Izet igra krilo, desno krilo, a mislim da može i lijevo, slična tipa igrača kao LulićCartman je napisao/la:Sad jos sredit za vaznijeg Hajrovica. A je li istina da je ovaj Izet ofanzivni vezni? Ako jest, onda stvarno ne vidim neku veliku potrebu za njim.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zanima me koji je izvor ove vijesti posto ih ovi kvazi novinari nisu navelicalcio je napisao/la:Papirologija se privodi kraju
Hajrović i Hadžić uskoro među Zmajevima
http://sportsport.ba/bh_fudbal/hajrovic ... vima/86951" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobre vijesti
ne vjerujem dok ih pape ne pozove. nadam se da ce i papirologija za Bicakcica biti sredjena. ako ima mjesto u reprezentaciji za Damira Vrancica koji grije klupu u cvajti, trebalo bi biti i za Ermina koji odlicno igra u prvih 11 i odlican je stoper.
Ma ovaj Hadzic "uskoro" dobija papire od marta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
On je krilo, ljevak, igra na obadvije strane, prema podacima na tm. Nesto kontam, mozda bi se mogao preskolovati na lijevog beka, i brat mu je defanzivac, mozda su slicni... 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nikad ovi ne navode izvor, ja sam davno digao ruke.Sakuragi je napisao/la:zanima me koji je izvor ove vijesti posto ih ovi kvazi novinari nisu navelicalcio je napisao/la:Papirologija se privodi kraju
Hajrović i Hadžić uskoro među Zmajevima
http://sportsport.ba/bh_fudbal/hajrovic ... vima/86951" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobre vijesti![]()
ne vjerujem dok ih pape ne pozove. nadam se da ce i papirologija za Bicakcica biti sredjena. ako ima mjesto u reprezentaciji za Damira Vrancica koji grije klupu u cvajti, trebalo bi biti i za Ermina koji odlicno igra u prvih 11 i odlican je stoper.
Kontaju nece da prave besplatnu reklamu drugima, ali zato im rado ukradu vijest ili izjavu.
Ich weisnicht, maybe
Ma neka ga na njegovoj poziciji, nek' nam jača konkurenciju, pa koja god to pozicija u timu bila
Ma neka ga na njegovoj poziciji, nek' nam jača konkurenciju, pa koja god to pozicija u timu bila
I Hajrovic je zaista dobar fudbaler i za veliko cudo borben sto nije bas svojstveno nasim igracima...Gledao sam ga dosta utakmica i u njemu dobijmo kvalitet vise na obje strane...A ni bekovske pozicije mu nisu nepoznate igrao je on to vec u Grashopersu...
Dobre vijesti ako su istinite mada TM kaze da ima nase papire...
Dobre vijesti ako su istinite mada TM kaze da ima nase papire...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 30 avg 2012, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
šta to naši nisu borbenigringobih je napisao/la:I Hajrovic je zaista dobar fudbaler i za veliko cudo borben sto nije bas svojstveno nasim igracima...Gledao sam ga dosta utakmica i u njemu dobijmo kvalitet vise na obje strane...A ni bekovske pozicije mu nisu strane igrao je on to vec u Grashopersu...
Dobre vijesti ako su istinite...
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
A da mi se skines sa...Nedimko je napisao/la:šta to naši nisu borbenigringobih je napisao/la:I Hajrovic je zaista dobar fudbaler i za veliko cudo borben sto nije bas svojstveno nasim igracima...Gledao sam ga dosta utakmica i u njemu dobijmo kvalitet vise na obje strane...A ni bekovske pozicije mu nisu strane igrao je on to vec u Grashopersu...
Dobre vijesti ako su istinite...![]()
![]()
![]()
pa ima li borbenijih ljudi od rahimića ibiševića ibričića spahića salihamidžića nekada hibić konjić jarane fulo si post al totalno
Ibricic i borbenost ....
