NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Fudbaleri Borca nisu dobili tri plate,mozda je to razlog nepredviđenih rezultata za ovaj klub,.....mozda i nasi nisu dobili nekoliko mjeseci pa su lose igrali 

Mozda bi bez para bolje igrali onako za svoju dusu,jer pare kvare ljude.vatreni je napisao/la:Fudbaleri Borca nisu dobili tri plate,mozda je to razlog nepredviđenih rezultata za ovaj klub,.....mozda i nasi nisu dobili nekoliko mjeseci pa su lose igrali
Nikada al nikada vi niste nama bilo sta pomogli samo ste nam odmagali i svako al svako iz Sarajeva kad dode u priliku Zvijezdu i sve tog kluba gurate sto nize. Da se vas pita Premijer ligu bi cinili samo klubovi iz Sarajeva. Vi ste nevideni muljatori i ne vidite nista van Sarajeva. Cuj utakmicu premjestiti zato sto nemaju osposobljenih igraca pa gdje to ima majke ti tvoje? ? ? ? ? Pa ni u tunguziji toga nema igraj ili ostavi 3:0 Sramota za Sarajevo jer nema vise tu pravih Sarajlija koji su bili.MustafaP je napisao/la:Hej, Gradačačani. Previše vi za Sarajevo naginjete. Mislim FKS. A kada budu opet finansijski problemi našu ćete pomoć tražiti. Standardno.
Nema to veze, to je do slavije hocel pristat ili ne, nemoze savez odgodit samo tako... znaci i slavija se pita i oni su pristali..Gradacac je napisao/la:Nikada al nikada vi niste nama bilo sta pomogli samo ste nam odmagali i svako al svako iz Sarajeva kad dode u priliku Zvijezdu i sve tog kluba gurate sto nize. Da se vas pita Premijer ligu bi cinili samo klubovi iz Sarajeva. Vi ste nevideni muljatori i ne vidite nista van Sarajeva. Cuj utakmicu premjestiti zato sto nemaju osposobljenih igraca pa gdje to ima majke ti tvoje? ? ? ? ? Pa ni u tunguziji toga nema igraj ili ostavi 3:0 Sramota za Sarajevo jer nema vise tu pravih Sarajlija koji su bili.MustafaP je napisao/la:Hej, Gradačačani. Previše vi za Sarajevo naginjete. Mislim FKS. A kada budu opet finansijski problemi našu ćete pomoć tražiti. Standardno.
Sta je sa Halila eno ga hoda po gradu bas nije otiso
http://www.zvijezdafans.tk/" onclick="window.open(this.href);return false;
od sad nas pratite i ovdje
od sad nas pratite i ovdje
halilovic je razduzio opremu sa klubom,vjerovatno je dosao po stvari skoje su mu ostale
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
-
- Kontakt:
Mislim da je red da vec jednom ubiljezite ta tri boda,,ocekujem da dobijete svinjski jedno 2:0 .
Care,ne bih se složio sa tobom,Željo je tražio odgodu,Slavija je pristala i to je to,da Slavija nije pristala utakmica bi se odigrala,šta misliš da Realu pred tekmu neku ,protiv evo Barse nedostaje 8 igrača iz prve postave normalno je da bi i oni tražili odgodu,pod ovo nedostaje mislim da se otruju svi ,a ne pojedinačne povrede,i u Sarajevu još ima pravih Sarajlija,samo se papci kao i u ostalim sredinama više isticu nego normalni ljudi..da se vratim na temu,želio bih da ostvarite pobjedu protiv Zrinjskog ali bice teško,vrlo teško ali mislim da Zvijezda može pobijediti..Gradacac je napisao/la:Nikada al nikada vi niste nama bilo sta pomogli samo ste nam odmagali i svako al svako iz Sarajeva kad dode u priliku Zvijezdu i sve tog kluba gurate sto nize. Da se vas pita Premijer ligu bi cinili samo klubovi iz Sarajeva. Vi ste nevideni muljatori i ne vidite nista van Sarajeva. Cuj utakmicu premjestiti zato sto nemaju osposobljenih igraca pa gdje to ima majke ti tvoje? ? ? ? ? Pa ni u tunguziji toga nema igraj ili ostavi 3:0 Sramota za Sarajevo jer nema vise tu pravih Sarajlija koji su bili.MustafaP je napisao/la:Hej, Gradačačani. Previše vi za Sarajevo naginjete. Mislim FKS. A kada budu opet finansijski problemi našu ćete pomoć tražiti. Standardno.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Hej vi Sarajlije,nemojte se vi sikirat za novcano stanje ovog kluba dzaba ce vas zabolit glava.MustafaP je napisao/la:Hej, Gradačačani. Previše vi za Sarajevo naginjete. Mislim FKS. A kada budu opet finansijski problemi našu ćete pomoć tražiti. Standardno.
Cuvajte vi te svoje individualce u ekipi cast izuzetcima i nista se nebrinite

