Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

TheVerminator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la TheVerminator » 29 avg 2012, 21:38

Nemojte ga, tek je dva dana na forumu, a svi ga za***avaju.. :mrgreen:

p.s. nisam ni ja nešto mnogo duže :mrgreen:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 avg 2012, 22:11

Ovaj Nedimko odma u kost. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 29 avg 2012, 23:43

calcio je napisao/la:Ma pusti te mitove o Wengeru kao nekom strucnjaku za mlade igrace, covjek ima kontakte sirom svijeta, ima dobre saradnike, skaute, i to je to. Primorac je vjerovatno zaduzen za igrace sa prostora ex-yu, iz ociglednih razloga.
Pa dobro jbte nije mu Josef Staljin biro saradnike, kontakte i skaute i reko mu ''ovih 10 komradea ce da ti biraju omladince'', On je sef, on bira suradnike, dakle i skaute, skauti biraju talente, (talenti nakon par sezona idu u City, :D) Dakle, Wenger je na vrhu tog 'lanca ishrane' Arsenala, i to vec godinama, a ti se gađaj tim ko je strucnjak, ko nije, al nema ti dalje od foruma, kako god okrenes ... Primorac je u Arsenalu haman od kad je i Wenger, koliko je zaduzen za igrace sa prostora ex-yu vidi se po tome koliko ih je igralo u zadnjih 20 godina u Arsenal. MEni na um pada jedan, a i on je iz Brazila.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 avg 2012, 01:04

mokhe je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ma pusti te mitove o Wengeru kao nekom strucnjaku za mlade igrace, covjek ima kontakte sirom svijeta, ima dobre saradnike, skaute, i to je to. Primorac je vjerovatno zaduzen za igrace sa prostora ex-yu, iz ociglednih razloga.
Pa dobro jbte nije mu Josef Staljin biro saradnike, kontakte i skaute i reko mu ''ovih 10 komradea ce da ti biraju omladince'', On je sef, on bira suradnike, dakle i skaute, skauti biraju talente, (talenti nakon par sezona idu u City, :D) Dakle, Wenger je na vrhu tog 'lanca ishrane' Arsenala, i to vec godinama, a ti se gađaj tim ko je strucnjak, ko nije, al nema ti dalje od foruma, kako god okrenes ... Primorac je u Arsenalu haman od kad je i Wenger, koliko je zaduzen za igrace sa prostora ex-yu vidi se po tome koliko ih je igralo u zadnjih 20 godina u Arsenal. MEni na um pada jedan, a i on je iz Brazila.

Normalno da ima Wenger zasluge za mnoge stvari, jedan je od boljih trenera, nema govora o tome. Ali ima brate i mitova o njemu koji mi pomalo idu na zivce. Prvi je taj da Arsenal nema para i da je u poredjenju sa drugim velikim klubovima on u podredjenom polozaju. Kako god da okrenes Arsenal je jedan od najbogatijih klubova u Evropi, imaju uslove o kojima mnogi klubovi mogu samo sanjati. Arsene je dosta zasluzan za ovaj mit jer uvijek kuka kako nema para. A onda ode i hladno pljune 15 miliona funti za nekog talentovanog tinejdzera. Grohotom se smijem kada cujem Arsena kako kuka o Citiju, PSG-u, i seicima. Arsene radi istu stvar kao i ovi klubovi, samo na juniorskom nivou. Sto je mozda sa moralne strane jos gore.

Drugi mit je to sto sam ranije pomenuo, to da je on nesto posebno dobar u otkrivanju talenata i mladih igraca. Jest, ako kao otkrice racunamo kada ode u La Masiu i dovede jednog od njihovih najvecih talenata. Genijalno, bravo Arsene. Normalno, nekoliko put je pogodio sa nekim igracem ali je mnogo puta i promasio. Primorac mu je nasao nekoliko povoljnih (jeftinih) ex-yu igraca ali ih je odbio. Dzeku u Teplicama je mogao dobiti vrlo jeftino. Ali ako nece Wenger, hoce Magath. I uze Magath titulu. :)
Eto ovaj, nije mi cilj da ga blatim nego samo hocu da kazem da nije sve crno ili bijelo. :D A sto se tice toga ko ce koliko dogurati, u mojim godinama je Wenger bio tek jedan propali fudbaler koji je igrao na amaterskom nivou. Tako da ima jos nade i za mene :D

