p.s. nisam ni ja nešto mnogo duže

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Pa dobro jbte nije mu Josef Staljin biro saradnike, kontakte i skaute i reko mu ''ovih 10 komradea ce da ti biraju omladince'', On je sef, on bira suradnike, dakle i skaute, skauti biraju talente, (talenti nakon par sezona idu u City,calcio je napisao/la:Ma pusti te mitove o Wengeru kao nekom strucnjaku za mlade igrace, covjek ima kontakte sirom svijeta, ima dobre saradnike, skaute, i to je to. Primorac je vjerovatno zaduzen za igrace sa prostora ex-yu, iz ociglednih razloga.
mokhe je napisao/la:Pa dobro jbte nije mu Josef Staljin biro saradnike, kontakte i skaute i reko mu ''ovih 10 komradea ce da ti biraju omladince'', On je sef, on bira suradnike, dakle i skaute, skauti biraju talente, (talenti nakon par sezona idu u City,calcio je napisao/la:Ma pusti te mitove o Wengeru kao nekom strucnjaku za mlade igrace, covjek ima kontakte sirom svijeta, ima dobre saradnike, skaute, i to je to. Primorac je vjerovatno zaduzen za igrace sa prostora ex-yu, iz ociglednih razloga.) Dakle, Wenger je na vrhu tog 'lanca ishrane' Arsenala, i to vec godinama, a ti se gađaj tim ko je strucnjak, ko nije, al nema ti dalje od foruma, kako god okrenes ... Primorac je u Arsenalu haman od kad je i Wenger, koliko je zaduzen za igrace sa prostora ex-yu vidi se po tome koliko ih je igralo u zadnjih 20 godina u Arsenal. MEni na um pada jedan, a i on je iz Brazila.
Ovo je onaj Nedim sa sportin tacka....Cartman je napisao/la:Ovaj Nedimko odma u kost.
Ako gledas sa stanovista vjere onda je nasla krpa zakrpu,sto se tice bluda nezasotaje Džeko puno tu. Sa stanovista para je opet isto nasli su se ni jedno nisu sirotinja. Ona je prelijepa zenska koja je i poznata a to Džeki odgovara u svakom smislu. A dijete ma boli ga neka stvar za dijete, jer tamo gdje on igra svi ce gledati ljepotu njegove zenske i vjerovatno bi ga ismijavali da voda kraj sebe neki grob a kad je bomba moze i dvoje djece imat to niko neces pomenutu,jer kod njih je tamo sasvim normalno zenska sa dijetom ima momka koji haman nije prije nje ni imo kako treba zensku i ostale kombinacije musko -zenskih odnosaMustafaP je napisao/la:Da hoće ovaj insan više proigrati šućur šućur. Aferim Edinbeže, Aferim. E neki dan sjedim na ćilimu za sinijom, iftarim i na šćemliji kraj mene daljinski od tv-a. Okrenuh ja na onaj kijametski program OBN kad tamo piše da je Edinbeg naš u vezi s Amrom. Amrom Silajždić, bludnicom nalet je bilo. Bludnica koja za novce pokazuje tijelo svoje, gluho bilo. Gluho bilo toliko je zgriješila da je ni pejgbamber ne bi mogao spasiti, oprosti mi Bože. I još sam čuo da s ćafirom nevjernikom ima čeljade. Pa gdje to ima ljudi moji, braćo Bošnjaci koji volimo Džeku da on hoda s bludnicom i da hairliše stranjskog insana, malog.
@Rizo jes' to ti, subhanAllah?MustafaP je napisao/la:Da hoće ovaj insan više proigrati šućur šućur. Aferim Edinbeže, Aferim. E neki dan sjedim na ćilimu za sinijom, iftarim i na šćemliji kraj mene daljinski od tv-a. Okrenuh ja na onaj kijametski program OBN kad tamo piše da je Edinbeg naš u vezi s Amrom. Amrom Silajždić, bludnicom nalet je bilo. Bludnica koja za novce pokazuje tijelo svoje, gluho bilo. Gluho bilo toliko je zgriješila da je ni pejgbamber ne bi mogao spasiti, oprosti mi Bože. I još sam čuo da s ćafirom nevjernikom ima čeljade. Pa gdje to ima ljudi moji, braćo Bošnjaci koji volimo Džeku da on hoda s bludnicom i da hairliše stranjskog insana, malog.
ne vrijedi jarane ja probo uplatim ljetovanje 10 dana a ono ništa imam osjećaj da mi je i manja od kad sam se vratio iz egipta ako ništa vidio sam piramidegringobih je napisao/la:Koji krvaluk oko imena i prezimena...Sramota za zdrav razum...
Samo me onako kopka dali bi nekom kita narasla za 5 centi ako bi se preselio u Afriku ili bi ipak ostala ista...????
cek, cek , mozda si bio u azijskom dijelu egipta!Nedimko je napisao/la:ne vrijedi jarane ja probo uplatim ljetovanje 10 dana a ono ništa imam osjećaj da mi je i manja od kad sam se vratio iz egipta ako ništa vidio sam piramidegringobih je napisao/la:Koji krvaluk oko imena i prezimena...Sramota za zdrav razum...
