dovidjenjaJassa_asa je napisao/la:bavarian_bk je napisao/la:Koji si ti ljakse to je nevjerovatno . Ti da si selektor sad bi sjedio na klupi u Latviji a ne za svojim računarom . Tako da ti je najbolje da se poklopiš jado jadni . Svi ste mi vi fuj ! Samo čekate poraz da ospete po našim reprezentativcima .Jassa_asa je napisao/la:Nikad' vise necu gledati ove jadove jadne,mater vam hebem kontam Aco zna nesto o kosarci on najgori selektor ispade,jedino je dobar izbor igraca imao,ali i to nije najbolje sto se moglo uraditi,dabogda ispali sad **** odvratni,Latvija,a pogotovo Gruzija su kosarkaske reprezentacije nizeg ranga,dok Aco kako bi sebe opravdao stavlja Gruziju medju osam u Evropi,ma daj mogao si reci medju 2 u svijetu,SAD pa oni,majku ti hebem onu namazanu,*icko jedna,garantujem,kada bi mene stavili za selektora da bi prosao bez poraza,ili sa samo jednim u ovoj grupi,on ce na kraju imati najmanje tri,jadno i mutavo.
MA MATER TI HEBEM JEL TI KONTAS DA JA OVO GLEDAM SVAKE GODINE ODGLEDAM SVAKU UTAKMICE ROME,KAHE,GALATE,SAD CU ALBE NETSA I OSTALIH EKIPA SAMO DA BI PRATIO NASE **** KOSARKASE,STA HOCES DA IH HVALIM MATER TI HEBEM KAD ZNAM DA SU BOLJI OD OVOGA?
DA SE NECES TI OSIPATI,EVO TI PITANJE ODGOVORI MI ZA PET SEKUNDI,ZA STA JE POZVAN NEDIM BUZA U MOSKVU OVE GODINE?U KOJOJ EKIPI IGRA SINANOVIC? KOLIKA JE PLATA MIRZI TELETOVICU U NETSIMA,KOJI JE UGOVOR POTPISAO? NE ZNAS RE*ARDU NISTA ZATO STO NE PRATIS I NE PODRZAVAS JA KOJI IDEM NA MALTENE SVAKU UTAKMICU REPREZENTACIJE CU DOBIJATI SLOM ZIVACA DA BI MI TI REKAO DA SAM LJAKSE MATER TI HEBEM U *ICKU SAKATU
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
cuuj,, ja dosad bogami mislio da smo to mikokuz je napisao/la:Latvija je najbolja od svih momčadi u našoj grupi

Treba hladne glave pricati, a ne 15 secundi nakon zavrsetka utakmice. Medjutim, ja cu uvijek govoriti da Mirza ukoliko nastavi ovako da sutira, sjedit ce na klupi u Netsima kako sad sjedi Mitrovic u rep.BIH.
I hajde vise da igramo tu odbranu u pm. !!
Aco je veliki filozof, intervju isprica kao da je studirao bosanski jezik i knjizevnost, al zato sve ono sto je izgovorio,slagao je !
PS. Naši su izgleda tražili pasoše danima, pa nisu uspjeli trenirati slobodna bacanja - ebem ti koš !
Aco je veliki filozof, intervju isprica kao da je studirao bosanski jezik i knjizevnost, al zato sve ono sto je izgovorio,slagao je !
PS. Naši su izgleda tražili pasoše danima, pa nisu uspjeli trenirati slobodna bacanja - ebem ti koš !
Kindže, kindže...
Kako ljudi ne mozete da skontate Skandinavske zemlje tipa LITVANIJA, FINSKA, ESTONIJA, LATVIJA... Za nas nerjesena enigma. pa i da smo sva slobodna pogodil do sada opet nista nebi napravili.. pa kad sinanovic stavi ruku na oci BERTINSU a on pogodi sa reklama isto koda nikoga nema ispred njeg.. sta tu mozes ocekivati.. Nas je islo protiv Holandije a njih je islo protiv nas. Kraj price FAtajmo se za slamcicu spasa tj za repke koje su pusiona Holandija i rumunija i mrs na EVROPSKO. HAJMO BOSNO!
pa eto kad već vidiš da oni pogađaju otvorene šuteve, onda vidi da i mi nemamo odbrane, nisu ni oni fenomenalni u odbrani, ali su sasvim solidni, bolji od nas i imaju duplo bolji skok od nas...armin dju je napisao/la:cuuj,, ja dosad bogami mislio da smo to mikokuz je napisao/la:Latvija je najbolja od svih momčadi u našoj grupiinace nesto mi je cudno kako oni pogadjaju tako te otvorene suteve, skroz mi nesto neobicno
eto kao što vidiš u tri ključna segmenta, (hajde da pišemo da smo bolji u napadu) oni su bolji u dva, što ih svrstava iznad nas...
kao što neko napisa, naš čitav napad se sastoji od 95 forsiranih šuteva Mirze, a posebno voli s 10 metara i s rukom u njegovom licu...
Zadnja izmjena: kokuz, dana/u 30 avg 2012, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Dalje ne citamreptil je napisao/la:Kako ljudi ne mozete da skontate Skandinavske zemlje tipa LITVANIJA, FINSKA, ESTONIJA, LATVIJA... Za nas nerjesena enigma. pa i da smo sva slobodna pogodil do sada opet nista nebi napravili.. pa kad sinanovic stavi ruku na oci BERTINSU a on pogodi sa reklama isto koda nikoga nema ispred njeg.. sta tu mozes ocekivati.. Nas je islo protiv Holandije a njih je islo protiv nas. Kraj price FAtajmo se za slamcicu spasa tj za repke koje su pusiona Holandija i rumunija i mrs na EVROPSKO. HAJMO BOSNO!

