FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 avg 2012, 02:11

Kako se ovi na infu ne umore od preseravanja :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

High

Post Postao/la High » 30 avg 2012, 02:15

Ja tu nisam registrovan niti ću ikad biti. Veće **** od sajta i naših nazovinavijača nisam još vidio. Svi bi da pametuju i da vode glavnu riječ, a prvi su tu da blate Klub kad mu ne ide. Kunto i Panto su na tom forumu i drago mi je što ne čitam te gluposti koje se tu pišu. Dobio sam copy/paste 10-tak postova koji se tu pišu i dosta mi je dok sam živ.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 avg 2012, 03:11

Smijesno majke mi, jedan napisa kaze vidio sam dvojicu nasih igraca u 22:38 prije neki dan kako prelaze semafor kod BBI centra :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

High

Post Postao/la High » 30 avg 2012, 05:39

Ma bježi ti sa tog foruma, samo te glava može zaboljeti od tih stručnjaka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 30 avg 2012, 07:52

slika

FK Sarajevo koristi najmoderniji sistem - Polar team sistem.
U svakom trenutku treninga, stručni štab ima pregled koliko posto svojih mogućnosti igrači ulažu u određenu vježbu.

http://www.polar.fi/en/products/team_sp ... eam_system" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

High

Post Postao/la High » 30 avg 2012, 08:56

Ja mislio neko na fejs uletio. :mrgreen: Šalu na stranu, nadam se da će ovo služiti stručnom štabu i igračima, da neće tek tako i reda radi stajati ovako zbog neke reklame. Opasno se ušlo u ovu sezonu, da samo tako nastave.

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 30 avg 2012, 09:25

Kakav je zdravstveni bilten u momčadi FK Sarajevo?
Ima li izostanaka u utakmici protiv GOŠK-a?

High

Post Postao/la High » 30 avg 2012, 09:29

Svi mogu igrati, osim odavno povrijeđenog napadača Krpića.

High

Post Postao/la High » 30 avg 2012, 11:55

[youtube][/youtube]

Što mi je gotivan ovaj Hadžić. Valjda zbog prezimena. :mrgreen:

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 30 avg 2012, 12:01

Komsije,najvjerovatnije da igrate u Subotu,jer je nama promjenjen termin utakmice za nedjelju :D
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

payton

Post Postao/la payton » 30 avg 2012, 12:51

a kakve veze ima vas novi termin sa masim
ne igramo na istom stadionu
YES.WE.DID.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 30 avg 2012, 12:59

payton je napisao/la:a kakve veze ima vas novi termin sa masim
ne igramo na istom stadionu
Navijaci... mrsko mi objasnjavati...skontaj

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 30 avg 2012, 13:06

Svi hvale ovog Mijuskovica,ali nikako da momak dobije potrebne papire da ga vidimo na djelu. :cry: :cry:

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 30 avg 2012, 13:07

Ma ništa od toga, igrate u nedjelju u 19 sati i to je to.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

MustafaP
Kontakt:

Post Postao/la MustafaP » 30 avg 2012, 13:31

Eto Sarajevo kao biva bosanski klub. E nije prijatelji moji. Koliko je igrača Sarajeva istinski postilo dok je bio Ramazan. Koliko ih je klanjalo, divanilo, iftarilo? Koliko ih je dobra djela činilo i koliko ih se bluda i bludnica čuvalo? Koliko ih je džamije išlo? Koliko ih je teravije obilazilo i dušu čistilo? Odgovor je jako malo i zato igrači zatrovanih duša nisu mogli dalje. U Sarajevu se dešava što i u reprezentaciji naše Bosne jedine mile drage. Dešava se pad morala, igrači piju, bludniče, spavaju sa ženama bludnicama neudatim. Svašta se dešava i ovo što se Sarajevu dešava s Upravom sve to ima dublji značaj.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 30 avg 2012, 13:33

MustafaP je napisao/la:Eto Sarajevo kao biva bosanski klub. E nije prijatelji moji. Koliko je igrača Sarajeva istinski postilo dok je bio Ramazan. Koliko ih je klanjalo, divanilo, iftarilo? Koliko ih je dobra djela činilo i koliko ih se bluda i bludnica čuvalo? Koliko ih je džamije išlo? Koliko ih je teravije obilazilo i dušu čistilo? Odgovor je jako malo i zato igrači zatrovanih duša nisu mogli dalje. U Sarajevu se dešava što i u reprezentaciji naše Bosne jedine mile drage. Dešava se pad morala, igrači piju, bludniče, spavaju sa ženama bludnicama neudatim. Svašta se dešava i ovo što se Sarajevu dešava s Upravom sve to ima dublji značaj.
http://mekteb.page.tl/PO%26%23268%3BETAK.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Fulio si forum.
1946

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 30 avg 2012, 13:33

MustafaP je napisao/la:Eto Sarajevo kao biva bosanski klub. E nije prijatelji moji. Koliko je igrača Sarajeva istinski postilo dok je bio Ramazan. Koliko ih je klanjalo, divanilo, iftarilo? Koliko ih je dobra djela činilo i koliko ih se bluda i bludnica čuvalo? Koliko ih je džamije išlo? Koliko ih je teravije obilazilo i dušu čistilo? Odgovor je jako malo i zato igrači zatrovanih duša nisu mogli dalje. U Sarajevu se dešava što i u reprezentaciji naše Bosne jedine mile drage. Dešava se pad morala, igrači piju, bludniče, spavaju sa ženama bludnicama neudatim. Svašta se dešava i ovo što se Sarajevu dešava s Upravom sve to ima dublji značaj.
Mustafa dragi od koga kupujes robu ,daj broj.

High

Post Postao/la High » 30 avg 2012, 13:33

Hahaha, ne vjerujem, Boga mi. Hahha.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 30 avg 2012, 13:35

Ovo treba administracija provjeriti, kakve su ovo gluposti.
Zadnja izmjena: FCS, dana/u 30 avg 2012, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 30 avg 2012, 13:36

Pridjev bosanski nije ekvivalentn pridjevu muminski. Čak i musliman i mu'min imaju razlčita značenja. Stoga, ilmihal u ruke!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []