HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
@Mandrake to ti nisu poljske zastave to su zastave grada Dortmunda
[urlhttp://www.google.ba/imgres?imgurl=http://spb. ... A&dur=1070][/url]
Vidim nekima sam nedostajao,pogotovo susjedama iz Vrapcica i okolice!
Dosadni ste sa zastavama,netko se dici sahovnicom,neko ljiljanom,neko drzavnom zastavom ,neka svatko probere gdje ga srce vuce ,tudje nemoj-svoje nedaj!
Vidim kako me nije bilo Zrinjski razvaljuje i zaradi 400 000 KM!Valja provesti odmor u neznanju pa naletiti na ovakve informacije!

Dosadni ste sa zastavama,netko se dici sahovnicom,neko ljiljanom,neko drzavnom zastavom ,neka svatko probere gdje ga srce vuce ,tudje nemoj-svoje nedaj!

Vidim kako me nije bilo Zrinjski razvaljuje i zaradi 400 000 KM!Valja provesti odmor u neznanju pa naletiti na ovakve informacije!

Luka Modric protiv Sarajeva u dresu Zrinjskog!
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
coggnac je napisao/la:@Mandrake to ti nisu poljske zastave to su zastave grada Dortmunda

Prihvaćam kritiku... ali evo ti nova slika, gdje su češka i brazilska zastava... uglavnom nije ni bitno koja je zastava, samo sam htio pobit činjenice kolega forumaša koji se koristi lažima i neutemeljenima činjenicama

Ma kakva Zvijezda,Mile Car Peher ce dokazati bh fanatikosima da zasluzuje poziv u "svetinju" tako sto ce zabiti tri gola maloj Zvijezdi! 

Slažem se totalno s tobombekicamir je napisao/la:Ma kakva Zvijezda,Mile Car Peher ce dokazati bh fanatikosima da zasluzuje poziv u "svetinju" tako sto ce zabiti tri gola maloj Zvijezdi!

mislis care Zvijezda ce pojest tvog zrinjskog u 3 zalogaja + sto ces imat priliku gledat na BHT-ubekicamir je napisao/la:Ma kakva Zvijezda,Mile Car Peher ce dokazati bh fanatikosima da zasluzuje poziv u "svetinju" tako sto ce zabiti tri gola maloj Zvijezdi!

KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Mandrake je napisao/la:Slažem se totalno s tobombekicamir je napisao/la:Ma kakva Zvijezda,Mile Car Peher ce dokazati bh fanatikosima da zasluzuje poziv u "svetinju" tako sto ce zabiti tri gola maloj Zvijezdi!Baš imam osjećaj da će Mile zabit i to hladno za nova 3 boda i nastavak uspješne serije za nas
Kakva je atmosfera bila protiv Borca?!

kakav crni Mile... protiv Borca se s loptom nije sastao... najbolji naš igrač Arežina odlučuje utakmicu u Gradačcu ili I.Aničić koji svaku tekmu pretrči ko Krešo Kordić godišnje 

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
SilenT ,nažalost Arežina ne može igrati protiv Zvijezde zbog kartona.Što se mene tiče nek zabije MelhersilenT je napisao/la:kakav crni Mile... protiv Borca se s loptom nije sastao... najbolji naš igrač Arežina odlučuje utakmicu u Gradačcu ili I.Aničić koji svaku tekmu pretrči ko Krešo Kordić godišnje