ZELJEZNICAR 1921!
BItno je da administracija brise moje postove
A Jassa neka hebe sve redom
PS. BRAVOOOOOOOO

PS. BRAVOOOOOOOO
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Mi 'skoka' nemamo od '93-te a opet nikako da ga prezalimo ...Željooooo je napisao/la: kad ti ekipa kao što je Latvija ima 4 napada zaredom jer ti nemaš skoka,to je stvarno žalosno ..

Mirze da nema,ne bih imao ni pobjedu!!Nije njegov posao da obavlja i zadatke od centra?Nema on skim igrati,to je problem..Napisao sam prije pocetka kvalifikacija,Mirza ako ne bude ubacivao po 25 mi smo Titanik.Adibhf88 je napisao/la:Treba hladne glave pricati, a ne 15 secundi nakon zavrsetka utakmice. Medjutim, ja cu uvijek govoriti da Mirza ukoliko nastavi ovako da sutira, sjedit ce na klupi u Netsima kako sad sjedi Mitrovic u rep.BIH.
Na stranu,sto je danas fulao sve,ali kad on odigra lose ,moze li barem jednom neko drugi da zablista?..Kad Mirza zabije 30 tada se i Nihad razigra,inace nista...Ali bice bolje...
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 30 avg 2012, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ja mogu nazalost samo potvrditi ono sto sam vidio i pisao o tome ranije.
Nakon kosarkaskog pogroma kojeg smo imali u liku i djelu Sabita te Memse velicanstvenog dobili smo AP.
Napredak sto jest jest i to besplatan.
Branimo se u 1/4, drugu predamo a 3 i 4 budemo neozbiljni sparing partneri i sve to na celu sa ozbiljno indolentnim besplatnim AP.
Nocas vidljivo ranjivu i ozbiljno nervoznu(u pocetku) ekipu Latvije, Letonije ili kako god mogla je iole ozbiljna odbrana staviti u djep. Al kako nas narod kaze besplatnom pa i porazu se ne gleda u zube, jel tako.
Treba reci da ovo nije nasa realnost nego posljedica nase trenutne nakaradnosti kako u svemu tako i u sportu.
Al da ne uzimam previse prostora pravim navijacima ipak ljudi imaju potrebu da nam objasne kako je ovo sto smo nocas gledali ustvari uspjeh i kako kad se plasiramo u ovako teskoj grupi na E. prventsvo i budemo rupa za napucavanje ustvari uspjeh i znacajan pomak naseg sporta.
Nakon kosarkaskog pogroma kojeg smo imali u liku i djelu Sabita te Memse velicanstvenog dobili smo AP.
Branimo se u 1/4, drugu predamo a 3 i 4 budemo neozbiljni sparing partneri i sve to na celu sa ozbiljno indolentnim besplatnim AP.
Nocas vidljivo ranjivu i ozbiljno nervoznu(u pocetku) ekipu Latvije, Letonije ili kako god mogla je iole ozbiljna odbrana staviti u djep. Al kako nas narod kaze besplatnom pa i porazu se ne gleda u zube, jel tako.
Treba reci da ovo nije nasa realnost nego posljedica nase trenutne nakaradnosti kako u svemu tako i u sportu.
Al da ne uzimam previse prostora pravim navijacima ipak ljudi imaju potrebu da nam objasne kako je ovo sto smo nocas gledali ustvari uspjeh i kako kad se plasiramo u ovako teskoj grupi na E. prventsvo i budemo rupa za napucavanje ustvari uspjeh i znacajan pomak naseg sporta.