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 30 avg 2012, 01:17

Koji krvaluk oko imena i prezimena...Sramota za zdrav razum...
Samo me onako kopka dali bi nekom kita narasla za 5 centi ako bi se preselio u Afriku ili bi ipak ostala ista...????
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 avg 2012, 05:56

Cartman je napisao/la:Ovaj Nedimko odma u kost. :D
Ovo je onaj Nedim sa sportin tacka.... :lol: po zanimanju kamenorezac
Satro stavio u potpis Bayern-Sarajevo a ni jednog posta na temi Sarajeva nema,Bayerna dva uvod i odjavna to da ga @geronimo nebi ganjao :mrgreen:
Inace putanja postova mu ide k'o i @limenkin-Jackijev,Dinamo,sad mu i Real interesantan :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 30 avg 2012, 08:13

Jel' to onaj sto mu je pola Bosne **** mater na sportinu? :lol:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 30 avg 2012, 09:03

ma izgleda nista od svega ovoga.
dzeki i dalje u city-ju kako stvari stoje.
steta, al mozda se des nesto, pa se izbori za vise minutaze. nek mu je sretno

PS: berbatov izgleda ipak nij potpiso za juve. ovo se stvarno ne zna ni ko pije ni ko placa

MustafaP
Kontakt:

Post Postao/la MustafaP » 30 avg 2012, 11:33

Da hoće ovaj insan više proigrati šućur šućur. Aferim Edinbeže, Aferim. E neki dan sjedim na ćilimu za sinijom, iftarim i na šćemliji kraj mene daljinski od tv-a. Okrenuh ja na onaj kijametski program OBN kad tamo piše da je Edinbeg naš u vezi s Amrom. Amrom Silajždić, bludnicom nalet je bilo. Bludnica koja za novce pokazuje tijelo svoje, gluho bilo. Gluho bilo toliko je zgriješila da je ni pejgbamber ne bi mogao spasiti, oprosti mi Bože. I još sam čuo da s ćafirom nevjernikom ima čeljade. Pa gdje to ima ljudi moji, braćo Bošnjaci koji volimo Džeku da on hoda s bludnicom i da hairliše stranjskog insana, malog.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 30 avg 2012, 11:42

MustafaP je napisao/la:Da hoće ovaj insan više proigrati šućur šućur. Aferim Edinbeže, Aferim. E neki dan sjedim na ćilimu za sinijom, iftarim i na šćemliji kraj mene daljinski od tv-a. Okrenuh ja na onaj kijametski program OBN kad tamo piše da je Edinbeg naš u vezi s Amrom. Amrom Silajždić, bludnicom nalet je bilo. Bludnica koja za novce pokazuje tijelo svoje, gluho bilo. Gluho bilo toliko je zgriješila da je ni pejgbamber ne bi mogao spasiti, oprosti mi Bože. I još sam čuo da s ćafirom nevjernikom ima čeljade. Pa gdje to ima ljudi moji, braćo Bošnjaci koji volimo Džeku da on hoda s bludnicom i da hairliše stranjskog insana, malog.
Ako gledas sa stanovista vjere onda je nasla krpa zakrpu,sto se tice bluda nezasotaje Džeko puno tu. Sa stanovista para je opet isto nasli su se ni jedno nisu sirotinja. Ona je prelijepa zenska koja je i poznata a to Džeki odgovara u svakom smislu. A dijete ma boli ga neka stvar za dijete, jer tamo gdje on igra svi ce gledati ljepotu njegove zenske i vjerovatno bi ga ismijavali da voda kraj sebe neki grob a kad je bomba moze i dvoje djece imat to niko neces pomenutu,jer kod njih je tamo sasvim normalno zenska sa dijetom ima momka koji haman nije prije nje ni imo kako treba zensku i ostale kombinacije musko -zenskih odnosa

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 avg 2012, 11:56

MustafaP je napisao/la:Da hoće ovaj insan više proigrati šućur šućur. Aferim Edinbeže, Aferim. E neki dan sjedim na ćilimu za sinijom, iftarim i na šćemliji kraj mene daljinski od tv-a. Okrenuh ja na onaj kijametski program OBN kad tamo piše da je Edinbeg naš u vezi s Amrom. Amrom Silajždić, bludnicom nalet je bilo. Bludnica koja za novce pokazuje tijelo svoje, gluho bilo. Gluho bilo toliko je zgriješila da je ni pejgbamber ne bi mogao spasiti, oprosti mi Bože. I još sam čuo da s ćafirom nevjernikom ima čeljade. Pa gdje to ima ljudi moji, braćo Bošnjaci koji volimo Džeku da on hoda s bludnicom i da hairliše stranjskog insana, malog.
@Rizo jes' to ti, subhanAllah? :mrgreen:

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 30 avg 2012, 12:05

gringobih je napisao/la:Koji krvaluk oko imena i prezimena...Sramota za zdrav razum...
Samo me onako kopka dali bi nekom kita narasla za 5 centi ako bi se preselio u Afriku ili bi ipak ostala ista...????
ne vrijedi jarane ja probo uplatim ljetovanje 10 dana a ono ništa imam osjećaj da mi je i manja od kad sam se vratio iz egipta ako ništa vidio sam piramide
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 30 avg 2012, 12:16

Nedimko je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Koji krvaluk oko imena i prezimena...Sramota za zdrav razum...
ne vrijedi jarane ja probo uplatim ljetovanje 10 dana a ono ništa imam osjećaj da mi je i manja od kad sam se vratio iz egipta ako ništa vidio sam piramide
cek, cek , mozda si bio u azijskom dijelu egipta!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 avg 2012, 16:02

Koji car. :mrgreen:
Sigurno je najveci komicar u Banja Luci. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 avg 2012, 16:18

Principatus je napisao/la:
Preselio se u Banovice......bez traktora.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 30 avg 2012, 17:20

Dzeko sljedece ljeto prelazi u Milan, za nekih 18 mil eura. Gotovo sam siguran u ovakav kraj sage.

Milan je ove godine trubadur, imace losu sezonu i navijaci ce pritisnut Silvija da ozbiljno trguje sljedece ljeto. Smjenom trenera, tamo oko januara, kupice jos pola godine vremena.

Dzekica ce dogodine imati godinu manje ugovora i nizu cijenu, kao i velike frustracije nakon (ocekivano) lose sezone, pa ce pristati i za nizu platu samo da ide. Sve ide na mlin Milana. Silvijo se vise nece smjeti zajbavat i mazat oci s krkciima, pazzinijima i slicnim prosjecima.

To bi bilo to. Ocekujem 10-ak golova u Premiershipu. U odnosu na pretpostavljenu minutazu, i to ce biti puna saka brade.
Zadnja izmjena: floyd, dana/u 30 avg 2012, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 avg 2012, 17:21

harishp je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
Preselio se u Banovice......bez traktora.
E yebo ga ti, ja bas mislio nesto napisat u vezi traktora, a ti brzi. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 30 avg 2012, 17:23

floyd je napisao/la:Dzeko sljedece ljeto prelazi u Milan, za nekih 18 mil eura. Gotovo sam siguran u ovakav kraj sage.

Milan je ove godine trubadur, imac elosu sezonu i navijaci ce pritisnut Silvija da ozbiljno trguje sljedece ljeto.
Dzekica ce dogodine imati godinu manje ugovora i nizu cijenu, kao i velike frustracije nakon (ocekivano) lose sezone, pa ce pristati i za nizu platu smao da ide. Sve ide na mlin Milana. Silvijo se vise nece smjeti zajbavat i mazat oci s krkciima, pazzinijima i slicnim prosjecima.
To bi bilo to. Ocekujem 10-ak golova u Premiershipu. U odnosu na pretpostavljenu minutazu, i to ce biti puna saka brade.
Dzemila, jes to ti?

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 30 avg 2012, 17:30

valterboy je napisao/la:
floyd je napisao/la:Dzeko sljedece ljeto prelazi u Milan, za nekih 18 mil eura. Gotovo sam siguran u ovakav kraj sage.

Milan je ove godine trubadur, imac elosu sezonu i navijaci ce pritisnut Silvija da ozbiljno trguje sljedece ljeto.
Dzekica ce dogodine imati godinu manje ugovora i nizu cijenu, kao i velike frustracije nakon (ocekivano) lose sezone, pa ce pristati i za nizu platu smao da ide. Sve ide na mlin Milana. Silvijo se vise nece smjeti zajbavat i mazat oci s krkciima, pazzinijima i slicnim prosjecima.
Dzemila, jes to ti?
ona je znam joj rukopis
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 30 avg 2012, 17:40

Ahihihi. Alaj ste vrckavi.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.