Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Neznam znal ko jel treniro Edo ovu cijelu pauzu od Rumunije
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To bi bio idealan scenarij,ali nije nemoguce da se i desiTRUST je napisao/la:Ma samo da nebu kakva 16-0 gdje ce nam se protivnik odlijepit, onda bolje da mi odemo na veliku razliku pa onda kad naprave nam razliku da mi opet imamo neku prednost ko u Rumunij. Nek se danas ponovi tekma ko u Rumunij samo sa efikasnim Mirzom i svi zadovoljniNEZALAGANJE je napisao/la:Crna dionica je neminovna kad imas ovakvu rotaciju,ma koliko se oni odmarali prije...TRUST je napisao/la:Samo da nebu de neka crna dionica nas igre ,gdje ce nam napravit veliku seriju. To nas je kostalo u Gruzij a umal i u Rumunij. Valjda je to Aco tokom pauze reguliso a i igraci su se odmorili. Tako da sad optimista sam sto se tice danasnje tekme

takodje sam optimista. i ako bude losa dionica, nek bude na pocetku. ali ne -20, pa da crkavamo stizuci prednost.bazeni je napisao/la:Danas utakmica s Latvijom,imali smo dosta dana odmora,vraća nam se Bavčić,imali smo se vremena pripremiti i ja sam optimista što se tiče utakmice.
Samo da ne bude ona crna četvrtina kad ne možeš ubaciti ništa ama baš ništa![]()
![]()
Sretno momci![]()
![]()
najdraze bi mi bila onako jedna egal utakmica do zadnjih 5 minuta. onda nasa serija od 10:0 i privestu utakmicu na miru kraju i to je to

ja smatram da bi ovako mogao odmoriti Aco Nihada i Zack tako sto u najboljoj petorci izvadi iz igre Nihada a ubacii Mitrovica na jedno 5 minute prije neke cetvrtine time nihad dobije 7 minuta odmora a onda umjesto Zack ubaci NIhada i sa najacom postavom i u kojoj je mitrovic odigramo jos 4 5 minuta sljedece cetvrtine na taj nacin Nihad odbije pristojan odmor od nekih 7 minuta Zack dobije nekih 5 minuta odmora a Mitrovic dobije 10 minuta igre zasto ne pa i latvija daje priliku mladim igracima uostalom ne mora u tih 10 minuta samo igrati Mitrovic moze i jos neki igrac dobiti priliku ali na ovaj nacin mozemo odmoriti glavne igrace Teletovic sada ima zamjenu i to je dobro Bavka moze odigrati 10 minuta umjesto Teletovica a Bavka moze igrati i na poziciji 5 zasto ne nekih 4 5 minuta
imam osjecaja da ce nas Štrenlieks, Bertans i Majers ubitibazeni je napisao/la:Danas utakmica s Latvijom,imali smo dosta dana odmora,vraća nam se Bavčić,imali smo se vremena pripremiti i ja sam optimista što se tiče utakmice.
Samo da ne bude ona crna četvrtina kad ne možeš ubaciti ništa ama baš ništa![]()
![]()
Sretno momci![]()
![]()

reptil je napisao/la:imam osjecaja da ce nas Štrenlieks, Bertans i Majers ubitibazeni je napisao/la:Danas utakmica s Latvijom,imali smo dosta dana odmora,vraća nam se Bavčić,imali smo se vremena pripremiti i ja sam optimista što se tiče utakmice.
![]()
Sretno momci![]()
![]()
![]()
![]()
pogotovo Bertans koji ce sutati sa reklama i pogadjati kao da suta zicere
![]()
.. Aco nabrij te nase dok jos nije pocela utakmica
AHH.od koga vi strahujete

Nadajmo se @Lumani, nadajmo se, to nam niko ne može oduzeti. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Svi mi prizeljkujemo pobjedu,al bit ce tesko,izuzetno tesko....
Cak i ako izgubimo,zelim castan poraz,s borbom do posljednje sekunde...
Cak i ako izgubimo,zelim castan poraz,s borbom do posljednje sekunde...
Kindže, kindže...
Znaci ako uzmemo danas idemo na EP
Ovi sretni amateri iz Latvije mogu samo da forsiraju tricu kao neki dan u Skenderiji.

