NK Zvijezda Gradačac
- benfica1923
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Oće li biti vode za Ultrase ili da ponesu sa sobom........
I kad je poneses sa sobom neces je moc unijet na stadion, pogotovo oni koji budu u kavez islibenfica1923 je napisao/la:Oće li biti vode za Ultrase ili da ponesu sa sobom........
To ti je suplja,trenutno je Zvijezdina skola fudbala najlosija na regiji,okuplja antitalente i babinu djecicu.Jedna skola na opstini radi kvalitetno zove se Tempo i okuplja mlade talente i ima zapazene rezultate po jacim turnirima,a nastala je prije 2-3 godine kao reakcija loseg rada i nestrucnog kadra u Zvijezdi.Ovu informaciju provjeri jer u toj skoli za neke djecake su zainteresovani klubovi iz regiona.D€LUX je napisao/la:Ja sam cuo da u omladinskoj skoli Zvijezde igra neki malo nezz 10-12 godina... dijete kazu ko messi ... nisam gledao al sam nacuo tako da je bas vanserijski talenat... jel to suplja ili...
-
- Moderator
- Kontakt:
Stvarno je glupo to što ne daju unijeti, pa neću ubiti čovjeka .. nije automatska puška, mitraljez nego obična flašica vodeTkanton je napisao/la:I kad je poneses sa sobom neces je moc unijet na stadion, pogotovo oni koji budu u kavez islibenfica1923 je napisao/la:Oće li biti vode za Ultrase ili da ponesu sa sobom........

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Obicna flasica vode koja moze da leti i nedaj boze slucajno pogodi sudiju u glavu.... nismo mi jos na tom nivou, ni mi kao navijaci a necemo ni bit sve dok bude sudjenje kako jest, OSIM ako neko tvrdi drugacijeBenjo_AFC86 je napisao/la:Stvarno je glupo to što ne daju unijeti, pa neću ubiti čovjeka .. nije automatska puška, mitraljez nego obična flašica vode

Da te zabrane nema ja mislim da bi sudija bio pogodjen prije pocetka utakmice.Benjo_AFC86 je napisao/la:Stvarno je glupo to što ne daju unijeti, pa neću ubiti čovjeka .. nije automatska puška, mitraljez nego obična flašica vodeTkanton je napisao/la:I kad je poneses sa sobom neces je moc unijet na stadion, pogotovo oni koji budu u kavez islibenfica1923 je napisao/la:Oće li biti vode za Ultrase ili da ponesu sa sobom........
dobro sad ne radi 2-3 godine, radi godinu dana, mislim da se ne lažemo...zmajevac je napisao/la:To ti je suplja,trenutno je Zvijezdina skola fudbala najlosija na regiji,okuplja antitalente i babinu djecicu.Jedna skola na opstini radi kvalitetno zove se Tempo i okuplja mlade talente i ima zapazene rezultate po jacim turnirima,a nastala je prije 2-3 godine kao reakcija loseg rada i nestrucnog kadra u Zvijezdi.Ovu informaciju provjeri jer u toj skoli za neke djecake su zainteresovani klubovi iz regiona.D€LUX je napisao/la:Ja sam cuo da u omladinskoj skoli Zvijezde igra neki malo nezz 10-12 godina... dijete kazu ko messi ... nisam gledao al sam nacuo tako da je bas vanserijski talenat... jel to suplja ili...
Bratstvo do groba....
Pa nije covjek rekao da je skola dobra vec da ima neko dijete, mozda i imas sta znas... npr oni dorini pioniri su redovno busili svoje vrsanjezmajevac je napisao/la:To ti je suplja,trenutno je Zvijezdina skola fudbala najlosija na regiji,okuplja antitalente i babinu djecicu.Jedna skola na opstini radi kvalitetno zove se Tempo i okuplja mlade talente i ima zapazene rezultate po jacim turnirima,a nastala je prije 2-3 godine kao reakcija loseg rada i nestrucnog kadra u Zvijezdi.Ovu informaciju provjeri jer u toj skoli za neke djecake su zainteresovani klubovi iz regiona.D€LUX je napisao/la:Ja sam cuo da u omladinskoj skoli Zvijezde igra neki malo nezz 10-12 godina... dijete kazu ko messi ... nisam gledao al sam nacuo tako da je bas vanserijski talenat... jel to suplja ili...
-
- Moderator
- Kontakt:
Ma da, teže posljedice može zaraditi od flašice sa vodom. Inače svrstano u "teža oružja"

