U 18 h je izvlačenje. Sigurnoooraul-zakon je napisao/la: Nije u 12, nešto sam gledao na SkySportsu, oni najavljuju za 16:30, znači po našem vremenu 17:30.![]()
Nisam siguran, ne napadajte.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
U 18 h je izvlačenje. Sigurnoooraul-zakon je napisao/la: Nije u 12, nešto sam gledao na SkySportsu, oni najavljuju za 16:30, znači po našem vremenu 17:30.![]()
Nisam siguran, ne napadajte.
Više nema mjesta u ekipi glupo je da uzima i ovo malo minuta što Varane dobija a ima tu i drugih razloga.Njegov smijeh nakon poraza od Barce što su mu svi navijači zamjerili pa vjerujem i Jozo od te tekme je počelo njegovo propadanje.effe_sa je napisao/la:A može li meni neko objasnit situaciju oko Carvalha....Danas t.j. već jučer objavljena vijest kako ga se Mou želi riješit, da bi ga volio prodat već sad do kraja prelaznog roka, ali prošle sezone se on njega počeo naglo odricat nakon povrede i nešto se ko šuškalo da Jose i Carvalho nisu baš više u najboljim odnosima, a znam kad sam gledao utakmice Reala da sam se često pitao gdje je lik....Nekako baš naglo bio potonuo....Ta mi situacija baš i nije bila jasna. Dobro jest da sad on i ima već godina, ali.....
Nek' mu je sa srećom !Se7en je napisao/la:Grenero presao u QPR.
Hoće Mou njega da ostavlja na klupi. E kad ga je sad vratio, odmah pobijediste*p!p!t@* je napisao/la:Grande Khediraaaaaaaaaaaa, kako prođe odbranu Barce![]()
Sami ubica, ja gled'o tekmu na nekoj Tuniskoj TV stanici, jao kad' prođe kraj igrača Barce kako reve onaj likeffe_sa je napisao/la:Hoće Mou njega da ostavlja na klupi. E kad ga je sad vratio, odmah pobijediste*p!p!t@* je napisao/la:Grande Khediraaaaaaaaaaaa, kako prođe odbranu Barce![]()
![]()
A on je nesto kao Ballack,samo malo defanzivnija,prava zamjena u Njemackoj repki za njega.*p!p!t@* je napisao/la:Sami ubica, ja gled'o tekmu na nekoj Tuniskoj TV stanici, jao kad' prođe kraj igrača Barce kako reve onaj likeffe_sa je napisao/la:Hoće Mou njega da ostavlja na klupi. E kad ga je sad vratio, odmah pobijediste*p!p!t@* je napisao/la:Grande Khediraaaaaaaaaaaa, kako prođe odbranu Barce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oplak'o sam...
A sigurno da je vezni red kada ovaj čovjek biva dio istog', postaje armirani beton!
jasko_juve je napisao/la:Mislim da napokon neko treba objasniti Casillasu kako se postavlja živi zid..smijesno..ne mozes ovakav gol primit a da ljudi te stavljaju u istu recenicu sa velikim Buffonom..
Odyeb'Edin TM87 je napisao/la:![]()
Mandraxe, dobar ti avatar
mandraX je napisao/la:Ja mislio ovaj SuperKup nebitno takmičenje, a Mou i igrači slave ko' da su ligu prvaka osvojili.![]()
Odyeb'Edin TM87 je napisao/la:![]()
Mandraxe, dobar ti avatar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.