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
Zacepi vise!Aco je za Sabita kralj!! Pogledaj Srbiju imaju 12 opasnih igraca pa opet izgubise od crne gore i izraela(ubjedljivo od Izraela) VECERAS NIJE ISLO I TO JE TO I NEMA SE VISE STA PRICATI!!!!mahalac je napisao/la:Ja mogu nazalost samo potvrditi ono sto sam vidio i pisao o tome ranije.
nemoj tako, znao je i Mujezinovic a i Ovcina po kadkad koju uhvatitibandit je napisao/la:Mi 'skoka' nemamo od '93-te a opet nikako da ga prezalimo ...Željooooo je napisao/la: kad ti ekipa kao što je Latvija ima 4 napada zaredom jer ti nemaš skoka,to je stvarno žalosno ..

-
- Kontakt:
jasa je banovan, a ti oftopicaris!vrebac86 je napisao/la:BItno je da administracija brise moje postove![]()
A Jassa neka hebe sve redom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS. BRAVOOOOOOOO
Ordem e progresso
Zamolio bi sve koji veceras zele da brane ovaj skup kvazikosarkasa da ohanu, jer svega sam se u zivotu nagledao ali ovako lose kosarke nikada.
Ovo je velika sramota za BH kosarku, treba im dati podrsku u slijedecim tekmama, ali cemo se jako jako tesko kvalifikovati, jer ovi kvazikosarkasi tesko ce dobiti holandiju i rumuniju kuci, a pobjedi u Gruziji ni ne sanjam.
Iako sam se potajno nadao danasnjoj pobjedi, povratku Bavketa i makar neizvjesnoj tekmi, Aco i divljaci su totalno podbacili, i sva ova predstava zasluzuje jednu veliku NULU, cast malom Buzi koji je pokazao kako se bori za dres repke.
Nadam se da je Petrovic shvatio da mu ovo ne moze biti dovoljno za kvalifikacije, da nemas rezernog pleja, beka, cetvorke. Prva trojka ti se povrijedi sto se i osjeti na rezultatu, sa 3,4 Masine trice bila bi druga prica.
Imas polucentra, ma kakvo polu, desetinu centra pored kojeg svaki kepec skoci i uzme loptu, za veceras rekorni peti napad (to ni Albaniji ne uspjeva, da ne vrijedjam Albance), koji je inace u napadu efikasan ko Fazlija na olimpijadi, imamo veceras Teletovica i Djedovica koji su ultra-mega-sega-giga neraspolozeni i Zeka koji nit smrdi nit mirise.
Aco se olako odreko Ikonica, Vasiljevica pa i Bajramovica, nakon povrede Bavcica i Gordica i upoznavanja Mitrovica kako nije vidio da nema igraca. Mitrovic NIKAD ali bas NIKAD nece biti ni kopija Ikonica, Kikanovic nikad nece biti centar, on moze igrati maksimalno 5 minuta po tekmi i to kada je sve rjeseno.
Teletovicu treba zamjena i akcija gdje ce ostati sam na sutu.
Djedovic je dostigao svoj limit, slab sut, odbrane vise nema, ulaz sve losiji i losiji.
Sve u svemu, hvala selektoru i reprezentativcima na sramoti koju su nam priredili, pa bolje da su Buza, Vrabac i Nurkic igrali nego sto sam gledao silovanje Djedovica, kilu banana koju je dobio Persic i 118 ofanzivnih skokova pored stange Kikanovica.
@#neno, razocarenje za tebe, i hladan tus za sve one koji su se nadali da BH kosarka napokon moze izaci iz tame, ja sam spadao medju takve i zbog toga sve ovo veceras boli.
Sada se konsolidovati i probati dobiti holandiju i rumune, jer nam je to rang. Mi na EP nemamo sta traziti, nazalost iz samo jednog razloga, ova ekipa ne igra odbranu, cak ni ne zna sta je odbrana.
Ovo je velika sramota za BH kosarku, treba im dati podrsku u slijedecim tekmama, ali cemo se jako jako tesko kvalifikovati, jer ovi kvazikosarkasi tesko ce dobiti holandiju i rumuniju kuci, a pobjedi u Gruziji ni ne sanjam.
Iako sam se potajno nadao danasnjoj pobjedi, povratku Bavketa i makar neizvjesnoj tekmi, Aco i divljaci su totalno podbacili, i sva ova predstava zasluzuje jednu veliku NULU, cast malom Buzi koji je pokazao kako se bori za dres repke.
Nadam se da je Petrovic shvatio da mu ovo ne moze biti dovoljno za kvalifikacije, da nemas rezernog pleja, beka, cetvorke. Prva trojka ti se povrijedi sto se i osjeti na rezultatu, sa 3,4 Masine trice bila bi druga prica.
Imas polucentra, ma kakvo polu, desetinu centra pored kojeg svaki kepec skoci i uzme loptu, za veceras rekorni peti napad (to ni Albaniji ne uspjeva, da ne vrijedjam Albance), koji je inace u napadu efikasan ko Fazlija na olimpijadi, imamo veceras Teletovica i Djedovica koji su ultra-mega-sega-giga neraspolozeni i Zeka koji nit smrdi nit mirise.
Aco se olako odreko Ikonica, Vasiljevica pa i Bajramovica, nakon povrede Bavcica i Gordica i upoznavanja Mitrovica kako nije vidio da nema igraca. Mitrovic NIKAD ali bas NIKAD nece biti ni kopija Ikonica, Kikanovic nikad nece biti centar, on moze igrati maksimalno 5 minuta po tekmi i to kada je sve rjeseno.
Djedovic je dostigao svoj limit, slab sut, odbrane vise nema, ulaz sve losiji i losiji.
Sve u svemu, hvala selektoru i reprezentativcima na sramoti koju su nam priredili, pa bolje da su Buza, Vrabac i Nurkic igrali nego sto sam gledao silovanje Djedovica, kilu banana koju je dobio Persic i 118 ofanzivnih skokova pored stange Kikanovica.
@#neno, razocarenje za tebe, i hladan tus za sve one koji su se nadali da BH kosarka napokon moze izaci iz tame, ja sam spadao medju takve i zbog toga sve ovo veceras boli.
Sada se konsolidovati i probati dobiti holandiju i rumune, jer nam je to rang. Mi na EP nemamo sta traziti, nazalost iz samo jednog razloga, ova ekipa ne igra odbranu, cak ni ne zna sta je odbrana.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
jedino pozitivno od veceras je nedim buza, koji je pokazao da že se moći idućih godina računati na njega.
teletovićevo silovanje, i slabašna igra leđima postaju konstanta.
fakat ne benda acu, nit mu ovaj smije išta reći, izgleda. bezobrazluk više.
al' ja sam opet optimist...dok me jedno jutro ne klepi s infom da je aco otišao zbog mirze.
teletovićevo silovanje, i slabašna igra leđima postaju konstanta.
fakat ne benda acu, nit mu ovaj smije išta reći, izgleda. bezobrazluk više.
al' ja sam opet optimist...dok me jedno jutro ne klepi s infom da je aco otišao zbog mirze.
Nema potrebe za EP, treba stvari postaviti na svoje mjesto. Skoro da sam siguran da i necemo uspjeti.bhsport je napisao/la:Zamolio bi sve koji veceras zele da brane ovaj skup kvazikosarkasa da ohanu, jer svega sam se u zivotu nagledao ali ovako lose kosarke nikada.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
Ma dobro onaj Latvijac rece prije tekme imaju samo jednu klasu Teletovica i njega trebamo zaustavit. Onaj momak super odigro odbranu kasnije Mirza poceo da sili i to je kraj.Ja se tjesim i nadam da je ovo rnovit put do zvijezda i izlaska iz tame nase kosarke.Valjda to bude bolje
- legenda reala
- Kontakt:
Jesi se obradovao što nećemo uspjeti
Uspjećemo nek crknu dušmani