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ja bi da ostanem ANONIMAN,moj telefon je 067 123 456zmaj_Bosne je napisao/la:Eto vidiš koliko si plitakkujrohazim je napisao/la:znam ko si ,ti si onaj što je krao lopte iz kluba da ne otkrivam ti dalje identitet i zato si ko balavacNikad nisam imao ikakve veze sa Zvijezdom niti ću imat, samo sam jedan od velikih navijača kluba. A ti idi prodaji maglu na Arizonu
Edit: otkrij slobodno moj identitet
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
care neznam sto pljujes tolko Zvijezdinu skolu ali malo se raspitaj mislim pitaj djecu koja treniraju dole. imam dosta jarana dole i kazu kako je ove sezone se pocelo raditi ozbiljnije i da su treninzi mnogo boljizmajevac je napisao/la:To ti je suplja,trenutno je Zvijezdina skola fudbala najlosija na regiji,okuplja antitalente i babinu djecicu.Jedna skola na opstini radi kvalitetno zove se Tempo i okuplja mlade talente i ima zapazene rezultate po jacim turnirima,a nastala je prije 2-3 godine kao reakcija loseg rada i nestrucnog kadra u Zvijezdi.Ovu informaciju provjeri jer u toj skoli za neke djecake su zainteresovani klubovi iz regiona.D€LUX je napisao/la:Ja sam cuo da u omladinskoj skoli Zvijezde igra neki malo nezz 10-12 godina... dijete kazu ko messi ... nisam gledao al sam nacuo tako da je bas vanserijski talenat... jel to suplja ili...
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Sve sto ti ja napisem je raspitano i 100 posto tacno,a u ovom slucaju se konkretno radi o skoli fudbala ne pioniri,kadeti ili juniori i nije to pljuvanje to je stvarno stanje.mirzard je napisao/la:care neznam sto pljujes tolko Zvijezdinu skolu ali malo se raspitaj mislim pitaj djecu koja treniraju dole. imam dosta jarana dole i kazu kako je ove sezone se pocelo raditi ozbiljnije i da su treninzi mnogo boljizmajevac je napisao/la:To ti je suplja,trenutno je Zvijezdina skola fudbala najlosija na regiji,okuplja antitalente i babinu djecicu.Jedna skola na opstini radi kvalitetno zove se Tempo i okuplja mlade talente i ima zapazene rezultate po jacim turnirima,a nastala je prije 2-3 godine kao reakcija loseg rada i nestrucnog kadra u Zvijezdi.Ovu informaciju provjeri jer u toj skoli za neke djecake su zainteresovani klubovi iz regiona.D€LUX je napisao/la:Ja sam cuo da u omladinskoj skoli Zvijezde igra neki malo nezz 10-12 godina... dijete kazu ko messi ... nisam gledao al sam nacuo tako da je bas vanserijski talenat... jel to suplja ili...
Složio bih se sa zmajevcem evo malo o njima http://www.gradacac-x.com/index.php?opt ... mitstart=1" onclick="window.open(this.href);return false;zmajevac je napisao/la:To ti je suplja,trenutno je Zvijezdina skola fudbala najlosija na regiji,okuplja antitalente i babinu djecicu.Jedna skola na opstini radi kvalitetno zove se Tempo i okuplja mlade talente i ima zapazene rezultate po jacim turnirima,a nastala je prije 2-3 godine kao reakcija loseg rada i nestrucnog kadra u Zvijezdi.Ovu informaciju provjeri jer u toj skoli za neke djecake su zainteresovani klubovi iz regiona.D€LUX je napisao/la:Ja sam cuo da u omladinskoj skoli Zvijezde igra neki malo nezz 10-12 godina... dijete kazu ko messi ... nisam gledao al sam nacuo tako da je bas vanserijski talenat... jel to suplja ili...
http://www.gradacac-x.com/index.php?opt ... Itemid=233" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gradacac-x.com/index.php?opt ... Itemid=233" onclick="window.open(this.href);return false;
Čak i Jedinstvo iz Vučkovaca ima bolju školu fudbala. Nadam se da će se stvari ubrzo popravit, doveli su novog trenera u školu fudbala pa ćemo vidjet, ova sezona će pokazat.
nabroj????kujrohazim je napisao/la:bondich je napisao/la:a zmaje jel to taj sto je doveo musu i ostalu ekipuzmaj_Bosne je napisao/la:A jesi se Kujro stao žalit ovdje na forumu, kada su te odkačili nije ti ovdje mjesto da plačeš.
Zmaje trebal da ti nabrojim koga sam ja dovodio mislim da takve još u skorijoj budućnosti ti i takvi nećete imat priliku još gledati na banji

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Haman niko ne vjeruje u pobjedu Zvijezde protiv zrinjskog.....
Mozda je i bolje tako, u ova 4 kola svi su se nadali, al bi sip.ak malo mi sami, malo sudije, malo raspored i bi sta bi, treba to sve ostavit iza sebe i krenut iz pocetka, imam sansu sad da napravimo neku seriju pozitivnih rezultata
Mozda je i bolje tako, u ova 4 kola svi su se nadali, al bi sip.ak malo mi sami, malo sudije, malo raspored i bi sta bi, treba to sve ostavit iza sebe i krenut iz pocetka, imam sansu sad da napravimo neku seriju pozitivnih rezultata
-
- Moderator
- Kontakt:
Odgodena utakmica Zeljo Slavija Osimu se virus upleo u ekipu i nema igraca da mu igraju pa moro odgodti utakmicu hahahahhaaha ovo jos nigdje nisam vidio niti cuo
Hej, Gradačačani. Previše vi za Sarajevo naginjete. Mislim FKS. A kada budu opet finansijski problemi našu ćete pomoć tražiti. Standardno.
MustafaP je napisao/la:Hej, Gradačačani. Previše vi za Sarajevo naginjete. Mislim FKS. A kada budu opet finansijski problemi našu ćete pomoć tražiti. Standardno.

100% pobjeđujemo i Kuntić ostaje........ Očekujem da se momci ispucaju, dosad su bili u grču od ovih poraza al sad će se stvari promijenit.Tkanton je napisao/la:Haman niko ne vjeruje u pobjedu Zvijezde protiv zrinjskog.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.