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Ja keca igram, dobra kvota. Ako me sjebu ti vaši 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Nasa uprva ne bi trebala gledati zaradu na utakmici protiv Zrinskog te bi trebala staviti slobodan ulaz na stadion iz razloga sto su posljednji na tabeli i ne pruzaju dobre partije a i zbog direktnog Tv prenosa, ipak ce zaraditi od BHTV za prenos.
HOCEMO SLOBODAN ULAZ NA STADION!
Hahahahah stvarno mislis da ce zaradit od bht-a, a za ulaz ako je ikad isad ceBosanski zmaj je napisao/la:Nasa uprva ne bi trebala gledati zaradu na utakmici protiv Zrinskog te bi trebala staviti slobodan ulaz na stadion iz razloga sto su posljednji na tabeli i ne pruzaju dobre partije a i zbog direktnog Tv prenosa, ipak ce zaraditi od BHTV za prenos.
Trebali bi,al od toga nema nista,kada bi bila pobjeda i besplatan ulaz ili poraz i plaćanje,kakvi su,oni bi za ovo drugoBosanski zmaj je napisao/la:Nasa uprva ne bi trebala gledati zaradu na utakmici protiv Zrinskog te bi trebala staviti slobodan ulaz na stadion iz razloga sto su posljednji na tabeli i ne pruzaju dobre partije a i zbog direktnog Tv prenosa, ipak ce zaraditi od BHTV za prenos.

bas me zanima kad si ti kralju poceo pratit fudbal pa nisi cuo za odgodu...a sigurno si i za Osima cuo u skorijoj proslosti pa tako zboris..sine malo staza ti fali da bi se mogao ukljucit u ovakve rasprave...ja bi ti dodijelio titulu za najgluplji post na forumu..a promijeni taj nick jer se ne uklapa sa tvojim mentalnim sklopom,ipak je Gradacac kulturna sredina,naravno kad se izuzmu takvi kao ti...postoji jos nacina da budes primijecen.. pozz za Gradacac....Gradacac je napisao/la:Odgodena utakmica Zeljo Slavija Osimu se virus upleo u ekipu i nema igraca da mu igraju pa moro odgodti utakmicu hahahahhaaha ovo jos nigdje nisam vidio niti cuo
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma babo to njima sredi ,Morz samo kaze umorni su mi igraci treba odmora i sve sredeno,treba i bodova iz tezih utakmica i to je sredenoGradacac je napisao/la:Odgodena utakmica Zeljo Slavija Osimu se virus upleo u ekipu i nema igraca da mu igraju pa moro odgodti utakmicu hahahahhaaha ovo jos nigdje nisam vidio niti cuo

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Dzelo je napisao/la:bas me zanima kad si ti kralju poceo pratit fudbal pa nisi cuo za odgodu...a sigurno si i za Osima cuo u skorijoj proslosti pa tako zboris..sine malo staza ti fali da bi se mogao ukljucit u ovakve rasprave...ja bi ti dodijelio titulu za najgluplji post na forumu..a promijeni taj nick jer se ne uklapa sa tvojim mentalnim sklopom,ipak je Gradacac kulturna sredina,naravno kad se izuzmu takvi kao ti...postoji jos nacina da budes primijecen.. pozz za Gradacac....Gradacac je napisao/la:Odgodena utakmica Zeljo Slavija Osimu se virus upleo u ekipu i nema igraca da mu igraju pa moro odgodti utakmicu hahahahhaaha ovo jos nigdje nisam vidio niti cuo
Sta se ti nagovori da moj mentalni sklop ne skonta sta si napisao hahahahahaha. Alo care bolesni su mi igraci zovi odgodi nemam klupu nemam ovo nemam ono. Covjece to je smijesno sta ti je bolan. Cuj odgodio utakmicu sto mu ne igra par igraca i nece moci doci do bodova jel to? Pa to nema nigdje sta je sa tobom to samo kod nas moze tako. Znaci mi smo trebali da odgodoimo prva 4 kola nemam dovoljno kvalitetnih igraca, recimo virus ih sjebo

Ti jarane raspravljas o Zelji na Zvijezdinoj temi,a i Zvijezda ti odgodila utakmicu za nedjelju zbog sajma sljive.Gradacac je napisao/la:Dzelo je napisao/la:bas me zanima kad si ti kralju poceo pratit fudbal pa nisi cuo za odgodu...a sigurno si i za Osima cuo u skorijoj proslosti pa tako zboris..sine malo staza ti fali da bi se mogao ukljucit u ovakve rasprave...ja bi ti dodijelio titulu za najgluplji post na forumu..a promijeni taj nick jer se ne uklapa sa tvojim mentalnim sklopom,ipak je Gradacac kulturna sredina,naravno kad se izuzmu takvi kao ti...postoji jos nacina da budes primijecen.. pozz za Gradacac....Gradacac je napisao/la:Odgodena utakmica Zeljo Slavija Osimu se virus upleo u ekipu i nema igraca da mu igraju pa moro odgodti utakmicu hahahahhaaha ovo jos nigdje nisam vidio niti cuo
Sta se ti nagovori da moj mentalni sklop ne skonta sta si napisao hahahahahaha. Alo care bolesni su mi igraci zovi odgodi nemam klupu nemam ovo nemam ono. Covjece to je smijesno sta ti je bolan. Cuj odgodio utakmicu sto mu ne igra par igraca i nece moci doci do bodova jel to? Pa to nema nigdje sta je sa tobom to samo kod nas moze tako. Znaci mi smo trebali da odgodoimo prva 4 kola nemam dovoljno kvalitetnih igraca, recimo virus ih sjebohahahahahahh eto Nurdo i Fadile odgadajte utakmice ako nista sigurni da nije pobijeda.
hahahaha Bosna sta reci
Sajam sljive je nesto drugo!Sajam sljive ne utice na igru a ovo covjek nema igraca i nemoze da igra razumije sada sta ti pricam. A ja ovdje priam samo o Zvijezdi a ovi se gore sami javljaju. 

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Utakmica nije odgođena radi sajma, već radi programske šeme BHT1 

Dragon Town
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.