FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakav je zdravstveni bilten u momčadi FK Sarajevo?
Ima li izostanaka u utakmici protiv GOŠK-a?
Ima li izostanaka u utakmici protiv GOŠK-a?
Svi mogu igrati, osim odavno povrijeđenog napadača Krpića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
[youtube][/youtube]
Što mi je gotivan ovaj Hadžić. Valjda zbog prezimena.
Što mi je gotivan ovaj Hadžić. Valjda zbog prezimena.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Komsije,najvjerovatnije da igrate u Subotu,jer je nama promjenjen termin utakmice za nedjelju 

Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Navijaci... mrsko mi objasnjavati...skontajpayton je napisao/la:a kakve veze ima vas novi termin sa masim
ne igramo na istom stadionu
Svi hvale ovog Mijuskovica,ali nikako da momak dobije potrebne papire da ga vidimo na djelu.

Ma ništa od toga, igrate u nedjelju u 19 sati i to je to.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Eto Sarajevo kao biva bosanski klub. E nije prijatelji moji. Koliko je igrača Sarajeva istinski postilo dok je bio Ramazan. Koliko ih je klanjalo, divanilo, iftarilo? Koliko ih je dobra djela činilo i koliko ih se bluda i bludnica čuvalo? Koliko ih je džamije išlo? Koliko ih je teravije obilazilo i dušu čistilo? Odgovor je jako malo i zato igrači zatrovanih duša nisu mogli dalje. U Sarajevu se dešava što i u reprezentaciji naše Bosne jedine mile drage. Dešava se pad morala, igrači piju, bludniče, spavaju sa ženama bludnicama neudatim. Svašta se dešava i ovo što se Sarajevu dešava s Upravom sve to ima dublji značaj.
- franklampard8
- Kontakt:
http://mekteb.page.tl/PO%26%23268%3BETAK.htm" onclick="window.open(this.href);return false;MustafaP je napisao/la:Eto Sarajevo kao biva bosanski klub. E nije prijatelji moji. Koliko je igrača Sarajeva istinski postilo dok je bio Ramazan. Koliko ih je klanjalo, divanilo, iftarilo? Koliko ih je dobra djela činilo i koliko ih se bluda i bludnica čuvalo? Koliko ih je džamije išlo? Koliko ih je teravije obilazilo i dušu čistilo? Odgovor je jako malo i zato igrači zatrovanih duša nisu mogli dalje. U Sarajevu se dešava što i u reprezentaciji naše Bosne jedine mile drage. Dešava se pad morala, igrači piju, bludniče, spavaju sa ženama bludnicama neudatim. Svašta se dešava i ovo što se Sarajevu dešava s Upravom sve to ima dublji značaj.
Fulio si forum.
1946
Mustafa dragi od koga kupujes robu ,daj broj.MustafaP je napisao/la:Eto Sarajevo kao biva bosanski klub. E nije prijatelji moji. Koliko je igrača Sarajeva istinski postilo dok je bio Ramazan. Koliko ih je klanjalo, divanilo, iftarilo? Koliko ih je dobra djela činilo i koliko ih se bluda i bludnica čuvalo? Koliko ih je džamije išlo? Koliko ih je teravije obilazilo i dušu čistilo? Odgovor je jako malo i zato igrači zatrovanih duša nisu mogli dalje. U Sarajevu se dešava što i u reprezentaciji naše Bosne jedine mile drage. Dešava se pad morala, igrači piju, bludniče, spavaju sa ženama bludnicama neudatim. Svašta se dešava i ovo što se Sarajevu dešava s Upravom sve to ima dublji značaj.
Hahaha, ne vjerujem, Boga mi. Hahha.
Ovo treba administracija provjeriti, kakve su ovo gluposti.
Zadnja izmjena: FCS, dana/u 30 avg 2012, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
Pridjev bosanski nije ekvivalentn pridjevu muminski. Čak i musliman i mu'min imaju razlčita značenja. Stoga, ilmihal u ruke!MustafaP je napisao/la:Eto Sarajevo kao biva bosanski klub. E nije prijatelji moji. Koliko je igrača Sarajeva istinski postilo dok je bio Ramazan. Koliko ih je klanjalo, divanilo, iftarilo? Koliko ih je dobra djela činilo i koliko ih se bluda i bludnica čuvalo? Koliko ih je džamije išlo? Koliko ih je teravije obilazilo i dušu čistilo? Odgovor je jako malo i zato igrači zatrovanih duša nisu mogli dalje. U Sarajevu se dešava što i u reprezentaciji naše Bosne jedine mile drage. Dešava se pad morala, igrači piju, bludniče, spavaju sa ženama bludnicama neudatim. Svašta se dešava i ovo što se Sarajevu dešava s Upravom sve to ima dublji značaj.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ne služi za ukras, vjeruj mi. Ovakav aparat bi trebao biti nešto uobičajeno za sve naše fudbalske profi klubove. No nažalost samo se jedan klub može pohvaliti posjedu i upotrebi istog.High je napisao/la:Ja mislio neko na fejs uletio.Šalu na stranu, nadam se da će ovo služiti stručnom štabu i igračima, da neće tek tako i reda radi stajati ovako zbog neke reklame. Opasno se ušlo u ovu sezonu, da samo tako nastave.
Mevlide?
- franklampard8
- Kontakt:
Mene strah malo. Nemoj ti sta zamjeriti druze, ali fkt si fulio forum. Probaj sa http://www.lijecenje-kuranom.com/" onclick="window.open(this.href);return false;MustafaP je napisao/la:E zbog ovakvih prijatelji moji ćafiri i neprijatelji Bosne i grada Sarajeva vladaju ovom državom. Nije da te optužujem brate, ali nek te Bog uputi na pravi put. Upamti šta ću ti reći. Allah je napravio raj na zemlji i četiri stuba islama: Turska, Saudijska Arabija, Bosna i Iran. Tri sunitske i jedna šitska država za mir na ovom svijetu. Dok god u Evropi čuvamo našu Bosnu i Tursku, preostala dva behara bit će nam svima bolje. Ja navijam za Željezničar, ali kažem šta je Sarajevo snašlo, kakav džehenem ih je snašao. Samo vjera i post mogu pomoći i Bosni i Bošnjaci. Igrači moraju postati ponizni, alkohol i bahatost ih izjedaju.VanBasten je napisao/la:Pridjev bosanski nije ekvivalentn pridjevu muminski. Čak i musliman i mu'min imaju razlčita značenja. Stoga, ilmihal u ruke!MustafaP je napisao/la:Eto Sarajevo kao biva bosanski klub. E nije prijatelji moji. Koliko je igrača Sarajeva istinski postilo dok je bio Ramazan. Koliko ih je klanjalo, divanilo, iftarilo? Koliko ih je dobra djela činilo i koliko ih se bluda i bludnica čuvalo? Koliko ih je džamije išlo? Koliko ih je teravije obilazilo i dušu čistilo? Odgovor je jako malo i zato igrači zatrovanih duša nisu mogli dalje. U Sarajevu se dešava što i u reprezentaciji naše Bosne jedine mile drage. Dešava se pad morala, igrači piju, bludniče, spavaju sa ženama bludnicama neudatim. Svašta se dešava i ovo što se Sarajevu dešava s Upravom sve to ima dublji značaj.
Dobar im je forum, vBulletin

