Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

gringobih
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la gringobih » 30 avg 2012, 02:38

harishp je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
A ja se cudim Gringu sto je covjek pobudalio totalno.
@Princi to k'o ono usput :lol:
Ko je sad ovaj? ovo se neko novi regao?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 30 avg 2012, 03:25

blago nama sa ovakvim odabirom igraca al et dobit cemo ove amatere ali do kada ovako grdna moja rano :roll:

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 30 avg 2012, 09:15

calcio je napisao/la:Kolasinac je odigrao mozda 3-4 utakmice na seniorskom nivou, sto je premalo da bi dobio poziv. Uvijek pricate kako se kod nas radi neozbiljno a onda hocete da juniori dobijaju poziv u A reprezentaciju.
Pa star postanes, to nije nesto sto zaradis. Samo sto neko ostari i sakupi "iskustva" u amaterskim, seniorskim ligama, to ga ne cini boljim.

Mislis da bi ovi sjajni "seniorci" koje je selektor pozvao imali mjesta na klupi jednog jakog Bundesligasa kao sto je Schalke?

Da ili ne?
Dijelom si u pravu,ne smijemo gubiti igrace ni po koju cijenu,ali Kolasinac recimo jos nista nije odigrao. Logicno bi bilo da igra prvo za mladu. Evo Besic je recimo igrao za HSV u BL,igra za mladu a procitaces 100 puta ovdje sta njega Pape zove koji klinac. Tako bi bilo i za Kolasinca,zar ne. Ali svakako se treba odmah boriti i za njega i za druge igrace....

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 30 avg 2012, 10:23

Denizmare je napisao/la:
calcio je napisao/la:Kolasinac je odigrao mozda 3-4 utakmice na seniorskom nivou, sto je premalo da bi dobio poziv. Uvijek pricate kako se kod nas radi neozbiljno a onda hocete da juniori dobijaju poziv u A reprezentaciju.
Pa star postanes, to nije nesto sto zaradis. Samo sto neko ostari i sakupi "iskustva" u amaterskim, seniorskim ligama, to ga ne cini boljim.

Mislis da bi ovi sjajni "seniorci" koje je selektor pozvao imali mjesta na klupi jednog jakog Bundesligasa kao sto je Schalke?

Da ili ne?
Dijelom si u pravu,ne smijemo gubiti igrace ni po koju cijenu,ali Kolasinac recimo jos nista nije odigrao. Logicno bi bilo da igra prvo za mladu. Evo Besic je recimo igrao za HSV u BL,igra za mladu a procitaces 100 puta ovdje sta njega Pape zove koji klinac. Tako bi bilo i za Kolasinca,zar ne. Ali svakako se treba odmah boriti i za njega i za druge igrace....
Vecina tih koji zele da se Kolasinac pozove u A repku je zbog tog da ka se kaparise za sva vremena a to se preko U21 ne moze...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Se7en
Kontakt:

Post Postao/la Se7en » 30 avg 2012, 11:09

Valjda taj Kolasinac ima srce, mozak :?
❤ si baš. CMOKić

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 30 avg 2012, 11:16

@gringobih

kolasinac se moze i preko u-21 kaparisat'... kao i svi oni koji su nastupili za mladje uzrasete drugih saveza... on mora promijenit' fudbalsko drzavljanstvo da bi igrao za bilo koju nasu selekciju i u tom slucaju u buducnosti moze igrat' samo za bih... isto kao i bicakcic... on je igrao za u-18 njemacke, pa za nasu u19... sad moze jedino za nas igrat'... naravno da u medjuvremenu nije bacio nase drzavljanstvo...

iako kolasinca treba zvat' bez obzira na kaparisanje... rezerva u schalkeu ili bilo kojem klubu liga 5 ima mjesta na nasem spisku u svakom slucaju.. slucaj besica je u ono vrijeme bio opravdan... njegovo pozivanje kasnije kad da ga vise nije bilo nigdje osim u 4.ligi njemacke je bilo diskutabilno...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 30 avg 2012, 11:20

amho je napisao/la:@gringobih

kolasinac se moze i preko u-21 kaparisat'... kao i svi oni koji su nastupili za mladje uzrasete drugih saveza... on mora promijenit' fudbalsko drzavljanstvo da bi igrao za bilo koju nasu selekciju i u tom slucaju u buducnosti moze igrat' samo za bih... isto kao i bicakcic... on je igrao za u-18 njemacke, pa za nasu u19... sad moze jedino za nas igrat'... naravno da u medjuvremenu nije bacio nase drzavljanstvo...

iako kolasinca treba zvat' bez obzira na kaparisanje... rezerva u schalkeu ili bilo kojem klubu liga 5 ima mjesta na nasem spisku u svakom slucaju.. slucaj besica je u ono vrijeme bio opravdan... njegovo pozivanje kasnije kad da ga vise nije bilo nigdje osim u 4.ligi njemacke je bilo diskutabilno...
Nisam siguran da se preko U21 to moze jer evo ima na Vladinom spisku ovaj neki iz Srbije koji izgleda igrao za nas pa za njih pa opet evo za nas... :?

Hajd javice se neko koje vise upoznat pa da se malo konstruktivno raspravlja dosta je vise svadje... :)

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 30 avg 2012, 11:29

gringobih je napisao/la:

Nisam siguran da se preko U21 to moze jer evo ima na Vladinom spisku ovaj neki iz Srbije koji izgleda igrao za nas pa za njih pa opet evo za nas... :?

Hajd javice se neko koje vise upoznat pa da se malo konstruktivno raspravlja dosta je vise svadje... :)
ne svadjam se ja... diskutujem... vezano za ovo sto sam napisao... znam pouzdano... provjeravao sam nekad ranije... ne da mi se sad trazit' pravilnike ponovo.. u nasem savezu nisu znali ni da bicakcic vise nema nase drzavljanstvo, pa su ga pozivali na utakmice u-21 (toliko o obavijestenosti nasih)

nije bitno u koju selekciju se neko poziva, vec da li se mijenja fudbalsko drzavljanstvo... u fudbalu je to moguce samo jednom... kod ovog momka kojeg spominjes se ne zna da li je nastupao u zvanicnim utakmicama (pod okriljem fife i uefe u kvalifikacijama ili zavrsnom turniru) ili prijateljskim... nastupi u prijateljskim nisu mjerodavni (ni u A, a ni u U selekcijama), tako da je moguce da on ima pravo nastupiti za nas iako je vec igrao za nas, pa za njih, pa sad opet za nas...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 avg 2012, 11:32

gringobih je napisao/la:

Riječ je o igraču Borca Petru Kuniću, on je igrao za par puta prelazio i igrao za srbijansku mladu pa za našu, i evo se sada odlučio ponovo igrati za nas.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 30 avg 2012, 11:33

amho je napisao/la:
gringobih je napisao/la:

ne svadjam se ja... diskutujem... vezano za ovo sto sam napisao... znam pouzdano... provjeravao sam nekad ranije... ne da mi se sad trazit' pravilnike ponovo.. u nasem savezu nisu znali ni da bicakcic vise nema nase drzavljanstvo, pa su ga pozivali na utakmice u-21 (toliko o obavijestenosti nasih)

nije bitno u koju selekciju se neko poziva, vec da li se mijenja fudbalsko drzavljanstvo... u fudbalu je to moguce samo jednom... kod ovog momka kojeg spominjes se ne zna da li je nastupao u zvanicnim utakmicama (pod okriljem fife i uefe u kvalifikacijama ili zavrsnom turniru) ili prijateljskim... nastupi u prijateljskim nisu mjerodavni (ni u A, a ni u U selekcijama), tako da je moguce da on ima pravo nastupiti za nas iako je vec igrao za nas, pa za njih, pa sad opet za nas...
Ma znam tebe covjece nije se ovo na tebe ni odnosilo znamo mi svi ko je regan samo da bi trolao ;)

Kazem malo je nejasno bas na primjeru tog momka iz srbije (Petar Kunić, thx zizu)...
Ajde pravnici vise sta spavate... :)

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 30 avg 2012, 12:18

ZzzzzzZzzzzzZzzzzz
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

MustafaP
Kontakt:

Post Postao/la MustafaP » 30 avg 2012, 13:20

Sinoć sam gledao Sulejmana Veličanstvenog. Koja je ljudina to! Kakav mentalitet! Moramo razmišljati poput njega, šućur šućur, da nam bude svima bolje i dobit ćemo i Lištajnena i Latviju.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 30 avg 2012, 13:57

MustafaP je napisao/la:Sinoć sam gledao Sulejmana Veličanstvenog. Koja je ljudina to! Kakav mentalitet! Moramo razmišljati poput njega, šućur šućur, da nam bude svima bolje i dobit ćemo i Lištajnena i Latviju.
Izgleda kako je Borac u ''banani'' vama postalo dosadno, pa se registrujete ovdje kao navijači vaše noćne more da trollate! ;)

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 30 avg 2012, 14:21

U ove dvije prve tekme vidjet cemo jesmol sazreli za veliko takmicenje,sa ozbiljnim pristupom idemo na 6 bodova. Eh mi nebi bili to sto jesmo da negdje uvijek nesto ne zeznemo.Valjda cemo slomit taj baksuzluk odlucujucih tekmi i brobit se na Sp

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 avg 2012, 15:30

MustafaP je napisao/la:Sinoć sam gledao Sulejmana Veličanstvenog. Koja je ljudina to! Kakav mentalitet! Moramo razmišljati poput njega, šućur šućur, da nam bude svima bolje i dobit ćemo i Lištajnena i Latviju.
Gdje igra, s kim se druzi? Kakve su sanse da ga kaparisemo?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 30 avg 2012, 15:44

Gdje igra, s kim se druzi? Kakve su sanse da ga kaparisemo?
Igra za BosPHor druga liga turske :mrgreen: 8-)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 30 avg 2012, 15:46

Otiso je Veličanstveni u drugom pravcu,i kako reče,nece se vracati.

Nego,je l' ima neko na forumu da zivi u Lihtenstajnu,ili tu negdje u okolini?
Mislim,ako je neko voljan da nam kaze nesto o ovoj Evropskoj drzavici,onako čisto informativno?
Zbog cega bi nekome preporucili Lihtenstajn,kao turisticku destinaciju?
F.K.SARAJEVO

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 avg 2012, 16:19

Zna li se koliko utakmica propusta Lulic, samo jednu, ili vise utakmica?

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 30 avg 2012, 16:24

molotovljev je napisao/la:Otiso je Veličanstveni u drugom pravcu,i kako reče,nece se vracati.

Nego,je l' ima neko na forumu da zivi u Lihtenstajnu,ili tu negdje u okolini?
Mislim,ako je neko voljan da nam kaze nesto o ovoj Evropskoj drzavici,onako čisto informativno?
Zbog cega bi nekome preporucili Lihtenstajn,kao turisticku destinaciju?
Kazu da ce proci 13 bajrama prije nego se vrati. :lol:

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 30 avg 2012, 16:24

Goalgetter je napisao/la:Zna li se koliko utakmica propusta Lulic, samo jednu, ili vise utakmica?
Jedna utakmica

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.