Što se tiče zastava ,mi imamo svoju i nikome je ne damo a ovi provokatori neka nam je uzmu ili zabrane ako mogu.Kako nama tamo tako i njima u Mostaru.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
- benfica1923
- Kontakt:
SAMO JAKO,slazem se stobom acovicu.....Idemo po tu pobjedu,nek Lazo proradi,rekao je da je imao malu krizu al opet dao je pobjednicki gol skutorima,sad slijedi njegovo razdoblje,nadam se malo boljem sudjenju....acovic1 je napisao/la:SilenT ,nažalost Arežina ne može igrati protiv Zvijezde zbog kartona.Što se mene tiče nek zabije MelhersilenT je napisao/la:kakav crni Mile... protiv Borca se s loptom nije sastao... najbolji naš igrač Arežina odlučuje utakmicu u Gradačcu ili I.Aničić koji svaku tekmu pretrči ko Krešo Kordić godišnje![]()
ili fizioterapeut Đolo
![]()
ako ikako može samo da mi dobijemo.Lani je Lazar zabio za 1-1 i ja mislim da će opet u nedjelju ,Zvjezda mu nekako leži.
Što se tiče zastava ,mi imamo svoju i nikome je ne damo a ovi provokatori neka nam je uzmu ili zabrane ako mogu.Kako nama tamo tako i njima u Mostaru.
Svi su zdravi ,malo problema cujem ima Radeljic ali ova momcad bi mogla "zapapriti" Zvezdi iz Gradačca!
.....................Melher.....................
Markovic..Anicic.M....Markic......Stojkic
Pehar....Muminovic...Milicevic....Lazar
..................Vučina.....................
.................I.Anicic.......................
Mada bi iskreno vise na Lazarevo mjesto stavio Zurzinova !
.....................Melher.....................
Markovic..Anicic.M....Markic......Stojkic
Pehar....Muminovic...Milicevic....Lazar
..................Vučina.....................
.................I.Anicic.......................
Mada bi iskreno vise na Lazarevo mjesto stavio Zurzinova !
čuj ima žute... ufff nema veze... nikad širu klupu nismo imali.... zna li itko išta o ovom momku što je došao iz Varaždina... kažu jede loptuacovic1 je napisao/la:SilenT ,nažalost Arežina ne može igrati protiv Zvijezde zbog kartona.

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Znam samo da mu je "babo" bio solidan igrac i da je igrao sa Makom,Mumlekom i Vugrinecom u ekipi ,stoga ako si dobar sa Makom raspitaj se i u moje ime!silenT je napisao/la:čuj ima žute... ufff nema veze... nikad širu klupu nismo imali.... zna li itko išta o ovom momku što je došao iz Varaždina... kažu jede loptuacovic1 je napisao/la:SilenT ,nažalost Arežina ne može igrati protiv Zvijezde zbog kartona.

Prvo pozdrav za Bekica ! 
Neigranje Arezine je za nas veliki hendikep, jer je po meni dosad nas najbolji igrac. a uz to jos Milicevic igra ispod svake razine. Arezinu ce pretpostavljam mijenjati Muminovic, sto nije lose. Nek' igra ovaj momak sto je dos'o sto se mene tice, samo da Kristu ne gledam
Imam osjecaj da bi I.Anicic mogao proraditi u Gradačcu, a i oni su se malo previse digli, kontaju razvalit ce nas
I, sta bi s Radeljicem ?

Neigranje Arezine je za nas veliki hendikep, jer je po meni dosad nas najbolji igrac. a uz to jos Milicevic igra ispod svake razine. Arezinu ce pretpostavljam mijenjati Muminovic, sto nije lose. Nek' igra ovaj momak sto je dos'o sto se mene tice, samo da Kristu ne gledam

Imam osjecaj da bi I.Anicic mogao proraditi u Gradačcu, a i oni su se malo previse digli, kontaju razvalit ce nas

