Skroz mi je nejasno,razbjesnio sam se kad sam vidio.
Prvo sam mislio da je greška na ekranu,ali onda sam se uvjerio da se stvarno igra tie break petog seta.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Pa samo na US Openu je to slučaj.VolimLiverpool je napisao/la:Može li mi neko objasniti zašto se igra tie break u petom setu?
nije na rubuSirAlexFerguson je napisao/la:Tsonga na rubu eliminacije od Klizana
Nadam se da će ovo ispadanje Tsonge iskoristiti Čilić i proći u 1/4Citizen-X je napisao/la:nije na rubuSirAlexFerguson je napisao/la:Tsonga na rubu eliminacije od Klizana
na dnu je
Klizan ga je raspar'o k'o vepra...
nece cilic proc klizanaSirAlexFerguson je napisao/la:Nadam se da će ovo ispadanje Tsonge iskoristiti Čilić i proći u 1/4Citizen-X je napisao/la:nije na rubuSirAlexFerguson je napisao/la:Tsonga na rubu eliminacije od Klizana
na dnu je
Klizan ga je raspar'o k'o vepra...
ko zna kvota je bila 13.00 pa je mozda i prodalo g0vn0public enemy no1. je napisao/la:nije klizan toliko dobar koliko je tsonga kriminalno los
ako udara na zutog jbo je jeza... nema od tog nista...limenka je napisao/la:Ode Tsonga... veliko iznenađenje zasigurno.
A Čilić prvo treba proći Nishikorija...
Veliki covjek, odlicna osoba, a na kraju i vrlo dobra karijera.32 titule, 5 Masters turnira i Us Open.Andy Roddick chose his 30th birthday to announce his retirement from tennis last night, 24 hours before he plays Bernard Tomic in the second round of the US Open. So, barring a theatrical flourish to a career that has rarely touched dullness, the American rebel without a pause button will probably leave town as he arrived: loudly.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.