Ovi sretni amateri iz Latvije mogu samo da forsiraju tricu kao neki dan u Skenderiji.
❤ si baš. CMOKić
Gledam stanje po ostalim grupama i kako vidim u slučaju da završimo kao treći sa 5 pobjeda, veoma je vjerovatno da će pored naše reprezentacije još 4 trećeplasirane iz ostalih grupa imati po pet pobjeda (samo Poljska će teško to napraviti ). E sad, s obzirom da mi nemamo neki Kipar ili luxemburg u grupi pa da nabijamo koš razliku kao drugi moglo bi se desiti i da se ne plasiramo.
Zato se je pobjeda u jednoj od ove dvije utakmice protiv latvije ili Gruzije imperativ. Aco priča da to nije neophodno za plasman da smanji pritisak, ali Boga mi stvari nisu tako ružičaste.
Zato se je pobjeda u jednoj od ove dvije utakmice protiv latvije ili Gruzije imperativ. Aco priča da to nije neophodno za plasman da smanji pritisak, ali Boga mi stvari nisu tako ružičaste.
Teško će biti treći sa 5 pobjedaGavijalov je napisao/la:Gledam stanje po ostalim grupama i kako vidim u slučaju da završimo kao treći sa 5 pobjeda, veoma je vjerovatno da će pored naše reprezentacije još 4 trećeplasirane iz ostalih grupa imati po pet pobjeda (samo Poljska će teško to napraviti ). E sad, s obzirom da mi nemamo neki Kipar ili luxemburg u grupi pa da nabijamo koš razliku kao drugi moglo bi se desiti i da se ne plasiramo.
Jedna reprezentacija može ostvariti 4 pobjede, druga 3,treća 2,četvrta 1 a ja ne vidim nijednog trećeplasiranog da ima više od 2 pobjede, a prvoj grupi će se vjerovatno poništavati rezultati iz susreta sa posljednjeplasiranim.
I DA STREAM JE od 18:20 na http://www.sports-x.net/p/channel1.html
-
- Kontakt:
evo tabele za treceplasirane
1. Latvia 4 2 2 334:289 6
2. Poland 4 2 2 321:278 6
3. Serbia 4 2 2 326:303 6
4. Azerbaijan 4 2 2 336:332 6
5. Hungary 4 2 2 294:305 6
6. Turkey 4 2 2 284:296 6
1. Latvia 4 2 2 334:289 6
2. Poland 4 2 2 321:278 6
3. Serbia 4 2 2 326:303 6
4. Azerbaijan 4 2 2 336:332 6
5. Hungary 4 2 2 294:305 6
6. Turkey 4 2 2 284:296 6
Evo gledam ove grupe i kontam mi smo jos i dobri kakve su nam istocne komsije(srbija)
ljudi imaju realne sanse da se ne plasiraju,imaju dva poraza i plus gostovanje crnogorcima,predzadnja tekma gostuju estoncimakoji su u igri a zadnje kolo domacini nezgodnom Izraelu