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 30 avg 2012, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
ti si prvi počeogringobih je napisao/la:A da mi se skines sa...Nedimko je napisao/la:šta to naši nisu borbenigringobih je napisao/la:I Hajrovic je zaista dobar fudbaler i za veliko cudo borben sto nije bas svojstveno nasim igracima...Gledao sam ga dosta utakmica i u njemu dobijmo kvalitet vise na obje strane...A ni bekovske pozicije mu nisu strane igrao je on to vec u Grashopersu...
Dobre vijesti ako su istinite...![]()
![]()
![]()
pa ima li borbenijih ljudi od rahimića ibiševića ibričića spahića salihamidžića nekada hibić konjić jarane fulo si post al totalno
Eh ako je takav onda bujrum.calcio je napisao/la:On je krilo, ljevak, igra na obadvije strane, prema podacima na tm. Nesto kontam, mozda bi se mogao preskolovati na lijevog beka, i brat mu je defanzivac, mozda su slicni...
@Nedimko: Izbrisi System32. Bice ti kompjuter brzi. Vjeruj mi.
Joj @ Cartmane, nek' si ga ti prihvatio, sada možemo s mirom da čekamo da riješi dokumentaciju 
a neznam šta je to ajd pomozi pa brz mi je kako znaš da nijeCartman je napisao/la:Eh ako je takav onda bujrum.calcio je napisao/la:On je krilo, ljevak, igra na obadvije strane, prema podacima na tm. Nesto kontam, mozda bi se mogao preskolovati na lijevog beka, i brat mu je defanzivac, mozda su slicni...
Ma evo upravo sam javio ambasadi da mu konacno prihvate to.zizu1991 je napisao/la:Joj @ Cartmane, nek' si ga ti prihvatio, sada možemo s mirom da čekamo da riješi dokumentaciju
šta je to system 32 ajd budi drug da nije neki virusCartman je napisao/la:Ma evo upravo sam javio ambasadi da mu konacno prihvate to.zizu1991 je napisao/la:Joj @ Cartmane, nek' si ga ti prihvatio, sada možemo s mirom da čekamo da riješi dokumentaciju
[youtube][/youtube]Nedimko je napisao/la:a neznam šta je to ajd pomozi pa brz mi je kako znaš da nijeCartman je napisao/la:Eh ako je takav onda bujrum.calcio je napisao/la:On je krilo, ljevak, igra na obadvije strane, prema podacima na tm. Nesto kontam, mozda bi se mogao preskolovati na lijevog beka, i brat mu je defanzivac, mozda su slicni...
ugasi kompjuter druze i ne pali ga jedan mjesec
Nije problem ni u Hajrovicu ni u konkurenciji. Problem je sto Pape vjerovatno ne konta koncept konkurencije pa ako pozove Hajrovica nece nekog drugog i obratno, pa se onda krpimo k’o za prijateljske. Nekontam, valjda nece da se nekom zamjeri, sta li. Da ima autoritet, kao sto ga nema, zvao bi po 21-24 igraca i zagrijavao ih od 30. minute po aut liniji samo da prvotimci znaju da im vrijeme kuca.amho je napisao/la:pojacat' ce konkurenciju... stalno se zalimo da nam je suzen izbor kvalitetnih igraca, pa selektor zove igrace koji ne igraju nigdje... momak igra redovno u jakoj ligi za nase uslove i kao takav je sigurno potreban repki bez obzira na poziciju...Cartman je napisao/la:Sad jos sredit za vaznijeg Hajrovica. A je li istina da je ovaj Izet ofanzivni vezni? Ako jest, onda stvarno ne vidim neku veliku potrebu za njim.
Mada mozda nije ni do Papeta vec do nasih reprezentativaca koji misle da su nezmjenjivi.
Igra Hajro i desno krilo. Da me neko ne bi ispravlj'o, gledah ove sezone jednu utakmicu, gdje je igrao uz desnu aut liniju.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Arnelinho je napisao/la:Igra Hajro i desno krilo. Da me neko ne bi ispravlj'o, gledah ove sezone jednu utakmicu, gdje je igrao uz desnu aut liniju.
Sa koje strane aut linije?
Ako je igrao, neće igrati sa desne strane desne aut linije. Valjda se igra između dvije aut linije. 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.