Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Žao mi Ronalda, fakat.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Bas mu je krivoGaziHusrevbeg je napisao/la:Žao mi Ronalda, fakat.

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ajde , makar je pred hobitima rekao da je Real bolji da ce osvojit..
ofirno prcanje
ofirno prcanje

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ali opet ofirno "duji" na dodjeli, po ko zna koji put.Raul_64 je napisao/la:Ajde , makar je pred hobitima rekao da je Real bolji da ce osvojit..
ofirno prcanje

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
ako nije messi bolji na klupskom nivou,e onda jest neko na internacionalnommessilla je napisao/la:Ali opet ofirno "duji" na dodjeli, po ko zna koji put.Raul_64 je napisao/la:Ajde , makar je pred hobitima rekao da je Real bolji da ce osvojit..
ofirno prcanje

penali,penali..
Nek on nastavi svojih 148 golova u 148 utakmica i filovanje barcelone meni dobro..
grupa tesko al Ayax je 6 bodova za Real momentalno..
Dortmund igra lijepo i otvoreno i mislim da bi mogli nahebat..
citi hazarderski..
ma mislim da ce se grupa apslovirati bez poraza.
Kao npr prošle godine kad je popravljao gol razliku nad nižerazrednim ekipama poput Dinama,Lyona i Ajaxa.emir18 je napisao/la:a kad to nije dobioSaurman je napisao/la:Napokon je i Real dobio grupu po mjeri.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Grupa smrti ali naravno sigurica za Real. Drago mi je sto je city tu da ih se demolira napokon i pokaze kakav su karinaski klub. Zao mi je borussie koja ce tesko zijaniti u obje tekme a drag su mi tim. Ajax naravno 6 bodova nek odmah preda jer druge opcije nema, dzabe ce se umarati i rizikovati koju povredu. Bar 16 bodova ocekujem
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
sve su to ekipe bara bara sa getafe-om
kao sto nisu ni bara bara s barcelonom..nyxem je napisao/la:sve su to ekipe bara bara sa getafe-om
Tri pobjede na Bernabeu i u Amsterdamu je samo po sebi dovoljno za prvo mjesto..
LP je prioritet

Mislim, kad nije LP prioritet, doduše prije 2 sezone prioritet je bilo proći i osminu finala ali i tu smo prepreku napokon prešli. Sad je prepreka 1/2 finala. Vazda nešto.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Prioritet je domace prventsvo uvijek..
al posto si vec aktuelni prvak( a osvojio si kup,superkup i kompletirao sve u Španiji) evropa mora biti glavna.
al posto si vec aktuelni prvak( a osvojio si kup,superkup i kompletirao sve u Španiji) evropa mora biti glavna.
- KapioFootball
- Kontakt:
- Nail for Real
- Kontakt:
Real je najjaci. Mislim da tu nema spora.
City ima pojedince i prosjecnog trenera. Dortmund ima slabiji tim ali boljeg trenera. Bice zanimljivo, mada mislim da cemo zavrsiti prvi sa svim pobjedama na Bernabeu.
Steta, htio sam Juve. Valjda ce biti sladje u knock-out fazi
.
City ima pojedince i prosjecnog trenera. Dortmund ima slabiji tim ali boljeg trenera. Bice zanimljivo, mada mislim da cemo zavrsiti prvi sa svim pobjedama na Bernabeu.
Steta, htio sam Juve. Valjda ce biti sladje u knock-out fazi

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ovo ocekujem:
1. Real
2. BvB
3. City
4. Ajax
1. Real
2. BvB
3. City
4. Ajax
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
George Weah: "Moram priznati da sam iznenadjen.. -Iniesta je sjajan nogometaš i to se mora priznati, ali teško se on može porediti sam Ronaldom i Messijem.
Čestitam mu na osvojenoj nagradi ali moje mišljenje je da je Cristiano trenutno najbolje što evropa i svijet imaju."
Čestitam mu na osvojenoj nagradi ali moje mišljenje je da je Cristiano trenutno najbolje što evropa i svijet imaju."

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Raul7 je napisao/la:George Weah: "Moram priznati da sam iznenadjen.. -Iniesta je sjajan nogometaš i to se mora priznati, ali teško se on može porediti sam Ronaldom i Messijem.

al nema veze

Još ako ne dobije Balon d'Or.. Uf 

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Mah znas se ko ce dobit..Toxicity je napisao/la:Još ako ne dobije Balon d'Or.. Uf

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Takvih jarana koji govore za Iniestu ima milion.
Iniesta da je napadac, bio bi u rangu Messija.
Al eto, valjda vi ovdje sa foruma bolje znate.
Iniesta da je napadac, bio bi u rangu Messija.
Al eto, valjda vi ovdje sa foruma bolje znate.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.