baš, dok nemadoh kablovske, bio mi najbolji komentatorlegenda reala je napisao/la:[youtube][/youtube]
I uz ovog čovjeka se odrastalo
i ovaj kec što si ranije spomenuo, čini mi se da je bio samo povremeno, zar ne ?
Moderator/ica: insider
baš, dok nemadoh kablovske, bio mi najbolji komentatorlegenda reala je napisao/la:[youtube][/youtube]
I uz ovog čovjeka se odrastalo
Al dobro,ipak je na ovoj temi za 3 dana napisano preko 34 stranice,tako da..High je napisao/la:Kasniš brate, davno mi palamudili o tome.Timmy i Tabitha.

Jarane od 1999 do 2008Devil je napisao/la:
Kad se setim ove serije.I ona je imala milion epizoda u par sezona.
Ovo je bilo strasnoHigh je napisao/la:Kako li sam ovaj crtani zaboravio?
Ovi prvi Rangeri su najjaci..reds_forever je napisao/la:[youtube][/youtube]

Jao to je bilo prestrašno.. To je jedina spanska serija koju mi je otac gledaoreds_forever je napisao/la: [youtube][/youtube]
Ova serija je bila horor pravi.
heh,najjaca prijeratna sportska novina,nedavno nadjem postere Dejan Savicevic u prirodnoj velicini,LFC,Jarni,Toto Scilachi,Zenga,Mesa Bazdarevic,Enzo Francescoli,Caniggia.....Devil je napisao/la:
Ja se poceo prisecati,tesko cu sad krenuti na spavanje.
Hudak ?High je napisao/la:Kako li sam ovaj crtani zaboravio?
Znam, nego su se tako stalno pozdravljaliHigh je napisao/la:Marsupilami.
A lazes da je do 2008.Elegant je napisao/la:Jarane od 1999 do 2008Devil je napisao/la:
Kad se setim ove serije.I ona je imala milion epizoda u par sezona.
sjecam se ove serije, u to vrijeme bila pravo strasna, prije 1-2. godine sam imao neki kanal samo te sapunice i bila bas ta serija, i uopste nije bila toliko vise strasnareds_forever je napisao/la:[youtube][/youtube]
Čak šta više, meni je postalo smiješnoQUARESMA 18<<< je napisao/la:sjecam se ove serije, u to vrijeme bila pravo strasna, prije 1-2. godine sam imao neki kanal samo te sapunice i bila bas ta serija, i uopste nije bila toliko vise strasnareds_forever je napisao/la:[youtubehttp://www.youtube.com/watch?v=smaF5jYKk5I[/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.