FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
SChalke pored Affelaya zeli i stopera Douglasa iz Twentea.Izgleda da su dani Papadoupulosa u Schalkeu odbrojani.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj Douglas je na meti barem 5 klubova. Znam da su engleski klubovi čekali kraj avgusta (tj. i sam Douglas je čekao), jer tada Douglas dobija holandsko državljanstvo. U svakom slučaju, za tih 4-5 miliona Eura vjerujem da ne može doći bolji stoper.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ovo bi bilo idealno. Jest da bi izgubili jednog od najvećih talenata u Evropi na poziciji štopera ali kao što sam već ranije napisao, imamo odlične igrače na toj poziciji.FRANK RIBERY je napisao/la:SChalke pored Affelaya zeli i stopera Douglasa iz Twentea.Izgleda da su dani Papadoupulosa u Schalkeu odbrojani.
Citam da je i Kirchoff meta.
Papa je tonbe, ali 20 milki je 20 milki.
Taman bi se ti novci mogli upakovati u Huntonjin ugovor.
Nego, ima li interesanata za hadalja Jurada?
Nego, ima li interesanata za hadalja Jurada?
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Dobar je Schalke, definisao je fond igrača, već nekoliko sezona zaredom igraju Evropu, tako da sve više i više stasavaju u jednog Evropskog, pa smijem li reći giganta?
Inače, odnedavno nešto prema Šalkeu gajim simpatije, a ne znam ni sam odakle
, valjda zbog stadiona
, dresova
, ili možda sjete na Mollera, ili Mpenzu, koji su onako u dosta navrta znali priprijetiti, ili čak zapapriti Oliju
, a Sand Ebe me podsjećao na braću Šumaher
, mislim sve to ima svoje.
Inače, odnedavno nešto prema Šalkeu gajim simpatije, a ne znam ni sam odakle
Ribery mozda hoce douglasa a da se rijese metzeldera jer lik je stvarno previse placen za ono sto pruza I za svoju minutazu... On mislim vise zaradzuje od svih nam stopera a tek je 4ti izbor dakle ove sezone velike su sanse da ce igrati manje od 10 tekmi...sto se affelaya tice to bi bila velika greska zbog toga sto je on prije svega kriminalan u odbrambenim zadatcima drugo bice previse placen a trece draxler bi morao na klupu a smatram da ce za godinu dana draxler biti bolji od njega tako da cemo doci u situaciju da rezervnog igraca placamo 3 puta vise nego startera(draxler), nesto slicno kao I sa metzelderom ...
FC Schalke 04: Verhandlungen mit Zenit gescheitert – Papadopoulos bleibt
http://www.goal.com/de/news/968/transfe ... eakingnews" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.goal.com/de/news/968/transfe ... eakingnews" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Pale_Companion
- Kontakt:
mislim da bi bila greška pustiti Papu sada. jedan je od najvećih (ako ne i najveći) talenata na svijetu na svojoj poziciji i siguran sam da s vremenom može biti samo bolji a samim tim i skuplji
BUndeska bi izgubila sa odlaskom jednog ovakvog dragulja
BUndeska bi izgubila sa odlaskom jednog ovakvog dragulja
Agieren statt reagieren
Naš legendarni trener Ivica Horvat je preminuo. R.I.P.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ponuda odbijena! PApa ostaje u Schalkeu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Nije mi bilo poznato da Mister Libido
ima tako dobro fudbalsko znanje kao o tenisu i bludu ali vidite šta je Žućo napisao na Twitteru.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Vjerovatno i ne zna mnogo jer je poogrešno napisao prezime dotičnog Ibrahima
" onclick="window.open(this.href);return false;
Vjerovatno i ne zna mnogo jer je poogrešno napisao prezime dotičnog Ibrahima
+ Navodno je završena stvar oko Afellaya. Radi se o posudbi na godinu dana (nadam se i mogućnošću otkupa).
++ Jurado bi trebao preći u redove Spartaka iz Moskve
+++ Papa će produžiti novi ugovor do 2017 godine (trenutni ugovor važi do 2015)
++ Jurado bi trebao preći u redove Spartaka iz Moskve
+++ Papa će produžiti novi ugovor do 2017 godine (trenutni ugovor važi do 2015)
Klaas Jan Huntelaar
I want to welcome Ibrahim Afellay at #S04.!! Tomorrow training at 16.00.. Don't forgetwilkommen Ibrahim Afellay..!
Visca el Barça ! Mes que un club !
Zdena znas li mozda kolika je osteta za jurada ako ode u spartak? Nebi smjela bit manje od 10 milki.. I umjesto koga ce affelay igrati ? Hotby?draxler?
I kod Jurada se radi o posudbi.gruezi je napisao/la:Zdena znas li mozda kolika je osteta za jurada ako ode u spartak? Nebi smjela bit manje od 10 milki.. I umjesto koga ce affelay igrati ? Hotby?draxler?
Ja mislim da će Holtby biti povučen na poziciju 6-ice a da će Afellay, Draxler i Farfan činiti pafanzivnu liniju iza napadača.
* Farfan je ponovo povrijedio koljeno tako da otpada za utakmice protiv Augsburga i Firta.
- anton 1983
- Kontakt:
još to sve nije tiher...treba još sammalo pričelat! A zaš Affelay nebi bio malo zamjena pa da Schalke ima kojeg kvalitetnog igrača na klupi?
E da se još onog pliastikasa i Edu rješit, to bi bio SEX!
E da se još onog pliastikasa i Edu rješit, to bi bio SEX!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Pa dobro smo prošli sa žrijebom. Arsenal, Olimpijakos i Mompelje 
odlicno ste prosli. cvrsto vjerujem da ce salke biti prvi u grupi.

Zadnja izmjena: secer, dana/u 25 okt 2012, 07:27, ukupno mijenjano 2 puta.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Ne ne i nesecer je napisao/la:odlicno ste prosli. cvrsto vjerujem da ce salke biti prvi u grupi.
Većina je požurila i prošle godine s Dortmundom i prvim mjestom a oni skroz bez Evrope ostaše
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.