Uspjećemo nek crknu dušmani

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sreća u nesreći , evo Crnogorci dobiše Izrael i u gostima, to je treći poraz Izraela, imace i poraz u Beogradu tako da će Izrael imati 4/4 kao treće plasirani!
Nama bi pobjede nad Hilandijom i Rumunijom trebale biti dovoljno!
Nama bi pobjede nad Hilandijom i Rumunijom trebale biti dovoljno!
pa idemo aco sada jedan interviju "svi danas igraju kosarku a i ograniceni smo zato sto imamo kratku klupu" pa molim vas gospodine Aca ima li i u jednoj normalnojj drzavi da se ceka do posljednjeg dana da igrac dobije papire da moze igrati za nas Jozo Brkic ima li i u jednoj drzavi da covjek koji je povrijeden 1 mjesec prije kvala da se ceka da ozdravi a onda se utvrdi da on nece ozdarviti Edin Bavicic pozvati tri juniora koja nemaju nikakvo iskustvo, pozvati jednog Mitrovica kojeg je gledao samo na cd pa prije cu ja pogoditi od kosa do kosa nego sto ce on pogoditi tricu ali zato ACA je odbio Nemanju Gordica koji je mogao biti spreman koji se je sam nudio da igra i koji bi nam fantasticno dosao .
I OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA
I OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 14 gostiju.