1946
OK.MustafaP je napisao/la:E zbog ovakvih prijatelji moji ćafiri i neprijatelji Bosne i grada Sarajeva vladaju ovom državom. Nije da te optužujem brate, ali nek te Bog uputi na pravi put. Upamti šta ću ti reći. Allah je napravio raj na zemlji i četiri stuba islama: Turska, Saudijska Arabija, Bosna i Iran. Tri sunitske i jedna šitska država za mir na ovom svijetu. Dok god u Evropi čuvamo našu Bosnu i Tursku, preostala dva behara bit će nam svima bolje. Ja navijam za Željezničar, ali kažem šta je Sarajevo snašlo, kakav džehenem ih je snašao. Samo vjera i post mogu pomoći i Bosni i Bošnjaci. Igrači moraju postati ponizni, alkohol i bahatost ih izjedaju.VanBasten je napisao/la:Pridjev bosanski nije ekvivalentn pridjevu muminski. Čak i musliman i mu'min imaju razlčita značenja. Stoga, ilmihal u ruke!MustafaP je napisao/la:Eto Sarajevo kao biva bosanski klub. E nije prijatelji moji. Koliko je igrača Sarajeva istinski postilo dok je bio Ramazan. Koliko ih je klanjalo, divanilo, iftarilo? Koliko ih je dobra djela činilo i koliko ih se bluda i bludnica čuvalo? Koliko ih je džamije išlo? Koliko ih je teravije obilazilo i dušu čistilo? Odgovor je jako malo i zato igrači zatrovanih duša nisu mogli dalje. U Sarajevu se dešava što i u reprezentaciji naše Bosne jedine mile drage. Dešava se pad morala, igrači piju, bludniče, spavaju sa ženama bludnicama neudatim. Svašta se dešava i ovo što se Sarajevu dešava s Upravom sve to ima dublji značaj.
Nije ni mjesto, ni vrijeme za slične diskusije. Reagovao sam samo zbog pogrešne upotrebe terminiologiije. To je to, nemam volje, ni želje voditi diskus na ovu i slične teme na forumu poput ovoga, kao i povodom koji si ti zadao,
Ohladi brate,
MustafaP je fulio forum i neće se više javljati.
Molim vas da se vratimo temi, mrsko mi je da brišem sve ovo unazad.
Molim vas da se vratimo temi, mrsko mi je da brišem sve ovo unazad.
- HannahMontana
- Kontakt:
I bolje vam je! Jer ipak onaj forum nije za filozofe i filozofiranje!!High je napisao/la:Ja tu nisam registrovan niti ću ikad biti. Veće **** od sajta i naših nazovinavijača nisam još vidio. Svi bi da pametuju i da vode glavnu riječ, a prvi su tu da blate Klub kad mu ne ide. Kunto i Panto su na tom forumu i drago mi je što ne čitam te gluposti koje se tu pišu. Dobio sam copy/paste 10-tak postova koji se tu pišu i dosta mi je dok sam živ.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Trenutno korisnika/ca: mnon46, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 42 gosta.