Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Luka Modrić nakon utakmice: " Veni, vidi, vici".
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Imali kakvi vijesti oko Debusy-a?,dolazili taj bek vise,moja zelja je bila Maicon,al daj boze da i ovog dovedemo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Zasto dovesti beka koji iza sebe ima groznu sezonu i jos uz to ima 31 godinu.Bolje vam je dovesti nekog mladjeg (citaj Debuchyemir18 je napisao/la:Imali kakvi vijesti oko Debusy-a?,dolazili taj bek vise,moja zelja je bila Maicon,al daj boze da i ovog dovedemo.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Nema boljeg od Arbeloe
Nek dođe Debuchy to je jedina pozicija na kojoj nemamo zamjenu 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kakva se to nagrada dodjeljuje sutra poslije izvlacenja grupa LP?
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Pa ko zna,mozda se nametne,tu smo limitirani,daj Boze da ga do petka dovedemo.LBJ MVP je napisao/la:Nema boljeg od ArbeloeNek dođe Debuchy to je jedina pozicija na kojoj nemamo zamjenu
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Izvinjavam se ako sam te uvrijedioLBJ MVP je napisao/la:Nema boljeg od ArbeloeNek dođe Debuchy to je jedina pozicija na kojoj nemamo zamjenu
I ja sam nesta cuo oko toga,ali neznam sta je u pitanjuRaul7 je napisao/la:Kakva se to nagrada dodjeljuje sutra poslije izvlacenja grupa LP?
Nisam siguran, al' mislim da igraci biraju najboljeg novinara na svijetu...Raul7 je napisao/la:Kakva se to nagrada dodjeljuje sutra poslije izvlacenja grupa LP?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Najbolji igrac Evrope prosle sezone...Raul7 je napisao/la:Kakva se to nagrada dodjeljuje sutra poslije izvlacenja grupa LP?
Oprošteno ti je
I ja kažem neka dođe Emire neće biti višak svakako
I ja kažem neka dođe Emire neće biti višak svakako
Edin TM87 je napisao/la:Nisam siguran, al' mislim da igraci biraju najboljeg novinara na svijetu...Raul7 je napisao/la:Kakva se to nagrada dodjeljuje sutra poslije izvlacenja grupa LP?
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 30 avg 2012, 01:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Mandraxe, dobar ti avatar
Roger Federer the greatest of all time!
Čestitke Realu i svim navijačima ovde na osvojenom Superkupu i stvarno je prvo poluvrijeme od strane Reala bilo impresivno. Super igra i tada je moglo vodstvo biti veće, u drugom poluvremenu malo Real plivao, Barca bila jača (igrač više kao da je ukočio Realovce
).
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
LBJ MVP je napisao/la:Luka Modrić nakon utakmice: " Veni, vidi, vici".
Bice Modric osvjezenje, samo da ga povrede zaobidju kao Ozila.
❤ si baš. CMOKić
Jeste u 12 ja msm.Se7en je napisao/la:Jeli sutra izv. grupa LP
- raul-zakon
- Kontakt:
Nije u 12, nešto sam gledao na SkySportsu, oni najavljuju za 16:30, znači po našem vremenu 17:30.emir18 je napisao/la:Jeste u 12 ja msm.Se7en je napisao/la:Jeli sutra izv. grupa LP
Nisam siguran, ne napadajte.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
A može li meni neko objasnit situaciju oko Carvalha....Danas t.j. već jučer objavljena vijest kako ga se Mou želi riješit, da bi ga volio prodat već sad do kraja prelaznog roka, ali prošle sezone se on njega počeo naglo odricat nakon povrede i nešto se ko šuškalo da Jose i Carvalho nisu baš više u najboljim odnosima, a znam kad sam gledao utakmice Reala da sam se često pitao gdje je lik....
Nekako baš naglo bio potonuo....Ta mi situacija baš i nije bila jasna. Dobro jest da sad on i ima već godina, ali.....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.