Samo me onako kopka dali bi nekom kita narasla za 5 centi ako bi se preselio u Afriku ili bi ipak ostala ista...????
Koji car.MustafaP je napisao/la:Da hoće ovaj insan više proigrati šućur šućur. Aferim Edinbeže, Aferim. E neki dan sjedim na ćilimu za sinijom, iftarim i na šćemliji kraj mene daljinski od tv-a. Okrenuh ja na onaj kijametski program OBN kad tamo piše da je Edinbeg naš u vezi s Amrom. Amrom Silajždić, bludnicom nalet je bilo. Bludnica koja za novce pokazuje tijelo svoje, gluho bilo. Gluho bilo toliko je zgriješila da je ni pejgbamber ne bi mogao spasiti, oprosti mi Bože. I još sam čuo da s ćafirom nevjernikom ima čeljade. Pa gdje to ima ljudi moji, braćo Bošnjaci koji volimo Džeku da on hoda s bludnicom i da hairliše stranjskog insana, malog.
Preselio se u Banovice......bez traktora.Principatus je napisao/la:Koji car.MustafaP je napisao/la:Da hoće ovaj insan više proigrati šućur šućur. Aferim Edinbeže, Aferim. E neki dan sjedim na ćilimu za sinijom, iftarim i na šćemliji kraj mene daljinski od tv-a. Okrenuh ja na onaj kijametski program OBN kad tamo piše da je Edinbeg naš u vezi s Amrom. Amrom Silajždić, bludnicom nalet je bilo. Bludnica koja za novce pokazuje tijelo svoje, gluho bilo. Gluho bilo toliko je zgriješila da je ni pejgbamber ne bi mogao spasiti, oprosti mi Bože. I još sam čuo da s ćafirom nevjernikom ima čeljade. Pa gdje to ima ljudi moji, braćo Bošnjaci koji volimo Džeku da on hoda s bludnicom i da hairliše stranjskog insana, malog.![]()
Sigurno je najveci komicar u Banja Luci.
E yebo ga ti, ja bas mislio nesto napisat u vezi traktora, a ti brzi.harishp je napisao/la:Preselio se u Banovice......bez traktora.Principatus je napisao/la:Koji car.MustafaP je napisao/la:Da hoće ovaj insan više proigrati šućur šućur. Aferim Edinbeže, Aferim. E neki dan sjedim na ćilimu za sinijom, iftarim i na šćemliji kraj mene daljinski od tv-a. Okrenuh ja na onaj kijametski program OBN kad tamo piše da je Edinbeg naš u vezi s Amrom. Amrom Silajždić, bludnicom nalet je bilo. Bludnica koja za novce pokazuje tijelo svoje, gluho bilo. Gluho bilo toliko je zgriješila da je ni pejgbamber ne bi mogao spasiti, oprosti mi Bože. I još sam čuo da s ćafirom nevjernikom ima čeljade. Pa gdje to ima ljudi moji, braćo Bošnjaci koji volimo Džeku da on hoda s bludnicom i da hairliše stranjskog insana, malog.![]()
Sigurno je najveci komicar u Banja Luci.
Dzemila, jes to ti?floyd je napisao/la:Dzeko sljedece ljeto prelazi u Milan, za nekih 18 mil eura. Gotovo sam siguran u ovakav kraj sage.
Milan je ove godine trubadur, imac elosu sezonu i navijaci ce pritisnut Silvija da ozbiljno trguje sljedece ljeto.
Dzekica ce dogodine imati godinu manje ugovora i nizu cijenu, kao i velike frustracije nakon (ocekivano) lose sezone, pa ce pristati i za nizu platu smao da ide. Sve ide na mlin Milana. Silvijo se vise nece smjeti zajbavat i mazat oci s krkciima, pazzinijima i slicnim prosjecima.
To bi bilo to. Ocekujem 10-ak golova u Premiershipu. U odnosu na pretpostavljenu minutazu, i to ce biti puna saka brade.
ona je znam joj rukopisvalterboy je napisao/la:Dzemila, jes to ti?floyd je napisao/la:Dzeko sljedece ljeto prelazi u Milan, za nekih 18 mil eura. Gotovo sam siguran u ovakav kraj sage.
Milan je ove godine trubadur, imac elosu sezonu i navijaci ce pritisnut Silvija da ozbiljno trguje sljedece ljeto.
Dzekica ce dogodine imati godinu manje ugovora i nizu cijenu, kao i velike frustracije nakon (ocekivano) lose sezone, pa ce pristati i za nizu platu smao da ide. Sve ide na mlin Milana. Silvijo se vise nece smjeti zajbavat i mazat oci s krkciima, pazzinijima i slicnim prosjecima.
To bi bilo to. Ocekujem 10-ak golova u Premiershipu. U odnosu na pretpostavljenu minutazu, i to ce biti puna saka brade.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.