Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la calcio » 30 avg 2012, 21:36

Joj Fajica sta uradi, steta sto mu odbrani Bizzari bio bi strasan gol. Strasan. Mozda ga kupi Lazio nakon ovoga :)

guber
Kontakt:

Post Postao/la guber » 30 avg 2012, 21:42

igra desnom stranom a lijevak je barem u skakavcima samo mu je mrsko da se vraca u odbranu
pare nisu problem para NEMA

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 30 avg 2012, 22:29

Ma ovaj tekst o HAdzicu i HAjrovicu je totalno povrsan i napisan tek onako isto ko onda kad su pisali za onog Vuckica da je na RADARU Safeta Susica hehe

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 30 avg 2012, 22:43

tacno treba napraviti Novinarsku reprezentaciju ,kao sto je bilo prije ,jos u SFRJ -da odigra mec sa A selekcijom da se vide ti neki igraci koji ne mogu dobiti mjesto kod safeta
Ajvatar

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 31 avg 2012, 02:09

I ovog FAjića ne zove,a naprimjer prije bi ja njeg pozvo nego li Vršajevića il Vrančića,Svraku,Sesara uu odulji se spisak :)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 31 avg 2012, 02:49

zgembo89 je napisao/la:I ovog FAjića ne zove,a naprimjer prije bi ja njeg pozvo nego li Vršajevića il Vrančića,Svraku,Sesara uu odulji se spisak :)
Hebiga druze prvo mora u Seada zazvoniti telefon... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 31 avg 2012, 04:01

trener Šalkea o Kolasincu
Stevens: "Mogu ga uvesti bez da izgubimo na kvaliteti. Bilo kao lijevog braniča, u centru odbrane ili na zadnjem veznom Sead je spreman da iskoristi svoju šansu. Ostali se brzo moraju probuditi, jer ovo je prava konkurencija.Uklopio se bez problema na nivou profesionalaca. Stvorio je sebi respekt ne samo na osnovu fizičkih predispozicija, nego i fudbalskog znanja. "

Sead o reprezentaciji

Pratim reprezentaciju, a pogotovo naše igrače koji nastupaju u njemačkim klubovima. Do sada nisam imao priliku da se susretnem s njima. Poznajem se s Erminom Bičakčićem, koji je sa mnom bio u Štutgartu, a sada je prešao u Braunšvajg.
Svakako bih volio igrati za BiH. Volim svoju zemlju. U Sarajevo bih otišao i pješice, samo da me selektor Sušić pozove. S dokumentacijom ne bi bilo nikakvih problema.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 31 avg 2012, 09:00

zgembo89 je napisao/la:trener Šalkea o Kolasincu
Stevens: "Mogu ga uvesti bez da izgubimo na kvaliteti. Bilo kao lijevog braniča, u centru odbrane ili na zadnjem veznom Sead je spreman da iskoristi svoju šansu. Ostali se brzo moraju probuditi, jer ovo je prava konkurencija.Uklopio se bez problema na nivou profesionalaca. Stvorio je sebi respekt ne samo na osnovu fizičkih predispozicija, nego i fudbalskog znanja. "

Sead o reprezentaciji

Pratim reprezentaciju, a pogotovo naše igrače koji nastupaju u njemačkim klubovima. Do sada nisam imao priliku da se susretnem s njima. Poznajem se s Erminom Bičakčićem, koji je sa mnom bio u Štutgartu, a sada je prešao u Braunšvajg.
Svakako bih volio igrati za BiH. Volim svoju zemlju. U Sarajevo bih otišao i pješice, samo da me selektor Sušić pozove. S dokumentacijom ne bi bilo nikakvih problema.
Ma sta ce Stevens pricati o nekom kad nije uspio prepoznati onakvu kvalitetu kakva lezi u Damiru Vrancicu... :roll:
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

71000
Kontakt:

Post Postao/la 71000 » 31 avg 2012, 12:14

Između dva Vrančića, definitivno bih odabrao Marija prije Damira...

http://www.transfermarkt.de/de/mario-vr ... 39372.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 31 avg 2012, 14:54

71000 je napisao/la:Između dva Vrančića, definitivno bih odabrao Marija prije Damira...

http://www.transfermarkt.de/de/mario-vr ... 39372.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2
Cekaj dok i Mariova karijera dodje u corsokak pa ce i on dobiti poziv... ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 avg 2012, 16:46

zgembo89 je napisao/la:trener Šalkea o Kolasincu
Stevens: "Mogu ga uvesti bez da izgubimo na kvaliteti. Bilo kao lijevog braniča, u centru odbrane ili na zadnjem veznom Sead je spreman da iskoristi svoju šansu. Ostali se brzo moraju probuditi, jer ovo je prava konkurencija.Uklopio se bez problema na nivou profesionalaca. Stvorio je sebi respekt ne samo na osnovu fizičkih predispozicija, nego i fudbalskog znanju!"
Ovu izjavu Stevensa sam i ja postavio prije nekoliko dana.
Ali hej. Ko je vec Stevens, fudbalska neznalica. To sto ce jedan ozbiljan Bundesligas, kojem su ambicije uvjek visoke, dati ovom momku povjerenje, neznaci nista. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

sejo90
Kontakt:

Re: Zaboravljena fudbaleri koji bi mogli igrati sa BiH

Post Postao/la sejo90 » 31 avg 2012, 22:56

haris1812hz je napisao/la:GK - Asmir Begovic, 21 godina (Portsmouth, Engleska)
GK - Sead Ramovic, 29 godina (Tromsø, Norveska)
GK - Almir Tolja, 33 godina (Iran)

MF - Senad Lulic, 22 godina (Grashoppers, Svicarska)
MF - Semir Stilic, 21 godina (Lech Poznan, Poljska)
MF - Josip Lukačević, 24 godina (luch energi, Rusija)

FW - Boubacar Dialiba, 20 godina (Real murcia, Spanija)
FW - Adnan Ćustović, 30 godina (Mouscron, Belgija)

Boris Pandža - Hajduk - Hrvatska
Marko Topić - Saturn - Rusija
Semir Merzić - Teplice - Češka
Vule Trivunović - Himky - Rusija
Zajko Zeba - FC KAMAZ Naberezhnye Chelny - Rusija
Veldin Muharemović - K.S.C. Lokeren Oost-Vlaanderen - Belgija
Vladan Grujić - Moss FK - Norveska
Mehmedalija Čović - Interblock Ljubljana (posudba, inace u AA Gent) - Belgija
slucajno vratih na prvu stranicu.. post iz 2008, i pogledajte samo koliko su napredovali igraci koji nisu dobili poziv..
strasno me smara ova vasa prica, gringo, o strasnim igracima koji su na klupi Schalkea, koji su tano negdje u poljskoj, rumuniji.. i tako godinama.. napisi mi 3 igraca koja smo mi propustili, da su napravili karijere dostojne reprezentacije..

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 31 avg 2012, 23:06

Nadam se da će Bešić ispasti iz reprezentacije. Igrač Ferencvaroša nema šta da traži u reprezentaciji BiH. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

gringobih
Kontakt:

Re: Zaboravljena fudbaleri koji bi mogli igrati sa BiH

Post Postao/la gringobih » 01 sep 2012, 01:32

sejo90 je napisao/la:
haris1812hz je napisao/la:GK - Asmir Begovic, 21 godina (Portsmouth, Engleska)
GK - Sead Ramovic, 29 godina (Tromsø, Norveska)
GK - Almir Tolja, 33 godina (Iran)

MF - Senad Lulic, 22 godina (Grashoppers, Svicarska)
MF - Semir Stilic, 21 godina (Lech Poznan, Poljska)
MF - Josip Lukačević, 24 godina (luch energi, Rusija)

FW - Boubacar Dialiba, 20 godina (Real murcia, Spanija)
FW - Adnan Ćustović, 30 godina (Mouscron, Belgija)

Boris Pandža - Hajduk - Hrvatska
Marko Topić - Saturn - Rusija
Semir Merzić - Teplice - Češka
Vule Trivunović - Himky - Rusija
Zajko Zeba - FC KAMAZ Naberezhnye Chelny - Rusija
Veldin Muharemović - K.S.C. Lokeren Oost-Vlaanderen - Belgija
Vladan Grujić - Moss FK - Norveska
Mehmedalija Čović - Interblock Ljubljana (posudba, inace u AA Gent) - Belgija
slucajno vratih na prvu stranicu.. post iz 2008, i pogledajte samo koliko su napredovali igraci koji nisu dobili poziv..
strasno me smara ova vasa prica, gringo, o strasnim igracima koji su na klupi Schalkea, koji su tano negdje u poljskoj, rumuniji.. i tako godinama.. napisi mi 3 igraca koja smo mi propustili, da su napravili karijere dostojne reprezentacije..
Strasni igraci od 17 godina na klupi salkea...Ma caooooooooo
Nije problem da se pozivi dobivaju po pozicijama...Ali je problem sto igraci dobivaju poziv iz trecerazrednih klubova i to da popunjavaju ne prirodne pozicije dok igraci i iz jacih klubova koji igraju tu deficitarnu poziciju ne dobijaju pozive...A sad caooooooooooo

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 01 sep 2012, 01:52

@Gringo, svima nam je jasno da nisi ljubitelj Papeta. Isto tako probaj i ti svariti da nema apsolutno nikakve koristi od toga sto ti ovdje sve to pises. Ti udaraj glavom u zid, yebi mu sve redom al' opet na kraju dana on pravi spisak i on sjedi na klupi. Zato preporucujem ti da investiras tj. ustedis malo novca, kupis koji teg i izbaci svu tu frustraciju il' treniraj neki borilacki sport. :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 sep 2012, 07:11

