao Pepe..
a razlike u pm.
hvala onima sto cestitase,jos samo cekam Romaria
a razlike u pm.
hvala onima sto cestitase,jos samo cekam Romaria
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Čestitke momcima na trofeju, nisam gledao prvo poluvrijeme, imao sam nekih obaveza, al jesam drugo, no nije bitno, sada je bitno da će im ovaj trofej zasigurno vratiti poljuljano samopouzdanje, i vratiti se na staze iz prošle godine te formu koju smo navikli da gledamo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Jel shvatate sad što nam Modrić treba? Mali je objasnio neke stvari! Pozdrav za ove Culese, koji će nas nabiti 5:0 na našem stadionu. Imate pozdrav od najbolje ekipe svih vremena! 

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
ovo za Pepea, čvrst ko Gibraltar,odbijaju se od njeg ko da su gumeni,Ramos još nije u elementu
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 30 avg 2012, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Čestitke momci!

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Higuainu su otvara sansa, pobjegne on odbraniEdin TM87 je napisao/la:ja mislim da je ovaj higuain puno bolji od benzeme, sta vi kazete?![]()
![]()
![]()
Jeste vidjeli kako se Casillas tad ljutio i na kraju tekme kad mu je prisao Higuain prica sa njim ljut, a on je kumovao ovoj situaciji..
Zadnja izmjena: Se7en, dana/u 30 avg 2012, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
❤ si baš. CMOKić
Ne lave. Cekaj. Prvo, kada mu istekne moja oklada, onda ti svoju. Sa mnom je se prvo okladioEdin TM87 je napisao/la:Kakav avatar?D10S je napisao/la:Molio bih mandraXa da se javi ovdje da mu dam avatar i potpis sto ce nosit narednih mjesec dana.Ja sam se kladio s njim u avatar
![]()
![]()
Ti mozes potpis
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Smatram da nije potrebno da se sada Modrić " diže u nebesa " jer je odigrao 10 min u pobjedi ekipe koja je čitavih 90 minuta odigrala vrhunski, lako ga je " ocijeniti " kada ekipi dobro ide.
Nemojte da mislite da ja imam nešto protiv njega, drago mi je da je tu, kao što reče @raul, sada svi zbog njega rade 100 % svojih mogućnosti, i to je dobra stvar, al ovo je tek njegov početak, i nadam se da će da osvoji još mnogo trofeja s Realom i odigra veoma važnu ulogu u osvajanju istih.
EDIT : i da, Higuainova šansa kada je pogodio stativu, on je pobjegao od lopte prilikom upućivanja šuta na gol, stvarno ga nije išlo večeras, al eto, biće bolje, to je Pipita, ne treba zaboraviti njegove golove koje je dosada dao za Real
Nemojte da mislite da ja imam nešto protiv njega, drago mi je da je tu, kao što reče @raul, sada svi zbog njega rade 100 % svojih mogućnosti, i to je dobra stvar, al ovo je tek njegov početak, i nadam se da će da osvoji još mnogo trofeja s Realom i odigra veoma važnu ulogu u osvajanju istih.
EDIT : i da, Higuainova šansa kada je pogodio stativu, on je pobjegao od lopte prilikom upućivanja šuta na gol, stvarno ga nije išlo večeras, al eto, biće bolje, to je Pipita, ne treba zaboraviti njegove golove koje je dosada dao za Real
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 30 avg 2012, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa ko je stvorio šansu onom invalidu Higuainu koji u dva navrata fula šanse 1 na 1 ? Ozil.emir18 je napisao/la:ono Sto ozil nije mogao 85 minuta,gol sanse i stvorio sansu za pogodak u 5-6 minutaSaurman je napisao/la:emir18 je napisao/la:Ozila kanta mogo ni se uskoro preselit na klupu,Modric objasnio u 6 minuta neke stvari.
Šta je to Modrić pokazao svega ti ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Gonzala bi ostavio na stadionu da vježba preciznost poslije slavlja , trebalo je sve bit riješeno za prvih pola sata
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano

Shakirin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.