I, sta bi s Radeljicem ?
Arežina definitivno napredovao.Napokon zadnji vezni koji gleda naprijed i možda je malo apsurdno ali napokon netko tko zna dobro zavrnuti iz kornera i dati dugu loptu.Hrvoju Milićeviću treba dati kredit jer momak uopće nije imao pauzu.Nakon prošlog prvenstva otišao na pripreme sa Hrvatskom U19 reprezentacijom,pa onda na evropsko prvenstvo do 19 godina pa onda nakon tri dana odmora opet na pripreme sa Zrinjom.Momak je mlad i treba to sve izdržati.Ali imamo mi sada dovoljno dugu klupu da uskoče neki igrači i dobro odrade posao.Po meni ekipa koja je igrala drugo poluvrijeme protiv Borca može započeti u Gradačcu.Znači uskaču Muminović i Žuržinov , umjesto Radeljića Markić i Lazar ostaje unutra jer nema Arežine.Ajmo Zrinja!!starmo94 je napisao/la:Prvo pozdrav za Bekica !
Neigranje Arezine je za nas veliki hendikep, jer je po meni dosad nas najbolji igrac. a uz to jos Milicevic igra ispod svake razine. Arezinu ce pretpostavljam mijenjati Muminovic, sto nije lose. Nek' igra ovaj momak sto je dos'o sto se mene tice, samo da Kristu ne gledam![]()
I, sta bi s Radeljicem ?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Kad ste vec kod tih zastava. Nagledali smo ih se na utakmicama Wolfsburga dok je Dzeko igrao i sigurno je svim Bosancima i Hercegovcima bilo drago da je vide i da se njihovo postuje svugdje. Isto tako mislim da zastava Hrvatske, zastava Njemacke, zastava Brazila treba imat pravo da bude na stadionu BH Lige. Ne da viori gore medju sluzbenim, zna se sta tamo viori, al medju navijacima ne treba branit. Ako za taj klub igra Nijemac i dodje Nijemac da ga podrzi zasto onda nebi smio unijes njemacku zastavu, isto vrijedi i za hrvatsku. Dosta kompleksa su si neki ljudi nabili s godinama, uzas jedan i trebaju da se stide, jer zastava se mora postovat i ne smje bit 'povrijedjena' pa cija god da je, jer je to krivicno djelo.
I kad ste toliki pacenici nek je Zrinjskom sretno u nedjelju i da vam utrpa 5 komada.
I kad ste toliki pacenici nek je Zrinjskom sretno u nedjelju i da vam utrpa 5 komada.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Jack777Pott je napisao/la:Kad ste vec kod tih zastava. Nagledali smo ih se na utakmicama Wolfsburga dok je Dzeko igrao i sigurno je svim Bosancima i Hercegovcima bilo drago da je vide i da se njihovo postuje svugdje. Isto tako mislim da zastava Hrvatske, zastava Njemacke, zastava Brazila treba imat pravo da bude na stadionu BH Lige. Ne da viori gore medju sluzbenim, zna se sta tamo viori, al medju navijacima ne treba branit. Ako za taj klub igra Nijemac i dodje Nijemac da ga podrzi zasto onda nebi smio unijes njemacku zastavu, isto vrijedi i za hrvatsku. Dosta kompleksa su si neki ljudi nabili s godinama, uzas jedan i trebaju da se stide, jer zastava se mora postovat i ne smje bit 'povrijedjena' pa cija god da je, jer je to krivicno djelo.

Skutori ovo, skutori ono.Ako smo mi skutori sta vi glumite da niste-Kako kolege s istocne strane kazu,skuturija.I ti Portugalac samo gledas kako Široki ocrniti. Glumis tu nekog Ultrasa samo zato sto u stocu navijači Veleza imaju podruznicu.Navijaj za svoj klub Stolac,i da vam vise Podrumi ne moraju pomagati.Radite stogod dole,da niste zadnja rupa na svirali i manje se uvlaci Mostarcima u gu*u.Lakse ces disati.benfica1923 je napisao/la:SAMO JAKO,slazem se stobom acovicu.....Idemo po tu pobjedu,nek Lazo proradi,rekao je da je imao malu krizu al opet dao je pobjednicki gol skutorima,sad slijedi njegovo razdoblje,nadam se malo boljem sudjenju....acovic1 je napisao/la:SilenT ,nažalost Arežina ne može igrati protiv Zvijezde zbog kartona.Što se mene tiče nek zabije MelhersilenT je napisao/la:kakav crni Mile... protiv Borca se s loptom nije sastao... najbolji naš igrač Arežina odlučuje utakmicu u Gradačcu ili I.Aničić koji svaku tekmu pretrči ko Krešo Kordić godišnje![]()
ili fizioterapeut Đolo
![]()
ako ikako može samo da mi dobijemo.Lani je Lazar zabio za 1-1 i ja mislim da će opet u nedjelju ,Zvjezda mu nekako leži.
Kvota seljacino sta ti je smijesno ? Aj ne smaraj vise i odyebi na svoju temu..
Svi u Gradacac !
...gdje god igrao, bili smo sa tobom i uvijek smo ti bili podrska...
Svi u Gradacac !
...gdje god igrao, bili smo sa tobom i uvijek smo ti bili podrska...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.