- Evolution87
- Kontakt:
Ocekujem pobjedu, ali nece biti ni malo lako. Ne vjerujem da ce njima ici trica k'o u Skenderiji 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Izbaci uljeza.ado21 je napisao/la:ja smatram da bi ovako mogao odmoriti Aco Nihada i Zack tako sto u najboljoj petorci izvadi iz igre Nihada a ubacii Mitrovica na jedno 5 minute prije neke cetvrtine time nihad dobije 7 minuta odmora a onda umjesto Zack ubaci NIhada i sa najacom postavom i u kojoj je mitrovic odigramo jos 4 5 minuta sljedece cetvrtine na taj nacin Nihad odbije pristojan odmor od nekih 7 minuta Zack dobije nekih 5 minuta odmora a Mitrovic dobije 10 minuta igre zasto ne pa i latvija daje priliku mladim igracima uostalom ne mora u tih 10 minuta samo igrati Mitrovic moze i jos neki igrac dobiti priliku ali na ovaj nacin mozemo odmoriti glavne igrace Teletovic sada ima zamjenu i to je dobro Bavka moze odigrati 10 minuta umjesto Teletovica a Bavka moze igrati i na poziciji 5 zasto ne nekih 4 5 minuta
Mitrovic.
Nije igrao protiv Rumuna, kamoli da ga danas ocekujemo. Mozda na momente ostavi Persic i Masica u petorci, da bi Nihad uhvatio koju minutu predaha.
Volio bi da Nurkic debituje, pa taman usao i u gustoj zavrsnici. Jbg, tako se stvaraju igraci. Od garbage-timea nema fajde, kako bi Bosa rekao. Odmah u vatru.
slazem se za pesica i masica jer obojica mogu igrati 2floyd je napisao/la:Izbaci uljeza.ado21 je napisao/la:ja smatram da bi ovako mogao odmoriti Aco Nihada i Zack tako sto u najboljoj petorci izvadi iz igre Nihada a ubacii Mitrovica na jedno 5 minute prije neke cetvrtine time nihad dobije 7 minuta odmora a onda umjesto Zack ubaci NIhada i sa najacom postavom i u kojoj je mitrovic odigramo jos 4 5 minuta sljedece cetvrtine na taj nacin Nihad odbije pristojan odmor od nekih 7 minuta Zack dobije nekih 5 minuta odmora a Mitrovic dobije 10 minuta igre zasto ne pa i latvija daje priliku mladim igracima uostalom ne mora u tih 10 minuta samo igrati Mitrovic moze i jos neki igrac dobiti priliku ali na ovaj nacin mozemo odmoriti glavne igrace Teletovic sada ima zamjenu i to je dobro Bavka moze odigrati 10 minuta umjesto Teletovica a Bavka moze igrati i na poziciji 5 zasto ne nekih 4 5 minuta
Mitrovic.
Nije igrao protiv Rumuna, kamoli da ga danas ocekujemo. Mozda na momente ostavi Persic i Masica u petorci, da bi Nihad uhvatio koju minutu predaha.
Volio bi da Nurkic debituje, pa taman usao i u gustoj zavrsnici. Jbg, tako se stvaraju igraci. Od garbage-timea nema fajde, kako bi Bosa rekao. Odmah u vatru.
sto se tice nurkica nebi bilo da ga malo spuste na zemlju jer kako cujem previse se digao, a nebi valjalo da onoliki talenat propadne zbog lude glave
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Samo da vas pozdravim i da mi date link.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Druže analizirao sam sve grupe i sve utakmice do kraja ali mi se ne da da ti svaku objašnjavam.kovacic je napisao/la:Teško će biti treći sa 5 pobjedaGavijalov je napisao/la:Gledam stanje po ostalim grupama i kako vidim u slučaju da završimo kao treći sa 5 pobjeda, veoma je vjerovatno da će pored naše reprezentacije još 4 trećeplasirane iz ostalih grupa imati po pet pobjeda (samo Poljska će teško to napraviti ). E sad, s obzirom da mi nemamo neki Kipar ili luxemburg u grupi pa da nabijamo koš razliku kao drugi moglo bi se desiti i da se ne plasiramo.
Jedna reprezentacija može ostvariti 4 pobjede, druga 3,treća 2,četvrta 1 a ja ne vidim nijednog trećeplasiranog da ima više od 2 pobjede, a prvoj grupi će se vjerovatno poništavati rezultati iz susreta sa posljednjeplasiranim.
I DA STREAM JE od 18:20 na http://www.sports-x.net/p/channel1.html
Evo npr. prve grupe:
Grupa A gdje će se rezultati sa najslabije plasiranom ekipom, vjerovatno Slovačkom poništiti
Crna Gora će vjerovatnim pobvjedama protiv Islanda i Estonije na svom terenu uzeti prvo mjesto sa 7 odn.6 pobjeda nakon što se odbiju rezultati zadnjeplasirane;
Srbija bi trebala dobiti Island, Izrael na svom terenu i CG u gostima i uz pretpostavku malo vjerovatnog poraza od Estonije u gostima imala bi 5 pobjeda;
Izrael ako dobije CG na svom terenu, Island i Estoniju u gostima takođe će imati 5 pobjeda;
Znači ovdje je ključna utakmica Estonija-Izrael, a u slučaju i da Estonija dobije ovu utakmicu, uz pobjede protiv Islanda i Srbije na svom terenu, Estonija bi umjesto Izraela imala bi 5 pobjeda i bila kandidat za plasman;
Ako analiziraš ovako svaku grupu vjeruj mi da postoji velika vjerovatnoća da 5 od šest trećeplasiranih ekipa ima po 5 pobjeda na kraju kvalifikacija. Samo Poljska ima skroz male šanse jer gostuje Finskoj i Belgiji od kojih je izgubila kod kuće.
Imal ko link raja ?
Kod mene onaj link (gore) neide...
Kod mene onaj link (gore) neide...

zasto link ne radi? hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.