AÐ_Official je napisao/la:@Gringo, svima nam je jasno da nisi ljubitelj Papeta. Isto tako probaj i ti svariti da nema apsolutno nikakve koristi od toga sto ti ovdje sve to pises. Ti udaraj glavom u zid, yebi mu sve redom al' opet na kraju dana on pravi spisak i on sjedi na klupi. Zato preporucujem ti da investiras tj. ustedis malo novca, kupis koji teg i izbaci svu tu frustraciju il' treniraj neki borilacki sport. :roll:
Odkad se to njemu govori,da stvar bude komicnija po @gringa osoba sa njegovog avatara je u stvari i jedan od najvecih pobornika selektora u komitetu i savezu.Fakticki dugogodisnji prijatelj i mentor koji se medjusobno cijene.
Tako vidjeti njegov avatar zajedno sa onim potpisom je apsurdnost kakve nema jer time blati i Osima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 sep 2012, 08:49

harishp je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:@Gringo, svima nam je jasno da nisi ljubitelj Papeta. Isto tako probaj i ti svariti da nema apsolutno nikakve koristi od toga sto ti ovdje sve to pises. Ti udaraj glavom u zid, yebi mu sve redom al' opet na kraju dana on pravi spisak i on sjedi na klupi. Zato preporucujem ti da investiras tj. ustedis malo novca, kupis koji teg i izbaci svu tu frustraciju il' treniraj neki borilacki sport. :roll:
Odkad se to njemu govori,da stvar bude komicnija po @gringa osoba sa njegovog avatara je u stvari i jedan od najvecih pobornika selektora u komitetu i savezu.Fakticki dugogodisnji prijatelj i mentor koji se medjusobno cijene.
Tako vidjeti njegov avatar zajedno sa onim potpisom je apsurdnost kakve nema jer time blati i Osima.
Ja sam ziv a kad to ne budem tad necu ni pisati nista!

Znaci vas zivotni stav je ako nekog ne mozes pobjediti priduzite mu bez obzira koiko taj radio pogresne stvari...

Razmislite jos jednom sta ste o rekli i kakvu poruku saljete ovoj maldjoj raji na forumu...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 sep 2012, 09:05

gringobih je napisao/la: Ja sam ziv a kad to ne budem tad necu ni pisati nista!

Znaci vas zivotni stav je ako nekog ne mozes pobjediti priduzite mu bez obzira koiko taj radio pogresne stvari...

Razmislite jos jednom sta ste o rekli i kakvu poruku saljete ovoj maldjoj raji na forumu...
Tesko tebi ako dajes primjer omladini na forumu :lol: . Borba protiv Papeta na forumu :lol: . Strasan primjer, strasno :lol: .

Ako hoces da se boris protiv Papeta, organizuj lagano demonstracije, proteste, ti, nihco i jos par ovih sto ga pljuju, otidjite pred Savez, ebite im sve redom, napravite transparente, taj se glas dalje cuje nego ovaj putem foruma. Blago "omladini na forumu" ako se ugleda na tebe, pa probleme i frustracije rjesava putem foruma, blago toj omladini :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 sep 2012, 10:18

gringobih je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Ja sam ziv a kad to ne budem tad necu ni pisati nista!

Tesko tebi ako dajes primjer omladini na forumu :lol: . Borba protiv Papeta na forumu :lol: . Strasan primjer, strasno :lol: .

Ako hoces da se boris protiv Papeta, organizuj lagano demonstracije, proteste, ti, nihco i jos par ovih sto ga pljuju, otidjite pred Savez, ebite im sve redom, napravite transparente, taj se glas dalje cuje nego ovaj putem foruma. Blago "omladini na forumu" ako se ugleda na tebe, pa probleme i frustracije rjesava putem foruma, blago toj omladini :lol: .
Sta cu ti ja kad si imbecil i ne mozes shvatiti poentu, inace ljudima sa niskim IQ-om zivot prodje u veselju a ti smajli ju su dokaz da tvoj tece veoma veselo...Uzivaj... ;)
Ma jak si lik k'o NATO, strasan si. Covjek se komotno moze odmoriti kada cita tvoje izlive inteligencije, prosto prsti na sve strane.
Boris se protiv Papeta na forumu, umjesto da izadjes vani i pokrenes neku inicijativu o njegovoj smjeni, plus dajes primjer omladini na forumu :lol: . Uz sve to, mislis da imas visok IQ inzinjeru, ali to je vjerovatno istina samo u svojim ocima.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 sep 2012, 10:20

adriano_leite je napisao/la:Ma jak si lik k'o NATO, strasan si. Covjek se komotno moze odmoriti kada cita tvoje izlive inteligencije, prosto prsti na sve strane.
Boris se protiv Papeta na forumu, umjesto da izadjes vani i pokrenes neku inicijativu o njegovoj smjeni, plus dajes primjer omladini na forumu :lol: . Uz sve to, mislis da imas visok IQ inzinjeru, ali to je vjerovatno istina samo u svojim ocima.
Opet smajli...Samo veselo...I zaobidji me...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Catalunya1, Futbol, Google Adsense [Bot], Kenozoik, lol89, meecko, MiranGlasnic, Trifunov, tuzlanskinacin i 85 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []